Cautare: 76 rezultate dupa tagul "moartea"

Moartea solistei "The Cranberries" rămâne un mister

acum 1 zile

Poliţia tratează cazul drept inexplicabil. În ultimele zile, prietenii spun că era deprimată. Artista suferea de tulburare bipolară, iar anul trecut, din cauza stării de sănătate, a întrerupt un turneu european.

Mama copiilor cere pedeapsa cu moartea pentru pedofil: ”Băiatului îi este frică să stea singur în casă”

acum 9 zile

Mama copiilor agresați sexual face declarații despre caz. aceasta cere pedeapsa cu moartea pentru pedofilul polițist.

DJ Wanda și-a găsit motivația de a merge mai departe: ”Mentalul este foarte important în viața noastră”

acum 35 zile

Dj Wanda a trecut prin multe încercări anul acesta. Acum, vedete ne vorbeşte despre starea ei de sănătate actuală, dar şi despre felul în care priveşte ea viaţa după ce a fost la un pas de moarte.

Eugen Cristea a reușit să învingă moartea: „Munca și șoția mi-au salvat viața”

acum 56 zile

Eugen Cristea a învins moarte și acum vorbește deschis despre recuperare și despre cum s-a schimbat viata lui în tot acest timp.

Copilul lui Malone amenințat cu moartea de cămătari! ”Știi înregistrările în care Nuțu Cămătaru le cerea bani ălora? Păi era calm comparativ cu ăsta care a sunat!”

acum 70 zile

Malone are probleme cu cămătarii, după ce a împrumutat bani pentru clubul de noapte. ”Știi înregistrările în care Nuțu Cămătaru le cerea bani ălora? Păi era calm comparativ cu ăsta care a sunat!”, explică Roby convorbirea telefonică.

Mama amenințată cu moartea de cel care trebuia să o protejeze: ”Pot să fiu omorâtă și eu și copilul meu!”

acum 96 zile

"În orice clipă pot să fiu omorâtă și eu și fiica mea!" Sunt cuvintele pe care le spune, printre lacrimi, o tânără mămică de doar 20 de ani. Fata povestește cum e amenințată cu moartea, terorizată și înjurată ca la ușa cortului, zi de zi, chiar de tatăl fiicei sale! Tată,...

Droguri și copii, la granița cu moartea! Ionuț: ”Ne-am cunoscut în fața magazinului cu etnobotanice”

acum 182 zile

Împart același destin, același virus și aceeași otravă: drogurile. E povestea a doi îndrăgostiți din Ferentari. Corina și Ionuț își trăiesc iubirea bolnavă printre maldărele de gunoaie dintr-o piață abandonată. Printre tabarele fantomă, ticsite cu ace infectate și seringi pe...

Cătălin Botezatu, Rona Hartner sau Elton John, printre vedetele care au ajuns în situaţia de a-şi dori moartea

acum 228 zile

Celebritatea nu îţi aduce întotdeauna doar lucruri bune. Asta au simţit mai multe vedete, atât din România, cât şi din afară. Cătălin Botezatu, Rona Hartner sau Elton John se află printre vedetele care au ajuns în situaţia de a-şi dori moartea

O vânzătoare din Bârlad îl acuză pe patronul magazinului că a bătut-o și a ameninţat-o cu moartea

acum 256 zile

Caz şocant la Bârlad. O femeie îl acuză pe patronul magazinului la care este angajată că a bătut-o, a trântit-o la pământ şi a ameninţat-o cu moartea. Bărbatul s-ar fi înfuriat atunci când vânzătoarea l-a anunţat că vrea să-şi dea demisia

Moartea cu coasa, pe scena „iUmor”!: „Am venit la înmormântarea Deliei, uite și florile...”

acum 290 zile

Sergiu Gliga a venit costumat într-o pelerină lungă și neagră, făcându-i pe toți să creadă că au de-a face cu...Moartea!

Moartea cu coasa, pe scena „iUmor”!: „Am venit la înmormântarea Deliei, uite și florile...”

acum 290 zile

Sergiu Gliga a venit costumat într-o pelerină lungă și neagră, făcându-i pe toți să creadă că au de-a face cu...Moartea!

Un jurnalist de la Gazeta Sporturilor a fost amenintat cu moartea

acum 296 zile

Un jurnalist de la Gazeta Sporturilor a fost amenintat cu moartea pe facebook! Un tânar din Bucureşti, deranjat de articolul gazetarului, si, dupa cum a declarat, pentru că se plictisea, i-a transmis acestuia ca va sfârşi ca in atacul de la Charlie Hebdo

Fosta soţie a lui Prince, dezvăluire şocantă

acum 307 zile

Fosta soţie a lui Prince a făcut o dezvăluire şocantă pentru o publicaţie americană! Femeia a declarat că artistul nu a reuşit să treacă peste moartea unicului său fiu, care s-a stins din viaţă la doar 6 zile de la naştere. Bebeluşul suferea de o anomalie genetică şi respira cu...

Prinţesa Diana, povestea de iubire care i-a adus moartea

acum 337 zile

Poveştile de dragoste ale Prinţesei Diana au ţinut prima pagină a ziarelor ani la rândul. Ultima dintre ele, însă, a fost o iubire cu final tragic. Dincolo de viaţa perfectă pe care unii credeau că ea o are alături de Prinţul Charles, Diana se simţea neîmplinită.

Celine Dion, un an de la moartea soţului ei! Gestul care îi trădează SINGURĂTATEA

acum 372 zile

Celine Dion mai vinde o proprietate cumparata in timpul vietii lui Rene Angelil.

De ziua ei, Roxana Vașniuc a tras o sperietură soră cu moartea

acum 386 zile

De ziua ei, Roxana Vașniuc a tras o sperietură soră cu moartea

Activist gay amenințat cu moartea

acum 419 zile

Unul dintre organizatorii Marșului "Dumnezeu nu face politică" trăieşte în groază, după ce a început să primească ameninţări cu moartea. Ar fi primit mai multe mesaje, dar şi telefoane, de la un necunoscut, în care i se spune că va fi căutat şi omorât

Dansatoarea Mona, amenințată cu moartea: ”O să depun plângere la Poliție”

acum 421 zile

Dansatoarea Mona trece prin clipe teribile. A fost amenințată cu moartea și este hotărâtă să depună plângere la Poliție.

Israela: "Poate Liviu și-a înscenat moartea"

acum 434 zile

Celebra Israela crede că soțul său, Liviu, și-a înscenat moartea și astfel ea să pare o criminală.

Paula Chirilă, devastată de moartea lui Sebastian Papaiani: ”Ne-a părăsit o emblemă a teatrului și filmului românesc. Dumnezeu să-l odihnească!”

acum 477 zile

Paula Chirilă este devastată de moartea marelui actor Sebastian Papaiani: ”Ne-a părăsit o emblemă a teatrului și filmului românesc. Dumnezeu să-l odihnească!”

1
2
3
4