Cautare: 62 rezultate dupa tagul "moartea"

Droguri și copii, la granița cu moartea! Ionuț: ”Ne-am cunoscut în fața magazinului cu etnobotanice”

acum 31 zile

Împart același destin, același virus și aceeași otravă: drogurile. E povestea a doi îndrăgostiți din Ferentari. Corina și Ionuț își trăiesc iubirea bolnavă printre maldărele de gunoaie dintr-o piață abandonată. Printre tabarele fantomă, ticsite cu ace infectate și seringi pe...

Cătălin Botezatu, Rona Hartner sau Elton John, printre vedetele care au ajuns în situaţia de a-şi dori moartea

acum 77 zile

Celebritatea nu îţi aduce întotdeauna doar lucruri bune. Asta au simţit mai multe vedete, atât din România, cât şi din afară. Cătălin Botezatu, Rona Hartner sau Elton John se află printre vedetele care au ajuns în situaţia de a-şi dori moartea

O vânzătoare din Bârlad îl acuză pe patronul magazinului că a bătut-o și a ameninţat-o cu moartea

acum 105 zile

Caz şocant la Bârlad. O femeie îl acuză pe patronul magazinului la care este angajată că a bătut-o, a trântit-o la pământ şi a ameninţat-o cu moartea. Bărbatul s-ar fi înfuriat atunci când vânzătoarea l-a anunţat că vrea să-şi dea demisia

Moartea cu coasa, pe scena „iUmor”!: „Am venit la înmormântarea Deliei, uite și florile...”

acum 138 zile

Sergiu Gliga a venit costumat într-o pelerină lungă și neagră, făcându-i pe toți să creadă că au de-a face cu...Moartea!

Moartea cu coasa, pe scena „iUmor”!: „Am venit la înmormântarea Deliei, uite și florile...”

acum 139 zile

Sergiu Gliga a venit costumat într-o pelerină lungă și neagră, făcându-i pe toți să creadă că au de-a face cu...Moartea!

Un jurnalist de la Gazeta Sporturilor a fost amenintat cu moartea

acum 144 zile

Un jurnalist de la Gazeta Sporturilor a fost amenintat cu moartea pe facebook! Un tânar din Bucureşti, deranjat de articolul gazetarului, si, dupa cum a declarat, pentru că se plictisea, i-a transmis acestuia ca va sfârşi ca in atacul de la Charlie Hebdo

Fosta soţie a lui Prince, dezvăluire şocantă

acum 156 zile

Fosta soţie a lui Prince a făcut o dezvăluire şocantă pentru o publicaţie americană! Femeia a declarat că artistul nu a reuşit să treacă peste moartea unicului său fiu, care s-a stins din viaţă la doar 6 zile de la naştere. Bebeluşul suferea de o anomalie genetică şi respira cu...

Prinţesa Diana, povestea de iubire care i-a adus moartea

acum 185 zile

Poveştile de dragoste ale Prinţesei Diana au ţinut prima pagină a ziarelor ani la rândul. Ultima dintre ele, însă, a fost o iubire cu final tragic. Dincolo de viaţa perfectă pe care unii credeau că ea o are alături de Prinţul Charles, Diana se simţea neîmplinită.

Celine Dion, un an de la moartea soţului ei! Gestul care îi trădează SINGURĂTATEA

acum 221 zile

Celine Dion mai vinde o proprietate cumparata in timpul vietii lui Rene Angelil.

De ziua ei, Roxana Vașniuc a tras o sperietură soră cu moartea

acum 234 zile

De ziua ei, Roxana Vașniuc a tras o sperietură soră cu moartea

Activist gay amenințat cu moartea

acum 267 zile

Unul dintre organizatorii Marșului "Dumnezeu nu face politică" trăieşte în groază, după ce a început să primească ameninţări cu moartea. Ar fi primit mai multe mesaje, dar şi telefoane, de la un necunoscut, în care i se spune că va fi căutat şi omorât

Dansatoarea Mona, amenințată cu moartea: ”O să depun plângere la Poliție”

acum 269 zile

Dansatoarea Mona trece prin clipe teribile. A fost amenințată cu moartea și este hotărâtă să depună plângere la Poliție.

Israela: "Poate Liviu și-a înscenat moartea"

acum 282 zile

Celebra Israela crede că soțul său, Liviu, și-a înscenat moartea și astfel ea să pare o criminală.

Paula Chirilă, devastată de moartea lui Sebastian Papaiani: ”Ne-a părăsit o emblemă a teatrului și filmului românesc. Dumnezeu să-l odihnească!”

acum 326 zile

Paula Chirilă este devastată de moartea marelui actor Sebastian Papaiani: ”Ne-a părăsit o emblemă a teatrului și filmului românesc. Dumnezeu să-l odihnească!”

Audieri după moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

acum 451 zile

Anchetatorii au identificat, se pare, persoana cu care s-a întâlnit Dan Condrea înainte să moară. Între timp, la Parchet, au fost citate mai multe persoane.

Daniela Crudu, în lacrimi după moartea cățelului său

acum 492 zile

Daniela Crudu plânge cu suspine. Asistentei de la un Show Păcătos i-a murit cineva drag, iar pierderea suferită a marcat-o extrem de tare. Dan Capatos a încercat să o facă să se oprească din plâns, însă în zadar.

Chinezii își simulează moartea

acum 502 zile

Chinezii sunt mari amatori de senzaţii tari, iar în cazul de faţă chiar macabre.În Shanghai există un loc unde oamenii pot experimenta moartea şi renaşterea. Participanţii trec prin provocări din care trebuie să scape cu viaţă.

Un adolescent s-a sinucis în ziua în care s-au împlinit șase luni de la moartea tatălui

acum 607 zile

Un adolescent de 15 ani nu a putut trece peste şocul pierderii tatălui său. Alex s-a sinucis în ziua în care s-au împlinit şase luni de când a rămas orfan de tată. Trupul lui fără viaţă a fost găsit în apropierea unui loc de joacă din Slatina

Tragedia din clubul Colectiv | Moartea l-a răpit pe Valentin înainte de nuntă

acum 655 zile

Peste durere, mai e şi neputinţa familiilor îndoliate. Care abia şi i-au putut duce acasa pe cei dragi. Părinţii lui Valentin, barman la Colectiv, s-au împrumutat ca să-şi ia fiul între cele patru scânduri. Valentin avea 26 de ani.

Corneliu Vadim Tudor, dialog cu moartea, într-o ultimă poezie

acum 704 zile

Ca o sumbră premoniţie, cu exact o săptămână înainte să părăsească această lume, Corneliu Vadim Tudor şi-a imaginat un dialog cu moartea.Într-o poezie, scrisă la ceas târziu, povestea cum încerca s-o păcălească.

1
2
3
4

Observator.TV