Cautare: 54 rezultate dupa tagul "moartea"

Moartea cu coasa, pe scena „iUmor”!: „Am venit la înmormântarea Deliei, uite și florile...”

acum 28 zile

Sergiu Gliga a venit costumat într-o pelerină lungă și neagră, făcându-i pe toți să creadă că au de-a face cu...Moartea!

Moartea cu coasa, pe scena „iUmor”!: „Am venit la înmormântarea Deliei, uite și florile...”

acum 28 zile

Sergiu Gliga a venit costumat într-o pelerină lungă și neagră, făcându-i pe toți să creadă că au de-a face cu...Moartea!

Un jurnalist de la Gazeta Sporturilor a fost amenintat cu moartea

acum 34 zile

Un jurnalist de la Gazeta Sporturilor a fost amenintat cu moartea pe facebook! Un tânar din Bucureşti, deranjat de articolul gazetarului, si, dupa cum a declarat, pentru că se plictisea, i-a transmis acestuia ca va sfârşi ca in atacul de la Charlie Hebdo

Fosta soţie a lui Prince, dezvăluire şocantă

acum 45 zile

Fosta soţie a lui Prince a făcut o dezvăluire şocantă pentru o publicaţie americană! Femeia a declarat că artistul nu a reuşit să treacă peste moartea unicului său fiu, care s-a stins din viaţă la doar 6 zile de la naştere. Bebeluşul suferea de o anomalie genetică şi respira cu...

Prinţesa Diana, povestea de iubire care i-a adus moartea

acum 74 zile

Poveştile de dragoste ale Prinţesei Diana au ţinut prima pagină a ziarelor ani la rândul. Ultima dintre ele, însă, a fost o iubire cu final tragic. Dincolo de viaţa perfectă pe care unii credeau că ea o are alături de Prinţul Charles, Diana se simţea neîmplinită.

Celine Dion, un an de la moartea soţului ei! Gestul care îi trădează SINGURĂTATEA

acum 110 zile

Celine Dion mai vinde o proprietate cumparata in timpul vietii lui Rene Angelil.

De ziua ei, Roxana Vașniuc a tras o sperietură soră cu moartea

acum 124 zile

De ziua ei, Roxana Vașniuc a tras o sperietură soră cu moartea

Activist gay amenințat cu moartea

acum 157 zile

Unul dintre organizatorii Marșului "Dumnezeu nu face politică" trăieşte în groază, după ce a început să primească ameninţări cu moartea. Ar fi primit mai multe mesaje, dar şi telefoane, de la un necunoscut, în care i se spune că va fi căutat şi omorât

Dansatoarea Mona, amenințată cu moartea: ”O să depun plângere la Poliție”

acum 158 zile

Dansatoarea Mona trece prin clipe teribile. A fost amenințată cu moartea și este hotărâtă să depună plângere la Poliție.

Israela: "Poate Liviu și-a înscenat moartea"

acum 171 zile

Celebra Israela crede că soțul său, Liviu, și-a înscenat moartea și astfel ea să pare o criminală.

Paula Chirilă, devastată de moartea lui Sebastian Papaiani: ”Ne-a părăsit o emblemă a teatrului și filmului românesc. Dumnezeu să-l odihnească!”

acum 215 zile

Paula Chirilă este devastată de moartea marelui actor Sebastian Papaiani: ”Ne-a părăsit o emblemă a teatrului și filmului românesc. Dumnezeu să-l odihnească!”

Audieri după moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

acum 340 zile

Anchetatorii au identificat, se pare, persoana cu care s-a întâlnit Dan Condrea înainte să moară. Între timp, la Parchet, au fost citate mai multe persoane.

Chinezii își simulează moartea

acum 392 zile

Chinezii sunt mari amatori de senzaţii tari, iar în cazul de faţă chiar macabre.În Shanghai există un loc unde oamenii pot experimenta moartea şi renaşterea. Participanţii trec prin provocări din care trebuie să scape cu viaţă.

Un adolescent s-a sinucis în ziua în care s-au împlinit șase luni de la moartea tatălui

acum 497 zile

Un adolescent de 15 ani nu a putut trece peste şocul pierderii tatălui său. Alex s-a sinucis în ziua în care s-au împlinit şase luni de când a rămas orfan de tată. Trupul lui fără viaţă a fost găsit în apropierea unui loc de joacă din Slatina

Tragedia din clubul Colectiv | Moartea l-a răpit pe Valentin înainte de nuntă

acum 545 zile

Peste durere, mai e şi neputinţa familiilor îndoliate. Care abia şi i-au putut duce acasa pe cei dragi. Părinţii lui Valentin, barman la Colectiv, s-au împrumutat ca să-şi ia fiul între cele patru scânduri. Valentin avea 26 de ani.

Corneliu Vadim Tudor, dialog cu moartea, într-o ultimă poezie

acum 593 zile

Ca o sumbră premoniţie, cu exact o săptămână înainte să părăsească această lume, Corneliu Vadim Tudor şi-a imaginat un dialog cu moartea.Într-o poezie, scrisă la ceas târziu, povestea cum încerca s-o păcălească.

Cinci ani de la moartea Mădălinei Manole

acum 656 zile

Mădălina Manole ar fi împlinit 48 de ani. Bucuria unei sărbători a fost înlocuită însă de o aniversare tristă - acum 5 ani fata cu părul de foc şi-a pus capăt zilelor. La mormântul ei a fost pelerinaj.

Mama: "Îmi semnez moartea dacă mă duc acasă"

acum 775 zile

A îndurat ani de bătăi doar de dragul celor 7 copii, dar a simţit că nu mai poate şi a cerut ajutor. A ales să spună stop şi să încerce să trăiască.

Moartea lui Liviu, tânărul care a decedat pentru că a așteptat luni de zile ca să facă RMN, declanșează anchete

acum 777 zile

Liviu a murit la 27 de ani aşteptând, luni de zile, să intre la examenul RMN. Iar povestea lui se poate repeta oricând! În spitalele de stat, e deja o practică. Aparatura, dacă există, deseori nu funcţionează, iar pacienţii sunt trimişi să afle de ce suferă la spitale private.

Alertă de SIDA, după moartea unei femei

acum 807 zile

Moartea unei femei din Suceava, care era în evidenţele medicilor ca purtătoare a virusului HIV, a pus autorităţile pe jar

1
2
3