Cautare: 38 rezultate dupa tagul "monica davidescu"

Aurelian Temișan, dezvăluiri în premieră despre viața lui: ”Ca în orice relație, și la noi există cerutir și neînțelegeri

acum 21 zile

Aurelian Temișan făcea furori printre domnișoare, însă el a avut ochi doar pentru Monica Davidescu, femeia care i-a dăruit o minune de fetiță. Acum, micuţa vrea să le calce părinților pe urme.

Totul pentru dragoste! Monica Davidescu, despre relația cu Aurelian Temișan: "Ne leagă respectul, înțelegerea și faptul că am crescut împreună"

acum 25 zile

Auelian Temișan și Monica Davidescu formează un cuplu de 22 de ani, iar căsătoriți sunt de 11 ani. Cei doi îndrăgostiți au o fetiță, Dora, de 7 ani.

Totul pentru dragoste! Aurelian Temișan, cerere de căsătorie inedită, după 11 ani de relație cu Monica Davidescu

acum 25 zile

Auelian Temișan și Monica Davidescu formează un cuplu de 22 de ani, iar căsătoriți sunt de 11 ani. Cei doi îndrăgostiți au o fetiță, Dora, de 7 ani.

Totul pentru dragoste! Aurelian Temișan și Monica Davidescu, unul dintre cele mai frumoase cupluri ale showbiz-ului românesc

acum 25 zile

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, unul dintre cuplurile showbiz-ului românesc ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Povestea lor de iubire a început în fața publicului. Aurelian cânta într-un spectacol pe care Monica îl prezenta.

Monica Davidescu, o mare iubitoare de animale!

acum 28 zile

Monica Davidescu este o mare iubitoare de animale! Are casa plină de căței și pisicuțe.

Ce trebuie să facă o femeie să-și țină bărbatul alături cât mai mult timp. Monica Davidescu, cele zece reguli ale căsniciei cu Aurelian Temişan

acum 43 zile

Monica Davidescu şi cele 10 reguli ale căsniciei cu Aurelian Temişan. Sunt împreună de peste 20 de ani şi au una din cele mai discrete relaţii din showbiz.

Monica Davidescu încă are dureri chiar şi după cinci ani de la accidentul pe care l-a suferit la unul dintre picioare

acum 80 zile

La 5 ani de la teribilul accident pe care l-a suferit la picior, Monica Davidescu încă are dureri. Actriţa ne-a dezvăluit cum se simte, dar şi cum se desfăşoară procesul de recuperare.

Monica Davidescu, despre cartea "Povești de seară pentru fete rebele"

acum 81 zile

Despre această carte, dar și despre cum selectează cărțile pe care le citește împreună cu fiica sa Monica Davidescu a mărturisit în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”.

Monica Davidescu. Povești COOL. ”Vorbele spun una, sentimentele, alta!”

acum 108 zile

Monica Davidescu, de vorba cu Rapha la Povesti COOL.

Aurelian Temișan, record de longevitate în showbiz. Dorit de femei, avut doar de una singură

acum 131 zile

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu aniversează 23 de ani de când s-au cunoscut. Au o familie minunată şi se iubesc la fel de intens ca în prima zi.

Monica Davidescu, despre cât de important este să le citim povești copiilor

acum 186 zile

Actrita Monica Davidescu vorbeste despre obiceiul sau de a citi povesti fiicei sale.

Monica Davidescu, dezvăluiri inedite din viața de cuplu: "Îmi aduc aminte că l-am văzut în vara anului 1989"

acum 203 zile

Sunt căsătoriţi de 21 de ani, dar puţină lume ştie cum s-au cunoscut Aurelian Temişan şi Monica Davidescu. Soţia celebrului artist a vorbit deschis despre povestea de dragoste dintre cei doi.

Fiica Monicăi Davidescu şi a lui Aurelian Temişan îşi dă de gol părinţii: ”Pe mami am rugat-o să-mi facă o surioară”

acum 204 zile

Fiica Monicăi Davidescu şi a lui Aurelian Temişan a afirmat la Răi da buni că-și dorește o soră. ”Pe mami am rugat-o să-mi facă o surioară”, a afirmat fetița.

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, un cuplu sudat. „La Monica mi-a plăcut simplitatea și eleganța ei”

acum 232 zile

De 22 de ani formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Monica Davidescu şi Aurelian Temişan ne spun care este secretul relaţiei lor, dar şi ce l-a atras pe Temi prima dată la soţia sa.

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, iubire veşnică: "Mi-au plăcut eleganţa şi simplitatea ei"

acum 233 zile

Invitaţi la Agenţia VIP, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu au dezvăluit câteva din secretele relaţiei lor.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu vor juca în piesa de teatru "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc"

acum 360 zile

La Teatrul de Vară Herăstrău, Aurelian Temișan și Monica Davidescu vor juca în piesa "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc". Pe lângă cei doi actori, din distribuție vor mai face parte Lucian Ghimiși, Maria Buză și Anca Dinicu

Aurelian Temişan, despre starea de sănătate a soţiei sale

acum 473 zile

Aurelian Temişan are informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a soţiei sale. Monicăi Davidescu i s-a făcut rău pe stradă şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Monica Davidescu, sotia lui Aurelian Temișan, de urgență la spital

acum 474 zile

Monica Davidescu, sotia lui Aurelian Temișan, a ajuns de urgență la spital. Actriței i s-a făcut rău în drum spre cumpărături.

Monica Davidescu, soţia lui Aurelian Temişan, internată de urgență în spital

acum 474 zile

Monica Davidescu, soţia lui Aurelian Temişan, a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor. Artista s-a simţit foarte rău şi a fost dusă cu salvarea la Spitalul Floreasca. Actriţa le-a spus şi fanilor că a avut o zi mai dificilă şi le-a mulţumit medicilor care au pus-o repede pe picioare.

1
2