Cautare: 94 rezultate dupa tagul "mos nicolae"

Tatăl copilului terorizat de unchiul deghizat în Moş Nicolae, ameninţat de fosta soţie că nu-şi va mai vedea fiul

acum 223 zile

Tatăl copilului terorizat de un aşa-zis Moş Nicolae face primele mărturisiri. "Am plâns când mi-am văzut băiatul chinuit", spune bărbatul care se teme acum că îşi va pierde fiul. Chiar mama copilului l-ar fi ameninţat cu răzbunarea. Pentru episodul greu de privit chiar şi de...

Ce a primit Irina Columbeanu de la Moș Nicolae

acum 224 zile

Irina Columbeanu a fost surprinsă de Moş Nicolae! Ce daruri a primit fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu?

Scene revoltătoare! Un copil care îl aştepta pe Moş Nicolae a trăit coşmarul vieţii. Unchiul său l-a terorizat, deghizat în Moşul şi înarmat cu un par

acum 224 zile

Întâlnirea cu un aşa-zis Moş Nicolae trimite la psiholog un copil de cinci ani. Mama şi unchiul - deghizat - i-au dat copilului o lecţie care deschide anchete. În loc să primească daruri, băieţelul a fost ameninţat cu o bâtă, pe motiv că nu a fost cuminte.

De Moş Nicolae, Oana Zăvoranu a primit cel mai frumos cadou

acum 225 zile

De Moş Nicolae, Oana Zăvoranu a primit cel mai frumos cadou. Familia brunetei are acum un nou membru.

George, amintiri dureroase din copilărie: „Mereu primeam nuiele și furtun de Moș Nicolae”

acum 226 zile

George a povestit despre amintirile din copilărie pe care le avea de Sfântul Nicolae. Acesta a povestit că tatăl său i-a fost profesor o singură zi, în clasa a VIII-a, dar și că ascundea de fiecare dată făcălețul și furtunul atunci când se apropia această zi sfântă.

Adelina Pestrițu, într-o continuă schimbare: „Voi face sărbătorile într-o nouă casă”

acum 226 zile

Adelina Pestrițu l-a așteptat nerăbdătoare pe Moș Nicolae, dar acesta se pare că a dezamăgit-o. Vedeta își pune mai mari speranțe în Moș Crăciun.

Andreea Bănică și micuții ei au pregătit bradul și au așteptat Moșul „Anul acesta mi-am dorit ca bradul să aibă decorațiuni roșii”

acum 226 zile

Andreea Bănică și micuții ei au pregătit bradul și au așteptat Moșul. Vedeta vorbește despre peripețiile prin care le-a trecut în ultimele zile.

Masterclass Elite Dance face show de senzație în cadrul Răi da' Buni

acum 226 zile

Masterclass Elite Dance face show de senzație în cadrul Răi da' Buni. Trupa de dans a pregătit numărul pentru Moș Nicolae

Moş Nicolae nu i-a dezamăgit nici în acest an pe cei mici. A reuşit să se strecoare în case, fără să se facă văzut

acum 226 zile

Milioane de copii din România s-au trezit în zori cu acelaşi gând: a venit Moş Nicolae! Încărcat cu dulciuri, fructe sau jucării, Moşul a lăsat în ghete câte ceva pentru fiecare.

Imagini de senzație din casa Minodorei: ”Moș Crăciun i-a adus lui Marco o pungă plină cu dulciuri”

acum 226 zile

Minodora l-a aşteptat pe Moş Nicolae cu casa pregătită! Artista a decorat fiecare colţişor al locuinţei. Dar toate aceste lucruri nu au fost in zadar. Moşul i-a adus cadouri extrem de scumpe, dar cele mai multe au fost pentru băieţelul ei

Spectacol pentru copii de Moș Nicolae. Evenimentul a fost organizat de Fundația Dan Voiculescu în parteneriat cu UNESCO

acum 226 zile

Cadouri, muzică şi distracţie! Au fost elementele de bază ale unei petreceri de Moş Nicolae la care sute de copii au primit daruri. Iar dacă moşul le-a dat daruri, cei mici nu s-au lăsat mai prejos. Aşa că i-au recitat, i-au cântat şi i-au dansat, spre marea bucurie a lui Moş Nicolae.

Sărbătorile, salvate de cofetari. Un cozonac mare cu stafide, nuci și rahat poate ajunge și la 20 de lei

acum 226 zile

E forfotă mare, în aceste zile, în cofetăriile de la noi, pentru sinplul motiv că nu ai cum să dai greş cu un cadou dulce! Un tort cu ciocolată, frişcă, fructe şi marţipan, de exemplu. Cu toate acestea, preferinţele românilor când vine vorba despre dulciurile de Moş Nicolae...

Moș Nicolae, darnic cu vedetele, dar și cu copiii lor

acum 227 zile

Moş Nicolae a fost foarte darnic cu vedetele noastre, dar şi cu cei mici. Nerăbdători, l-au aşteptat pe Moşul cu ghetuţele pregătite.

Cadouri-surpriză pentru copii excepționali

acum 227 zile

Sute de copii au primit cadouri în cadrul unui spectacol organizat de Fundația Dan Voiculescu prin membrii Clubului de Excelenţă, în parteneriat cu Centrul Cultural pentru Unesco ”Nicolae Bălcescu” şi trupa Pam Pam.

Legenda lui Moş Nicolae: cum s-a născut tradiţia cadourilor lăsate în ghetuţe

acum 227 zile

În fiecare an, Moş Nicolae vine pe furiş în casele oamenilor şi lasă cadouri în ghetuţele copiilor cuminţi, dar şi în cele ale adulţilor. Este mult mai discret ca Moş Crăciun, pentru că pe el nu-l vede nimeni niciodată. Ca să primească darurile, de obicei dulciuri, copiii...

Cristina Ciobănașu, în culmea fericirii. Iată ce i-a adus Moș Nicolae

acum 227 zile

Cât de bucuroasă a fost Criss la vederea darului?

Ce cadouri primeau părinții de Moş Nicolae

acum 227 zile

Ziua de 6 decembrie este ziua Sfântului Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, iar cu o seară înainte, pe 5 decembrie, copiii îşi lustruiesc ghetuţele aşteptându-l pe Moş Nicolae care va trece pe la ei să le aducă celor cuminţi daruri şi o nuielusă,...

A venit Moş Nicolae! Uite ce a făcut un bebeluș cu un borcan de ciocolată

acum 227 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip amuzant.

Moș Nicolae deja a ajuns acasă la Minodora. Vedeta vorbește despre pregătirile de sărbători

acum 227 zile

Moș Nicolae deja a ajuns acasă la Minodora. Celebra artistă prezintă ghetuțele celui mic și cadouri pe care le-a primit.

Daniela Gyorfi și Asu interpretează piesa ”Mai dă-mi o șansă”

acum 227 zile

Daniela Gyorfi și Asu interpretează piesa ”Mai dă-mi o șansă”. Artisa a venit în platoul Agenția VIP și a vorbit despre cadourile de Moș Nicolae.

1
2
3
4
5