Cautare: 415 rezultate dupa tagul "nea marin"

Dorian Popa, bătut de Nea Mărin: "A rupt un băț pe spatele meu"

acum 5 zile

Dorian Popa a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în emisiunea lui Nea Mărin. Juratul a fost luat la bătaie de celebrul dansator.

Dragostea cu năbădăi dintre "taticutu" Nea Marin și fiul risipitor Liviu Varciu continuă și în această vara

acum 9 zile

Poftiți pe la Nea Marin a adunat vedete cu simţul umorului, pentru că la cum uzitează amfitrionul emisiunii de jordie, puţini ar rezistă. Printre prietenii care și-au făcut apariția s-a aflat și Liviu.

Nea Mărin a încins cea mai mare horă la Muzeul Satului

acum 11 zile

Este duminică, vreme frumoasă, aşa că dacă aveţi timp Nea Mărin vă aşteaptă la Muzeul Satului, din Capitală. A strâns fetele şi flăcăii şi au încins o horă să joace până la epuizare. Nea Mărin este dispus să dea şi lecţii de dans pentru toţi cei care vor să înveţe...

Daniela Crudu revine pe micile ecrane: ”Peste câteva săptămâni încep filmările cu nea Mărin”

acum 27 zile

Daniela Crudu revine pe micile ecrane. ”Peste câteva săptămâni încep filmările cu nea Mărin”, a spus vedeta.

Nea Mărin face pe durul la TV, dar acasă soția face legea

acum 49 zile

Face legea în emisiuni, dar acasă la el e un mieluşel! Cine a crezut despre Nea Mărin că este la fel de dur şi în viaţa de zi cu zi, se înşeală amarnic! Noi avem imaginile care spun totul despre celebrul dansator.

Şcoala de dans a lui Nea Marin Barbu a ajuns la majorat. Aproximativ 400 de dansatori au făcut un show

acum 95 zile

Aproximativ 400 de dansatori au făcut un show de zile mari pe scena Palatului Copiilor cu această ocazie. Antrenaţi de celebrul Nea Marin şi fiica lui. Larisa. copii de trei ani până la adulţi de 60 de ani au dansat. ore întregi. Printre dansatori sunt şi amatori, veniţi din domenii...

A fost săracă și a plecat de jos. Ambiția și munca au adus-o în lumina refelectoarelor

acum 100 zile

A plecat de jos şi a ştiut ce înseamnă sărăcia, dar cu talent şi muncă a ajuns în lumina reflectoarelor. Şi în familia lui nea Mărin. Theo Rose ne-a vorbit despre relaţia cu nepotul lui nea Mărin.

Diana şi Ristei au luat lecţii de dans popular de la Nea Marin

acum 112 zile

Diana şi Ristei au luat lecţii de dans popular de la Nea Marin şi fiica lui, Larisa, în platoul de la Prietenii de la 11!

Nea Marin şi Larisa Barbu au dansat pe muzică populară la "Prietenii de la 11"

acum 112 zile

Nea Marin şi Larisa Barbu au dansat pe muzică populară la "Prietenii de la 11"

Școala celui mai bun dansator popular! Nea Mărin și fiica sa învață copiii să se miște cu ritm

acum 145 zile

Dansul este poezia picioriului, iar Nea Marin o ştie poate cel mai bine. La şcoala lui de dans, oamenii vin şi pentru relaxare. E ca o terapie, pe care mulţi o practică de foarte mulţi ani. Mirela Voicu l-a vizitat pe Nea Mărin şi i-a aflat câteva secrete. Ţine cursuri de dans românesc...

Nea Marin, joc periculos cu surorile iubite! Cerere în căsătorie în platoul Acces Direct

acum 153 zile

A trăit 17 ani în minciună şi a avut încredere deplină în sora sa şi în bărbatul cu care are trei copii. Nu s-a gândit niciodată că între cei doi s-ar putea înfiripa o relaţie de dragoste. Este realitatea dureroasă pe care o trăieşte o mamă, care după despărţirea de tatăl...

Nea Marin a trăit în pat cu două surori! A făcu copii cu amândouă?!

acum 154 zile

Trădată de nimeni alta decât sora sa! Femeia în care mama Daniela a avut cea mai mare încredere. a ajuns chiar în patul soţului Danielei. Fără pic de remuşcare! Iar asta nu e tot!

Theo Rose l-a prezentat pe iubitul ei, nepotul lui Nea Mărin, părinților ei: ”N-am așteptat o reacție anume. E frumos, e deștept, e bine făcut, ce puteau să zică?!”

acum 154 zile

Theo Rose l-a prezentat pe nepotul lui Nea Mărin părinților ei. ”N-am așteptat o reacție anume. E frumos, e deștept, e bine făcut, ce puteau să zică?!”, a spus artista.

Nea Mărin, pus în mare dificultate de Giani Kiriță, după ce a primit o sticlă cu apă în față: ”Îmi face tot felul de șicane. Cu asta a pus capac”

acum 168 zile

Nea Mărin este pus în mare dificultate de Giani Kiriță, după ce dinamovistul i-a aruncat o sticlă cu apă în față. ”Îmi face tot felul de șicane. Cu asta a pus capac”, a spus supărat nea Mărin.

S-au bătut parte în parte! Dinții lui Liviu Vârciu i-au lăsat urme adânci pe brațul lui Nea Mărin: ”Am crezut că leșin de durere!”

acum 168 zile

Liviu Vârciu și Nea Mărin s-au bătut parte în parte! ”Am crezut că leșin de durere!”, a exclamat nea Mărin în timp ce cerea insistent o pungă de gheață pentru a-și acoperi rana de pe braț.

”Eu cred că-i pe pastile. Nu are cum să nu ia!” Nea Mărin i-a luat prin surprindere pe toți cu gestul lui

acum 168 zile

”Eu cred că-i pe pastile. Nu are cum să nu ia!”, spune Jorge. Energia lui nea Mărin le-a făcut o dimineață frumoasă vedetelor și copiilor prezenți în tabără.

Nea Mărin a ajuns în presa internaţională, după ce a intrat în pielea lui Donald Trump, în noaptea de Revelion

acum 169 zile

Revelionul prezentant de Dan Negru a ajuns şi în presa internaţională. Nea Mărin care a fost deghizat în Donald Trump a atras simpatia presei străine. "Donald Trump şi dansurile irlandeze într-un clip savuros la o televiziune din România", au titrat cei de la The Irish Post.

Liviu Vârciu i-a dat cu matură în cap lui Nea Mărin

acum 169 zile

Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Jorge și Sorana au făcut echipă la Vama Veche şi au pregătit o tabără de neuitat pentru mai mulţi copii nerăbdători. Au curăţat camerele, au gătit şi au acceptat orice provocare. Totul, sub ochiul atent al lui nea Mărin. Degeaba a încercat...

Liviu Vârciu, bătut de Nea Mărin: "A rămas setat"

acum 169 zile

Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Jorge și Sorana au făcut echipă la Vama Veche şi au pregătit o tabără de neuitat pentru mai mulţi copii nerăbdători. Au curăţat camerele, au gătit şi au acceptat orice provocare. Totul, sub ochiul atent al lui nea Mărin. Degeaba a încercat...

Petrecere pentru copiii din tabăra lui nea Mărin

acum 175 zile

În ultima seară cu copiii, nea Mărin le organizează o super petrecere. Cei mici sunt foarte fericiți de spectacolul oferit de Liviu Vârciu și celelalte vedete.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV