Cautare: 360 rezultate dupa tagul "nea marin"

Nea Mărin i-a spart nasul lui Speak cu un manechin: "Bă, ce turbat eşti!"

acum 4 ore

După ce a avut surpriza neplăcută să afle că Nea Mărin i-a decolorat cu clor un tricou de colecţie, Speak s-a ales acum şi cu nasul spart de un manechin!

Război în cofetărie! Speak şi nea Mărin s-au bătut cu ouă!

acum 5 ore

Bătaie cu ouă între Speak şi nea Mărin în cofetărie!

Chef Cătălin Scărlătescu, cerut pentru a doua oară în căsătorie de Angie, fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite”

acum 5 ore

Angie Cobuț, fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite”, care a recunoscut de mai multe ori că are o pasiune pentru chef Cătălin Scărlătescu, l-a cerut pentru a doua oară în căsătorie pe acesta, martor fiind nimeni altul decât nea Mărin.

I-a dat de l-a julit! Speak: "N-a contat că eram roşu pe spate. Şi acum mai am semne!"

acum 5 ore

Speak n-a scăpat din nou de furia lui nea Mărin! Chiar şi cu spatele înroşit de la soare s-a ales cu urme!

Show-ul a continuat şi la pizzerie! Speak i-a dat cu coca în cap lui nea Mărin!

acum 1 zile

Nea Mărin şi gașcă de oameni puși pe șotii formată din Speak, CRBL, Edi Stancu, Minodora și Angie au mers la o pizzerie! Show-ul a fost nelipsit şi acolo!

Speak nu scapă de altoială nici la interviu: "Bă, v-am zis că e bipolar!"

acum 1 zile

Face ce face şi Speak ajunge tot sub nuiaua lui nea Mărin. Vedeta n-are pace nici măcar la interviul din timpul show-ului!

Vedetele lui nea Mărin au mers la cumpărături cu copiii

acum 1 zile

Speak, CRBL, Edi Stancu, Minodora și Angie şi echipele lor de copii au mers la cumpăraturi

Ce a făcut nea Mărin când a ajuns prima dată la mare: "Era atât de sărată marea cum nici nu vă închipuiţi!"

acum 1 zile

Nea Mărin a povestit ce a făcut prima dată cand a ajuns pe litoral! La vârsta de 8 ani s-a lăsat păcălit şi a băut din apa mării!

Vedetele lui nea Mărin, la munca de jos. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt trimiși să facă rost de un tort, în vârf de munte!

acum 7 zile

Pentru copiii din tabăra lui nea Mărin, Liviu Vârciu, Pepe, Gina Pistol, Andrei Ștefănescu și Daniela Crudu muncesc din greu.

Cum se joacă țurca. Nea Mărin îi învață pe copii și pe vedete cel mai cunoscut joc din în copilăria lui

acum 7 zile

Nea Mărin îi învață pe copii și pe vedete cel mai cunoscut joc din în copilăria lui, țurca.

”Muncă fără bătaie, nu are rost!” Nea Mărin atacă, din nou, leneșii echipei

acum 7 zile

Vedetele ajung la piscină, dar nu pentru a face baie, ci pentru a face curat!

Aventuri la înălțime. Vedetele lui nea Mărin au ajuns agățate în vărful copacilor!: ”Bine că am o relație stabilă, că după aventura asta nu mă mai lua nimeni”

acum 7 zile

Liviu Vârciu, Pepe, Gina Pistol, Andrei Ștefănescu și Daniela Crudu, invitații lui Nea Mărin în prima ediție ”Poftiți în vacanță” au ajuns în parcul de distracție și aventură.

Liviu Vârciu se gândește să înfieze o fetiță din tabăra lui nea Mărin!: ”Mi-e dragă, iar când o văd îmi vine s-o mănânc. E cuminte, tăcută”

acum 7 zile

Liviu Vârciu este mai sensibil decât se crede. Vedeta se gândește să înfieze o fetiță din tabăra lui nea Mărin! ”Mi-e dragă, iar când o văd îmi vine s-o mănânc. E cuminte, tăcută”, spune acesta.

Pepe, cadouri gălăgioase pentru copiii din tabăra lui nea Mărin: ”Le-am luat la toți fluiere și alte jocuri. O să ne nenorocească în mașină”

acum 8 zile

Pepe le-a luat cadouri gălăgioase copiilor din tabăra lui nea Mărin. ”Le-am luat la toți fluiere și alte jocuri. O să ne nenorocească în mașină”, spune amuzat cântărețul.

Vedetele lui Nea Mărin dau în mintea copiilor, mai puțin Daniela Crudu, care aruncă cu pietre de ciudă: "M-am supărat. N-am vizitat niciodată o peșteră!"

acum 8 zile

Vedetele lui Nea Mărin dau în mintea copiilor, mai puțin Daniela Crudu. "M-am supărat. N-am vizitat niciodată o peșteră!", spune fosta asistentă tv, după ce a aflat rezultatul jocului.

Pepe, bucătarul copiilor din tabăra lui nea Mărin: ”A zis că el gătește tot. Și friptura, și piureul, tot. E un bucătar desăvârșit”

acum 8 zile

”Pepe a zis că el gătește tot. Și friptura, și piureul, tot. E un bucătar desăvârșit”, spune nea Mărin evident impresionat de felul cum Pepe le-a gătit copilașilor.

Copiii au ajuns în tabără lui Nea Mărin: ”Pentru mine este prima dată când văd munții!”

acum 8 zile

Copiii au ajuns în tabără lui Nea Mărin. ”Pentru mine este prima dată când văd munții!”, spune o fetiță entuziasmată de frumusețile prezente în locul unde este amplasata tabăra.

Nea Mărin a dat bățul pe praștie! Liviu Vârciu, primul care este luat la țintă

acum 8 zile

Nea Mărin a schimbat bățul cu praștie, iar Liviu Vârciu este primul care este luat la țintă.

Nea Mărin a intrat în Cartea Recordurilor. A realizat cea mai mare horă din lume!

acum 8 zile

La "Zilei Costumului Popular" din Bistrita-Nasaud, Nea Mărin a reușit un lucru nemaivăzut. A realizat cea mai mare horă din lume!

Nepoţii lui Nea Marin au câştigat cea de-a doua ediţie „Aici eu sunt vedetă!”

acum 54 zile

Copiii vedetelor spun lucruri năstruşnice şi scot la lumină toate secretele şi stângăciile părinţilor. Sinceritatea celor mici va demosntra că ei sunt vedetele şi îi va pune în dificultate pe Andreea Antonescu, CRBL şi Nea Mărin, care vor trebui să ghicească ce răpunsuri au...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV