Cautare: 193 rezultate dupa tagul "nicoleta luciu"

Nicoleta Luciu, picanterii din viața de cuplu: ”Nu îi permit lumini astrului să pătrundă pe geam”

acum 6 ore

Nicoleta Luciu face dezvăluiri incendiare din dormitorul conjugal. Vedeta a scos la lumină detalii intime despre felul în care și-a organizat dormitorul.

Cel mai mare regret al Nicoletei Luicu

acum 8 zile

Nicoleta Luciu a vorbit despre cel mai mare regret al ei. Vedeta suține că regretă faptul că sora ei mai mică nu a reușit să ajungă o actriță mare la Hollywood.

Nicoleta Luciu, ”dietă” unică. Vedeta a reușit să slăbească cu slănină

acum 8 zile

Nicoleta Luciu vorbește despre dieta ei unică. Vedeta a reușit slăbească după ce a mâncat doar a zecea parte dintr-o porție de slănină

Tatăl Nicoletei Luciu, probleme grave de sănătate

acum 22 zile

Tatăl Nicoletei Luciu are probleme grave de sănătate. Tatăl surorilor Luciu s-a operat de trei ori de cataractă, dar nu și-a recăpătat vederea. Acesta riscă să-și piardă vederea definitiv.

A pierdut lupta cu kilogramele definitiv. Cu ce dramă se confruntă Nicoleta Luciu

acum 25 zile

Nicoleta Luciu a pierdut lupta cu kilogramele, vedeta și-a schimbat prioritățile și se îngrijește de copil mai mult decât de ea.

A fost criticată pentru că e grasă, Nicoleta Luciu a luat măsuri. Vedeta are grijă la alimentația ei

acum 52 zile

După ce s-a spus că e grasă şi că a pierdut lupta cu kilogramele, cea mai sexy vedetă ia măsuri! Nicoleta Luciu e atentă la ceea ce mănâncă! Vedeta ne pregăteşte un shake, numai bun când nu ai timp să găteşti.

Iuliana Luciu, mesaj emoționant pentru nepot

acum 56 zile

Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, a postat o fotografie pe o rețea de socializare alături de nepotul ei. Aceasta este singura din surorile luciu care nu are un copil al ei.

Imagini rare cu mama Nicoletei și a Iulianei Luciu

acum 68 zile

Nicoleta și Iuliana Luciu își sărbătoresc mama. Iuliana a postat o imagine pe o rețea de socializare în care îi urează un călduros la mulți ani mamei sale.

Sfaturi utile de la Nicoleta Luciu. Vedeta îi învață pe micuți să facă Origami

acum 121 zile

Fericirea copiilor este cea mai importantă pentru Nicoleta Luciu! Aşa că a lăsat şorţul de bucătărie şi s-a dedicat în totalitate micuţilor săi! Vedeta ne-a arătat cum îşi petrece timpul liber împreună cu ei!

Nicoleta Luciu, la cratiţă! Vedeta a pregătit o reţetă rapidă cu seminţe de chia

acum 121 zile

Nicoleta Luciu ne propune un mic dejun delicios şi simplu de pregătit preparat cu lapte şi seminţe de chia.

Sfatuiri de la Nicoleta Luciu: „Nu veți face niciodată carii”

acum 128 zile

Toată lumea își dorește să aibă dinții albi, dar și sănătoși. Dacă vă imaginați că trebuie să cheltuiți o avere pentru a obține o dantură perfectă, Nicoleta Luciu ne învață cum să ne albim dinții cu un ingredient pe care îl avem în bucatărie.

Nicoleta Luciu, trucuri de fumusețe.Cum să-ți albești dinții cu un ingredient din bucatărie

acum 138 zile

Toată lumea își dorește să aibă dinții albi, dar și sănătoși. Dacă vă imaginați că trebuie să cheltuiți o avere pentru a obține o dantură perfectă, Nicoleta Luciu ne învață câteva trucuri la îndemâna oricui.

Nicoleta Luciu a gătit o ciorbă de legume

acum 160 zile

Nicoleta Luciu îi face concurenţă lui Ralu şi găteşte ciorbă de legume.

Nicoleta Luciu este pricepută la cratiță. Face o prăjitură cu doar trei ingrediente

acum 171 zile

Cui nu-i plac prăjiturile? Nicoleta Luciu ne învaţă cum să facem o prăjitură cu doar 3 ingrediente.

Nicoleta Luciu, trucuri de frumusețe

acum 183 zile

Nicoleta Luciu nu este doar o mamă eroină, ci şi o vedetă care ştie multe trucuri de înfrumuseţare pe care le aplică acasă. Bruneta nu le păstrează numai pentru ea! Le împărtăşeşte cu doamnele şi domnişoarele care vor să-i afle secretele.

Nicoleta Luciu ne pregatește paste cu carne și sos de roșii

acum 186 zile

Statutul de mămică a făcut-o pe Nicoleta Luciu să devină femeie de casă. Dacă înainte eram obişnuiţi cu apariţiile sale mondene iată că acum vorbim despre Nicoleta ca despre cea mai bună gospodină.

Nicoleta Luciu dă lecţii culinare pe Internet!

acum 202 zile

Nicoleta Luciu iubeşte să gătească, aşa că a împărtasit cu fanii ei una dintre cele mai uşoare reţete. Iată cum ne prepară cea mai delicioasă salată de somon.

Nicoleta Luciu s-a ”pufoşit”, iar acum s-a pus pe slăbit!

acum 209 zile

Nicoleta Luciu s-a ”pufoşit”, iar acum s-a pus pe slăbit! Învaţă tot felul de secrete să dea kilogramele jos, dar nu le ţine doar pentru ea! Ni le dezvăluie şi nouă! Fetelor, fiţi atente! Puteţi încerca şi voi acasă!

Chiar dacă au avut o copilărie foarte grea, Nicoleta şi Iuliana Luciu au reușit să rămână unite

acum 221 zile

Nicoleta şi Iuliana Luciu au o relaţie foarte apropiată, se înţeleg de minune, chiar dacă viaţa le-a pus de multe ori la încercare. Ele au rămas unite şi împreună au trecut peste orice.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV