Cautare: 203 rezultate dupa tagul "nisip"

De-a râsu'-plânsu'. Deszăpezire manuală, în Câmpina!

acum 8 zile

Judeţul Prahova a fost ieri sub cod galben de vreme rea! În Câmpina, unde a nins abundent, deszăpezirea s-a făcut într-un mod neobişnuit. Adică manual! Într-un filmuleţ postat pe Facebook se vede cum o angajată a Primăriei merge pe trotuarul acoperit de zăpadă. Cară o găleată cu...

Un cetăţean turc a vrut să se plimbe pe plajă, cu maşina, şi a rămas blocat în nisip. Poliţiştii i-au dat o amendă cât jumătate din valoarea autoturismului

acum 47 zile

Un cetăţean turc a fost amendat, după ce a intrat cu autoturismul pe plaja din Constanţa. Nu a mai reuşit să iasă. Până să-i vină cineva în ajutor, au apărut poliţiştii, care i-au dat o amendă cât jumătate din valoarea maşinii: 10 mii de lei.

Furtunile din ultimele zile au acoperit şi plaja şi faleza din Mamaia cu dune de nisip

acum 142 zile

Săptămâna trecută a fost frig, săptămâna aceasta este cald! Iar octombrie, chiar dacă este la început, vine cu tot felul de surprize. La Mamaia, de exemplu, dunele de nisip au acoperit faleza şi au ajuns până aproape de hoteluri. Şi, din ce spun meteorologii, nici iarna nu va fi...

Dune de nisip formate în staţiunea Mamaia

acum 144 zile

Imagini spectaculoase au fost surprinse astăzi, în mijlocul staţiunii Mamaia. S-au format dune de nisip pe promenadă din cauza vântului care a suflat cu putere dinspre mare. Cei care au trecut prin zonă spun că peisajul pare desprins din Sahara.

Cel mai înalt castel de nisip din lume

acum 173 zile

Cel mai înalt castel de nisip din lume a fost construit, nu pe o plajă, ci în tot în Germania. Mai exact în oraşul Duisburg. Cu o înălţime de 16 metri şi 68 de centimetri, opera de artă a fost inclusă în cartea Recordurilor şi a doborât recordul anterior, deţinut de o construcţie...

Primii pași, pe nisip. Briza mării, bucuria bebeluşilor

acum 187 zile

Părinţii care îşi aduc pruncii pe plajă spun că vacanţa alături de ei e şi mai frumoasă, dar şi mai grea. Au nevoie de răbdare şi mai ales de multe bagaje. Umbrela, mâncarea sănătoasă şi jucăriile nu lipsesc din arsenalul celor mici.

Au adus marea la munte! Sute de turiști fac plajă pe nisip pe malul Crișului Repede, în Bihor

acum 192 zile

Aduc litoralul, nămolul şi plaja la munte! Este modelul de succes pe care îl urmează proprietarii unor pensiuni din Bihor şi din Sibiu, ca să atragă cât mai mulţi turişti.

Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană. Nu e doar o replică de film, e crezul escrocilor care cer bani în numele copiilor bolnavi, turiştilor de pe litoral

acum 199 zile

În această perioadă, litoralul e luat cu asalt nu doar de turişti, dar şi de cei dornici de căpătuială. Pe nisip, e o adevărată vânătoare de donaţii cerute în numele unor aşa-zise organizaţii care ar strânge bani pentru copii grav bolnavi.

Melteanca scuipătoare de seminţe pe plajă! Imagini care nu mai au nevoie de niciun comentariu

acum 201 zile

Vrem o ţară ca afară, dar avem printre noi oameni care confundă plaja cu groapa de gunoi. Să scuipi seminţe pe nisip e sport naţional pentru turiştii fără respect pentru ceilalţi şi pentru mediu. O femeie a fost filmată în acţiune, iar reacţia ei a revoltat tot internetul. Dar nu...

Seifurile pe nisip, soluția sigură! Cutiile de valori se deschid cu ajutorul unei brățări rezistente la apă

acum 205 zile

Pentru a atrage cât mai mulţi turişti, unii admnistratori de plaje au venit cu ideea unor cutii de valori amplasate direct pe nisip.

Dacă nu te duci la mare, vine marea la tine! Platoul de la ”Prietenii de la 11”, transformat într-o plajă

acum 214 zile

Platoul de la ”Prietenii de la 11” este plin cu nisip și arată exact ca o plajă de pe litoral!

Întrecere pe nisip. Toți concurenții râvnesc la premiul pus în joc

acum 228 zile

Concurenții și ispitele de pe insula băieților au parte de o întrecere pe nisip extem de dificilă, dar cu un premiu pe măsură.

Provocare imposibilă pe nisip! Claudia Pavel nu reușește să nimerească niciun pahar

acum 240 zile

Claudia Pavel și echipa de la Neatza nu reușesc să ducă la bun sfârșit provocarea din această emisiune. Cei patru se declară învinși după mai multe încercări nereușite.

Provocare la Neatza! Sincron cu schiurile pe nisip: ”Se înaintează cu viteza melcului turbat!”

acum 241 zile

un sincron cu schiurile pe nisip, este provocarea de care trebuie să treacă trupa Mandinga și dansatorii emisiunii.

Provocare imposibilă pe nisip! Lidia Buble, Flavia, Răzvan și Dani se declară învinși

acum 242 zile

Lidia Buble, Flavia, Răzvan și Dani nu reușesc să ducă la bun sfârșit provocarea din această emisiune. Cei patru se declară învinși după mai multe încercări nereușite.

Inimioare pe nisip! Lidia Buble, intimidată de Răzvan Simion: ”Nu pot să vorbesc cu tine”

acum 242 zile

Răzvan Simion îi ia un scurt interviu Lidiei Buble, ceea ce a pus-o în dificultate de solistă. ”Nu pot să vorbesc cu tine”, i-a transmis Lidia iubitului ei.

Neatza a părăsit studioul şi s-a mutat pe nisip! Urmează zece zile de party!

acum 242 zile

A venit vara, iar Neatza și-a schimbat studioul, a ajuns pe plaja Therme Bucuresti. Urmează zece zile de party!

Au fost emoţii mari pentru zeci de copii ai unui centru din Ploieşti, care au simţit pentru prima dată nisipul sub picioare

acum 267 zile

Proveniţi din familii nevoiaşe, cei mici s-au bălăcit în apa sărată şi au adunat scoici. Un cadou primit de ziua lor.

Peripețiile din copilărie ale vedetelor din showbiz-ul românesc: "Când nu îmi convenea ceva luam câte o gură mare de nisip"

acum 267 zile

De 1 Iunie nu doar copii petrec, ci și vedetele din România. Miruna, reporterul de la Neatza, vrea să afle cum se purtau acestea în copilărie.

1
2
3
4
5
»