Cautare: 83 rezultate dupa tagul "nutritie"

Românii consumă de 4 ori mai mult zahăr în perioada sărbătorilor faţă de restul anului

acum 33 zile

Specialiştii în nutriţie trag un semnal de alarmă! Absolut toate alimentele de pe masa de Crăciun sunt bogate în zahăr! Cozonacul, băuturile alcoolice, sosurile, dar şi prăjiturile acoperă în câteva zile necesarul de zahăr cât pe o lună.

Nutriția prin ochii doctorului Mencinicopschi. Profesorul vorbește despre stilul de viață sănătos

acum 66 zile

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi revine după o lungă perioadă de tăcere. Specialistul în nutriţie ne-a explicat la ce ne expunem atunci când ţinem cură de slăbire, dar şi care este reţeta slăbitului sănătos

Greu în România. Lecție de nutriție în redacția Observator

acum 89 zile

Peste 30 de copii de grădiniţă au avut parte de o lecţie de nutriţie, chiar în platoul Antenei 1! Au făcut un tur al redacţiei şi, mai apoi, s-au răsfăţat cu fructe. Chiar dacă sunt mici ştiu că la baza piramidei alimentare sunt legumele şi frctele.

Despre alimentaţia sănătoasă au învăţat şi peste 30 de copilaşi de grădiniţă care au vizitat platoul Antenei 1

acum 89 zile

Sunt mici, dar ştiu că fructele şi legumele sunt la baza piramidei alimentare. Chiar dacă, recunosc, că iubesc şi dulciurile sau cartofii prăjiţi, puştii ne-au făcut o promisiune.. Conştientizare şi iniţiativă. Două elemente care Campania Greu în România

Greu în România. Părinții predau prima lecție de nutriție

acum 92 zile

Arată-mi ce mănânci ca să-ţi spun cine eşti. În epoca modernă, alimentaţia a ajuns să ne definească. Se vede pe cântar, pe pielea noastră, în starea noastră de sănătate, dar şi în cea de spirit. Şi-apoi, în cele din urmă, în oglinda noastră cea mai de preţ - copiii.

Campania "Greu în Romania": Andreea Şuvoială, medic specialist endocrinologie şi nutriţie, invitată la Observator

acum 94 zile

E suficient să ne uităm pe stradă ca să ne dăm seama că avem mulți copii care sunt obezi! Şi totuşi, în şcoli, nutriţia este doar un opţional! Vorbim despre acest subiect cu Andreea Şuvoială, medic specialist endocrinologie şi nutriţie!

"Greu în România", campania care își propune introducerea nutriției în planul cadru de învățământ

acum 100 zile

"Greu în România" este campania pe care echipa Observator o demarează într-o ţară în care deşi specialiştii trag semnale de alarmă, nici măcar nu există un program naţional contra obezităţii.

Cristian Mărgărit ne dă sfaturi despre ou, alimentul (aproape) perfect

acum 125 zile

Cristian Mărgărit este consultant în nutriție și fitness și ne vorbește despre ou și cât de sănătos este acesta. Deși în general se consumă interiorul oului, și coaja este comestibilă.

Copiii care consumă lapte vegetal riscă să rămână mai scunzi

acum 218 zile

Copiii care consumă lapte vegetal riscă să rămână mai scunzi

Top zece mituri despre nutriție. Care alimente sunt cu adevărat sănătoase

acum 380 zile

Doctorul nutriționist Virgiliu Stroescu a venit la Star Matinal și a vorbit despre câteva mituri din nutriție.

Special! Germenii plantelor, sursă de energie

acum 490 zile

Fructele şi legumele proaspete sunt recomandate în orice dietă întocmită de un specialist în nutriţie. Cu toate acestea, există alimente mult mai sănătoase.

De ce să NU MĂNÂNCI înainte de a face sport

acum 593 zile

Unii sportivi de performanţă consideră că antrenamentul de dimineaţă trebuie făcut pe stomacul gol.

Este BINE sau NU să adormi înfometat seara când vrei să SLĂBEȘTI? Află adevăratul RĂSPUNS!

acum 602 zile

Ți-ai propus să slăbești, așadar urmezi fie o dietă, fie te-ai decis să adopți un stil de viață sănătos de acum înainte.

TOP 10 cele mai EFICIENTE idei ca să mănânci şi să NU te îngraşi!

acum 743 zile

Visul de a mânca şi a NU ne îngrăşa este al oricărui român! Suntem un popor gurmand şi de sărbători se vede cel mai bine cât de mult şi bun ne place să mâncăm. Şi să nu aud că strâmbaţi din nas şi spuneţi că voi nu mâncați pentru că nu vă cred!

Numărarea caloriilor în dietă este cea mai mare greşeală! Iată care este, de fapt, secretul pentru a slăbi rapid

acum 798 zile

Specialiştii în nutriţie susţin, însă, că această contabilizare a caloriilor este pur şi simplu inutilă. Şi asta din cauză că nu toată lumea are acelaşi tip de organism.

Detoxifierea de metale grele

acum 902 zile

Detoxifierea de metale grele înseamnă eliminarea metalelor şi substanţelor toxice din organism. În medicina convenţională detoxifierea se poate face prin dializă, dar acest lucru este posibil în număr limitat. Deşi nu realizăm, zilnic suntem expuşi metalelor grele, majoritatea gasindu-se în produsele de uz casnic. Aceste metale tind să se adune în ţesut şi să provoace probleme la nivel neurologic

De ce trebuie să mănânci sănătos, fără aditivi alimentari

acum 909 zile

Adoptarea câtorva principii fara aditivi alimentari pentru o alimentație prudentă te va apăra de pericolele toxicității unor alimente, dar și de nevroza E-urilor, care poate deveni la fel de toxică.

Dieta cu ton: Cum să pierzi 5 kilograme în doar 3 zile

acum 911 zile

Dieta cu ton a apărut pe internet încă de la mijlocul anilor ‘90 și a fost cunoscută drept dieta care în 3 zile vă va ajuta să pierdeți în greutate, cu toate că în prima fază trebuie să mergeți să consultați medicul specialist.

1
2
3
4
5

Observator.TV