Cautare: 276 rezultate dupa tagul "oana roman"

Oana Roman și Marius Elisei au trecut peste toate greutățile, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată

acum 4 zile

Iubire, certuri, scandaluri. Sunt ingredientele cu care căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei a fost presărată de-a lungul timpului.

Catinca Roman a avut perioade de depresie: ”Nu eram bine psihic și mâncam”

acum 4 zile

Catinca Roman vorbește despre faptul că nu se supără foarte ușor. Vedeta a vorbit și despre depresie, aceasta susține că a avut perioade în care mânca din cauza unor supărări.

Oana Roman, de urgență cu fetița la spital: „În loc să mergem la munte, am ajuns la spital”

acum 10 zile

Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital cu fetiţa! Micuța Isabela a avut nevoie de îngrijirea madicilor din cauza unei conjunctivite acute.

Credea că i se cuvine totul, dar a primit cea mai cruntă lovitură. Oana Roman: „Viața a făcut ca într-o zi toate aceste lucruri să dispară”

acum 12 zile

Credea că i se cuvine totul, dar a primit cea mai cruntă lovitură. Şi-a distrus viaţa în urma unui accident de maşină. A pierdut totul în câteva secunde. iubita, banii şi celebritatea. Din acel moment, şi-a dorit şi el să moară.

A dus o viață luxoasă, acum face economii. Cum trăiește Oana Roman cu bani puțini

acum 13 zile

Cum trăieşte Oana Roman cu bani puţini. Vedeta povesteşte cum a reuşit să treacă de la viaţa de fată cu bani la cea de mamă care trebuie să facă economii.Şi vă spun doar atât. Pe rochia pentru Revelion a dat doar 50 de lei.

Cum trăiește Oana Roman cu bani puțini: ”O să mergem doar o zi la munte”

acum 14 zile

Oana Roman vorbește despre cum a petrecut sărbătorile. Vedeta a cheltuit foarte puțini bani în perioada Craciunului si urmează să petreaca doar o zi la munte.

Viața Oanei Roman a pus-o la grele încercari, dar un singur lucru a făcut-o să treacă peste tot

acum 17 zile

Oana Roman spune tot ce are pe suflet. Vedeta vorbește despre greutățile din viața ei, dar și despre cum a trecut cu bine peste toate.

Lorette s-a pozat în spumă. Vedeta a postat o imagine similară cu a Oanei Roman

acum 20 zile

Lorette a postat o poză făcută in cadă. Vedeta era acoperită de spumă, iar poza este foarte similară cu o poză postată de o altă vedetă autohtonă.

Oana Roman: „Soțul meu e plecat mai mereu, iar eu mă descurc tot mai greu”

acum 40 zile

Oana Roman, invitată în platoul Răi da buni, vorbește depre familia ei. Vedeta spune că soțul ei e mai mereu plecat, iar ea se descurcă tot mai greu cu fetița lor.

Oana și Petre Roman, împăcare istorică: „Tata scrie totul de mână”

acum 40 zile

Oana Roman, invitată în platoul Răi da buni, vorbește depre împăcarea cu tatăl ei, Petre Roman. Vedeta spune că relația dintre ea și tatăl ei este mai bună.

Mioara Roman și-a pierdut cățelul. Oana Roman: ”Acum este bine, este acasă”

acum 46 zile

Momente grele pentru familia Roman. Mama Oanei Roman, Mioara, şi-a pierdut animalul de companie, pe căţeluşul Papy, iar fiica fostului premier le-a cerut ajutorul prietenilor.

Oana Roman vorbește despre prieteniile adevărate și conflict: ”Sunt oameni care mi-au greșit foarte tare și au cerut iertare public”

acum 49 zile

Oana Roman vorbește conflictele avute în ultimii ani. Vedeta vorbește despre iertare și cum a iertat persoane cu toată inima.

Oana Roman, prietenii pe viață sau relații pe interes: ”De mică mi-am dorit o familie mare”

acum 49 zile

Oana Roman vorbește despre prietenii adevărați dar și despre cei care au fost alaturi de ea doar din interes. Vedeta a declarat că mereu și-a dorit o familie mare.

Marcel Toader răspunde acuzaţiilor Oanei Roman: "Să îşi vadă de familia ei! Ea şi-a lovit soţul cu geanta în cap!"

acum 51 zile

Marcel Toader răspunde acuzaţiilor Oanei Roman şi o atacă pe vedetă pe care o sfătuieşte să îşi vadă de de problemele pe care le are cu soţul ei, Marius.

Oana Roman, atac la adresa lui Marcel Toader: "I-a mâncat 500.000 de euro fostei soţii!"

acum 51 zile

Oana Roman a avut un atac la adresa lui Marcel Toader. Fosta prezentatoare spune despre afacerist că i-a macinat averea fostei sale soţii!

Cum a cucerit-o Marius Elisei pe Oana Roman. Dezăvaluiri picante din viața de cuplu a celor doi

acum 62 zile

Oana Roman şi Marius Elisei formează unul dintre cunoscute cupluri din showbiz, dar ceea ce puţini stiu este cum a fost cucerită Oana de soţul său! Dezvăluirile sunt picante!

Cum s-a lăsat Oana Roman cucerită de soț: „Aș vrea să fiu pantera din Cartea Junglei”

acum 62 zile

Oana Roman şi Marius Elisei formează unul dintre celebrele cupluri din showbiz, dar ceea ce puţini cunosc este cum a fost cucerită Oana de soţul său! Dezvăluirile sunt picante!

Oana Roman, opusul stilului extravagant

acum 64 zile

Nu am neapărat firme foarte scumpe pe mine în seara asta. Cred că rochia, cred că a fost vreo 500 de euro dar am luat-o demult, dar fiind neagră, simplă pot să o pun de mai multe ori pentru că o reinterpretez. Pot să o pun cu alte accesorii si să fie altfel.

Oana Roman, cadou spectaculos de la soțul ei: „Trandafirul va rezista 25 de ani”

acum 69 zile

Oana Roman, invitată în platoul Răi da buni, vorbește despre cadoul minunat primit de la soțul ei. Marius a surprins-o cu un trandafir criogenat.

Oana Roman, implicată într-o înșelătorie: „Vreau ca aceste persoane să plătească”

acum 69 zile

Oana Roman, invitată în platoul Răi da buni, vorbește despre înșelătoria în care a fost implicată. Vedeta a făcut plângere și vrea ca persoanele responsabile să plătească pentru asta.

1
2
3
4
5
»