Cautare: 109 rezultate dupa tagul "omagiu"

Omagiu pentru ultimul Rege al românilor. Porţile Palatului s-au deschis din nou

acum 3 zile

În prima zi de doliu naţional, mii de români sunt aşteptaţi în Sala Tronului pentru a-i aduce un ultim omagiu regelui Mihai.

În această seară, oricine doreşte îşi va putea lua "Adio" de la regele Mihai I, la Palatul Regal din Bucureşti! Porţile palatului se vor deschide la ora 21.00

acum 4 zile

În această seară, oricine doreşte îşi va putea lua "Adio" de la regele Mihai I, la Palatul Regal din Bucureşti! Porţile palatului se vor deschide la ora 21.00.

Trupul neînsufleţit al ultimului rege al României se odihneşte pentru câteva ore în locul în care s-a născut: Palatul Peleş!

acum 4 zile

Regele Mihai I este acum în locul în care s-a născut în urmă cu 96 de ani! La Castelul Peleş. Iar înalţi oficiali şi-au prezentat deja ultimele omagii la catafalcul suveranului.

Parlamentul României s-a reunit în şedinţă solemnă, în semn de omagiu adus Majestăţii Sale!

acum 6 zile

Parlamentul României s-a reunit în şedinţă solemnă, în semn de omagiu adus Majestăţii Sale! Alături de deputaţi, senatori şi preşedinţii celor două Camere, sunt prezenţi Custodele Coroanei, Principesa Margareta, Patriarhul Daniel şi Preşedintele României, Klaus Iohannis.

Dan Negru, omagiu pentru Regele Mihai

acum 11 zile

Imagini emoţionante cu Dan Negru lângă familia Regală! Celebrul prezentator a făcut publice două fotografii în care îşi aduce aminte cu drag de momentele în care i-a stat alături Majestăţii sale, Regele Mihai.

Este ultima zi a Stelei Popescu în locul în care a stat cel mai mult în lumina reflectoarelor: Teatrul de Revistă Constantin Tănase

acum 21 zile

Pelerinajul continuă şi azi la Teatrul de revistă Constantin Tănase acolo a strălucit de-atâtea ori, în lumina reflectoarelor, Stela Popescu şi unde este depus sicriul. Locul e plin de candele.

Stela Popescu a adus împreună sute de oameni de teatru şi film, dar şi simpli admiratori. La Teatrul Constantin Tănase, se aduc ultimele omagii

acum 22 zile

Să zâmbeşti, să fii bun şi să nu renunţi niciodată la visuri. Sunt lecţiile pe care Stela Popescu le-a oferit celor dragi. Copii care iubeau actoria, colegi de scenă sau prieteni. Actriţa aduna oameni împreună. Şi face asta şi după moarte. La Teatrul Constantin Tănase, unde i-a...

Andreea Berecleanu, omagiu pentru Stela Popescu: „Trebuie să învățăm o lecție de la artiști”

acum 22 zile

Andreea Berecleanu a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al Stelei Popescu, să aducă un ultim omagiu pentru marea artistă.

Ion Dichiseanu a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Nu îmi imaginam să apună această stea”

acum 22 zile

Ion Dichiseanu a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Liza Panait a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Drum bun printre stele, Stela”

acum 22 zile

Liza Panait a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Stela Enache a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Eu am crezut că Stela este nemuritoare”

acum 22 zile

Stela Enache a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al Stelei Popescu, pentru ai aduce un ultim și sincer omagiu doamnei teatrului românesc.

Daniela Gyorfi a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „ Era o actriță desăvârșită”

acum 22 zile

Daniela Gyorfi a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Lacrimi şi durere pentru apropiaţii marii actriţe

acum 23 zile

Cea mai marea stea pe care România a avut-o, Stela Popescu, joacă azi ultimul şi cel mai greu rol. Foarte mulţi oameni care au iubit-o, au admirat-o, i-au fost colegi sau doar fani au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Trupul neînsuflețit al Stelei Popescu va fi depus pentru un ultim omagiu la Teatrul „Constantin Tănase”

acum 23 zile

Teatrul „Stela Popescu” i-a adus un omagiu „inegalabilei” artiste al cărui nume îl poartă.

Daniel Ionașcu, omagiu pentru Stela Popescu

acum 24 zile

Îndrăgita actriță Stela Popescu a murit. A fost găsită în curtea casei sale fără suflare. După primele informații, artista ar fi făcut stop cardio-respirator.

Ed Sheeran, omagiu adus iubitei sale

acum 37 zile

Piesele lui îţi ajung direct în suflet! Cu fiecare clip a adunat milioane de vizualizări din întreaga lume! Eh Sheeran a devenit un fenomen la nivel mondial. Artistul a surprins şi de această dată. Clipul nou al lui Ed Sheeran, "Perfect" este un omagiu adus iubitei sale!

Cătălin Oprişan, omagiu pentru Hugh Hefner: "Omul asta trecut prin... multe.. la viaţa lui"

acum 79 zile

Bărbatul care a reuşit să dezbrace de inhibiţii, dar şi de haine, cele mai multe vedete din lume a murit. Tăticul Playboy, Hugh Hefner s-a stins în ieri dimineaţă, în mega vila lui înconjurat de oamenii dragi. Cătălin Oprişan a vrut săi aducă un "omagiu" creatorului celei mai...

De ce a purtat Ducesa de Cambridge o rochie Prada, cu imprimeuri florale, la omagiul adus prințesei Diana

acum 107 zile

De ce a purtat Kate o rochie cu imprimeuri florale la evenimentul de comemorare a Printesei Diana.

Moment emoționant! Fiica lui Chris Cornell le-a adus un omagiu tatălui și solistului Linkin Park

acum 134 zile

Moment emoţionant la emisiunea Good Morning America. Fiica lui Chris Cornell, în vârstă de 12 ani, le-a adus un omagiu tatălui ei şi prietenului acestuia, solistul Linkin Park, care s-a sinucis în urmă cu aproape două săptămâni. Toni Cornell a cântat alături de trupa One Republic -...

După o luptă teribilă cu cancerul, Denisa Răducu a părăsit, duminică dimineaţa, în jurul orei 04:30, această lume!

acum 146 zile

Jale mare, lacrimi, flori şi lumânări pentru sufletul Denisei care de ieri dimineaţă a plecat la Ceruri. Denisa Răducu a pierdut, din nefericire, bătălia cu moartea la o vârstă fragedă şi după o suferinţă incredibilă. Toţi cei care au îndrăgit-o se perindă acum pe la capela...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV