Cautare: 134 rezultate dupa tagul "omagiu"

Buchetul lui Meghan Markle, omagiu pentru un erou

acum 60 zile

Meghan Markle nu a aruncat buchetul miresei tinerelor necăsătorite, aşa cum se întâmplă de obicei la nunţi. În schimb florile ducesei de Sussex au fost depuse la mormântul Soldatului Necunoscut de la Westmister Abbey.

Omagiu pentru Cristian Țopescu! Motivul pentru care legendarul comentator sportiv a intrat în dizgrația lui Ceaușescu

acum 65 zile

Cristian Topescu, legendarul comentator sportiv avea 81 de ani. Iată motivul pentru care comentatorul a intrat în dizgrația lui Ceaușescu.

Eveniment demn de Cartea Recordurilor la Piatra Neamţ, în semn de omagiu în Anul Centenarului

acum 108 zile

Un cor uriaş, format din peste 500 de copii, a cântat imnul României, dar şi cele mai frumoase cântece populare şi patriotice. Oraşul a găzduit Olimpiada Naţională Corală.

Clipe emoţionante la mormântul Stelei Popescu. Prietenii din satul natal din Basarabia i-au adus un omagiu actriţei

acum 116 zile

Chiar şi preotul din localitate a venit să se roage la locul de veci de la Cernica. Au venit cu flori colorate, pentru marea doamnă a teatrului românesc. Partenerul de scenă, Alexandru Arşinel, povesteşte cum reuşeşte să mai stingă dorul de Stela.

Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Gheorghe

acum 120 zile

Începând de azi, cei care l-au cunoscut şi admirat pe Andrei Gheorghe îi pot aduce un ultim omagiu. În stilul atipic al jurnalistului. Nu la o capelă, ci la o galerie de artă.

Andrei Gheorghe şi-a dorit să fie incinerat, iar trupul lui să nu fie expus într-o capelă

acum 121 zile

Şi tocmai acest lucru i-a adus mai multe antipatii decât simpatii. Jurnalistul citea zilnic, avea logică, spontaneitate, însă modul în care se exprima i-a adus o grămadă de scandaluri. Andrei Gheorghe nu se dezminte nici acum. Pentru că şi-a dorit să fie incinerat, iar trupul lui să...

Ultimul omagiu pentru Andrei Gheorghe

acum 121 zile

Sambata, Andrei Gheorghe va merge pe ultimul său drum. Familia îi va respecta dorinţa, iar trupul său va fi incinerat. Însă cei care l-au iubit îşi vor putea lua rămas bun de la omul de radio televiziune timp de două zile. Comemorarea va avea loc mâine şi poimâine. la Galeriile...

Meghan Markle, omagiu pentru regretata prinţesă Diana

acum 129 zile

La primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta a doua, Meghan Markle i-a adus un omagiu regretatei Prinţese Diana. Cu două luni înainte de nuntă, logodnica Prinţului Harry a purtat un accesoriu semnat de designerul preferat al Prinţesei Inimilor. Faptul nu a trecut neobservat de...

Nostalgicii îl omagiază pe Ceaușescu

acum 175 zile

Şi în acest an, zeci de români s-au adunat la Cimitirul Ghencea să-l omagieze pe Nicolae Ceauşescu. Este o ocazie specială dealtfel - se împlinesc 100 de ani de la naşterea fostului preşedinte.

Naomi Watts, omagiu pentru Heath Ledger

acum 177 zile

Au trecut 10 ani de la moartea legendarului Hith Ledger. Actorul şi-a câştigat celebritatea rapid, după ce a acceptat să joace un rol de gay în unul dintre cele mai controversate filme, pentru care a şi fost nominalizat la Oscar.

Omagiu pentru ultimul Rege al românilor. Porţile Palatului s-au deschis din nou

acum 218 zile

În prima zi de doliu naţional, mii de români sunt aşteptaţi în Sala Tronului pentru a-i aduce un ultim omagiu regelui Mihai.

În această seară, oricine doreşte îşi va putea lua "Adio" de la regele Mihai I, la Palatul Regal din Bucureşti! Porţile palatului se vor deschide la ora 21.00

acum 219 zile

În această seară, oricine doreşte îşi va putea lua "Adio" de la regele Mihai I, la Palatul Regal din Bucureşti! Porţile palatului se vor deschide la ora 21.00.

Trupul neînsufleţit al ultimului rege al României se odihneşte pentru câteva ore în locul în care s-a născut: Palatul Peleş!

acum 219 zile

Regele Mihai I este acum în locul în care s-a născut în urmă cu 96 de ani! La Castelul Peleş. Iar înalţi oficiali şi-au prezentat deja ultimele omagii la catafalcul suveranului.

Parlamentul României s-a reunit în şedinţă solemnă, în semn de omagiu adus Majestăţii Sale!

acum 221 zile

Parlamentul României s-a reunit în şedinţă solemnă, în semn de omagiu adus Majestăţii Sale! Alături de deputaţi, senatori şi preşedinţii celor două Camere, sunt prezenţi Custodele Coroanei, Principesa Margareta, Patriarhul Daniel şi Preşedintele României, Klaus Iohannis.

Dan Negru, omagiu pentru Regele Mihai

acum 226 zile

Imagini emoţionante cu Dan Negru lângă familia Regală! Celebrul prezentator a făcut publice două fotografii în care îşi aduce aminte cu drag de momentele în care i-a stat alături Majestăţii sale, Regele Mihai.

Este ultima zi a Stelei Popescu în locul în care a stat cel mai mult în lumina reflectoarelor: Teatrul de Revistă Constantin Tănase

acum 236 zile

Pelerinajul continuă şi azi la Teatrul de revistă Constantin Tănase acolo a strălucit de-atâtea ori, în lumina reflectoarelor, Stela Popescu şi unde este depus sicriul. Locul e plin de candele.

Stela Popescu a adus împreună sute de oameni de teatru şi film, dar şi simpli admiratori. La Teatrul Constantin Tănase, se aduc ultimele omagii

acum 237 zile

Să zâmbeşti, să fii bun şi să nu renunţi niciodată la visuri. Sunt lecţiile pe care Stela Popescu le-a oferit celor dragi. Copii care iubeau actoria, colegi de scenă sau prieteni. Actriţa aduna oameni împreună. Şi face asta şi după moarte. La Teatrul Constantin Tănase, unde i-a...

Andreea Berecleanu, omagiu pentru Stela Popescu: „Trebuie să învățăm o lecție de la artiști”

acum 237 zile

Andreea Berecleanu a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al Stelei Popescu, să aducă un ultim omagiu pentru marea artistă.

Ion Dichiseanu a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Nu îmi imaginam să apună această stea”

acum 237 zile

Ion Dichiseanu a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Liza Panait a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Drum bun printre stele, Stela”

acum 237 zile

Liza Panait a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

1
2
3
4
5
»