Cautare: 56 rezultate dupa tagul "omagiu"

Smiley News. Toboşarul lui Michael Jackson, omagiu pentru marele artist

acum 6 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum a fost omagiat Michael Jackson de fostul lui toboşarul

Omagiu pentru Cristian Țopescu! Motivul pentru care legendarul comentator sportiv a intrat în dizgrația lui Ceaușescu

acum 153 zile

Cristian Topescu, legendarul comentator sportiv avea 81 de ani. Iată motivul pentru care comentatorul a intrat în dizgrația lui Ceaușescu.

Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Gheorghe

acum 208 zile

Începând de azi, cei care l-au cunoscut şi admirat pe Andrei Gheorghe îi pot aduce un ultim omagiu. În stilul atipic al jurnalistului. Nu la o capelă, ci la o galerie de artă.

Dan Negru, omagiu pentru Regele Mihai

acum 314 zile

Imagini emoţionante cu Dan Negru lângă familia Regală! Celebrul prezentator a făcut publice două fotografii în care îşi aduce aminte cu drag de momentele în care i-a stat alături Majestăţii sale, Regele Mihai.

Andreea Berecleanu, omagiu pentru Stela Popescu: „Trebuie să învățăm o lecție de la artiști”

acum 325 zile

Andreea Berecleanu a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al Stelei Popescu, să aducă un ultim omagiu pentru marea artistă.

Ion Dichiseanu a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Nu îmi imaginam să apună această stea”

acum 325 zile

Ion Dichiseanu a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Liza Panait a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Drum bun printre stele, Stela”

acum 325 zile

Liza Panait a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Stela Enache a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Eu am crezut că Stela este nemuritoare”

acum 325 zile

Stela Enache a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al Stelei Popescu, pentru ai aduce un ultim și sincer omagiu doamnei teatrului românesc.

Daniela Gyorfi a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „ Era o actriță desăvârșită”

acum 325 zile

Daniela Gyorfi a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Lacrimi şi durere pentru apropiaţii marii actriţe

acum 326 zile

Cea mai marea stea pe care România a avut-o, Stela Popescu, joacă azi ultimul şi cel mai greu rol. Foarte mulţi oameni care au iubit-o, au admirat-o, i-au fost colegi sau doar fani au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Trupul neînsuflețit al Stelei Popescu va fi depus pentru un ultim omagiu la Teatrul „Constantin Tănase”

acum 326 zile

Teatrul „Stela Popescu” i-a adus un omagiu „inegalabilei” artiste al cărui nume îl poartă.

Daniel Ionașcu, omagiu pentru Stela Popescu

acum 327 zile

Îndrăgita actriță Stela Popescu a murit. A fost găsită în curtea casei sale fără suflare. După primele informații, artista ar fi făcut stop cardio-respirator.

Ed Sheeran, omagiu adus iubitei sale

acum 340 zile

Piesele lui îţi ajung direct în suflet! Cu fiecare clip a adunat milioane de vizualizări din întreaga lume! Eh Sheeran a devenit un fenomen la nivel mondial. Artistul a surprins şi de această dată. Clipul nou al lui Ed Sheeran, "Perfect" este un omagiu adus iubitei sale!

Cătălin Oprişan, omagiu pentru Hugh Hefner: "Omul asta trecut prin... multe.. la viaţa lui"

acum 382 zile

Bărbatul care a reuşit să dezbrace de inhibiţii, dar şi de haine, cele mai multe vedete din lume a murit. Tăticul Playboy, Hugh Hefner s-a stins în ieri dimineaţă, în mega vila lui înconjurat de oamenii dragi. Cătălin Oprişan a vrut săi aducă un "omagiu" creatorului celei mai...

De ce a purtat Ducesa de Cambridge o rochie Prada, cu imprimeuri florale, la omagiul adus prințesei Diana

acum 410 zile

De ce a purtat Kate o rochie cu imprimeuri florale la evenimentul de comemorare a Printesei Diana.

După o luptă teribilă cu cancerul, Denisa Răducu a părăsit, duminică dimineaţa, în jurul orei 04:30, această lume!

acum 449 zile

Jale mare, lacrimi, flori şi lumânări pentru sufletul Denisei care de ieri dimineaţă a plecat la Ceruri. Denisa Răducu a pierdut, din nefericire, bătălia cu moartea la o vârstă fragedă şi după o suferinţă incredibilă. Toţi cei care au îndrăgit-o se perindă acum pe la capela...

Mihai Bendeac îi aduce un omagiu, în viu, colegului Cătălin Ștefan Ion, zis și Cheloo: "Îl iubesc, bă!"

acum 527 zile

În ultima zi de filmare a emisiunii iUmor, Mihai Bendeac se îmbracă în tricou negru și șapcă, în semn de omagiu, în viu, pentru colegul său Cheloo, pe numele lui din buletin Cătălin Ștefan Ion

Silvia Dumitrescu, Stela Enache și Gabriel Cotabiță, eveniment de excepție! Cei trei artiști aduc un omagiu compozitorului Adrian Enescu

acum 564 zile

Silvia Dumitrescu, Stela Enache și Gabriel Cotabiță, eveniment de excepție! Cei trei artiști aduc un omagiu regretatului compozitor Adrian Enescu

Smiley News: Omagiu superb. Cel mai celebru tur de pistă al lui Ayrton Senna, recreat fără celebrul pilot, dar și fără mașină!

acum 573 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un nou clip inedit.

Maria Dragomiroiu, un ultim omagiu Ilenei Ciuculete: ”Cornel mă întreabă ce o să facă el de mâine”

acum 578 zile

Au trecut trei zile de la dispariţia Ilenei Ciuculete, dar misterul morţii fulgerătoare a artistei nu s-a stins. Cântăreața care a murit marţi, pe patul de spital, într-o discreţie totală, este în continuare plânsă de mii de oameni care se întreabă de ce nu a putut fi salvată...

1
2
3

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv