Cautare: 115 rezultate dupa tagul "operatii estetice"

Elena Gheorghe, despre familie și operații estetice: "Anul acesta a fost unul foarte frumos"

acum 6 zile

Are o carieră de succes, doi copii minunaţi şi reuşeşte să împartă perfect cariera cu viaţa de familie. Cum reuşeşte, aflăm de la Elena Gheorghe.

Jocurile care denaturează realitatea. Aplicațiile care simulează operații pot fi periculoase, spun psihologii

acum 21 zile

Adulţii se amuză cu pozele în care îşi aplică urechi de pisică, mustăţi şi îşi fac nişte ochi mari, precum desenele animate japoneze! Însă şi copiii au la dispoziţie nişte aplicaţii care le modifică înfăţişarea.

Operaţiile estetice s-au transformat în jocuri! Orice copil care are acces la telefonul mobil poate simula remodelarea nasului sau mărirea buzelor

acum 22 zile

Operaţiile estetice s-au transformat în jocuri! Orice copil care are acces la telefonul mobil sau la tabletă poate simula liposucţia, remodelarea nasului sau mărirea buzelor. E însă un joc periculos, avertizează specialiştii, care spun că astfel de aplicaţii scad încrederea în sine...

Frumuseţe şlefuită pentru iubire! Andrei, supranumit "Păpuşa Ken de România!"

acum 24 zile

Operaţiile estetice au devenit din ce în ce mai accesibile! Andrei Bogdan este un tânăr pentru care a-ţi modifica propriul trup a devenit rapid aproape un mod de viaţă! La 17 ani şi-a făcut prima intervenţie!

Din ce în ce mai multe femei din Brazilia trec prin operaţii estetice ca să aibă nişte forme voluptoase precum Kim Kardashian

acum 27 zile

Frumuseţea naturală este pe cale de disparţie. Chiar şi în cazul celor mai frumoase femei de pe planetă! Posteriorul lui Kim Kardashian a devenit un etalon pentru femeile din Brazilia. În special pentru cele care participă la concursul Miss Bum Bum şi care apelează tot mai des la...

Claudia Ghițulescu este pusă pe fapte mari: „Uneori chiar ai nevoie să îți faci operații estetice”

acum 37 zile

Claudia Ghițulescu este pusă pe fapte mari. „Uneori chiar ai nevoie să îți faci operații estetice”, a declarat interpreta de muzică populară.

De cele mai multe ori, operaţiile estetice promise pe bani puţini, în condiţii suspecte, schimbă dramatic viaţa pacientelor

acum 53 zile

Dornici să obţină frumuseţea din reviste, tot mai mulţi români caută să îşi facă operaţii estetice pe bani puţini. O decizie care îi poate lăsa mutilaţi pe viaţă sau chiar mai rău. Este şi cazul unei tinere din Iaşi care a ajuns să se opereze de şase ori la sâni pentru...

Primul bărbat care a convins-o să spună ”Da”: Nu am atât de multe operații pe cât se spune”

acum 68 zile

Loredana Chivu vorbește despre ținutele pe care le poartă. Vedeta susține că nu se consideră influencer, dar este conștientă de faptul că oamenii sunt influențați de stilul ei.

Ciudatele ritualuri de frumuseţe ale vedetelor autohtone!

acum 74 zile

Îşi fac sau nu vedetele intervenţii estetice? Sau cât de uşor recunosc că apelează la bisturiu.

Bisturiul a transformat-o în divă, dar acum nici nu vrea să mai audă de aşa ceva! Flore Salalidis a decis să renunţe definitiv la operaţiile estetice!

acum 75 zile

Lungile chinuri de recuperare i-au pus capac lui Flore Salalidis! După ultima interventie, bomba sexy a decis să renunţe definitiv la operatiile estetice!

Margherita își dezvăluie secretele. Totul despre operațiile estetice pe care și le-a făcut

acum 89 zile

Margherita vorbeşte despre intervenţiile estetice pe care şi le-a făcut! Fata Clejanilor nu se consideră o păpuşă din plastic şi e mândră de noua ei înfăţişare.

Vica Blochina, distrusă de operațiile estetice

acum 123 zile

Ştiţi vorba aceea: ce e prea mult, strică. Şi ne referim la Vica Blochina care a exagerat cu operaţiile estetice, iar acest lucru se vede chiar pe faţa ei. După atâtea intervenţii, pielea i-a cedat.

Ken de România, record de operații estetice: „Vreau să fiu diferit!”

acum 125 zile

La 17 ani şi-a făcut prima operaţie estetică şi a ajuns să îşi modifice întreaga faţă. Totul, pentru a semăna cu o păpuşă masculină. Cum arată acum tânărul din Piteşti?

Alina Vidican campioana vizitelor la medic. Bisturiul a devenit cel mai bun prieten al ei

acum 133 zile

Alina Vidican a devenit campioana operațiilor estetice din România. Fosta soție a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut după numeroasele intervenții chirurgicale.

Doinița Oancea, despre intervențiile estetice și frumusețea ei

acum 180 zile

Doinita Oancea, actrita din ”O gramada de caramele” a vorbist, deschis, despre operatiile estetice.

Oana Mareș, interviu de senzație: "Nu sunt străină de operațiile estetice"

acum 207 zile

Oana Mareș a fost de acord să ofere un super interviu exclusiv pentru emsiunea Xtra Night Show. Vedeta recunoaște că și-a făcut unele schimbări la medicul estetician, dar face și foarte mult sport.

Bârfa săptămânii: Ministrul Doina Pană și operațiile estetice

acum 211 zile

Bârfa săptămânii: Ministrul Doina Pană și operațiile estetice

Denisa și Raluca, probleme din cauza silicoanelor? A plătit mii de euro să arate bine, dar a pățit-o grav

acum 212 zile

Vedetele noastre sunt foarte bune prietene cu intervenţiile estetice, dar în special cu acidul hialuronic care le scapă de orice rid şi le ajută să aibă nişte buze cărnoase aşa cum toată lumea visează.

Emilia Ghinescu a dat carţile pe faţă: "Am umblat puțin la buze"

acum 217 zile

Emilia Ghinescu a spus adevărul despre operaţiile estetice. A născut de trei ori, dar arată mai bine decât multe tinerele de 20 de ani. Este meritul ei sau al medicului estetician? Artista şi-a dezvăluit secretul.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV