Cautare: 74 rezultate dupa tagul "operatii estetice"

Divele României, de nerecunoscut, din cauza operaţiilor estetice!

acum 30 zile

Au vrut să sfideze timpul, dar par să sfideze.gravitaţia! Şi nu o spunem noi, ci cei care au privit în ultima vreme fotografiile neretuşate, needitate şi ne trecute prin niciun filtru cu Mihaela Rădulescu şi Loredana Groza. În unele imagini poţi să juri ca nu sunt ele!

Înainte și după OPERAȚIILE ESTETICE. Cum s-au TRANSFORMAT celebritățile după ce s-au lăsat pe mâna chirurgului

acum 62 zile

Cele mai admirate celebritati ale lumii au ajuns să arate PERFECT dupa o serie de operatii estetice.

FOTO: Și-au dorit să arate perfect și au ajuns HORROR! Cele mai groaznice operații estetice de vedetă

acum 75 zile

Starurile si-au dorit perfectiunea, dar au ajuns sa arate horror!

A cheltuit sute de mii de euro ca să arate ca Pamela Anderson!

acum 86 zile

Obsedată de operaţii estetice, o femeie a cheltuit peste două sute de mii de euro pentru a arăta ca Pamela Anderson. Intervenţiile au devenit o pasiune pentru ea şi nu se va opri prea curând din schimbări.

Îi este FRICĂ de BĂTRÂNEȚE! Robbie Williams a recunoscut: ”Mi-am făcut operații estetice”

acum 98 zile

Cantaretul Robbie Williams a recunoascut: si-a facut operatii estetice.

Are sau nu operații estetice? Andreea Marin a spus, în sfârșit, ADEVĂRUL

acum 107 zile

Se apropie de 42 de ani, dar arata incredibil de bine! Andreea Marin se poate mandri cu o silueta de "zana".

E dependentă de operaţiile estetice şi nu-şi dă seama că arată dezastruos. O cântăreaţă celebră, hotărâtă să intre în "reparaţii totale"

acum 142 zile

Poveştile cu femeile care au făcut sacrificii uriaşe ca să devină păpuşi Barbie umane au făcut înconjurul lumii, iar în România, Lenna, cântăreaţa cu ochii de diamant, continuă să şocheze, căci investeşte enorm în aspectul fizic din dorinţa de a arăta bine. Toate...

Zici că este personaj din filmele HORROR! Are peste 200 de operații estetice și 12 litri de silicon injectat în corp. Cum arată ea acum

acum 191 zile

La 58 de ani, Monique Allen a devenit dependentă de operațiile estetice. Ea are la activ peste 200 de intervenții, dintre care 75 dintre ele au fost făcute ilegal.

WOW! Meg Ryan a şocat opinia publică! Uite cum au transformat-o operaţiile estetice

acum 221 zile

Deşi nu a recunoscut că şi-a ajustat look-ul cu ajutorul bisturiului, Meg Ryan a şocat publicul când a păşit pe scena Tony Awards. Faţa ei este complet schimbată, într-un mod artificial.

Singura femeie capabilă să oprească traficul și să sucească gâturile tuturor bărbaților…și femeilor! Motivul te va lăsa PERPLEX

acum 230 zile

Această femeie este dependentă de operațiile estetice, peste 200 la număr. De fapt, de foarte multe dintre ele, nici măcar nu-și mai amintește!

FOTO: Au cheltuit peste 63.000 de dolari ca să arate precum Katie Price! Cum au ajuns mama și fiica după operațiile estetice

acum 243 zile

Pentru Georgina și Kayla, mamă și fiică, nimic nu este imposibil! Cel puțin atunci când vine vorba de a arăta așa cum își doresc. Iar, cele două femei au vrut cu ardoare să ajungă precum modelul Katie Price.

Aşa ar fi arătat MICHAEL JACKSON la 50 de ani FĂRĂ operaţii estetice

acum 259 zile

Un documentar cu titlul „The 10 Faces Of Michael Jackson”/„Cele zece feţe ale lui Michael Jackson” promite să dezvăluie cum ar fi arătat regretatul star dacă nu ar fi apelat la ajutorul chirurgiei plastice.

Şi-a făcut 15 operaţii estetice pentru a avea cea mai subţire talie din lume! Te trec fiorii când vezi cum arată acum

acum 292 zile

Faceţi cunoştinţă cu Pixee Fox, o tânără în vârstă de 25 de ani, care a cheltuit nu mai puţin de 120.000 de dolari pentru a stabili un nou record: cea mai subţire talie din lume.

După ce a făcut 20 de operaţii estetice, şi-a scos toţi dinţii pentru a arăta aşa cum şi-a dorit. Ai curaj să o priveşti?

acum 309 zile

Aleira Avendano şi-a făcut 20 de operaţii estetice în ultimii şapte ani şi nu a renunţat decât pentru cel mult o oră pe zi la corset. Tânăra, fotomodel în Venezuela, spune că încă nu a reuşit să ajungă la perfecţiunea la care a visat toată viaţa.

1
2
3
4

Neatza cu Razvan si Dani