Cautare: 154 rezultate dupa tagul "ou"

Chef Florin Dumitrescu ne explică ce este "Laptele de pasăre"

acum 6 zile

Laptele de pasăre este un preparat culinar din categoria deserturilor. El constă într-o cremă fină de vanilie obținută prin fierberea gălbenușului de ou cu adaos de zahăr, lapte și vanilie.

Învață cum să faci un ou poșat ca la restaurant

acum 16 zile

Remus Nica ne pregătește un mic dejun gustos și sănătos. Acesta ne învață cum sa ne facem un ou poșat ca la restaurant și ne mai vinde și secretele sale culinare.

Cristian Mărgărit ne dă sfaturi despre ou, alimentul (aproape) perfect

acum 32 zile

Cristian Mărgărit este consultant în nutriție și fitness și ne vorbește despre ou și cât de sănătos este acesta. Deși în general se consumă interiorul oului, și coaja este comestibilă.

Smiley News. Cum să găteşti corect oul pe capacul de canal!

acum 100 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani un nou clip inedit.

7 pași pentru îndepărtarea ridurilor cu un amestec din ou și castravete

acum 102 zile

Poti scapa de riduri preparandu-ti acasa o masca simpla.

Provocare inedită, la 2k1! Concurenţii au dansat ţinând un ou crud cu fruntea

acum 127 zile

Elena şi Dan, alături de prietenii lor Mădălina şi Florin Vasilică şi Roxana Avram şi Radu Valahu vor face tot posibilul pentru a demonstra că sunt cuplul perfect al României.

Beneficiile oului. De ce ar trebui să mănânci ouă zilnic?

acum 127 zile

Coajă oului conţine calciu şi este folosită în preparate care au rolul de a creşte aportul de calciu din alimentaţie.

Răzvan si Dani, vânătorii de mituri! Cele mai tari "oua" din televiziune

acum 241 zile

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au reprodus un nou experiment celebru pe internet.

La cererea lui Erik Culescu, CRBL trebuie să scoată un ou dintr-o sticlă

acum 248 zile

La cererea lui Erik Culescu, CRBL trebuie să scoată un ou dintr-o sticlă. Juratul Next Star nu știe metoda optimă pentru a realiza acest experiment.

Cea mai simplă şi eficientă mască pentru ten! Un gălbenuş de ou îţi face pielea perfectă!

acum 305 zile

Adina Halas a venit în platoul "Necenzurat" şi a povestit despre reţete naturale pentru frumuseţe pe care le face singură acasă şi le recomandă prietenilor ei pe contul ei de socializare.

Beneficiile uimitoare ale oului pentru sănătate

acum 358 zile

- Oul este cea mai bogata sursa de proteine, si inca de cea mai buna calitate. Un ou contine 78 de kilocalorii si asigura 4 % din necesarul zilnic de energie in cazul femeilor - Vitamina D, una dintre componentele oului, ajuta foarte mult la o stare de bine, prin amplificarea cantitatii de...

Scărlătescu versus Dumitrescu și un ou pentru salvare! Duelul se dă între echipa neagră și cea argintie!

acum 369 zile

Duelul i-a adus față în fața pe cei din echipa condusă de chef Scărlătescu, cinci la număr, după ce Petru a fost eliminat, și pe concurentii ”argintii” ai lui chef Dumitrescu.

Proba oului s-a încheiat, cei trei chefi dau verdictul

acum 376 zile

La auzul provocării, unii dintre concurenți s-au panicat, în timp ce altora mințile le-au sclipit instant. Ingredientele adiționale sunt la liber, însă vedeta trebuie să fie oul. Start probă, start impresii!

Probă sub cronometru! Ce poți face cu un ou în 20 de minute? Poți ajunge direct în echipe, poți merge la următoarea probă sau... ACASĂ!

acum 376 zile

O nouă probă eliminatorie ia startul! Ideea îi aparține lui chef Dumitrescu și are la bază un ingredient banal: Oul! Și, nu în ultimul rând, un timp limitat: 20 de minute!

Răzvan Simion a mâncat preparatul lui Vlăduţ

acum 397 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne arată cum se începe o dimineaţă perfectă.

TEST: Nu sunt numai iepurași în această imagine, ci și un OU. Reușești să-l găsești?

acum 409 zile

Testul din acest material este unul destul de simplu,iar prin intermediul lui, vei putea verifica cât de atent ești la detalii. Așadar, trebuie să privești imaginea și să găsești elementul care face diferența.

Rețeta lui Vlăduț: Crochete de pui, delicioase și suculente

acum 447 zile

Mai mult decât delicioase, crochetele de pui sunt pe placul multora dintre noi! Ideal ar fi însă să le putem pregăti în casă, așa că iată o rețetă cu care nu vei da greș! Cele mai bune crochete de pui, crocante la exterior și suculente la interior!

1
2
3
4
5
»