Cautare: 1061 rezultate dupa tagul "parinti"

FOTO: Cum arată iubita lui David Zepeda sau Ramiro Fuentes, din Tres Veces Ana! Cei doi abia aşteaptă să devină părinţi

acum 3 zile

David Zepeda si Lina Radwan, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul latino-american!

Romică Ţociu, la proba "Taci şi înghite!": "Tata m-a tuns zero după prima noapte de amor"

acum 3 zile

Au preferat să mănânce cele mai oribile lucruri decât să răspundă la întrebări dure, legate de viaţa lor intimă! Anka Neacşu, Cornel Palade, Romică Ţociu şi Daniela Crudu s-au aflat la masa cu bucate de nedigerat!

Părinţii bebeluşului mort în Spitatul de Pediatrie din Piteşti au protestat în faţa unităţii medicale

acum 6 zile

Părinţii care au cerut dreptate chiar de la ministrul Sănătăţii pentru moartea bebeluşului lor au protestat, astăzi, în faţa spitalului din Piteşti în care cel mic s-a stins. Au aprins două lumânări, câte zile a apucat să trăiască băiatul.

Tot mai mulţi părinţi îşi trimit copiii la cursuri de dicţie

acum 7 zile

Copiii care pronunţă corect toate cuvintele, încă din primii ani de viaţă, sunt mai încrezători şi mai liberi să-şi exprime ideile, spun specialiştii. De aceea, tot mai mulţi părinţi aleg să-i trimită la cursuri de dicţie.

Doi părinţi îndureraţi i-au cerut explicaţii ministrului Sănătăţii pentru moartea bebeluşului lor

acum 8 zile

Denis a trăit doar două zile. S-a stins la Spitalul de Urgenţă Piteşti, în urma unei septicemii. Părinţii spun că de vină ar fi chiar cineva din personalul medical. Au văzut o asistentă cum scurta, în fiecare zi, drumul spre secţie prin morgă.

STUDIU: Persoanele care au copii trăiesc mai mult! Iată explicaţia

acum 12 zile

Subiectii care aveau cel puțin un copil prezentau "un risc mai mic de deces".

Părinţii copiilor agresaţi de directoarea grădiniţei Flipper au fost din nou audiaţi de poliţişti

acum 15 zile

Aceştia şi-au susţinut declaraţiile şi au vizionat din nou imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Între timp, directoarea centrului rămâne în libertate, iar grădiniţa şi-a închis activitatea.

Zeci de părinți au protestat în fața Spitalul Judeţean din Arad

acum 18 zile

Mamele din Arad au început lupta cu sistemul medical. După ce Cristina a povestit, printr-o scrisoare deschisă, experienţa trăită alături de copilul ei în Spitalul Judeţean, tot mai multe voci au prins curaj.

Fiica lui Boureanu s-a împăcat cu mama vitregă

acum 20 zile

Părinţii sunt în război pentru custodia ei, însă, în timp ce Cristi şi Irina Boureanu îşi ascut săbiile, Ioana se bucură de momentele frumoase alături de “mama vitregă”. Laura Dincă a scos-o la mall pe adolescentă şi i-a oferit un buchet de flori.

2017, anul în care Hollywood-ul se măreşte. Vedete care vor deveni părinți în curând

acum 23 zile

Anul acesta, Hollywood-ul se măreşte. De ce spunem acest lucru? Pentru că multe vedete de peste ocean se pregătesc să devină părinţi în 2017.

Detalii cutremurătoare în cazul băiatului ucis de părinţi, în Canada

acum 24 zile

La doar câteva zile de la condamnarea la închisoare pe viaţă a soţilor Radiţă, românii acuzaţi că şi-au ucis cu premeditare băiatul de 15 ani, apar detalii cutremurătoare din Canada.

Părinţii arădeanului care şi-a ucis iubita în Germania speră ca fiul lor să fie nevinovat

acum 25 zile

Arădeanul care şi-a ucis iubita alături de care plecase în Germania a întâlnit-o pe Internet! S-au înţeles perfect, aşa că începuseră să-şi facă planuri de viitor. Cel puţin asta susţin părinţii presupusului criminal, care speră că băiatul lor este nevinovat.

Personalitatea în culori și forme. Părinții pot descoperi personalitatea copiilor în funcție de alegerile lor

acum 33 zile

Pentru părinţi, personalitatea şi pasiunile copilului sunt, uneori, destul de greu de descoperit! De aceea, psihoterapeuţii vin în ajutorul lor, prin tot felul de metode, care mai de care mai atractivă. Cum ar fi atelierul în care, prin intermediul formelor şi culorilor, părinţii...

Alin și Ana, ajutați de părinți, fac activități cu pahare speed stacks, pe scena Next Star

acum 38 zile

Alin, un an și luni, și Ana, cinci ani, ajutați de părinți, fac activități cu pahare speed stacks, pe scena Next Star.

Actorul George Clooney şi soţia sa vor fi părinţi de gemeni

acum 42 zile

Încă un cuplu celebru aşteaptă gemeni! Actorul George Clooney şi soţia sa vor fi părinţi. Amal este însărcinată cu doi copii. Matt Damon, prieten apropiat al cuplului, a confirmat zvonurile. George Clooney are 55 de ani şi nu mai are alţi urmaşi

Cele două surioare de doar 2 şi 4 ani trăiesc într-o mizerie cruntă din cauza părinţilor

acum 46 zile

Două surioare de doar 2 şi 4 ani trăiesc într-o mizerie greu de imaginat. Casa care le adăposteşte este parcă una a groazei: cu pereţi crăpaţi şi murdari, gunoaie aruncate peste tot şi pericole la tot pasul. Iar dacă ați crezut că cele două sunt singure pe lume, de trăiesc în...

Carmen Minune a vrut să plece de acasă!

acum 47 zile

Carmen Minune îşi ia viaţa în propriile mâini. Artista a luat o decizie care nu le-a picat prea bine părinţilor. Are legătură cu noul iubit!

1
2
3
4
5
»