Cautare: 1151 rezultate dupa tagul "parinti"

Alina Vidican, cadou de mii de euro pentru părinții ei

acum 2 zile

Alina Vidican nu se uită la bani când vine vorba de familia ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea le-a facut un cadou de mii de euro parintilor ei.

Examen pentru copii, emoții pentru părinți! 144 de mii de elevi au susținut evaluarea de la clasa a VIII-a

acum 7 zile

După ce o evaluare a lăsat România fără guvern, 150 de mii de elevi au început propria evaluare. Cea naţională. Şi dacă Ministerul Educaţiei e sub semnul întrebării, copiii par mult mai siguri pe ei. La proba de limba română, generaţia digitală a stat faţă în faţă cu genul...

Poveste tristă de viaţă pentru un concurent de la 2k1!Lucian: "Nu ştiu unde sunt mama şi tatăl meu. Pe mine m-au crescut buncii!"

acum 7 zile

Lucian, unul dintre concurenţii prezenţi la 2k1 a avut parte de o copilărie mai puţin fericită. Tânărul nu şi-a cunoscut niciodată părinţii, bunicii fiind cei care l-au crescut şi i-au fost alături!

Zurlandia, cea mai mică țară mai frumoasă ca afară

acum 10 zile

Gașca Zurli și-a propus să intre în Cartea Recordurilor! Dansatorii vor să strângă cei mai mulți copii și părinți la spectacolele lor

Evenimentul Clinceni Air Show a ținut mii de copii și părinți cu ochii ațintiți spre cer

acum 11 zile

Timp de trei ore, vizitatorii evenimentului Clinceni Air Show s-au putut delecta cu un spectacol aviatic de excepție.

Bătalia Kendamei: Părinții încearcă să câștige jucăria preferată pentru copiii lor

acum 13 zile

Răzvan şi Dani prezintă la Neatza concursul, ”Bătălia Kendamei". Doi părinți s-au întrecut, în direct, pentru o kendama.

Damian, adolescentul care a fugit de acasă pentru că părinţii lui vor să divorţeze, a fost găsit de tatăl său

acum 17 zile

Damian a fost găsit de tatăl său. Pe o stradă din Capitală. Era speriat şi suferea de frig şi de foame, după două zile în care s-a ascuns de familie

Patru copile au fost dispărute cinci zile pentru părinți, deși au fost găsite după 24 de ore

acum 18 zile

Dispariţia celor patru copile din Iaşi arată cum o operaţiune de căutare a fost compromisă de lipsa de comunicare dintre instituţii. Cinci zile, părinţii nu au ştiut nimic despre copiii lor, deşi fetele au fost găsit a doua zi după plecarea de acasă

Un băiat de 16 ani a fugit de acasă că părinții lui s-au despărțit. A lăsat în urmă doar o scrisoare prin care le cere acestora să redevină o familie

acum 18 zile

"Nu mă întorc decât dacă vom fi din nou împreună!"- este mesajul cutremurător al unui adolescent de 16 ani din Ilfov către părinţii lui. Ştefan a fugit de acasă, măcinat de gândul că mama şi tatăl lui s-au despărţit

Patru fete din judeţul Iaşi au fugit de acasă. Părinţii le caută înnebuniţi cu poliţia

acum 19 zile

Patru fete din judeţul Iaşi au dispărut sâmbătă fără urmă şi, de-atunci, părinţii le caută înnebuniţi cu poliţia! Singura informaţie pe care au este că fetele au plecat la un tânăr din Ploieşti, pe care-l cunoscuseră pe Facebook.

O bunică se teme să-şi lase nepoatele pe mâna părinţilor. Mara Bănică, în Buftea, în faţa curţii celor doi părinţi: "Par o familie fericită"

acum 21 zile

O bunică plânge şi suspină, pentru că nu îşi poate salva nepoata din ghearele părinţilor, deşi bătrâna are o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, prin care a obţinut custodia totală a copilei. Chiar şi cu documentul în mână, femeia se loveşte de ignoranţa...

Părinţii care sunt împotriva vaccinării au protestat în Piaţa Victoriei

acum 23 zile

Au fost, ce-i drept, mai puţin de 20 de oameni, dar cu toţii au avut acelaşi discurs: nu sunt de acord cu obligativitatea vaccinării pentru că vaccinurile au efecte secundare negative asupra copiilor.

Când devin enervanți părinții tăi? Mario: "Ei și-au dorit copii, nu e vina mea că trebuie să-mi dea ce vreau"

acum 25 zile

În ediția specială de 1 Iunie, copiii participă la concurs împreună cu părinții. Prichindeii dau cele mai năstrușnice răspunsuri la întrebările Mirelei Vaida.

Copiii au nevoie de timp de calitate alături de părinți ca să se poată dezvolta armonios

acum 25 zile

În goana nebună de a le oferi absolut tot ce își doresc copiiilor lor, părinții uită, uneori, să le dea lucrul de care ei au nevoie cel mai mult. Prezența părinților este foarte importantă în viața prichindeilor.

Margherita: "Pe cât pare tata de dur pe atât este de bun și de înțelegător"

acum 25 zile

Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani, are părinți foarte buni și înțelegători. Artista este susținută de cei care i-au dat viață în orice își dorește să facă.

Adriana Lima, una dintre cele mai bine plătite modele din lume, a fost abandonată de părinți și lăsată la mâna destinului

acum 26 zile

Este una dintre cele mai frumoase şi bine plătite modele din lume însă puţină lume ştie că Adriana Lima a fost lipsită de dragostea părinţilor!

Mama și fiica, în pericol mortal? Război cu săbii și amenințări cu moartea între părinții unei fetițe: "Nu aveam voie să vorbesc cu nimeni din familia mea"

acum 31 zile

Mama de 18 ani și bebelușul ei, în pericol mortal? Tânăra simte că trăiește cu securea deasupra capului mai ales după ce a primit un mesaj care a speriat-o cumplit. Un mesaj în care a aflat că tatăl fiicei sale ar fi tăiat cu sabia pe cineva.

Impactul divorţului asupra copiilor: ”Niciun copil nu rămâne neafectat după despărțirea părinților!”

acum 38 zile

Impactul divorţului asupra copiilor poate să fie fatal! Ce traume le provoacă inconştienţa părinţilor, aflăm de la psihologul Adriana Petrescu.

Jennifer Lopez, poveste de viață dureroasă. Părinții au alungat-o de acasă!

acum 39 zile

Jennifer Lopez visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă.

Moment emoționant în platoul 2k1! Cristina își vede rar părinții: "Îl iubesc foarte mult pe tata"

acum 40 zile

Lacrimile nu întârzie să apară pe obrajii Cristinei când este întrebată de Mirela Vaida despre părinții săi. "Îl iubesc foarte mult pe tata" afirmă concurenta.

1
2
3
4
5
»