Cautare: 1326 rezultate dupa tagul "parinti"

Serbările copiilor le golesc buzunarele părinţilor

acum 14 ore

E agitaţie mare-n toate grădiniţele. Copiii repetă de zor pentru rolurile primite la serbarea de Crăciun. Iar părinţii, pun cheltuielile pe hârtie.

Tudor Ionescu, acasă la părinți. Cele mai frumoase amintiri din perioada sărbătorilor

acum 21 ore

Tudor Ionescu merge acasă la părinți. Artistul vorbește despre sărbători, dar și despre dietă. Vedeta susține că dieta pe care o urmează a devenit un stil de viață.

Înainte de brad şi cadouri, părinţii au început goana după bona "de sărbătoare". Cât plătesc pentru un Revelion liniştit

acum 2 zile

Ce vreţi să vă aducă Moş Crăciun? O bonă pentru copii, ar răspunde mii de părinţi din România, care visează la câteva zile de relaxare. Bona de sărbătoare costă câteva sute de lei pe zi, iar internetul este plin de astfel de anunţuri.

Saveta Bogdan le-a îndeplinit dorința părinților, dincolo de moarte: „Părinții mei au trăit mereu cu frica că nu vom avea unde să locuim”

acum 3 zile

În prag de sărbători, Saveta Bogdan se bucură de amintirea zilelor de altădată. Interpreta de muzică populară, invitată în platoul Agenția VIP, spune că le-a îndeplinit dorința părinților, dincolo de moarte.

Copiii celebrităților sunt fashioniști de mici

acum 3 zile

Părinţii lor sunt vedete, iar ei dau tonul în modă! Copiii celebrităţilor sunt fashionişti de mici. Şi de multe ori chiar îi depăşesc pe cei mari. Imagini cu viitoarele staruri ale României

Cazul mamei care vrea să rămână în greva foamei. Protecţia Copilului: ”Din punct de vedere legal, nu am găsit probleme. Părinții vor fi chemați la mediere”

acum 3 zile

Lovită cu brutalitate când e la pământ?! Mămica de 16 ani care vrea să rămână în greva foamei până își va recupera fiica, vine cu noi acuzații.

Delia, interviu emoționant despre părinți: „Sunt fata lui tata, dar și a mamei”

acum 4 zile

Delia a acordat un interviu emoţionant în care a vorbit despre părinţi, dar şi despre sărbătorile de iarnă. Deși tatăl Deliei s-a călugărit și a plecat la Muntele Athos, artista încă îi simte lipsa mai ales acum în preajma sărbătorilor.

Elena Gheorghe, despre sărăcie: „Părinții mei îmi cumpărau blugi de două ori pe an, de Paște și de Crăciun”

acum 4 zile

Dacă acum are tot ce își dorește, până acum viața ei nu a fost întotdeauna roz. Elena Gheorghe a povestit că în copilărie a avut parte de multe lipsuri.

Gina Pistol, în lacrimi: ”Părinții mei s-au despărțit când eram mică. Mama era ocupată cu munca și...”

acum 6 zile

Gina Pistol, cu ochii în lacrimi, vorbește despre copilăria ei. ”Părinții mei s-au despărțit când eram mică. Mama era ocupată cu munca și...”, spune vedeta.

Keo și Misty vor deveni părinți. Artista e însărcinată în șapte luni

acum 6 zile

Keo şi Misty vor deveni părinţi. Iubita artistului este însărcinată în şapte luni! Primele lor declaraţii despre sarcină, dacă vor avea fetiţă sau băiat şi de ce au păstrat atâta timp secretul. Ce spunea Misty când era însărcinată în patru luni şi îşi ascundea burtica.

Misty a confirmat sarcina: „Da, este adevărat, vom deveni părinți”

acum 7 zile

Când toată lumea se aştepta la o nuntă între Keo şi Misty, iată că ceva mult mai important se va întâmpla! Vedeta a confirmat că este însărcinată, iar la sfârșitul lunii ianuarie ea va deveni mamă.

Singura filmare pe care Irina Loghin o mai are cu părinții ei

acum 7 zile

Imagini rare cu Irina Loghin şi familia ei. Artista a făcut publice singurele filmări pe care le are cu regretaţii săi părinţi. Este vorba de un videoclip filmat cu zeci de ani în urmă, în care Irina Loghin a ţinut să fie prezenţi cei care i-au dat viaţă.

Moş Nicolae vine încărcat de cadouri. Magazinele sunt pline de copii şi părinţi care aleg daruri

acum 8 zile

A început goana după cadourile de Moş Nicolae. Magazinele sunt pline de copii şi părinţi care aleg daruri pentru 6 decembrie. Chiar dacă vânzătorii au umplut rafturile de dulciuri, copiii sunt mai mult atraşi de raionele de jucării.

Artistul și-a dus iubita la părinți. Mama lui Speak este foarte încântață de viitoarea noră

acum 8 zile

S-au găsit din întâmplare, tot aşa a început şi povestea lor de iubire! Dar acum, gata, relaţia lor a trecut la un alt nivel. Ce pas important au făcut Speak şi Ştefania.

Crina Matei vorbește despre încăpățânare, nonconformism și problemele cu părinții

acum 9 zile

Crina Matei vorbește despre încăpățânare, nonconformism și problemele cu părinții. Artista susține că mereu a fost apropiată de părinți.

Principalul suspect în cazul triplului asasinat de la Satu Mare este chiar fiul soţilor ucişi şi nepot al bătrânei de 80 de ani

acum 12 zile

Fost subofiţer la ISU, picase testul psihologic şi rămăsese fără serviciu. Este bănuit că şi-a omorât părinţii şi bunica pentru bani. A fost ridicat de poliţişti chiar de la înmormântare.

Exodul părinţilor peste hotare a lăsat singuri un sfert de milion de copii

acum 13 zile

Exodul părinţilor peste hotare a lăsat singuri un sfert de milion de copii. În timp ce românii au plecat în masă pentru un viitor mai bun, copiii lor cresc alături de celelalte rude, visând la mama şi la tata.

UPDATE! Fiul soţilor ucişi la Satu Mare a fost reținut

acum 13 zile

Informaţii şocante ies la iveală în ancheta triplului asasinat de la Satu Mare. Principalul suspect este chiar fiul soţilor ucişi şi nepot al bătrânei de 80 de ani. Un fost subofiţer la ISU, pe care poliţiştii l-au ridicat astăzi, chiar de la înmormântarea părinţilor săi.

Anastasia Lazariuc, interviu în lacrimi: ”Cel mai mare noroc în viața mea au fost părinții mei”

acum 13 zile

Anastasia Lazariuc ne-a vorbit, în lacrimi, despre momentele frumoase, dar şi despre încercările la care a supus-o viaţa. A reuşit să treacă peste toate, dar nu singură. Artista ne-a povestit cine sunt persoanele speciale care i-au fost alături şi de la care a învăţat tot ce ştie.

Părinţii unui băieţel care a încetat din viaţă la Spitalul Judeţean Suceava trebuie să plătească instituţiei medicale peste 20 de mii de lei

acum 18 zile

Doi părinţi din Suceava trăiesc traumă după traumă! Calvarul a început în luna iulie, când copiii lor - o fată de 19 ani şi un băiat de numai 8 ani - au fost loviţi de o maşină. După nici două săptămâni, băiatul a murit.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV