Cautare: 1440 rezultate dupa tagul "parinti"

Prima cină romantică de când au devenit părinți. Ioneștii, secrete din intimitate

acum 1 zile

Ana și Tudor Ionescu au iesit la prima lor cină romantică de când au devenit părinți. Cei doi vorbesc despre viața de părinți.

Lavinia Goste și Marius Zorilă, părinții unor fetițe gemene, Maria și Ioana: "Cu doi copii de aceeași vârstă este mai dificil, dar și foarte frumos"

acum 5 zile

Lavinia Goste s-a lansat pe piața muzicală odată cu obținerea premiului I la festivalul "Vară, vară primăvară" din Sibiu

Totul pentru dragoste! Florin Neby, despre relația cu Andreia, soția sa: "Părinții nu au fost de acord!"

acum 7 zile

Părinții celor doi îndrăgostiți nu au fost de acord cu relația lor din cauza diferenței de șase ani dintre ei, dar pe parcurs au acceptat.

Cea mai frumoasă zi pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Petrecere cu zeci de invitați pentru micuța Victoria

acum 10 zile

Botez de fiţe pentru fetiţa Gabrielei Cristea! Cum s-au distrat invitaţii, dar şi cât de emoţionaţi au fost părinţii

Cristina Pucean, cea mai bogată dansatoare din România

acum 13 zile

Cristina Pucean este cea mai bogată dansatoare din România. Tânără s-a apucat de dans la vârsta de 14 ani, iar acum își întreține părinții din banii câștigați.

Satul copiilor fără părinți

acum 13 zile

România îşi numără neputincioasă copiii lăsaţi în urmă de părinţii plecaţi la muncă în străinătate. Numărul lor a ajuns la un sfert de milion, în timp ce al autorităţilor, plătite să le sară în ajutor, a rămas pe loc.

Copiii vedetelor fac lucruri trăsnite! Daniela Gyorfi și Andrei Ștefănescu cei mai fericiți părinți

acum 16 zile

Sunt vedete, iubesc aplauzele, dar și-au găsit liniștea sufletescă alături de copiii lor. Daniela Gyorfi și Andrei Ștefănescu și-au dorit din tot sufletul să devină părinți. În vârstă de 7 ani, Maria îi aduce multe momente de fercire Danielei, iar Ayan, în vârstă de numai un...

Drama copiilor ignorați! Tu când ți-ai îmbrățișat copilul ultima dată?

acum 16 zile

Drama copiilor ignoraţi, cu părinţi plecaţi în străinătate. Pentru ei, cuvântul familie e de mult timp uitat. Spune stop! Copilul tău are nevoie de tine! Cât de grav este afectat şi ce urmări dureroase se pot produce asupra psihicului, ne spune specialistul.

"Diferiti, nu inferiori!" Acesta este mesajul cu care au mărşăluit la Bistriţa copii cu autism, părinţi, prieteni şi profesori

acum 23 zile

A fost un semnal de alarmă, în Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului. Manifestări similare au avut loc şi în alte oraşe din ţară. Iar în Bucureşti mai multe clădiri-simbol au fost aseară luminate în albastru.

Margherita de la Clejani, spovedanie în lipsa părinților: "Fiecare dintre noi avem păcate"

acum 26 zile

Margherita de la Clejani își spune toate păcatele în direct la Răi da' buni, în lipsa părinților săi, Viorica și Ioniță de la Clejani.

Adolescentă de 15 ani, jucată la barbut și măritată de părinți

acum 26 zile

Ar fi fost jucată la barbut de tatăl ei! Iar mai apoi mama sa ar fi măritat-o cu un bărbat! Totul la doar 15 ani! Dar povestea şi aşa cu un iz de dramă, nu se termină aici! Acum, copila este însărcinată în 5 luni!

Cristina şi Georgiana, amenințate cu moartea de părinți: "Vreau să o cresc eu pe sora mea"

acum 27 zile

Cele două surori luptă să supravieţuiască departe de cei care ar fi trebuit să le călauzească viaţa. Cristina şi Georgiana povestesc că nu au simţit niciodată ce înseamnă iubirea de mamă, iubirea de tată.

Cinci suflete au o casă nouă. Mulți oameni au donat bani și au ajutat ca o familie să aibă o casă nouă

acum 31 zile

Cu două săptămâni înainte de Paşte, trei copii şi părinţii lor, din Iaşi, au primit un dar la care nici măcar nu au îndrăznit vreodată să viseze. o casă nouă. Un om cu suflet mare le-a publicat povestea pe facebook, iar apoi le-a îndeplinit visul cu banii strânşi din donaţii.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cei mai fericiți părinți

acum 33 zile

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, de şase luni mai împliniţi şi fericiţi ca niciodată! Fetiţa celor doi, sărbătorită mai ceva ca o prinţesă!

Liviu Vârciu, în lacrimi. Părinții vedetei i-au scris în timp ce el era plecat departe de țară

acum 38 zile

Liviu Vârciu, aşa cum nu l-am văzut niciodată! Prezentatorul a vărsat şiroaie de lacrimi la Asia Expres, în timp ce citea o scrisoare emoţionantă de la părinţii lui.

Călin Geambașu vine cu noi acuzații împotriva părinților săi: „Vor să-mi creeze profilul de demon”

acum 39 zile

Călin Giambașu vine cu noi acuzații împotriva părinților săi. „Vor să-mi creeze profilul de demon”, a declarat acesta.

Interviu de colecție cu familia lui Sorinel Puștiu: „Părinții mei au reușit să facă din mine omul pe care îl vedeți astăzi”

acum 40 zile

Interviu de colecție cu familia lui Sorinel Puștiu. Artistul și-a adunat copii și nepoții și și-a făcut formație.

Simona Gherghe se revoltă pe părinții care și-au aruncat copilul pe șosea, la beție: ”Nu-mi face plăcere să stau de vorbă cu voi. Sunt convinsă că orice v-aș spune nu o să înțelegeți nimic”

acum 40 zile

Te apucă furia! Revolta! Disperarea, când privești aceste imagini cum rar ți-a fost dat să vezi. Un telespectator ne-a trimis această scurtă filmare, cu o mamă care pare mai mult decât îmbibată în alcool, căzută pe marginea şoselei. Și mai grav e însă că. femeia de 25 de ani NU...

Doi părinţi din Afganistan şi-au botezat copilul Donald Trump

acum 40 zile

Preşedintele Statelor Unite se bucură de faimă şi peste hotare. Pentru unii reprezintă chiar emblema succesului. Din acest motiv doi părinţi din Afganistan şi-au botezat copilul Donald Trump.

Totul pentru dragoste - Născut din părinţi surdomuţi, Pavel iubeşte o fată cu deficienţă de auz!

acum 41 zile

Pavel este un tânăr tata a cărui poveste începe acum 27 de ani! Prima lecţie pe care viaţa i-a oferit-o a fost cea a limbajului semnelor! Aşa şi-a cunoscut şi marea iubire!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV