Cautare: 1086 rezultate dupa tagul "parinti"

Trupurile celor doi copii care şi-au pierdut viaţa în munţii Retezat au fost ridicate de la morgă

acum 21 ore

Pentru părinţii lor, rămaşi să ducă durerea, tot cerul s-a prăbuşit. Legiştii au ajuns la concluzia că decesul celor doi copii a fost rapid şi violent, din cauza loviturilor la cap.

Amna, pusă pe jar de proprii părinţi. I-a rugat să nu facă asta, dar nu au ascultat-o!

acum 9 zile

Amnaeste pusă pe jar de proprii părinţi! Au vrut să facă o faptă bună şi l-au luat pe David la ei, dar. ceea ce a urmat i-a provocat frisoane artistei.

O fetiţă de zece ani a căzut peste 20 de metri într-o râpă, sub ochii părinţilor ei

acum 10 zile

Au venit să-şi petreacă Paştele în Maramureş, dar un pas greşit le-a transformat vacanţa în dramă. O fetiţă a căzut peste 20 de metri, într-o râpă din zona Piatra Şoimului, sub ochii părinţilor ei. Copila a supravieţuit, dar are răni grave la cap şi la picioare.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan radiază de fericire

acum 13 zile

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan se pot declara fericiţi şi împliniţi. De când a venit pe lume fetiţa lor, cei doi radiază de fericire. Iar asta o dovedesc imaginile.

Părinții care nu-și vaccinează copiii nu-i mai pot înscrie la școală!

acum 14 zile

Părinţii care nu îşi vaccinează copiii riscă ani greu de închisoare? Totul despre poiectul de lege discutat astăzi în privinţa celui mai controversat subiect al ultimelor luni, la Agenția Vip.

Fotografie inedită cu Andreea Berecleanu, alături de părinții ei!

acum 16 zile

Fotografie inedită cu Andreea Berecleanu, alături de părinții ei!

Doi părinți au murit într-un accident provocat de fiul lor, pe o stradă din Capitală

acum 18 zile

O mamă şi un tată au sfârşit într-un accident provocat de fiul lor de 24 de ani, pe o stradă din Capitală. Maşina în care se aflau a spulberat un alt autoturism, pe contrasens, apoi a ricoşat într-un stâlp.

Mireala Vaida a fost pierdută de părinți în copilărie!: ”Am ieșit din casă fără să spun. A fost o nebunie!”

acum 19 zile

Mireala Vaida dezvăluie la 2k1 că la vârsta de patru ani a fost pierdută de părinți. ”Am ieșit din casă fără să spun. A fost o nebunie!”, a afirmat vedeta TV.

Mădălina Ghenea şi iubitul ei, Matei Stratan, au devenit părinţi

acum 20 zile

Actriţa a născut aseară o fetiţă perfect sănătoasă la o clinică privată din Bucureşti. Bebeluşul s-a lăsat îndelung aşteptat. Actriţa a vrut să nască natural, dar, după 10 ore de travaliu, medicii au decis să intervină prin cezariană. Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au...

Părinţii au demarat o nouă campanie - "Ghiozdanul nu este o povară!"

acum 21 zile

Ghiozdanul nu este o povară!- este campania demarată astăzi de părinţi din toată ţara. Sătui să-şi vadă copiii cocoşaţi de greutatea ghiozdanului, aceştia cer ministerul să găsească soluţii cât mai rapid.

Sandra și Adrian Mutu numără zilele până când vor deveni părinți

acum 25 zile

Adrian Mutu a făcut marele anunţ! "Briliantul" și soția lui, Sandra, numără zilele până când își vor strânge în brațe minunea. Viitori părinți abia aşteaptă să îşi cunoască bebeluşul.

FOTOGRAFIE de colecție: Mihai Bendeac, alături de părinții lui. Cum arăta actorul la vârsta de doi ani

acum 28 zile

Îndrăgitul jurat de la iUmor a făcut publică o fotografie de pe vremea copilăriei. Mihai Bendeac apare într-o ipostază emoționantă alături de părinții săi, imaginea strângând mii de like-uri.  Anii au trecut, iar el s-a transformat într-unul...

FOTO: Cum arată iubita lui David Zepeda sau Ramiro Fuentes, din Tres Veces Ana! Cei doi abia aşteaptă să devină părinţi

acum 33 zile

David Zepeda si Lina Radwan, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul latino-american!

Romică Ţociu, la proba "Taci şi înghite!": "Tata m-a tuns zero după prima noapte de amor"

acum 34 zile

Au preferat să mănânce cele mai oribile lucruri decât să răspundă la întrebări dure, legate de viaţa lor intimă! Anka Neacşu, Cornel Palade, Romică Ţociu şi Daniela Crudu s-au aflat la masa cu bucate de nedigerat!

Părinţii bebeluşului mort în Spitatul de Pediatrie din Piteşti au protestat în faţa unităţii medicale

acum 37 zile

Părinţii care au cerut dreptate chiar de la ministrul Sănătăţii pentru moartea bebeluşului lor au protestat, astăzi, în faţa spitalului din Piteşti în care cel mic s-a stins. Au aprins două lumânări, câte zile a apucat să trăiască băiatul.

1
2
3
4
5
»