Cautare: 1196 rezultate dupa tagul "parinti"

Urşii au coborât printre turişti, în zona lacului Sfânta Ana. Un copil s-a apropiat periculos de animal, pentru o fotografie

acum 6 zile

Mai mulţi părinţi şi-au pus copiii în pericol ca să filmeze cu telefonul doi urşi ieşiţi la marginea pădurii după mâncare. Fără să ţină cont de riscul la care îi expun, s-au apropiat la mai puţin de zece metri de urşii care scormoneau în coşul de gunoi. Părinţii şi-au...

Dee Dee, apărată de părinți în fața lui Radu Vâlcan

acum 8 zile

Dee Dee are doi apărători în părinții săi. Concurenta nu se simte vinovată cu nimic, datorită faptului că este sprijinită de cei care i-au dat viață în tot ceea ce face.

Revedere între Dee Dee și părinții ei: "A văzut tot neamul Thailanda"

acum 8 zile

Dee Dee nu este foarte bucuroasă că își vede părinții în Thailanda, dar îi ia în brațe și îi sărută. Concurenta vrea să știe care este motivul pentru care au venit ei aici.

Părinții lui Dee Dee află că fata lor a luat medicamente în combinație cu alcoolul

acum 8 zile

Moment tensionat la Insula Iubirii! Părinții lui Dee Dee nu pot să creadă că fata lor folosește înjurii în timpul filmărilor și mai ales că a luat medicamente în combinație cu alcoolul.

Radu Vâlcan către părinții concurentei accidentate: "Dacă Robert ar fi fost băiatul dumneavoastră, ați fi încurajat o relație cu o fată ca Dee Dee?"

acum 8 zile

Moment delicat pentru părinții lui Dee Dee. Aceștia nu știu să răspundă la întrebarea lui Radu Vâlcan.

Dee Dee are parte de o surpriză pe Insula Iubirii! Părinții ei au sosit în Thailanda: "Fata noastră este un copil educat"

acum 8 zile

Eveniment în premieră la Insula Iubirii! Părinții lui Dee Dee are ocazia să-și vadă părinții în Thailanda. Cei care i-au dat viață consideră că fata lor are o educație foarte bună.

Cei mai bogaţi părinţi care fac furori pe reţelele de socializare

acum 12 zile

Vedem copilaşi care dau lecţii fotomodelelor din revistele de modă. Dar v-aţi întrebat vreodată ce părinţi stau îm spatele unor astfel de copii?

"Big Brother" pentru elevi! Părinții vor camere de supraveghere în clasele unde învață copiii lor

acum 17 zile

Părinţii vor să vadă ce fac copiii lor la ore. Dar ministrul Educaţiei vrea să-i supravegheze doar în curtea şcolii. În urma repetatelor cazuri de violenţă în unităţile de învăţământ, asociaţiile de părinţi au propus autorităţilor un fel de sistem "Big Brother", în care...

Accident terifiant pe Autostrada A4, Ovidiu-Agigea. Doi părinți au ajuns în spital cu picioarele retezate

acum 18 zile

Nu ştiam pe cine să salvez mai întâi, mama era inconştientă, tatăl, căzut pe carosabil, iar copilul m-a întrebat dacă a murit mami! Sunt mărturiile unui poliţist - eroul zilei - care a salvat o familie dintr-un terifiant accident, pe Autostrada A4, Ovidiu-Agigea.

Ministrul Sănătăţii clarifică situaţia amenzilor referitoare la vaccinare!

acum 22 zile

*Acestea nu vor fi aplicate părinţilor care refuză să-şi vaccineze copiii, ci acelora care refuză informarea. Florian Bodog spune că acestea nu sunt deloc neglijabile. Amenda poate ajunge chiar şi la 10 mii de lei, dacă părinţii refuză în mod repetat să se vadă cu medicul de...

Părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii riscă amenzi de până la 10.000 de lei

acum 23 zile

Amenzi drastice pentru părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii. Noul proiect de lege prevede sancţiuni care pot ajunge chiar şi la 10 mii de lei. Nu doar părinţii sunt sancţionaţi, ci şi medicii sau instituţiile care nu respectă legea vaccinării.

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului trei iUmor: "Nu am avut timp să fac absolut nimic cu banii de la iUmor"

acum 26 zile

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului trei iUmor, are foarte multe proiecte de când deține trofeul. Actrița nu a folosit banii pe care i-a câștigat.

Premierul Mihai Tudose, critică la adresa părinților care refuză să-și vaccineze copiii

acum 26 zile

Părinţii care nu-şi vaccinează copii nu merită nici să-i crească. Concluzia îi aparţine premierului României. Mihai Tudose i-a criticat deschis pe adulţii care se opun imunizării propriilor copii, decizie pe care o consideră asemănătoare cu o condamnare la moarte.

Premierul Mihai Tudose, mesaj pentru părinții care refuză să-și vaccineze copiii

acum 27 zile

Premierul Mihai Tudose ia atitudine faţă de cei care susţin că nu este nevoie ca bebeluşii să fie vaccinaţi! Prim-ministrul României consideră că părinţii antivaccinare ar trebui să se gândească de două ori înainte de a decide soarta propriilor lor copii.

Sute de părinţi îşi lasă copiii pe mâinile unor aşa-zise educatoare fără calificare şi fără experienţă

acum 27 zile

Pe banii lor şi fără să ştie, sute de părinţi îşi lasă copiii pe mâinile unor aşa-zise educatoare fără calificare şi fără experienţă. Oricine se poate angaja în grădiniţele private din Bucureşti.

Cei mai talentați și drăguți copii de vedete

acum 28 zile

Părinţi celebri, copii pe măsură! Cum aşchia nu sare departe de trunchi, copiii vedetelor moştenesc talentul părinţilor. Fie că dansează, cântă sau se joacă, prinţii şi prinţesele vedetelor ies mereu în evidenţă.

Jojo oferă sfaturi părinţilor care vor să plece în vacanţă alături de cei mici

acum 29 zile

Jojo are parte de o vacanţă de vis alături de familia sa. Chiar dacă nu este uşor cu doi copii mici, blonda se descurcă de minune. Ba mai mult, oferă şi sfaturi părinţilor care vor să plece în vacanţă alături de cei mici.

Tânărul care nu-și cunoaște trecutul. ”Pe tatăl lui îl cheamă Trandafir Marcel”

acum 32 zile

A văzut lumina zilei întunecată, pentru că în loc de pătuțul dintr-o materinitate, Trandafir a avut parte de gratiile reci ale închisorii. Acolo, destinul a decis să vină, sub simbolul temniţei. Simbol pe care l-a purtat cu el peste tot pe unde a mers. Chiar și în orfelinatul care...

1
2
3
4
5
»