Cautare: 1236 rezultate dupa tagul "parinti"

Matei Stratan, prins între Mădălina Ghenea și mama sa! Paparazzii au surprins totul

acum 10 ore

Matei Stratan, prins între Mădălina Ghenea şi femeia care i-a dat viaţă. Paparazzii au surprins imagini de senzaţie, chiar a doua zi după scandalul din stradă dintre cei doi. Fiul de milionar a fost chemat la raport de părinţi.

Bună dimineaţă, Sănătate! Virozele la copii

acum 14 ore

De cele mai multe ori, părinții intră în panică atunci când copilul răcește și cu cât acesta este mai mic cu atât situația poate fi mai gravă. Stăpânirea de sine a adulților este esențială în aceste momente.

În vizită la părinții lui Malone. Mama lui zici că-i Gina, iar cumnatul e copia lui Roby Roberto!

acum 5 zile

Ajunși acasă la părinții lui Malone au rămas muți. Mama lui zici că-i Gina, iar cumnatul e copia lui Roby Roberto!

Malone, în vizită la părinți în scaunul pentru copii. Polițistul intervine!

acum 5 zile

”Copilul” Malone, condus de prieteni, pleacă în vizită la părinții lui, însă pe drum un polițist are alte planuri... Noroc cu Roby Roberto care rezolvă repede problema semnalată de omul legii.

Andreea Esca şi-a petrecut weekend-ul alături de părinţii ei

acum 7 zile

Andreea Esca a părăsit Capitala şi şi-a petrecut weekend-ul alături de părinţii ei. Fie că s-a bucurat de aerul răcoritor al naturii sau s-a desfătat cu preparate gustoase, prezentatoarea a trăit câteva zile de vis.

România este incapabilă să-i apere pe copii de bătăile părinţilor

acum 12 zile

Şi trebuie să plătească pentru asta. Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat ţara noastră în cazul unui copil de trei ani bătut în mod repetat de tatăl lui. 8 ani au durat ancheta şi procesul. La final, agresorul a primit doar un an de închisoare cu suspendare.

Anamaria Ionesc , prima apariție după ce a născut. „Mama din iulie s-a mutat la noi”

acum 12 zile

Anamaria si Tudor Ionescu au aparut prima data in public dupa venirea pe lume a fetitei lor. Cum se simte Ana,dar si cat de mult s-a schimbat viata celor doi, ne-a spus chiar ea într-un interviu alături de soțulei.

Răzvan şi Dani le-au dat interzis părinților pe Facebook: ”Maică-mea este blocată din aceste motive...”

acum 13 zile

Răzvan şi Dani au anumite rețineri pe rețelele de socializare și din acest motiv le-au interzis părinților să comenteze pe contul lor de Facebook.

Părinți plecați în străinătate, decăzuți din drepturi! Ea a fost crescută de bunică, el, de soră

acum 14 zile

Povestea tulburătoare de viață a Biancăi și a lui Marius este prezentată la Nuntă cu scântei.

Adelina și Cristi Chivu sunt părinți cu normă întreagă. Și-au dus fiicele să vadă cum se culeg strugurii

acum 14 zile

Dacă tot a venit toamna, Adelina și Cristi Chivu au vrut să le arate fiicelor lor cum se culeg strugurii. Fetițele au fost foare încântate să afle lucruri noi. Cristi Chivu se declară un tătic model.

Copiii de vedetă, cadouri fabuloase la majorat!

acum 17 zile

Vedetele îşi răsfaţă copiii cum pot mai bine. Ce cadouri fabuloase au primit aceştia la majorat de la părinţii lor, aflaţi acum!

Fata Catincăi Roman: ”Pe părinți îi minți întotdeauna”

acum 18 zile

A fost în război cu propria mamă. Fata Catincăi Roman vorbeşte sincer despre trecerea ei de la copil rebel la unul model.

Un elev eminent a fugit de acasă după o ceartă cu părinții

acum 18 zile

Un elev eminent de clasa a noua a fost căutat cu disperare vreme de trei zile. Andrei a ieşit de la ore şi nu s-a mai întors acasă. Adolescentul de 15 ani ar fi fost dezamăgit că părinţii l-ar fi pedepsit şi i-au interzis să mai meargă la Balul Bobocilor, unde urma să participe....

Un elev eminent s-a sinucis pentru că nu ar fi reuşit să treacă peste divorţul părinţilor

acum 20 zile

La 17 ani, Mihai a fost găsit mort lângă şinele de cale ferată. Îşi anunţase sfârşitul pe internet, printr-un cântec ale cărui versuri nu le-au dat nimic de bănuit cunoscuţilor.

Cristina dorește un meniu sofisticat pentru nunta părinților ei

acum 20 zile

Cristian se sfătuiește cu Chef Mișu despre meniul din seara nunții. Ea este hotărâtă să-și inpresioneze părinții cu un meniu cum nu au mai văzut până acum!

Celebrul artist Ticy, martor la bătăile crunte primite de mama lui:"Mi-au lipsit foarte mult părinții"

acum 21 zile

Celebrul artist Ticy a avut o copilărie foarte grea. Mama sa lua bătaie foarte des de la tată, dar chiar și așa, în momentul când părinții s-au separat, le-a dus dorul foarte mult.

Părinţii care nu vor să-şi vaccineze copiii sunt ajutaţi din Parlament de un senator. A introdus în proiectul de lege amendamente controversate

acum 21 zile

Legea vaccinării naşte noi controverse. Senatorul Marius Nicoară a găsit motive pe care părinţii să le invoce pentru a refuza să-şi imunizeze copiii. A formulat amendamente astfel încât nu va exista nicio constrângere pentru cei care refuză serul. Pot invoca motive religioase, dat...

Petrică Mâţu Stoia, în lacrimi de ziua lui: "Mu n-am vindecat încă de pierderea părinților"

acum 27 zile

Petrică Mâţu Stoian, în lacrimi de ziua lui. Marele artist a avut parte de o aniversare nu tocmai fericită. Cântăreţul a vorbit despre cum a trecut peste cea mai urâtă perioadă din viaţa lui.

Vijelia a luat ostatici părinţi cu copii în braţe. Telescaunul din staţiunea maramureşeană Şuior a îngheţat

acum 28 zile

Când vântul a început să lovească, telescaunul din staţiunea maramureşeană Şuior a îngheţat. Salvarea dramatică a durat ore bune. Un bebeluş de trei luni a fost scos în hipotermie. Oameni disperaţi au sărit din telescaun, iar acum sunt internaţi cu multiple fracturi. Iniţial,...

Bebeluş umplut de vânătăi în spital. Ambii părinţi ar fi fost daţi afară din cabinet

acum 30 zile

Tatăl unui bebeluş de trei săptămâni face acuzaţii grave la adresa medicilor de la spitalul de pediatrie din Cluj-Napoca. Bărbatul spune că doctorii i-ar fi învineţit copilul până când au reuşit să îi pună branula. Mai grav, nu ar fi lăsat pe niciunul dintre părinţi să stea...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV