Cautare: 289 rezultate dupa tagul "paris"

Alertă cu bombă în capitala Franței

acum 5 zile

Un apel anonim a dat alerta la Tribunalul din Paris în urmă cu puțin timp. Geniștii și echipele de intervenție cercetează zona în acest moment

O colecţie impresionantă cu obiecte dedicate trupei Beatles a fost scoasă la licitaţie, la Paris

acum 5 zile

Colecţionarul a strâns lucruri din toată lumea care fac referire la celebra formaţie britanică sau care poartă semnăturile artiştilor. După jumătate de secol, francezul s-a hotărât să împartă bucuria şi cu alţi fani.

Explozie la sediul FMI din Paris

acum 9 zile

O persoană a fost ranita dupa ce un plic a explodat în momentul deschiderii

Cum a dat un român jaful secolului

acum 15 zile

Ploieşteanul care a reuşit să plece dintr-o reprezentanţă de lux din Paris cu 4 bijuterii de milioane de euro a fost filmat de camerele de supraveghere în timpul furtului. Bărbatul a schimbat cutia originală de bijuterii cu una falsă chiar sub nasul reprezentantului galeriei, care nu...

Surpriză de proporţii la Săptămâna Modei la Paris, unde Rihanna şi-a prezentat propria colecţie!

acum 16 zile

Aceasta a cuprins toată gama de ţinute pe care le apreciază celebra cântăreaţă. De la hanorace largi, pantaloni scurţi, echipamente sportive şi până la piese provocatoare. Colecţia, intitulată "Detention", a fost prezentată la Biblioteca Naţională a Franţei.

Bogăţiile lui Brigitte Năstase! Dressingul ei, ca un butic din Paris!

acum 18 zile

Un dressing de milioane şi asta la propriu! Pantofi extrem de eleganți, o pereche mai spectaculoasă decât alta, genţi sofisticate și tot felul de obiecte vestimentare de top au transformat mega-şifonierul lui Brigitte Năstase într-un paradis al modei.

Paris, fiica regretatului Michael Jackson, se lansează în modă

acum 20 zile

Adolescenta în vârstă de 18 ani a semnat un contract cu o companie care a lansat modele celebre precum Alessandra Ambrosio sau Gigi Hadid. Frumoasa tânără şi-a anunţat lansarea oficială în lumea modei chiar pe contul ei de Instagram.

Proteste violente pe străzile din Paris

acum 24 zile

Mai mulţi elevi dar şi studenţi s-au războit, la propriu, cu forţele de ordine după ce au blocat căile de acces la mai multe unităţi de învăţământ. Tinerii şi-au manifestat astfel revolta după ce un băiat de culoare a fost abuzat sexual de către un poliţist.

40 de elevi de liceu au fost reţinuţi la Paris după o serie de proteste faţă de brutalitatea poliţiei

acum 29 zile

O manifestaţie neautorizată a liceenilor, iniţial paşnică, a degenerat în acte de vandalism. Poliţiştii au intervenit în forţă, cu gaz lacrimogen şi sprayuri iritante, împotriva elevilor violenţi. În acelaşi timp, zeci de licee din capitală au fost blocate, cu pubele incendiate.

Marilena Ungureanu a fost dezamăgită în dragoste şi s-a retras în bucătărie!

acum 31 zile

După o dezamăgire în dragoste, s-a retras în bucătărie şi bine a făcut pentru că ceea ce reuşeşte să facă este dincolo de orice aşteptări

Imagini noi de la scena jafului din Paris al cărei victimă a fost celebra Kim Kardashian

acum 33 zile

Imagini noi de la scena jafului din Paris al cărei victimă a fost celebra Kim Kardashian au fost făcute publice. Divei de Peste Ocean i-au fost furate bijuterii în valoare de 10 milioane de euro

Incidente violente la periferia Parisului

acum 41 zile

Noi incidente violente s-au produs, ieri, la periferia Parisului. Totul a nceput după un miting de solidaritate cu un localnic grav rănit de poliţişti, acum zece zile, în timpul arestării acestuia

Locuitorii din Aulnay-sous-Bois s-au revoltat împotriva polițiștilor după maltratarea unui tânăr

acum 45 zile

Incidente violente s-au produs, trei nopţi la rând, într-o suburbie a Parisului, după ce un tânăr localnic a fost grav rănit în timp ce era reţinut de poliţişti. Patru poliţişti au fost suspendaţi din funcţie şi sunt cercetaţi pentru viol şi agresiune. Din spital, victima a...

Nicolas Sarkozy va da explicaţii în instanţă pentru finanţarea campaniei sale din 2012

acum 45 zile

Fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, a fost trimis în judecată pentru finanţarea ilicită a campaniei sale pentru alegerile din 2012, pe care le-a pierdut.13 persoane din echipa sa de campanie vor fi, de asemenea, judecate pentru delicte ca uz de fals şi complicitate la escrocherie.

Incidente violente într-o suburbie a Parisului

acum 45 zile

Incidente violente s-au produs, trei nopţi la rând, într-o suburbie a Parisului, după ce un tânăr localnic a fost grav rănit în timp ce era reţinut de poliţişti. Patru poliţişti au fost suspendaţi din funcţie şi sunt cercetaţi pentru viol şi agresiune.

Defilare pe un vas de sticlă la săptămâna modei de la Paris

acum 57 zile

Renumită pentru realizarea unor show-uri de modă cu totul deosebite, Jessica Minh a uimit şi de data aceasta la săptămâna modei de la Paris. Designerul a transformat giganticul vas de sticlă de pe Sena într-o scenă de prezentare plutitoare lungă de 100 de metri.

1
2
3
4
5
»