Cautare: 439 rezultate dupa tagul "paris"

Andreea Berecleanu, femeia din spatele pupitrului de știri: ”De ziua mea voi fi la Paris”

acum 6 zile

Prezentatoarea Andreea Berecleanu vorbește despre viața din spatele pupitrului de știri. Vedeta declară că urmează să-și sărbătoarească ziua de naștere la Paris.

În fiecare an, în luna martie, la Paris are loc maratonul modei

acum 7 zile

Vorbim de Săptămâna Modei, un eveniment pe care designerii, bloggerii, vedetele şi chiar fotografii. îl aşteaptă cu sufletul la gură. E momentul în care se dă tonul tendinţelor şi la care fiecare are şansa să fie remarcat.

Aproape 200 de românce stabilite la Paris au petrecut, de Ziua Femeii, într-o atmosferă care le-a amintit de ţara natală

acum 12 zile

Invitaţia a venit de la un cuplu româno-francez care şi-a pus la dispoziţie restaurantul, foarte apreciat de compatrioţii noştri aflaţi în capitala franceză.

Casa Chanel, spectacol în ultima zi a Săptămânii Modei de la Paris

acum 14 zile

Sub deviza "mai aproape de natură", Casa Chanel a făcut spectacol în ultima zi a Săptămânii Modei de la Paris. Modelele au defilat într-un decor de pădure. Iar paltoanele lungi, ideale pentru sezonul ploios, au făcut deliciul audienţei

Designerii români au cucerit Capitala Franței!

acum 15 zile

Peste 20 de designeri de la noi şi-au etalat ținutele create de ei la Săptămâna Modei de la Paris! Iar Sute de oameni pasionaţi de modă şi chiar şi diplomaţi din întreaga lume le-au admirat şi le-au aplaudat cu entuziasm creaţiile.

Răzvan și Dani pregătiți să taie moțul Ramonei, Dianei Munteanu și lui Florin Ristei, la un de emisiune: "Niște bucle ca la Paris vreau"

acum 15 zile

Pentru că au împlinit un an de emisiune, Diana Munteanu, Florin Ristei și Ramona trebuie să stea să li se taie moțul. Răzvan și Dani efectuează operațiunea.

Românii au cucerit Parisul la Săptămâna Modei

acum 15 zile

Sute de jurnalişti, bloggeri şi chiar şi diplomaţi din toată lumea le-au admirat creaţiile, alături de ale celor mai cunoscute marci din lume. Coroane, sceptre sau coafuri ce amintesc de Ludovic al XV-lea au fost doar câteva dintre elementele care le-au atras atenţia străinilor.

Bătrânul terorist Carlos Şacalul a revenit la tribunalul din Paris pentru a contesta cea de-a treia condamnare a sa la închisoare pe viaţă

acum 15 zile

Carlos a fost găsit vinovat, atunci, de un atentat din 1974, soldat cu doi morţi şi 34 de răniţi. Avocaţii apărării, între care se numără şi actuala soţie a teroristului, au făcut apel şi cer achitarea. În vârstă de 68 de ani, Carlos mai este condamnat pentru numeroase atacuri...

Săptămâna Modei de la Paris

acum 18 zile

De la Paris se dă ora exactă în. materie vestimentară! Săptămâna Modei este în plină desfăşurare şi cu greu ai putea spune care este cea mai frumoasă colecţie. Ieri, Paco Rabanne a prezentat o colecţie metalică, în timp ce Casa Rochas susţine simplitatea sofisticată.

Tendințe vestimentare, prezentate la Paris

acum 19 zile

Cele mai originale tendinţe în materie vestmentară vin, şi în acest an, de la Paris! Săptămâna Modei este în plină desfăşurare şi cu greu ai putea spune care este cea mai frumoasă colecţie.

Obiectele lui Napoleon Bonaparte, înapoi acasă

acum 19 zile

Într-un oraş la sud de Paris, castelul Fointainebleu găzduieşte o expoziţie la fel de fascinantă. Una dedicată lui Napoleon. Sute de turişti au ajuns acolo special pentru asta. Conducerea muzeului speră să strângă bani pentru a continua renovările începute anul trecut.

Eleganță și stil pe podiumul de la Paris! Casa e modă Dior a prezentat o colecție dedicată mișcării feministe

acum 21 zile

Christian Dior a deschis Săptămâna Modei din Paris cu eleganţă şi stil! Celebra casă de modă franceză a adus în faţa publicului o colecţie impresionantă care luptă împotriva inegalităţii de gen.

Parcul de distracţii Disneyland Paris se va îmbogăţi cu trei secţiuni

acum 21 zile

Parcul de distracţii Disneyland Paris se extinde! Compania care îl deţine va investi nu mai puţin de două miliarde de euro în acest proiect. Astfel, se vor construi trei noi zone tematice. Una este dedicată personajelor din Universul Marvel, alta - filmului animat "Regatul de Gheaţă",...

Expoziţie spectaculoasă la Paris, unde sunt prezentate modele vechi de maşini de cursă!

acum 40 zile

Automobilele din anii '20 i-au cucerit pe şoferii pasionaţii de senzaţii tari. La târgul auto au fost expuse aproximativ 20 de vehicule care au doborât recorduri pe circuitele din Franţa. Printre modelele de lux s-au numărat şi branduri faimoase precum Porsche, Jaguar şi Aston Marin....

Sena a inundat Parisul

acum 46 zile

Nivelul Senei creşte din ce în ce mai mult. A ajuns până la 5 metri şi 82 de centimeri, iar apa s-a revărsat deja peste străzile Parisului.

Vremea rea şi inundaţiile nu reprezintă o problemă pentru doi francezi optimişti şi creativi

acum 47 zile

Sătui să stea în casă, adolescenţii au ieşit la schi nautic pe străzile inundate de la periferia Parisului. În plus, au făcut şi tot felul de trucuri printre copaci şi au filmat momentele de distracţie. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Milionar excentric din România, la cea mai tare nuntă din Paris

acum 51 zile

Un milionar excentric din România a fost prezent, alături de bogătaşii lumii, la cea mai tare nuntă din Paris! Mireasa, un designer super cunoscut, mirele, un şeic putred de bogat!

Viitura de pe Sena amenință Parisul

acum 53 zile

Parisul se pregăteşte pentru nivelul maxim al viiturii de pe Sena, care va fi atins în cursul acestei zile. Cota fluviului nu va depăşi şase metri, ca în vara anului 2016, dar, potrivit specialiştilor, nivelul apei va scădea foarte încet.

Ce tendințe s-au conturat la Săptămâna Modei de la Paris

acum 54 zile

Săptămâna Modei de la Paris poate fi comparată cu Jocurile Olimpice în industria modei. Senzualitatea și eleganța au fost coordonatele la cel mai important eveniment dedicat modei.

Alertă de inundații la Paris

acum 55 zile

Nivelul Senei şi al altor cursuri de apă din Franţa continuă să crească iar alerta de cod portocaliu, pentru inundaţii, este în vigoare în mai multe regiuni din nord-estul ţării. La Paris, aleile de pe malurile Senei sunt deja sub apă. Fluviul s-a revărsat şi într-o suburbie din...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV