Cautare: 273 rezultate dupa tagul "paris"

40 de elevi de liceu au fost reţinuţi la Paris după o serie de proteste faţă de brutalitatea poliţiei

acum 2 zile

O manifestaţie neautorizată a liceenilor, iniţial paşnică, a degenerat în acte de vandalism. Poliţiştii au intervenit în forţă, cu gaz lacrimogen şi sprayuri iritante, împotriva elevilor violenţi. În acelaşi timp, zeci de licee din capitală au fost blocate, cu pubele incendiate.

Marilena Ungureanu a fost dezamăgită în dragoste şi s-a retras în bucătărie!

acum 5 zile

După o dezamăgire în dragoste, s-a retras în bucătărie şi bine a făcut pentru că ceea ce reuşeşte să facă este dincolo de orice aşteptări

Imagini noi de la scena jafului din Paris al cărei victimă a fost celebra Kim Kardashian

acum 6 zile

Imagini noi de la scena jafului din Paris al cărei victimă a fost celebra Kim Kardashian au fost făcute publice. Divei de Peste Ocean i-au fost furate bijuterii în valoare de 10 milioane de euro

Incidente violente la periferia Parisului

acum 14 zile

Noi incidente violente s-au produs, ieri, la periferia Parisului. Totul a nceput după un miting de solidaritate cu un localnic grav rănit de poliţişti, acum zece zile, în timpul arestării acestuia

Locuitorii din Aulnay-sous-Bois s-au revoltat împotriva polițiștilor după maltratarea unui tânăr

acum 18 zile

Incidente violente s-au produs, trei nopţi la rând, într-o suburbie a Parisului, după ce un tânăr localnic a fost grav rănit în timp ce era reţinut de poliţişti. Patru poliţişti au fost suspendaţi din funcţie şi sunt cercetaţi pentru viol şi agresiune. Din spital, victima a...

Nicolas Sarkozy va da explicaţii în instanţă pentru finanţarea campaniei sale din 2012

acum 18 zile

Fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, a fost trimis în judecată pentru finanţarea ilicită a campaniei sale pentru alegerile din 2012, pe care le-a pierdut.13 persoane din echipa sa de campanie vor fi, de asemenea, judecate pentru delicte ca uz de fals şi complicitate la escrocherie.

Incidente violente într-o suburbie a Parisului

acum 18 zile

Incidente violente s-au produs, trei nopţi la rând, într-o suburbie a Parisului, după ce un tânăr localnic a fost grav rănit în timp ce era reţinut de poliţişti. Patru poliţişti au fost suspendaţi din funcţie şi sunt cercetaţi pentru viol şi agresiune.

Defilare pe un vas de sticlă la săptămâna modei de la Paris

acum 30 zile

Renumită pentru realizarea unor show-uri de modă cu totul deosebite, Jessica Minh a uimit şi de data aceasta la săptămâna modei de la Paris. Designerul a transformat giganticul vas de sticlă de pe Sena într-o scenă de prezentare plutitoare lungă de 100 de metri.

Rochii de poveste semnate Valentino

acum 31 zile

Noul designer al casei Valentino a trecut cu brio testul primei colecţii haute couture, la Paris. Simplitatea croielilor şi puritatea culorilor au impresionat criticii, care au catalogat linia drept una de vis.

Inelul de aproape două milioane de euro, furat de un român la Paris, a fost predat proprietarului

acum 31 zile

Bijuteria a fost în posesia Poliţiei Române timp de aproape două săptămâni şi a fost păzită cu arma la piept. Inelul din aur alb şi diamante dar şi alte bijuterii în valoare de 5,2 milioane de euro au fost furate, la sfârşitul lunii decembrie, de un român dintr-un magazin de...

Rândul 6: Cine a primit brevet la Paris pentru inventarea ”Condeiului portăreț fără sfârșit, alimentându-se însuși cu cerneală”?

acum 32 zile

Află câte blonde au eliminat Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Steliana Sima și Daniela Condurache cu întrebarea: Cine a primit brevet la Paris pentru inventarea ”Condeiului portăreț fără sfârșit, alimentându-se însuși cu cerneală”?

Inelul de 1,8 milioane de euro, furat de un român dintr-un magazin din Paris, este păzit cu arma la Ploiești

acum 41 zile

Inelul furat de un român din Paris este păzit cu arma la Ploieşti! Bijuteria valorează aproape două milioane de euro. Mascaţii înarmaţi ne-au arătat diamantul impresionant şi ne-au povestit cum a dat hoţul lovitura de maestru.

Un român a furat diamante în valoare de 5 milioane de euro

acum 41 zile

Jaful secolului are autor român! Un bărbat din Bucureşti a furat bijuterii de peste cinci milioane de euro dintr-un magazin din Paris. Două inele şi două diamante, pe care individul le-a spus vânzătorilor că vrea să le cumpere. A reuşit să le înlocuiască cu falsuri şi a împărţit...

Jaful secolului din Franşa are autor român! Un bărbat din Bucureşti a profitat de neatenţia vânzătorilor şi a înlocuit bijuteriile originale cu falsuri!

acum 42 zile

Jaful secolului are autor român! Un bărbat din Bucureşti a furat bijuterii de peste, atenţie, cinci milioane de euro, dintr-un magazin din Paris. Două inele şi două diamante, pe care individul le-a spus vânzătorilor că vrea să le cumpere.

Carmen Minune și iubitul s-au întors în România!

acum 45 zile

După o escapadă la Paris, Carmen Minune şi iubitul ei s-au întors acasă, la familie. Iar acasă au fost primiţi într-un mare fel.

Celine Dion, un an de la moartea soţului ei! Gestul care îi trădează SINGURĂTATEA

acum 47 zile

Celine Dion mai vinde o proprietate cumparata in timpul vietii lui Rene Angelil.

Naomi Campbell, atacată de hoți la Paris. A trăit clipe de COȘMAR!

acum 49 zile

Naomi a fost si ea victima unor atacatori.

1
2
3
4
5
»