Cautare: 42 rezultate dupa tagul "pasta de dinti"

Bună dimineața, Sănătate! România ocupă ultimul loc din Europa la consumul de pastă de dinți

acum 27 zile

Cariile dentare apar atunci când bacteriile din cavitatea bucală împreună cu alimentele produc acizi, astfel se erodează smalțul și apar cariile.

George acceptă provocarea Răi da buni. Artistul încearcă cele mai nebunești combinații

acum 80 zile

George acceptă provocarea Răi da buni. Artistul încearcă cele mai nebune combinații. Artistul încearcă pastă de dinți, frișcă și numeroase alte produse.

Cum să faci o minge antistres cu pastă de dinţi

acum 91 zile

Roxi, asistenta de la Star Matinal, ne arată cum să faci o minge antistres cu pastă de dinţi

Nu ştiai asta! Ce reprezintă cele trei CULORI din pasta de dinţi!

acum 313 zile

Ce elemente importante contin cele trei culori?

Igiena orală ne clasează, din nou, în coada Europei. Românii consumă un tub şi jumătate de pastă de dinţi într-un singur an

acum 330 zile

Nu e de zâmbit, mai ales că nici nu prea avem. cu ce. Românii se spălăm pe dinţi cam o dată la trei zile şi folosesc o singură periuţă câte un an şi jumătate. E drept, am evoluat. Dacă în 2012 un român folosea în medie un tub de pastă de dinţi într-un an, acum consumă un tub...

5 situaţii în care pasta de dinți te scoate din belele

acum 339 zile

Credeai ca pasta de dinti e buna doar ca sa iti mentina o dantura sanatoasa? Gresit! Iata in ce alte situatii de poate salva.

Experiment inedit pe scena Next Star! Erik Culescu face pastă de dinți pentru elefanți, cu ajutorul lui Pepe

acum 366 zile

Pepe îl ajută pe Erik Culescu într-un experiment inedit. Concurentul face pastă de dinți pentru elefanți. Jurații sunt profund impresionați.

La ce să fim atenți când cumpărăm o pastă de dinți. REGULI DE AUR de la specialist

acum 501 zile

Oare pasta de dinti cu fluor este dăunătoare sănătății. „Este foarte important să verificăm pe ambalaj faptul că pastă de dinți este aprobată de Asoci

Această mică dungă de pe pasta de dinți dezvăluie TOTUL despre compoziția ei! Iată ce trebuie să ȘTII ca să faci alegerea CORECTĂ

acum 626 zile

Cu siguranță, vi s-a întâmplat ca măcar o dată să nu fiți atenți la culoarea pastei de dinți pe care o cumpărați sau, cu atât mai puțin, la acea pată colorată mică, situată pe marginea finală a tubului.

Pasta de dinţi poate afecta creierul copiilor.

acum 630 zile

Pasta de dinţi poate afecta creierul copiilor. Oricât de straniu ar suna, fluorul - pe care îl conţin cele mai multe sortimente - e o toxină. Un studiu recent al experţilor din Marea Britanie demonstrează că ingerat în cantităţi mari, sau sub formă de tratamente stomatologice...

Cum scapi de urmele de marker PERMANENT de pe mobilă. Nu te-ai fi gândit că acest produs face asta!

acum 632 zile

Mobila din casa ta nu-și poate păstra aspectul de nouă la infinit. Iar dacă ai animale de companie sau copii, acest lucru devine aproape imposibil!

Şi-a clătit gura cu APĂ OXIGENATĂ timp de două minute. Rezultatul este fantastic

acum 683 zile

Dacă nu ştiai deja, apa oxigenată, cunoscută şi sub denumirea de peroxid de hidrogen, are beneficii nebănuite pentru cavitatea ta bucală.

Cea mai simplă metodă pentru albirea dinților. Remediul care te ajută să ai un zâmbet de milioane

acum 695 zile

Cu toții ne dorim să avem o dantură impecabilă, iar pentru asta suntem dispuși să apelăm la tot felul de tratamente. Există însă și câteva soluții care ne pot ajuta să obținem albirea dinților, fără să fim nevoiți să călcăm pragul stomatologului.

Un TRUC miraculos! Ce se întâmplă dacă adaugi o picătură de zeamă de lămâie în pasta de dinţi

acum 774 zile

Fumători sau nu, cu toţii ne confruntăm cu nevoia de albire a dinţilor la un moment dat, iar albirea dinţilor la stomatolog nu este recomandată decât ca ultimă variantă. Procedeele şi tratamentele folosite sunt foarte puternice şi atacă structura dintelui slăbindu-I forţa şi vulnerabilizându-l în faţa bacteriilor.

VIDEO: Şi-a aplicat pastă de dinţi pe unghii. Motivul? Vei folosi mereu acest TRUC

acum 821 zile

Nu de puţine ori ţi s-a întâmplat să îţi rămână o culoare inestetică pe unghii în urma înlăturării lacului sau ojei. Din fericire, însă, aceste pete inestetice pot fi eliminate cu un truc extrem de simplu.

VIDEO: Până acum ai procedat GREȘIT! Cum trebuie să te speli, de fapt, pe dinți

acum 846 zile

Spălatul pe dinți reprezintă unul dintre cele mai comune ritualuri de igienă și, din acest motiv, majoritatea oamenilor subestimează importanța unui periaj corect. Dacă vrei să ai un zâmbet irezistibil și o dantură sănătoasă, evită următoarele greșeli:

Le vezi pe toate rafturile, dar nu ştii ce semnifică! De ce au tuburile de pastă de dinţi o bandă colorată

acum 878 zile

Toţi am observat "pătrăţelele" colorate, dar niciodată nu ne-am gândit la ce folosesc şi de ce au fost puse acolo! După ce vei afla, sigur acesta va fi primul lucru la care te vei uita când o să cumperi pasta de dinţi.

VIDEO: Şi-a pus pastă de dinţi pe unghii şi le-a frecat cu periuţa. Rezultatul este MIRACULOS

acum 961 zile

Îngălbenirea unghiilor este o problemă care apare frecvent ie pentru că există o infecţie, fie doar pentru că înainte de a se aplica oja, nu se foloseşte o bază pentru unghii.

Pasta de dinți nu este numai pentru spălat! Ce face acest bărbat cu ea este ULUITOR!

acum 1005 zile

Plictisit de banalele acuarele și pensule, artistul mexican Cristiam Ramos a decis să folosească tuburi de pastă de dinți. La cei 34 de ani, mexicanul a creat portrete elaborate ale vedetelor, având la îndemână doar pasta de dinți

1
2
3