Cautare: 20 rezultate dupa tagul "pastrav"

Ați mai mâncat salată cu păstrăv afumat? Aflați la „Don Apetit” cum se prepară

acum 19 zile

La Don Apetit, emisiune difuzată de Happy Channel de luni până miercuri, de la 12.30, Vlad Gherman l-a avut invitat pe Mihai Toader, unde a gătit salată cu păstrăv afumat.

Tavi Colen ne găteşte: "Păstrăv cu legume în folie de aluminiu, la cuptor"

acum 1226 zile

Tavi Colen ne găteşte: "Păstrăv cu legume în folie de aluminiu, la cuptor"

Păstrăv cu ghimbir și usturoi

acum 1391 zile

Peștele se spală și se scurge. Marinata se face din: sare, sos de soia, ulei și piper. Se pune peștele și se dă la rece. Ghimbirul și usturoiul se dau pe răzătoare, se taie ceapa, se pune la încins uleiul și se prăjesc puțin. Se adaugă peștele.Apoi se scoate pe...

VIDEO! Pastrav cu smantana si tarhon

acum 1725 zile

Vrei sa prepari ceva delicios cu pastrav, smantana si tarhon? Vezi  video-ul de mai jos:  

Pastrav la gratar cu ciuperci umplute

acum 1757 zile

  Pastrav la gratar cu ciuperci umplute   Daca te gandesti ca trebuie sa mananci mai usor dupa sarbatori, noi iti propunem un pastrav copt in staniol cu ciuperci umplute.   Ingrediente:   2 pastravi curatati 4-6 ciuperci...

Fir intins la copca

acum 1759 zile

Profesionisti sau amatori, adulti si copii deopotriva clujenii s-au intrecut astazi la pescuit de pastrav. Dis de dimineata, oamenii si-au intins firele, au pus momeala in carlig si s-au inarmat cu rabdare. Ce-i drept, timpul trece mai repede la un pahar de vin fiert, ca doar merge bine iarna, si...

Pastravarii si-au inregistrat retele cu pestii delciosi la OSIM

acum 1948 zile

Cel mai bun somon este tot pastravul! Cine a gustat o data din pestele romanesc afumat in cetina de brad nici nu vrea sa mai auda de somonul oceanic. Asa se face ca pastravarii nostri isi pazesc cu sfintenie retetele. Ca sa fie siguri ca nimeni nu le va fura secretele, si-au inregistrat...

Crescatoriile de peste, mine de aur

acum 2129 zile

Oricat de saraci am fi, ne place mancarea buna. Iar pestele proaspat se vinde bine oricand. Crescatoriile sunt adevarate mine de aur. Clientii au certitudinea ca marfa e proaspata, mai ieftina ca-n supermarket, asa ca pleaca multumiti.

Festivalul pastravului

acum 2288 zile

A fost o sarbatoare ca-n povesti care a durat trei zile si trei nopti. Asa a fost celebrat. pastravul, la festivalul organizat in localitatea suceveana Ciocanesti. Cei care au ajuns la sarbatoare s-au lins pe degete, la propriu.

Euforia Cuisine / File de pastrav cu creveti

acum 2407 zile

Bucatar chef Silvian pregateste o reteta proprie de rulouri de pastrav cu creveti.   Preparare: Se taie capul pestelui si se fileteaza. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline. Se taie s. jaque-ul cubulete si se pune la calit, se sareaza si pipereaza si se adauga putin...

Euforia Cuisine / Pastrav umplut cu nuci si sos de mustar

acum 2435 zile

Chef Cezar si Spiridon Lupu, din Galati, au pregatit la Euforia Cuisine o reteta de pastrav umplut cu nuci. Preparare: Se curata pastravul de oase, se taie pe jumatate si se "lateste", apoi se asezoneaza cu sare si cu piper. Separat, se amesteca intr-un bol miez de nuca...

Euforia Cuisine / Pastrav taranesc

acum 2496 zile

Vasile leu, bucatar-sef la restaurantul Giulia din Ploiesti, a pregatit o reteta de pastrav taranesc, cu legume. Preparare : se curata bine un pastrav proaspat, se presara cu faina, sare si piper, apoi se pune la prajit, intr-o tigaie cu ulei de masline, pe ambele parti, pana cand...

Euforia Cuisine / Pastrav umplut cu macrou afumat

acum 2505 zile

Don Mariano a pregatit o reteta de pastrav umplut cu carne de macrou afumat, special pentru "Euforia Cuisine". Preparare : se curata bine doi pastravi de munte, se taie pe lungime, apoi se marineaza cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si cu piper negru macinat. Se...

Euforia Cuisine / Pastrav in mantie de bacon

acum 2530 zile

Bucatarul Petre de la Hotel Cautis pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de pastrav umplut in mantie de bacon.   Preparare : Pestele se spala, se curata, se eviscereaza, iar apoi se marineaza. Se sareaza, se stropeste cu putin ulei de masline, zeama de...

Duelul bucatarilor - Mousse de peste cu cimbru

acum 2596 zile

Jakob Haussman a realizat pentru emisiunea "Duelul Bucatarilor" un mousse de peste cu cimbru - o reteta elvetiana, un preparat delicat in care aroma suava a cimbrului si-a pus cel mai mult amprenta. Preparare : prima oara se defileteaza pastravul afumat, avand grija...

Duelul bucatarilor / Pastrav la cuptor

acum 2603 zile

Jakob Haussman a pregatit in studioul emisiunii "Duelul Bucatarilor" pastrav la cuptor, cu legume. Preparare : se foloseste un pastrav de marime medie pentru aceasta reteta, care se taie pe jumatate, fara a i se scoate capul, apoi i se da afara coloana centrala. Intr-un...

Pastrav cu nuci si prune uscate

acum 2643 zile

Pastravul se marineaza, si pe interior, si la exterior, cu zeama de lamaie, sare si piper. Separat, prunele uscate se pun in apa fierbinte, pentru a se inmuia. Se adauga nuca pisata, doi catei de usturoi, cimbru, zeama de lamaie si se amesteca bine.Se leaga toata compozitia aceasta cu doua...

Pastrav cu legume si ierburi aromate

acum 2673 zile

Preparare: Pastravul se unge cu ulei de masline, se da cu sare si cu piper, iar apoi se pun ierburile aromate si se pun in interiorul pestelui, impreuna cu feliile de lamaie.Se incalzeste apoi putin ulei de masline in tigaie si se pune pestele cate trei minute la prajit. Feliile de lamaie...

Pastrav sarbatorit

acum 2895 zile

Ingrediente: Pastrav Malai Faina Ingrediente mujdei: Maioneza de mustar Creme patisserie fara zahar Hrean Usturoi Lamaie Metoda de preparare: Pastravul se condimenteaza cu sare, piper si lamaie, apoi se tavaleste prin faina de malai si se prajeste in ulei Metoda de preparare...

Observator.TV