Cautare: 244 rezultate dupa tagul "picioare"

Exercițiile de sală care te fac sexy

acum 11 zile

Picioare lungi, braţe lucrate şi abdomen plin de pătrăţele. Dar să nu credeţi că e chiar atât de uşor. Priviţi ce antrenamet dur au fetele sexy, şi cât de mult trag ele la sală ca să facă furori pe reţelele de socializare.

Nea Mărin îi pune lui Liviu, fiul său adoptiv, mănușile în picioare

acum 21 zile

Nea Mărin este pus pe glume, astfel îi pune lui Liviu, fiul său adoptiv, mănușile în picioare. Artistul arată caraghios cu noua sa înfățisare.

Delia, fetița fără mâini și picioare, a ajuns în lumea prinților

acum 25 zile

Delia, fetița fără mâini și picioare, o mare iubitoare de petreceri cu prinți și prințese, a ajuns în această lume de basm.

Delia, o fetiță de 5 ani, din Bârlad, s-a născut fără mâini și picioare

acum 25 zile

Delia, o fetiță de 5 ani, din Bârlad, abandonată de părinți într-un centru de plasament, s-a născut mâini și picioare.

Paula Mihale despre iubit: "M-a târât de păr! M-a călcat în picioare, pe cap, pe față, pe mâini"

acum 38 zile

În ciuda faptului că tânăra ar fi obținut un ordin de protecție împotriva lui, bărbatul nu-l respectă, ba chiar l-ar fi încălcat. Astfel, Paula Mihale susține că trăiește în teroare din cauza acestui om

Lui Mihai Bendeac i-au dat lacrimile! Anne Klinge, comedie cu picioarele

acum 50 zile

Anne Klinge are 41 de ani şi vine din Germania pentru a oferi un moment special. Aceasta a pregătit un număr total surprinzător, o poveste spusă cu picioarele, pe care doar câteva persoane din întreaga lume sunt capabile să-l facă.

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare fermă de măgăriţe din ţară

acum 55 zile

Pentru orice afecţiune căutăm, aproape de fiecare dată, remediul în medicamente, fără să ne gândim la tratamentele naturale. De exemplu, aţi încercat vreodată laptele de măgăriţă?

Luca, băieţelul din Petroşani născut fără picioare şi fără o mână, merge la grădiniță

acum 69 zile

Luca, băieţelul din Petroşani născut fără picioare şi fără o mână, luptă pentru o viaţă normală. Merge la grădiniţă şi învaţă să fie ca prietenii de vârsta lui. Cântă, îşi desenează familia şi se joacă

Carmen Harra şi-a asigurat picioarele!

acum 80 zile

Carmen Harra a suferit un accident! Clarvăzătoarea a fost la un pas să-şi rănească picioarele, pe care le are asigurate pentru o sumă ameţitoare.

O fetiţă fără mâini din Rusia a învăţat să scrie şi să mănânce cu picioarele

acum 91 zile

O fetiţă de nici doi ani din Rusia ne dă tuturor o lecţie de viaţă. Născută fără mâini, copila a învăţat deja să scrie şi să mănânce cu picioarele.

Mobilizare pentru Ștefania, fetița mutilată de o remorcă la Valu lui Traian: medicii au reușit să îi salveze ambele picioare -

acum 137 zile

Ştefania, fetiţa de şase ani care a rămas fără picioare după ce a fost lovită de un tractor, are şanse să se recupereze. I-a fost implantat piciorul amputat, iar celălalt a fost operat. După patru intervenţii dificile, Ştefania a deschis ochii. E un miracol, spun medicii din Iaşi,...

Șoferul care i-a retezat picioarele unei fetițe de șase ani nu are permis!

acum 138 zile

Copila de doar 6 ani, strivită de la brâu în jos de o remorcă desprinsă de la un tractor în comuna Valul lui Traian, a fost operată. De mai multe ori. Din mâinile medicilor din Constanţa, fata a ajuns acum în grija celor de la Iaşi.

O remorcă ce s-a desprins de un tractor i-a retezat picioarele unei fetiţe de şase ani!

acum 139 zile

Copila din comuna Valul lui Traian îşi plimba fratele mai mic şi a apucat doar să împingă căruciorul în care se afla băieţelul de numai şase luni. Iar asta l-a salvat. Fetiţa de şase ani este în stare gravă la spital în Constanţa.

Îţi doreşti un posterior perfect şi picioare de invidiat? Iată cum le poţi obţine - nimic nu poate fi mai simplu!

acum 181 zile

Acum, cu doar câteva exerciţii, posteriorul şi picioarele tale vor fi cu siguranţă de invidiat!

Ce spune despre tine degetele de la picioare. Forma lor DEZVĂLUIE detalii nebănuite despre personalitatea ta

acum 186 zile

Degetele de la picioare pot dezvălui aspecte, la care nici nu te-ai fi așteptat, despre personalitatea ta. Totul ține de dimensiunea lor, iar în funcție de acest criteriu, se pot stabili anumite caracteristici despre tine.

Și-a aplicat aspirină zdrobită în zona picioarelor. Ce s-a întâmplat apoi este WOW!

acum 207 zile

Aspirina nu este doar un medicament, folosit pentru durerea de cap, ci poate avea și alte utilizări. Spre exemplu, este un bun remediu dacă te confrunți cu diverse probleme în zona picioarelor.

Femeile însărcinate îşi pun un săpun sub lenjeria de pat înainte să se culce şi rezolvă toate problemele pe care le au! De ce s-o faci şi tu

acum 236 zile

Să pui un săpun sub lenjeria patului de fiecare dată înainte să te culci poate părea un obicei nebunesc, dar când vei afla de ce mulţi oameni o fac, le vei urma exemplul.

OMG! Uite-o pe Rapunzel în carne și oase: vine direct din Rusia

acum 241 zile

Nu se cunosc foarte multe detalii despre rusoaica Dashik Gubanov, doar că internauții o numesc ”Rapunzel” în carne și oase.

Pregăteşte-ţi picioarele pentru pentru senzonul cald! Cele mai simple metode de scăpa de bătături

acum 249 zile

Primăvara şi-a intrat deja în drepturi, iar în doar câteva luni va veni şi vara şi vom reveni la sandale şi pantofi subţiri. Una dintre probleme este însă adaptarea piciorului la un nou tip de încălţăminte.

Special! Cele mai frumoase picioare din lume

acum 262 zile

Despre multe vedete de peste Ocean se spune că au lumea la picioare. Unele dintre ele şi la propriu, şi la figurat. Vorbesc de acele cântăreţe, actriţe sau modele care, pe lângă faptul că au fost înzestrate cu talent, au mai primit şi o pereche interminabilă de picioare.

1
2
3
4
5
»