Cautare: 333 rezultate dupa tagul "picioare"

Dani Oțil stă la umbra picioarelor unei frumoase domnișoare. Răzvan: „De aici se vede altceva”

acum 18 zile

Dani Oțil stă la umbra picioarelor unei frumoase domnișoare. Răzvan: „De aici se vede altceva”.

Sora Deliei, mutilată pe picioare de meduze

acum 30 zile

Sora Deliei a fost mutilată pe picioare de meduze! Oana a păţit-o rău de tot, în vacanţă! Aflați cum arată rănile vedetei şi ce spun medicii.

Le-a fugit terasa de sub picioare unor localnici din Craiova

acum 34 zile

La un pas de o adevărată tragedie au fost mai mulţi localnici din Craiova. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care, din cauza ploilor, o bucată de pământ îmbibată cu apă s-a surpat brusc, în faţa oamenilor

Răzvan Simion, împăratul tuturor, despre Dani, paharnicul său: "Să-i stea capul unde stau picioarele"

acum 38 zile

Glumele nu contenesc la Neatza! De data aceasta, Răzvan se transformă într-un împărat feroce care dorește să-l decapiteze pe Dani, paharnicul său.

Irina Loghin, probleme de sănătate înaintea de nunta fiicei sale

acum 60 zile

Problemele au lovit-o pe Irina Loghin, chiar când solistei îi era lumea mai dragă. Aflată în febra pregătirilor pentru nunta fiicei sale, Irinuca, steaua muzicii populare româneşti se confruntă cu probleme de sănătate.

Gina Matache, declarații în exclusivitate despre operația tatălui Deliei: "Eu cred că e bine, din moment ce e pe picioare, se duce de colo-colo"

acum 79 zile

Mama Deliei face declarații în exclusivitate despre perioada grea prin care trece familia. Tatăl fetelor a fost operat, dar nu a mai putut rămâne în spital. Cea care are grijă de el este Gina Matache.

Dani, uimit de lungimea picioarelor Amaliei: ”Ce să faci cu un metru și zece de picior...? Ce poţi să faci cu atâta corp?, decât să-l...! Ups, te-am iubit cu voce tare”

acum 81 zile

Dani este uimit de lungimea picioarelor Amaliei. ”Ce să faci cu un metru și zece de picior...? Ce poţi să faci cu atâta corp?, decât să-l...! Ups, te-am iubit cu voce tare”, a spus matinalul de la Antena 1.

Eugen Teodorovici Ministrul Finanţelor, cu fanele la picioare

acum 86 zile

Ministrul Finanţelor a dat altfel de explicaţii în faţa doamnelor. Pe holurile Parlamentului, s-a întâlnit cu admiratoarele sale.Doamnele erau în vizită în Casa Poporului şi l-au tratat pe şeful Finanţelor ca pe un sultan

Gabi Orban, demonstrație de mountain bike trial la "Prietenii de la 11"! Ramona: "Ăsta este cel mai periculos lucru care s-a întâmplat între picioarele mele"

acum 92 zile

Gabi Orban are trei recorduri mondiale, omologate de Guinness World Records și patru titluri naționale la Mountain Bike Trial.

Ogică, proba supremă! A adus biletul câștigător: "M-au legat de mâini și picioare și au dat cu parul"

acum 99 zile

În urmă cu 17 ani, Stelian Ogică susține că a câștigat un milion de dolari la Loto, dar din păcate premiul nu l-a primit.

Smiley News. Cum se antrenează Cătălin Oprișan la sală

acum 101 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Flavia Mihășan, surprinsă de colegi cu picioarele pe sus. Uite așa se încălzește dansatoarea sexy de la Neatza

acum 109 zile

Flavia Mihășan este surprinsă de colegii de la Neatza cu picioarele pe sus. Iată cum se încălzește dansatoarea sexy înainte de a începe un atrenament.

Ce trebuie să faceți pentru a avea picioare tonifiate și subțiri

acum 116 zile

Ce trebuie să faceți pentru a avea picioare tonifiate și subțiri. Antrenorul ne vinde toate trucurile și ne învață cele mai eficiente exerciții.

Are sute de mii de fani datorită picioarelor xtraordinar de lungi

acum 127 zile

Un model suedez are sute de mii de fani pe Instagram, datorită picioarelor sale. Tânăra se mândreşte cu picioare extraordinar de lungi. Cu toate acestea, în adolescenţă, lungimea picioarelor i-a atras nenumărate comentarii răutăcioase din partea colegilor, iar asta i-a provocat o...

Laurette: "Bărbații îmi spun că am picioare foarte lungi și frumoase"

acum 141 zile

Laurette susține că primește numeroase complimente de la bărbați. Pretendenții îi spun că are are picioare lungi și frumoase.

Smiley News! Cum să-ți "lucrezi" degetele de la picioare la sala de forță

acum 150 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, Cum să-ți "lucrezi" degetele de la picioare la sala de forță.

Tânăr bătut cu pumnii și picioarele într-un bar din Gorj

acum 162 zile

Bătaie ca-n ringul de box într-un club din Gorj. Un tânăr de 26 de ani a fost călcat în picioare de patru indivizi în timp ce se afla într-un local din comuna Peştişani. A fost un conflict spontan, în urma căruia tânărul a fost trântit la pământ şi lovit cu pumnii şi picioarele.

Cel mai iubit accesoriu de către femei dăunează grav sănătăţii. Genţile mari şi pline până la refuz afectează coloana şi chiar picioarele doamnelor

acum 173 zile

Geanta uriaşă a devenit ca o boală a femeilor active. Pentru că sunt încăpătoare şi ajung să se asorteze la multe ţinute, poşetele supradimensionate sunt încărcate până la refuz. Târziu, îşi dau seama că banalul accesoriul le-a afectat sănătatea. Un experiment pe stradă...

Simona Gherghe, cea mai frumoasă surpriză la început de an: „Este foarte fericită când o țin în picioare”

acum 196 zile

Simona Gherghe este o mamă fericită. Fetiţa sa a făcut deja primii paşi, chiar dacă are doar şapte luni şi jumătate. Deşi îi va fi foarte greu, săptămâna viitoare, prezentatoarea va reveni în faţa micilor ecrane. Cine va avea grijă de micuţă cât timp ea va fi la muncă aflăm...

A dat în mintea copiilor și s-a lovit. Daniela Crudu a căzut ca secerată din picioare!

acum 227 zile

Daniela Crudu a căzut ca secerată din picioare în timp ce sărea coarda. Cei prezenți au răs cu lacrimi.

1
2
3
4
5
»