Cautare: 177 rezultate dupa tagul "picior"

Smiley News! Maimuțica cu piciorul rănit

acum 3 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, maimuțica cu piciorul rănit.

Răzvan Simion: "E prima iarnă cu șuruburi în picior, zici că sunt Doamna Florinela Georgescu"

acum 3 zile

Răzvan are mari probleme cu piciorul pe care l-a avut rupt. De fiecare dată când vremea este schimbătoare, prezentatorul are mari dureri.

Acuzaţii grave după atacul sălbatic din Bumbeşti-Jiu. Tânărul înjunghiat în faţa unui bar şi-a pierdut piciorul pentru că a ajuns după şase ore la spital

acum 18 zile

Tânărul înjunghiat în faţa unui bar din Bumbeşti-Jiu a făcut primele declaraţii după atacul care l-a lăsat fără un picior. De pe patul de spital, Iulian Cojei cere să i se facă dreptate. "Nu-i cunoşteam pe agresori, erau drogaţi", spune victima. În timp ce familia face acuzaţii...

Florin Chilian, primele declaraţii după ce a fost operat de urgenţă la genunchi!

acum 19 zile

Florin Chilian a făcut primele declaraţii după ce a fost operat de urgenţă la genunchi. De mai bine de 30 de ani, durerile îngrozitoare nu-i dădeau pace. Cum se simte artistul acum aflăm de la el.

Un prahovean nu poate să primească proteza de care are nevoie după ce a suferit un accident cumplit, din cauza indolenţei unui executor judecătoresc

acum 30 zile

Un tânăr din Prahova, rămas fără un picior în urma unui accident de circulaţie, este purtat pe drumuri de executorul judecătoresc! Tânărul a primit în instanţă contravaloarea unei proteze şi o pensie lunară. Dar executorul amână să pună în aplicare sentinţa.

Aniversarea unui copil de 9 ani s-a încheiat dramatic, în Satu Mare. Băiatul a rămas fără un picior, după ce arma de vânătoare a tatălui său s-a descărcat accidental

acum 48 zile

Un accident stupid a mutilat un copil din judeţul Satu Mare. Băieţelul de nouă ani se întorcea acasă cu tatăl lui. Erau în maşină, iar părintele a aşezat arma de vânătoare între scaune, fără să se asigure că nu există pericole. Puşca s-a descărcat accidental, iar medicii au...

Alina Pușcaș, rănită pe pârtie: „Ar fi putut să-mi taie pielea cu totul”

acum 48 zile

Alina Pușcaș face primele declarații după ce a fost rănită grav pe o pârtie din poiana Brașov. Vedeta spune că o domnișoară a dat pestea ea cu placa și a avut o reacție supărătoate, spunându-i: „E, se mai întâmplă!”

Horia Moculesc, la un pas să-și piardă piciorul: ”Sufăr de sindromul ”Morton”, care afectează anumiți nervi”

acum 50 zile

Horia Moculesc vorbește despre problemele de sănătate de care suferă. Celebrul muzician suferă de o boală care îi afectează anumiți nervi din picioare.

Deputatul rănit într-un grav accident de motocicletă a rămas invalid. Medicii i-au amputat piciorul drept, zdrobit

acum 88 zile

Veşti cumplite vin de la spitalul Floreasca, acolo unde a ajuns ieri deputatul PSD Radu Vasilică, rănit grav într-un accident cu motocicleta. Politicianul este în stare critică, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul drept. Apropiaţii se tem acum pentru viaţa lui.

Florin Ristei, despre planurile din zilele următoare: "În weekend, nu pot să plec de acasă. Am brățară GPS la picior"

acum 98 zile

Florin Ristei vrea să afle de la colegii din platou unde vor pleca în acest weekend pentru că el trebuie să stea acasă și să facă curat în toată casa.

Ai probleme grave cu genunchii? Specialistul îți prezintă o metodă care îți poate reface articulațiile

acum 108 zile

Sportivii care au suferit traumatisme grave, dar și artriticii cărora genunchii afectați le provoacă mari dificultăți la mers, vor putea beneficia de un tratament revoluționar: refacerea articulației deteriorate cu ajutorul unor “petice” de țesut cartilaginos crescute în laborator.

Pe lângă casă, Flavia ar vrea să-și asigure și piciorul stâng: "Este important în dans"

acum 111 zile

Flavia a găsit ce să-și asigure în afară de casă. În dans, piciorul stâng este baza mișcărilor, în special a piruetelor, drept pentru care ar dori să-l știe în siguranță.

Larisa Iordache, probleme grave la piciorul stâng. Accidentarea a avut loc la Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Montreal

acum 118 zile

Larisa Iordache a suferit o accidentare gravă la Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Montreal, părăsind sala în scaun cu rotile. Chiar dacă a avut tendonul lui Ahile rupt, intervenția chirurgicală a avut succes.

Mara Bănică, operată de urgenţă: "Am călcat strâmb şi..."

acum 119 zile

Mai exact, de câteva săptămâni, Mara se chinuia cu dureri groaznice. Călcase strâmb și a ignorat problemele. Doar că, durerile pe care se resimțea erau din ce în ce mai mari, așa că, într-un final, speriată, Mara a mers la spital. ”Am călcat strâmb și deja ajunsesem să mă...

Larisa Iordache, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, probleme grave la piciorul stâng

acum 126 zile

Larisa Iordache s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv "Cetate Deva" o perioadă destul de lungă, fiind apoi transferată la lotul olimpic de la Izvorani.

Râzi cu lacrimi! Dani Oţil desface un sutien cu degetele de la picioare

acum 132 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne arată cum se desface un sutien cu degetele de la picioare.

Bună dimineaţă, Sănătate! Răzvan Simion a făcut primii paşi fără ajutorul cârjelor

acum 133 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a fost operat după ce s-a accidentat la un picior în această vara. Astăzi a făcut primii paşi fără ajutorul cârjelor.

Răzvan Simion nu mai este cu piciorul în ghips: ”Încă nu am voie să-l pun jos, îl țin așa de... televiziune”

acum 142 zile

Răzvan Simion a renunțat la ghips, însă durerea nu a dispărut. ”Încă nu am voie să pun piciorul jos, îl țin așa de... televiziune”, a afirmat prezentatorul emisiunii ”Neatza”.

Magda Coman, modelul în scaun cu rotile, trăieşte o nouă dramă!

acum 146 zile

Tânăra a fost operată la Spitalul Floreasca şi i s-a montat o tijă. Numai că aceasta este mult mai lungă decât ar fi trebuit, aşa că e la un pas să-i străpungă rotula.

Popa Voicu Elisabeta, poveste de viață cutremurătoare: ”Mi-au spus că trebuie să-mi amputeze piciorul!”

acum 150 zile

Un roz aprins, pasiune pentru gătit, ambiție, dar și o poveste de viață cutremurătoare. Elisabeta s-a născut în județul Ialomița, însă drumurile au dus-o tocmai în Timișoara, acolo unde a pus pe picioare o afacere cu produse bio.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV