Cautare: 119 rezultate dupa tagul "picior"

Cristian Borcea a suferit o nouă intervenție chirurgicală la picior

acum 10 zile

Cristian Borcea a fost operat astăzi pentru a treia oară, la picior. Tot la spitalul Floreasca, acolo unde fostul acţionar dinamovist a suferit şi celelalte intervenţii chirurgicale, inclusiv cea de pe cord deschis, de acum 5 ani.

Un adolescent din Maramureş şi-a împuşcat din greşeală prietenul

acum 27 zile

Un adolescent din Maramureş a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie, după ce a fost împuşcat în picior, de un prieten, cu puşca de vânătoare. Amicul a luat arma părintelui şi a descărcat-o accidental în genunchiul celuilalt băiat. Puştiul care a apăsat pe trăgaci are acum dosar...

Prin ce chinuri trece tatăl Gabrielei Cristea

acum 33 zile

Suferinţă fără margini pentru tatăl Gabrielei Cristea! Medicii ne-au explicat cât de dură este recuperarea după operaţia de amputare a piciorului.

Tatăl Gabrielei Cristea e în pericol să își piardă și cel de-al doilea picior!

acum 34 zile

Tatăl soţiei lui Tavi Clonda se află în stare critică! După prima intervenţie în care i-a fost amputat un picior, bărbatul riscă să rămână şi fără celălalt.

Femeia atacată de o haită de maidanezi a fost operată la picior

acum 39 zile

Coşmarul femeii sfâşiate de o haită de maidanezi luna trecută, la Iaşi nu se mai termină! O rană de la picior s-a infectat, iar Elena a fost operată, după sărbători. Nu poate merge la muncă şi spune că va da în judecată autorităţile locale.

Nea Mărin este accidentat la picior de Liviu. Dansatorul își ia băiatul la bătaie

acum 54 zile

Nea Mărin este lovit de Liviu în picior cu un lemn. Dansatorul își ia băiatul adoptiv la bătaie pentru ce i-a făcut.

Un ponei născut cu o malformaţie gravă la un picior a fost salvat de niște medici veterinari din Cluj Napoca

acum 60 zile

Un ponei a primit o a doua şansă la viaţă, cu ajutorul unor medici veterinari din Cluj Napoca. L-au scăpat de o malformaţie gravă - un picior crescut nefiresc

Cristi Borcea, foarte aproape de operaţie! Are probleme serioase la picior

acum 72 zile

Ghinioanele se ţin lanţ de el! Cristi Borcea are probleme serioase la picior. Şansele ca el să scape fără operaţie sunt extrem de mici.

Unui bărbat de 70 de ani, medicii din Iași i-au mutat degetele de la picior la mâna dreaptă

acum 90 zile

Medicii din Iaşi au reuşit o nouă premieră. Unui pacient de 70 de ani, care nu mai avea patru degete la mâna dreaptă, i-au fost transferate două degete de la picioare. E drept, operaţiile de acest gen sunt făcute cu zecile în săliile de intervenţii din Iaşi

Andreea Bănică, dureri cumplite după naștere: "Problemele s-au agravat ... "

acum 91 zile

Imediat dupa nastere, vedeta a trecut prin dureri cumplite.

Mihai are probleme la picior. A venit în cârje!

acum 94 zile

Mihai s-a accidentat la bowling. Iată cum s-a prezentat concurentul în fața iubitei sale.

Donald Trump, liderul lumii, luat peste picior

acum 100 zile

Interesul românilor pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite a răbufnit pe internet, odată cu aflarea rezultatelor. Victoria lui Donald Trump le-a dat şansa internauţilor să-şi folosescă umorul şi creativitatea la maximum.

Mihai Papară, omul care şi-a învins destinul! Face snowboarding fără un picior

acum 106 zile

Când viaţa te loveşte în plin şi te pune la pământ, să găseşti puterea să te ridici şi să zâmbeşti din nou este, cu siguranţă cel mai important lucru. Fără un picior, dar cu o inima mare şi plină de voinţă, Mihai Papară a găsit puterea să treac peste un accident cumplit.

O fetiţă din Argeş a ajuns din clasă direct la spital, după ce un dulap i-a căzut pe picior

acum 110 zile

Incident deosebit de grav într-o şcoală din Argeş. O elevă de clasa a IV-a a fost adusă la Bucureşti de urgenţă după ce s-a rănit în clasă. Copilei i-a căzut, pe piciorul drept, un dulap, amplasat, se pare, pe nişte stinghii. Piesa de mobilier i-a rupt tibia. Şi o altă colegă a...

Anda Adam, în lacrimi pentru fiicele mamei fără un picior!

acum 226 zile

Anda Adam a fost, pentru o zi, mamă de împrumut pentru două fetițe nevoiașe, greu încercate de soartă. Nenorocirea a lovit-o pe mama celor două copile. În urma unui accident stupid, femeii i s-a amputat piciorul stâng, iar acum riscă să își piardă și o mână.

Ce semnificație au alunițele de pe corpul tău? Vești INCREDIBILE pentru cei ce au alunițe în palmă!

acum 269 zile

Este ceva comun să ai alunițe în diverse părți ale corpului.

Incredibil, dar ADEVĂRAT! La ce a RECURS o femeie, ca să-i salveze piciorul fiicei de trei ani. Tu ai putea să faci ASTA?

acum 291 zile

Ca să-și ajute fiica de trei ani, Elsa Jackie, în vârstă de 28 de ani, a recurs la un gest extrem, pe care nu oricine l-ar putea face.

WOW! Ce se întâmplă dacă pui coajă de lămâie în şosete! Sigur vei încerca şi tu

acum 300 zile

În timp ce sucul de lămâie este folosit ca remediu în combaterea multor probleme de sănătate, coaja acestui fruct nu este la fel de populară, deşi are beneficii nebănuite asupra organismului tău.

Cum să scapi RAPID de băşicile apărute din cauza încălţărilor

acum 305 zile

În timpul lunilor de primăvară şi vară, băşicile sunt ceva comun, apariţia lor fiind cauzată de încălţămintea incomodă, dar şi de temperaturile ridicate de afară care ne fac picioarele să transpire.

1
2
3
4
5
»

Gsp.RO


Neatza cu Razvan si Dani