Cautare: 159 rezultate dupa tagul "picior"

Larisa Iordache, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, probleme grave la piciorul stâng

acum 9 ore

Larisa Iordache s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv "Cetate Deva" o perioadă destul de lungă, fiind apoi transferată la lotul olimpic de la Izvorani.

Râzi cu lacrimi! Dani Oţil desface un sutien cu degetele de la picioare

acum 6 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne arată cum se desface un sutien cu degetele de la picioare.

Bună dimineaţă, Sănătate! Răzvan Simion a făcut primii paşi fără ajutorul cârjelor

acum 7 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a fost operat după ce s-a accidentat la un picior în această vara. Astăzi a făcut primii paşi fără ajutorul cârjelor.

Răzvan Simion nu mai este cu piciorul în ghips: ”Încă nu am voie să-l pun jos, îl țin așa de... televiziune”

acum 16 zile

Răzvan Simion a renunțat la ghips, însă durerea nu a dispărut. ”Încă nu am voie să pun piciorul jos, îl țin așa de... televiziune”, a afirmat prezentatorul emisiunii ”Neatza”.

Magda Coman, modelul în scaun cu rotile, trăieşte o nouă dramă!

acum 20 zile

Tânăra a fost operată la Spitalul Floreasca şi i s-a montat o tijă. Numai că aceasta este mult mai lungă decât ar fi trebuit, aşa că e la un pas să-i străpungă rotula.

Popa Voicu Elisabeta, poveste de viață cutremurătoare: ”Mi-au spus că trebuie să-mi amputeze piciorul!”

acum 23 zile

Un roz aprins, pasiune pentru gătit, ambiție, dar și o poveste de viață cutremurătoare. Elisabeta s-a născut în județul Ialomița, însă drumurile au dus-o tocmai în Timișoara, acolo unde a pus pe picioare o afacere cu produse bio.

Paola Antonini, modelul de succes cu o poveste de viață tragică: "Am avut un accident de mașină când mi-am pierdut piciorul stâng"

acum 30 zile

Paola Antonini este un model de succes, dar viaţa ei nu a fost tocmai desprinsă din filme. Tânăra a fost lovită de o maşină, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul stâng.

Răzvan Simion: ”Am o gambă de zici că este braț de doamnă în vârstă. Mă apuc de sală”

acum 42 zile

Răzvan Simion, este accidentat și cu găndul la mușchii picioarelor care se atrofiază pe zi ce trece. ”Am o gambă de zici că este braț de doamnă în vârstă. Mă apuc de sală”, a afirmat prezentatorul Tv.

Adriana Trandafir a avut probleme de sănătate pe platourile de filmare

acum 43 zile

Adriana Trandafir a avut probleme de sănătate pe platourile de filmare de la un show de televiziune. Actrița a ajuns la spital chiar de la filmările pentru prima ediție a emisiunii, deoarece a simţit dureri la piciorul drept.

Răzvan: ”De când sunt cu piciorul în ghips stau de zici că sunt angajat la Finanțe!”

acum 44 zile

Răzvan Simion nu se poate deplasa pentru că are probleme la piciorul stang. ”De când sunt cu piciorul în ghips stau de zici că sunt angajat la Finanțe!”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Câte lucruri poţi să faci dacă ai piciorul în ghips. Răzvan Simion, demonstraţie în direct!

acum 49 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne arată câte lucruri poţi să faci dacă ai piciorul în ghips.

La un pas să-şi piardă piciorul. În România, i s-a spus că are cancer osos, dar în Italia, a aflat că e perfect sănătos!

acum 94 zile

Un adolescent a fost la un pas să-şi piardă piciorul, după un diagnostic greşit pus în România. Un medic i-a spus că are cancer osos, după ce i-au fost făcute analize la un laborator din Capitală. Pentru băiat, ar fi urmat o perioadă lungă de chimioterapie şi chiar o măsură...

Adi Minune, de urgență la spital! Artistul are o rană gravă la picior

acum 117 zile

Adi Minune a ajuns de urgență la spital! Artistul apare într-o fotografie cu piciorul umflat şi bandajat. „Ceva pentru cei ce vor să se bucure! Am fost muşcat! a scris Adrian Minune în dreptul pozei.

Nelu Bălăşoiu, cântăreț de muzică populară, a rămas fără o parte din picior din cauza diabetului

acum 122 zile

Nelu Bălăşoiu, cântăreț de muzică populară, a pierdut tot ce a câştigat într-o viaţă, dar nu şi voinţa de a merge drept chiar dacă a rămas fără o parte din picior, a fost trădat, furat şi înşelat de tot ce a iubit mai mult.

Asistenta lui Morar a ajuns din nou la pat, cu piciorul în ghips: ”Nu am fost ascultătoare”

acum 127 zile

Elena Marin nu a ascultat sfatul medicilor, aşa că acum suportă consecinţele. Nu se poate deplasa, lipseşte de la emisiunea Răi da Buni, iar Andreea Bălan e foc şi pară pentru că dansatoarea ei de bază are piciorul în ghips.

Israela, totul despre cel mai negru episod din viața ei: "M-am urcat în mașină și am luat piciorul de pe frână, îmi doream să mor"

acum 173 zile

Israela, cunoscuta femeie de afaceri, povestește cel mai negru moment din viața ei. Vedeta relatează faptul că la un moment dat și-a dorit să moară.

La doar 16 ani, un adolescent din Gorj riscă să-şi piardă piciorul stâng

acum 209 zile

Părinţii lui spun că totul ar fi din vina medicilor de la spitalul Turceni. Acolo, în urmă cu trei ani, după o operaţie, băiatul lor s-ar fi infectat cu o bacterie intraspitalicească. De cealată parte, medicii spun însă că acuzatiile sunt nefondate. Părinţii au făcut plângere la...

Irinel Columbeanu, la un pas să leşine pe stradă

acum 225 zile

Irinel Columbeanu, la un pas să cadă din picioare! Se pare că milionarul de la Izvorani are probleme grave de sănătate

La numai nouă ani, copilăria unui băiat din Găeşti, Dâmboviţa, a fost umbrită de o boală grea

acum 235 zile

Daniel are cancer iar anul trecut a pierdut un picior. Familia se descurcă greu şi speră ca Dani să aibă cândva o proteză, ca să se simtă un copil normal. Şase suflete stau într-o singură cameră, oferită din milă de un unchi.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV