Cautare: 145 rezultate dupa tagul "picior"

La un pas să-şi piardă piciorul. În România, i s-a spus că are cancer osos, dar în Italia, a aflat că e perfect sănătos!

acum 37 zile

Un adolescent a fost la un pas să-şi piardă piciorul, după un diagnostic greşit pus în România. Un medic i-a spus că are cancer osos, după ce i-au fost făcute analize la un laborator din Capitală. Pentru băiat, ar fi urmat o perioadă lungă de chimioterapie şi chiar o măsură...

Adi Minune, de urgență la spital! Artistul are o rană gravă la picior

acum 61 zile

Adi Minune a ajuns de urgență la spital! Artistul apare într-o fotografie cu piciorul umflat şi bandajat. „Ceva pentru cei ce vor să se bucure! Am fost muşcat! a scris Adrian Minune în dreptul pozei.

Nelu Bălăşoiu, cântăreț de muzică populară, a rămas fără o parte din picior din cauza diabetului

acum 65 zile

Nelu Bălăşoiu, cântăreț de muzică populară, a pierdut tot ce a câştigat într-o viaţă, dar nu şi voinţa de a merge drept chiar dacă a rămas fără o parte din picior, a fost trădat, furat şi înşelat de tot ce a iubit mai mult.

Asistenta lui Morar a ajuns din nou la pat, cu piciorul în ghips: ”Nu am fost ascultătoare”

acum 71 zile

Elena Marin nu a ascultat sfatul medicilor, aşa că acum suportă consecinţele. Nu se poate deplasa, lipseşte de la emisiunea Răi da Buni, iar Andreea Bălan e foc şi pară pentru că dansatoarea ei de bază are piciorul în ghips.

Israela, totul despre cel mai negru episod din viața ei: "M-am urcat în mașină și am luat piciorul de pe frână, îmi doream să mor"

acum 117 zile

Israela, cunoscuta femeie de afaceri, povestește cel mai negru moment din viața ei. Vedeta relatează faptul că la un moment dat și-a dorit să moară.

La doar 16 ani, un adolescent din Gorj riscă să-şi piardă piciorul stâng

acum 152 zile

Părinţii lui spun că totul ar fi din vina medicilor de la spitalul Turceni. Acolo, în urmă cu trei ani, după o operaţie, băiatul lor s-ar fi infectat cu o bacterie intraspitalicească. De cealată parte, medicii spun însă că acuzatiile sunt nefondate. Părinţii au făcut plângere la...

Irinel Columbeanu, la un pas să leşine pe stradă

acum 169 zile

Irinel Columbeanu, la un pas să cadă din picioare! Se pare că milionarul de la Izvorani are probleme grave de sănătate

La numai nouă ani, copilăria unui băiat din Găeşti, Dâmboviţa, a fost umbrită de o boală grea

acum 179 zile

Daniel are cancer iar anul trecut a pierdut un picior. Familia se descurcă greu şi speră ca Dani să aibă cândva o proteză, ca să se simtă un copil normal. Şase suflete stau într-o singură cameră, oferită din milă de un unchi.

Cristi Borcea a ajuns la capătul puterilor! După cea de-a patra operație la picior, afaceristul își riscă viața, la Jilava

acum 180 zile

Cristi Borcea a ajuns la capătul puterilor! După ultima intervenţie la picior, afaceristul își riscă viața! Starea de sănătate a fostului acţionar dinamovist se agravează pe zi ce trece.

Cristian Borcea a suferit o nouă intervenție chirurgicală la picior

acum 195 zile

Cristian Borcea a fost operat astăzi pentru a treia oară, la picior. Tot la spitalul Floreasca, acolo unde fostul acţionar dinamovist a suferit şi celelalte intervenţii chirurgicale, inclusiv cea de pe cord deschis, de acum 5 ani.

Un adolescent din Maramureş şi-a împuşcat din greşeală prietenul

acum 212 zile

Un adolescent din Maramureş a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie, după ce a fost împuşcat în picior, de un prieten, cu puşca de vânătoare. Amicul a luat arma părintelui şi a descărcat-o accidental în genunchiul celuilalt băiat. Puştiul care a apăsat pe trăgaci are acum dosar...

Prin ce chinuri trece tatăl Gabrielei Cristea

acum 219 zile

Suferinţă fără margini pentru tatăl Gabrielei Cristea! Medicii ne-au explicat cât de dură este recuperarea după operaţia de amputare a piciorului.

Tatăl Gabrielei Cristea e în pericol să își piardă și cel de-al doilea picior!

acum 219 zile

Tatăl soţiei lui Tavi Clonda se află în stare critică! După prima intervenţie în care i-a fost amputat un picior, bărbatul riscă să rămână şi fără celălalt.

Femeia atacată de o haită de maidanezi a fost operată la picior

acum 224 zile

Coşmarul femeii sfâşiate de o haită de maidanezi luna trecută, la Iaşi nu se mai termină! O rană de la picior s-a infectat, iar Elena a fost operată, după sărbători. Nu poate merge la muncă şi spune că va da în judecată autorităţile locale.

Nea Mărin este accidentat la picior de Liviu. Dansatorul își ia băiatul la bătaie

acum 239 zile

Nea Mărin este lovit de Liviu în picior cu un lemn. Dansatorul își ia băiatul adoptiv la bătaie pentru ce i-a făcut.

Un ponei născut cu o malformaţie gravă la un picior a fost salvat de niște medici veterinari din Cluj Napoca

acum 245 zile

Un ponei a primit o a doua şansă la viaţă, cu ajutorul unor medici veterinari din Cluj Napoca. L-au scăpat de o malformaţie gravă - un picior crescut nefiresc

Cristi Borcea, foarte aproape de operaţie! Are probleme serioase la picior

acum 258 zile

Ghinioanele se ţin lanţ de el! Cristi Borcea are probleme serioase la picior. Şansele ca el să scape fără operaţie sunt extrem de mici.

Unui bărbat de 70 de ani, medicii din Iași i-au mutat degetele de la picior la mâna dreaptă

acum 275 zile

Medicii din Iaşi au reuşit o nouă premieră. Unui pacient de 70 de ani, care nu mai avea patru degete la mâna dreaptă, i-au fost transferate două degete de la picioare. E drept, operaţiile de acest gen sunt făcute cu zecile în săliile de intervenţii din Iaşi

Andreea Bănică, dureri cumplite după naștere: "Problemele s-au agravat ... "

acum 276 zile

Imediat dupa nastere, vedeta a trecut prin dureri cumplite.

Mihai are probleme la picior. A venit în cârje!

acum 280 zile

Mihai s-a accidentat la bowling. Iată cum s-a prezentat concurentul în fața iubitei sale.

1
2
3
4
5
»