Cautare: 165 rezultate dupa tagul "picior"

Deputatul rănit într-un grav accident de motocicletă a rămas invalid. Medicii i-au amputat piciorul drept, zdrobit

acum 17 zile

Veşti cumplite vin de la spitalul Floreasca, acolo unde a ajuns ieri deputatul PSD Radu Vasilică, rănit grav într-un accident cu motocicleta. Politicianul este în stare critică, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul drept. Apropiaţii se tem acum pentru viaţa lui.

Florin Ristei, despre planurile din zilele următoare: "În weekend, nu pot să plec de acasă. Am brățară GPS la picior"

acum 27 zile

Florin Ristei vrea să afle de la colegii din platou unde vor pleca în acest weekend pentru că el trebuie să stea acasă și să facă curat în toată casa.

Ai probleme grave cu genunchii? Specialistul îți prezintă o metodă care îți poate reface articulațiile

acum 37 zile

Sportivii care au suferit traumatisme grave, dar și artriticii cărora genunchii afectați le provoacă mari dificultăți la mers, vor putea beneficia de un tratament revoluționar: refacerea articulației deteriorate cu ajutorul unor “petice” de țesut cartilaginos crescute în laborator.

Pe lângă casă, Flavia ar vrea să-și asigure și piciorul stâng: "Este important în dans"

acum 40 zile

Flavia a găsit ce să-și asigure în afară de casă. În dans, piciorul stâng este baza mișcărilor, în special a piruetelor, drept pentru care ar dori să-l știe în siguranță.

Larisa Iordache, probleme grave la piciorul stâng. Accidentarea a avut loc la Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Montreal

acum 47 zile

Larisa Iordache a suferit o accidentare gravă la Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Montreal, părăsind sala în scaun cu rotile. Chiar dacă a avut tendonul lui Ahile rupt, intervenția chirurgicală a avut succes.

Mara Bănică, operată de urgenţă: "Am călcat strâmb şi..."

acum 48 zile

Mai exact, de câteva săptămâni, Mara se chinuia cu dureri groaznice. Călcase strâmb și a ignorat problemele. Doar că, durerile pe care se resimțea erau din ce în ce mai mari, așa că, într-un final, speriată, Mara a mers la spital. ”Am călcat strâmb și deja ajunsesem să mă...

Larisa Iordache, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, probleme grave la piciorul stâng

acum 55 zile

Larisa Iordache s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv "Cetate Deva" o perioadă destul de lungă, fiind apoi transferată la lotul olimpic de la Izvorani.

Râzi cu lacrimi! Dani Oţil desface un sutien cu degetele de la picioare

acum 61 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne arată cum se desface un sutien cu degetele de la picioare.

Bună dimineaţă, Sănătate! Răzvan Simion a făcut primii paşi fără ajutorul cârjelor

acum 62 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a fost operat după ce s-a accidentat la un picior în această vara. Astăzi a făcut primii paşi fără ajutorul cârjelor.

Răzvan Simion nu mai este cu piciorul în ghips: ”Încă nu am voie să-l pun jos, îl țin așa de... televiziune”

acum 72 zile

Răzvan Simion a renunțat la ghips, însă durerea nu a dispărut. ”Încă nu am voie să pun piciorul jos, îl țin așa de... televiziune”, a afirmat prezentatorul emisiunii ”Neatza”.

Magda Coman, modelul în scaun cu rotile, trăieşte o nouă dramă!

acum 75 zile

Tânăra a fost operată la Spitalul Floreasca şi i s-a montat o tijă. Numai că aceasta este mult mai lungă decât ar fi trebuit, aşa că e la un pas să-i străpungă rotula.

Popa Voicu Elisabeta, poveste de viață cutremurătoare: ”Mi-au spus că trebuie să-mi amputeze piciorul!”

acum 79 zile

Un roz aprins, pasiune pentru gătit, ambiție, dar și o poveste de viață cutremurătoare. Elisabeta s-a născut în județul Ialomița, însă drumurile au dus-o tocmai în Timișoara, acolo unde a pus pe picioare o afacere cu produse bio.

Paola Antonini, modelul de succes cu o poveste de viață tragică: "Am avut un accident de mașină când mi-am pierdut piciorul stâng"

acum 85 zile

Paola Antonini este un model de succes, dar viaţa ei nu a fost tocmai desprinsă din filme. Tânăra a fost lovită de o maşină, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul stâng.

Răzvan Simion: ”Am o gambă de zici că este braț de doamnă în vârstă. Mă apuc de sală”

acum 97 zile

Răzvan Simion, este accidentat și cu găndul la mușchii picioarelor care se atrofiază pe zi ce trece. ”Am o gambă de zici că este braț de doamnă în vârstă. Mă apuc de sală”, a afirmat prezentatorul Tv.

Adriana Trandafir a avut probleme de sănătate pe platourile de filmare

acum 99 zile

Adriana Trandafir a avut probleme de sănătate pe platourile de filmare de la un show de televiziune. Actrița a ajuns la spital chiar de la filmările pentru prima ediție a emisiunii, deoarece a simţit dureri la piciorul drept.

Răzvan: ”De când sunt cu piciorul în ghips stau de zici că sunt angajat la Finanțe!”

acum 100 zile

Răzvan Simion nu se poate deplasa pentru că are probleme la piciorul stang. ”De când sunt cu piciorul în ghips stau de zici că sunt angajat la Finanțe!”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Câte lucruri poţi să faci dacă ai piciorul în ghips. Răzvan Simion, demonstraţie în direct!

acum 104 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne arată câte lucruri poţi să faci dacă ai piciorul în ghips.

Răzvan a început noul sezon de Neatza cu piciorul în ghips! "A fost singura mea idee prin care Antena 1 să-mi angajeze un şofer personal!"

acum 108 zile

Sezonul 9 de Neatza a început pe plajă! Răzvan a început noul sezon cu piciorul în ghips!

La un pas să-şi piardă piciorul. În România, i s-a spus că are cancer osos, dar în Italia, a aflat că e perfect sănătos!

acum 149 zile

Un adolescent a fost la un pas să-şi piardă piciorul, după un diagnostic greşit pus în România. Un medic i-a spus că are cancer osos, după ce i-au fost făcute analize la un laborator din Capitală. Pentru băiat, ar fi urmat o perioadă lungă de chimioterapie şi chiar o măsură...

Adi Minune, de urgență la spital! Artistul are o rană gravă la picior

acum 173 zile

Adi Minune a ajuns de urgență la spital! Artistul apare într-o fotografie cu piciorul umflat şi bandajat. „Ceva pentru cei ce vor să se bucure! Am fost muşcat! a scris Adrian Minune în dreptul pozei.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV