Cautare: 730 rezultate dupa tagul "pisica"

Anchetă în judeţul Galaţi! Șapte câini și o pisică au fost otrăviți în satul gălățean Braniștea

acum 31 zile

Anchetă în judeţul Galaţi după ce mai mulţi câini şi pisici au murit din cauza unei substanţe interzise în România! Oamenii din satul Braniştea au început să găsească încă de duminică bucăţi de carne otrăvită, aruncate pe lângă gardurile celor care au animale.

Femeie apărată de motan. Pisica îl atacă pe bărbat când acesta devine agresiv

acum 64 zile

Scene demne de un scenariu de film s-au petrecut într-o familie din Galaţi. O femeie, terorizată de fostul soţ, a fost apărată de motanul familiei.

O pisică, vedetă la buletinul meteo

acum 72 zile

O pisică a avut o apariţie-supriză la un post de televiziune din Germania. Prezentatorul de la Meteo s-a trezit cu animalul lângă el şi a reacţionat absolut normal. A luat pisica în braţe şi a continuat să spună ştirile despre vreme. Ce-i drept, o cunoştea foarte bine.

Vrei să-ti iei o pisică? Iată ce trebuie să știi

acum 84 zile

Vrei să-ti iei o pisică? Iată ce trebuie să știi

Cele mai importante reguli pentru stăpânii de animale de companie

acum 99 zile

Aflați în platoul Răi da Buni, experții în animale de companie au prezentat cele mai importante reguli pentru stăpânii de pisici.

Hrana sănătoasă pentru pisica ta

acum 101 zile

Candice Dragotă, preşedintele Asociaţiei Feline SofistiCAT, a venit cu sfaturi pentru iubitorii de animale.

Prestaţia unei gimanste a trezit pofta pentru sport unui pui de pisică!

acum 101 zile

Felina urmăreşte proba de sărituri în faţa unei plasme. Iar succesul gimnastei o încurajează să îşi încerce, şi ea, norocul. E drept, săritura felinei este promiţătoare, chiar dacă nu e - pentru moment - de competiţie.

Pisică blocată trei zile în vârful unui copac

acum 108 zile

O pisică din Statele Unite şi-a petrecut 3 zile în vârful unui copac înalt de 20 de metri! Culmea, s-a căţărat în pom pe 1 aprilie, numai că - în clipa în care a încercat să coboare - a realizat că nu e o păcăleală. Chiar nu mai are cum. Degeaba s-au străduit stăpânii să o...

Smiley News. Motanul de Dorobanți, cea mai relaxată felină!

acum 115 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Au renunțat la o masă caldă. Liviu şi Andrei: ”Când am zis că nu mai mâncăm a ieșit pisica. Era așa de fericită. Cred că ea era micul nostru dejun, cu tot cu cină!”

acum 115 zile

Ajunși în casa unde își vor petrece noaptea, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au renunțat la o masă caldă. ”Când am zis că nu mai mâncăm a ieșit pisica. Era așa de fericită. Cred că ea era micul nostru dejun, cu tot cu cină!”, a spus Vârciu.

O pisică din Statele Unite a devenit vedetă pe Internet

acum 116 zile

O pisică din Statele Unite a devenit vedetă în mediul online. A fost salvată cu greu după ce s-a căţărat în vârful unui stâlp şi a rămas acolo timp de câteva zile. Stăpânii au crezut iniţial că felina cutreieră străzile.

1.000 de euro recompensă. Oana Zăvoranu şi-a pierdut animalul de companie

acum 130 zile

Oana Zăvoranu, apel de urgenţă! Vedeta a anunţat că şi-a pierdut animalul de companie şi nu ştie unde să-l mai caute. Oana ar face orice ca să o găsească pe pisicuța Riri, aşa că a anunţat o recompensă de 1.000 de euro, pentru cel care i-o va aduce înapoi, acasă.

Panică pentru Oana Zăvoranu. Vedeta și-a pierdut pisica

acum 131 zile

Oana Zăvoranu și-a pierdut pisica. Vedeta a anunțat că și-a pierdut animalul de companie, iar cine îl găsește se va alege cu o recompensă substanțială

Traficul cu animale de companie

acum 134 zile

Pentru cei care dorec o pisică, există Federația Felină Română, care îi poate ajuta cu informații și sfaturi utile și competente.

Smiley News. Pisica aceasta este cel mai bun portar

acum 134 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Vlad Gherman a fost ”atacat” la prima oră. A filmat totul cu telefonul

acum 137 zile

Atacatorul, așa că și-a înfipt colții în piciorul lui Vlad. Iar Vlad nu s-a supărat, dimpotrivă, s-a amuzat teribil. Și-a luat telefonul și l-a filmat pe atacator în timp ce se lupta cu piciorul lui.

Cursa alături de animalelel de companie, în Manila

acum 139 zile

O mie de iubitori de animale şi prietenii lor necuvântători s-au aliniat startului unei curse mixte, în Manila. Alergarea în scop caritabil a avut loc, la alegere, pe o distanţă de un kilometru şi jumătate, trei sau cinci.

Raluka, dezgustată de mâncarea vietnameză: ”Dacă ăștia mănâncă o ciorbă de-a noastră, ne invadează. Dar de ce țin pisica este legată...?”

acum 150 zile

Raluka este dezgustată de mâncarea și de obiceiurile culinare din Vietnam. ”Dacă ăștia mănâncă o ciorbă de-a noastră, ne invadează”, a spus artista.

Smiley News! O pisică încearcă să prindă o pasăre în zbor

acum 152 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, o pisică încearcă să prindă o pasăre în zbor.

Smiley News! Pisica pașnică și cânii cu tupeu, sfârșit neașteptat

acum 164 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, l-a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

1
2
3
4
5
»