Cautare: 695 rezultate dupa tagul "pisica"

Raluka, dezgustată de mâncarea vietnameză: ”Dacă ăștia mănâncă o ciorbă de-a noastră, ne invadează. Dar de ce țin pisica este legată...?”

acum 2 zile

Raluka este dezgustată de mâncarea și de obiceiurile culinare din Vietnam. ”Dacă ăștia mănâncă o ciorbă de-a noastră, ne invadează”, a spus artista.

Smiley News! O pisică încearcă să prindă o pasăre în zbor

acum 4 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, o pisică încearcă să prindă o pasăre în zbor.

Smiley News! Pisica pașnică și cânii cu tupeu, sfârșit neașteptat

acum 16 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, l-a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Smiley News! O pisica din Rusia a adoptat opt pui de arici

acum 21 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, l-a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, o noua serie de clipuri amuzante de pe net.

Numai în Rusia poţi vedea aşa ceva! Tigru, animal de companie

acum 21 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News ce animale de companie își scot la plimbare rușii.

Celebra pisică Grumpy este mai bogată cu peste 700.000 de dolari, după ce a câştigat un proces pentru încălcarea drepturilor de imagine

acum 29 zile

Pisica în vârstă de cinci ani a devenit celebră pe Internet datorită chipului său veşnic morocănos. Mai multe firme au achiziţionat dreptul de a-i folosi imaginea pentru a-şi promova produsele. Dar o asemenea companie a încălcat contractul şi s-a apucat să vândă chiar şi tricouri...

Educarea şi creşterea pisicilor virtuale a devenit un trend în China

acum 31 zile

Educarea şi creşterea pisicilor virtuale a devenit un adevărat trend în rândul tinerilor din China. Dacă timpul nu le permite să adopte un animal de companie, Internetul le oferă această oportunitate. Iubitorii de animale urmăresc constant filmuleţe şi fotografii cu pisicuţe sau...

Șoriceii virtuali, noua atracție a pisicilor

acum 38 zile

Un bărbat din Japonia a venit cu o idee ingenioasă pentru a-şi ţinte pisicile, în permanenţă, ocupate. Le-a deschis televizorul şi le-a pus un filmuleţ, exact pe placul lor. Cele 10 feline s-au adunat în jurul plasmei şi au urmărit atente, mai mulţi şoareci virtuali, care alergau...

Excentricităţi cum nu aţi mai văzut! Niciodată! Marti, motanul Oanei Zăvoranu a fost împăiat

acum 63 zile

A murit, însă putem spune că arată de parcă ar fi încă viu! Marti, motanul Oanei Zăvoranu îi este alături divei zi de zi, asta chiar dacă sufletul lui NU mai e aici, pe pământ. Excentricităţi cum rar v-a fost dat să vedeţi! Marti, motanul Oanei a fost împăiat?!

Oana Zăvoranu și-a mărit familia! S-a trezit cu cel mai blănos cadou, în așternuturi, lângă ea

acum 77 zile

S-a trezit cu cel mai blănos cadou, în așternuturi, lângă ea. Oana Zăvoranu și-a mărit familia. Dar destulă vorbărie, haideți să vedem imaginile cu noul membru al familiei lui Zăvo.

De Moş Nicolae, Oana Zăvoranu a primit cel mai frumos cadou

acum 78 zile

De Moş Nicolae, Oana Zăvoranu a primit cel mai frumos cadou. Familia brunetei are acum un nou membru.

Actrița Carmen Tănase umblă cu... pisica pe cap. Este #OmCuPisicaLaCap

acum 95 zile

Iata cum umbla Carmen Tanase cu pisica.

Oana Zăvoranu are un nou membru în familie. Cu greu a reușit să găsesca un nume potrivit

acum 96 zile

Oana Zăvoranu e într-o mare dilemă. Nu ştie ce nume să îi dea pisicuţei ei. Are multe variante însă doreşte ca numele să fie perfect

După nuntă, familia Oanei Zăvoranu s-a mărit. Un nou membru în familia vedetei

acum 108 zile

Familia Oanei Zavoranu are un nou membru! Oana spune că este o prinţesă alintată şi foarte răsfăţată. Ba mai mult, i-a găsit şi un nume.

Oana Zăvoranu, o nouă achiziție de lux. Exemplarul a costat peste 500 de Euro

acum 108 zile

Familia Oanei Zavoranu are un nou membru! Oana spune că este o prinţesă alintată şi foarte răsfăţată. Ba mai mult, i-a găsit şi un nume.

Expoziția Felină Internațională de Toamnă SofistiCAT, la finalul acestei săptămâni, în complexul Romexpo

acum 113 zile

Candice Dragotă, crescătoare de pisici, a venit la Neatza şi a vorbit despre Expoziția Felină Internațională de Toamnă SofistiCAT. Evenimantul va avea loc în data de 4 - 5 noiembrie, Pavilionul C6 din complexul Romexpo, București.

Aleşii joacă ping-pong cu legea animalelor

acum 118 zile

Suntem, zilnic, martorii actelor de cruzime împotriva animalelor. Şi totuşi, legea care prevede pedepse mai mari pentru agresori zace în Parlament de mai bine de doi ani. Acum, autorităţile au decis să o modifice. Vor pedepse şi amenzi mai mici pentru cei care ucid sau mutilează pe...

Un american şi-a botezat pisica într-un mod. neaşteptat şi original

acum 126 zile

Felina îi poartă numele. domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Bărbatul s-a gândit la asta după ce a vizitat România şi a rămas impresionat de statuia domnitorului de la Iaşi. Ulterior s-a interesat despre istoria ţării noastre şi a decis că numele de Cuza i se potriveşte perfect...

Pisică sechestrată, mai bine de o săptămână, de un executor

acum 132 zile

Situaţie incredibilă la Constanţa! O pisică a stat mai bine de o săptămână închisă într-un apartament, fără apă şi fără hrană, după ce un executor judecatoresc a evacuat-o pe stăpână şi a pus sigiliul pe locuinţă. Pisica Suzy a fost eliberată abia ieri, când povestea ei...

Oana Zăvoranu, plină de surprize ca întotdeauna: "Sunt o pisică cu șapte vieți, mereu am învins"

acum 148 zile

Oana Zăvoranu face dezvăluiri din viața personală, în special din relația cu Alex Ashraf, soțul ei. Vedeta recunoaște că nu a crezut de la început în această relație, dar este fericită că nu a renunțat.

1
2
3
4
5
»