Cautare: 655 rezultate dupa tagul "pisica"

Pisică sechestrată, mai bine de o săptămână, de un executor

acum 4 zile

Situaţie incredibilă la Constanţa! O pisică a stat mai bine de o săptămână închisă într-un apartament, fără apă şi fără hrană, după ce un executor judecatoresc a evacuat-o pe stăpână şi a pus sigiliul pe locuinţă. Pisica Suzy a fost eliberată abia ieri, când povestea ei...

Oana Zăvoranu, plină de surprize ca întotdeauna: "Sunt o pisică cu șapte vieți, mereu am învins"

acum 20 zile

Oana Zăvoranu face dezvăluiri din viața personală, în special din relația cu Alex Ashraf, soțul ei. Vedeta recunoaște că nu a crezut de la început în această relație, dar este fericită că nu a renunțat.

Prietenie inedită între o pisică și un ursuleț de pluș

acum 21 zile

Dragostea nu are limite! O prietenie inedită există şi între pisica din imagine şi un ursuleţ de pluş. Felina stă întinsă pe spate, îşi ţine cu dragoste în braţe jucăria preferată de parcă n-ar mai vrea să-i dea drumul niciodată.

Replica "mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană" se potriveşte de minune în cazul unei pisici care strânge bani cu succes.

acum 28 zile

O pisică din Oklahoma îşi pune toate cele 9 vieţi în slujba unei cauze caritabile. Strânge bani pentru cei fără adăpost, aşa cum a fost şi ea cândva. Strângerea de fonduri a început de câteva zile când oamenii au început să se joace cu felina introducând bancnote prin...

Florin Ristei, un tatic minunat!: ”Le fac lapte praf în fiecare zi, la anumită temperatură. Îi bat pe burtică”

acum 30 zile

Florin Ristei este un tatic minunat, pentru pisicile lui. ”Le fac lapte praf în fiecare zi, la anumită temperatură. Îi bat pe burtică”, a afirmat prezentatorul tv.

Un adolescent de 16 ani din Mehedinţi s-a ales cu un dosar penal în urma unei fotografii postate pe Facebook!

acum 42 zile

Fără să ţină cont că reţeaua de socializare este considerat spaţiu public, puştiul teribilist a urcat o fotografie cu două pisici spânzurate de un copac. Şi aşa s-a trezit cu poliţia la uşă.

Învață cum să-ți faci ochi de pisică

acum 43 zile

Dacă până acum nu ştiaţi cum să realizaţi un machiaj de tip cat-eye sau nu aveaţi curajul necesar să îl purtaţi, Alina Ceuşan vă vine în ajutor. Bloggeriţa se machiază în numai câteva momente şi arată spectaculos! Şi îndrăzneţ!

Smiley News. Felina năzdrăvană. Uite așa se salvează o pisică

acum 45 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza cu Răzvan şi Dani, un nou clip amuzant.

Operaţiune de salvare impresionantă în China, după ce o pisicuță a fost blocată în interiorul unei mașini

acum 51 zile

Operaţiune de salvare impresionantă în China. Un pui de pisică a scăpat cu bine după ce a ramas blocat în interiorul unei maşini. Şoferiţa a auzit un mieunat în clipa în care a vrut să plece de la serviciu. Atunci şi-a adus aminte că în acea dimineaţă zărise o pisică care se...

Câinii adoră să se bălăcească în apă, însă pisicuţele evită cu orice preţ să îşi ude lăbuţele!

acum 53 zile

Delicate şi agile, ele se văd nevoite uneori să înfrunte apa, fie din cauza stăpânilor, fie din pricina neatenţiei. Oricare ar fi motivul, un lucru este cert: felinele excelează la capitolul înot.

Un pompier din Oraviţa a salvat o pisicuţă blocată într-o fântână

acum 53 zile

Viaţa este importantă! Indiferent că este a unui om sau a unui animal. Un pompier din Oraviţa, salvator de meserie, pare să ştie asta foarte bine. A intervenit de urgenţă, alături de trei colegi, să salveze o pisică blocată într-o fântână. Bineînţeles, finalul fericit a fost...

Ce îşi mai răsfaţă Alice Peneacă pisica!

acum 54 zile

Așa stăpână, așa felină! Nu ne putem decide care dintre cele două are o privire mai sfidătoare! Cert este, însă, faptul că amândouă sunt de-a dreptul adorabile. Şi ce îşi mai răsfaţă Alice Peneacă pisica!

Pisică rătăcită la motor

acum 54 zile

Se spune că pisica are nouă vieţi, dar câteodată are nevoie de ajutor. Mai ales când este surprinsă în motorul unei maşini.

Cea mai simpatică pisică

acum 56 zile

Şi pentru că ştim că după o zi de muncă plină de stres trebuie să ne şi relaxăm, noi ne-am gândit să vă facem cunoştinţă cu cea mai simpatică pisicuţă!

Ea este pisica cu cei mai frumoși ochi din lume

acum 58 zile

Pisica are și un medic veterinar, care se ocupă special de ea. Felina nu mânâncă decât din vase de argint și întotdeauna pe masă. Niciodată pe podea. Este răsfățată mereu cu preparate proaspete făcute din cele mai fine ingrediente. Iubeşte carnea de ton, adoră să fure lenjeriile...

Opt pui de arici au fost adoptaţi de o pisică

acum 80 zile

Minunea s-a întâmplat la o grădină zoologică din Vladivostok. Îngrijitorii se temeau pentru viaţa micuţilor în momentul în care au văzut că nu voiau să fie hrăniţi cu biberonul.

VIDEO: "Ce hoață mică!" Cine îi fură mâncarea lui Vlad. Imaginile te vor amuza copios!

acum 125 zile

In aceasta vara, Vlad te invita să-l urmaresti in continuarea iSerialului "Cand mama nu-i acasa".

Smiley News: Și pisicile sunt atrase de noua jucărie la modă, ”Spinner-ul'

acum 141 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani un clip inedit.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV