Cautare: 675 rezultate dupa tagul "pisica"

Oana Zăvoranu și-a mărit familia! S-a trezit cu cel mai blănos cadou, în așternuturi, lângă ea

acum 5 zile

S-a trezit cu cel mai blănos cadou, în așternuturi, lângă ea. Oana Zăvoranu și-a mărit familia. Dar destulă vorbărie, haideți să vedem imaginile cu noul membru al familiei lui Zăvo.

De Moş Nicolae, Oana Zăvoranu a primit cel mai frumos cadou

acum 6 zile

De Moş Nicolae, Oana Zăvoranu a primit cel mai frumos cadou. Familia brunetei are acum un nou membru.

Actrița Carmen Tănase umblă cu... pisica pe cap. Este #OmCuPisicaLaCap

acum 23 zile

Iata cum umbla Carmen Tanase cu pisica.

Oana Zăvoranu are un nou membru în familie. Cu greu a reușit să găsesca un nume potrivit

acum 24 zile

Oana Zăvoranu e într-o mare dilemă. Nu ştie ce nume să îi dea pisicuţei ei. Are multe variante însă doreşte ca numele să fie perfect

După nuntă, familia Oanei Zăvoranu s-a mărit. Un nou membru în familia vedetei

acum 36 zile

Familia Oanei Zavoranu are un nou membru! Oana spune că este o prinţesă alintată şi foarte răsfăţată. Ba mai mult, i-a găsit şi un nume.

Oana Zăvoranu, o nouă achiziție de lux. Exemplarul a costat peste 500 de Euro

acum 36 zile

Familia Oanei Zavoranu are un nou membru! Oana spune că este o prinţesă alintată şi foarte răsfăţată. Ba mai mult, i-a găsit şi un nume.

Expoziția Felină Internațională de Toamnă SofistiCAT, la finalul acestei săptămâni, în complexul Romexpo

acum 41 zile

Candice Dragotă, crescătoare de pisici, a venit la Neatza şi a vorbit despre Expoziția Felină Internațională de Toamnă SofistiCAT. Evenimantul va avea loc în data de 4 - 5 noiembrie, Pavilionul C6 din complexul Romexpo, București.

Aleşii joacă ping-pong cu legea animalelor

acum 46 zile

Suntem, zilnic, martorii actelor de cruzime împotriva animalelor. Şi totuşi, legea care prevede pedepse mai mari pentru agresori zace în Parlament de mai bine de doi ani. Acum, autorităţile au decis să o modifice. Vor pedepse şi amenzi mai mici pentru cei care ucid sau mutilează pe...

Un american şi-a botezat pisica într-un mod. neaşteptat şi original

acum 54 zile

Felina îi poartă numele. domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Bărbatul s-a gândit la asta după ce a vizitat România şi a rămas impresionat de statuia domnitorului de la Iaşi. Ulterior s-a interesat despre istoria ţării noastre şi a decis că numele de Cuza i se potriveşte perfect...

Pisică sechestrată, mai bine de o săptămână, de un executor

acum 60 zile

Situaţie incredibilă la Constanţa! O pisică a stat mai bine de o săptămână închisă într-un apartament, fără apă şi fără hrană, după ce un executor judecatoresc a evacuat-o pe stăpână şi a pus sigiliul pe locuinţă. Pisica Suzy a fost eliberată abia ieri, când povestea ei...

Oana Zăvoranu, plină de surprize ca întotdeauna: "Sunt o pisică cu șapte vieți, mereu am învins"

acum 76 zile

Oana Zăvoranu face dezvăluiri din viața personală, în special din relația cu Alex Ashraf, soțul ei. Vedeta recunoaște că nu a crezut de la început în această relație, dar este fericită că nu a renunțat.

Prietenie inedită între o pisică și un ursuleț de pluș

acum 77 zile

Dragostea nu are limite! O prietenie inedită există şi între pisica din imagine şi un ursuleţ de pluş. Felina stă întinsă pe spate, îşi ţine cu dragoste în braţe jucăria preferată de parcă n-ar mai vrea să-i dea drumul niciodată.

Replica "mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană" se potriveşte de minune în cazul unei pisici care strânge bani cu succes.

acum 84 zile

O pisică din Oklahoma îşi pune toate cele 9 vieţi în slujba unei cauze caritabile. Strânge bani pentru cei fără adăpost, aşa cum a fost şi ea cândva. Strângerea de fonduri a început de câteva zile când oamenii au început să se joace cu felina introducând bancnote prin...

Florin Ristei, un tatic minunat!: ”Le fac lapte praf în fiecare zi, la anumită temperatură. Îi bat pe burtică”

acum 85 zile

Florin Ristei este un tatic minunat, pentru pisicile lui. ”Le fac lapte praf în fiecare zi, la anumită temperatură. Îi bat pe burtică”, a afirmat prezentatorul tv.

Un adolescent de 16 ani din Mehedinţi s-a ales cu un dosar penal în urma unei fotografii postate pe Facebook!

acum 98 zile

Fără să ţină cont că reţeaua de socializare este considerat spaţiu public, puştiul teribilist a urcat o fotografie cu două pisici spânzurate de un copac. Şi aşa s-a trezit cu poliţia la uşă.

Învață cum să-ți faci ochi de pisică

acum 98 zile

Dacă până acum nu ştiaţi cum să realizaţi un machiaj de tip cat-eye sau nu aveaţi curajul necesar să îl purtaţi, Alina Ceuşan vă vine în ajutor. Bloggeriţa se machiază în numai câteva momente şi arată spectaculos! Şi îndrăzneţ!

Smiley News. Felina năzdrăvană. Uite așa se salvează o pisică

acum 100 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza cu Răzvan şi Dani, un nou clip amuzant.

Operaţiune de salvare impresionantă în China, după ce o pisicuță a fost blocată în interiorul unei mașini

acum 107 zile

Operaţiune de salvare impresionantă în China. Un pui de pisică a scăpat cu bine după ce a ramas blocat în interiorul unei maşini. Şoferiţa a auzit un mieunat în clipa în care a vrut să plece de la serviciu. Atunci şi-a adus aminte că în acea dimineaţă zărise o pisică care se...

Câinii adoră să se bălăcească în apă, însă pisicuţele evită cu orice preţ să îşi ude lăbuţele!

acum 109 zile

Delicate şi agile, ele se văd nevoite uneori să înfrunte apa, fie din cauza stăpânilor, fie din pricina neatenţiei. Oricare ar fi motivul, un lucru este cert: felinele excelează la capitolul înot.

Un pompier din Oraviţa a salvat o pisicuţă blocată într-o fântână

acum 109 zile

Viaţa este importantă! Indiferent că este a unui om sau a unui animal. Un pompier din Oraviţa, salvator de meserie, pare să ştie asta foarte bine. A intervenit de urgenţă, alături de trei colegi, să salveze o pisică blocată într-o fântână. Bineînţeles, finalul fericit a fost...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV