Cautare: 298 rezultate dupa tagul "pisici"

O aplicaţie pentru cei care îşi pierd animalele de companie a fost lansată zilele acestea de 3 tineri din Iaşi

acum 12 zile

"Găsitorii", căci aşa se numeşte, este practic o aplicaţie pentru telefonul mobil prin care se dă alertă în zona unde se bănuieşte că s-a pierdut câinele, spre exemplu. Şi este unică în ţară. Una asemnătoare există doar în Statele Unite.

Bucharest Pet Exhibition. Parada animalelor

acum 14 zile

Expoziția își propune să fie atât o platformă de expunere, cât și un spațiu de vânzare, oferind participanților ocazia de a vedea diverse animale de companie, rase comune, dar și specii rare

Femeia care împarte casa cu peste 1000 de pisici!

acum 15 zile

Femeia care împarte casa cu peste 1000 de pisici!

Un reality show adorabil, dedicat iubitorilor de pisici şi nu numai, este difuzat de un post tv islandez

acum 25 zile

O premieră mondială în domeniu, emisiunea este filmată într-o casă de păpuşi transformată în locuinţă pentru mai mulţi pui de pisică. Starurile, mai multe feline luate de la un adăpost local, sunt botezate după membrii familiei Kardashian. Şi pot fi, în orice moment, adoptate....

Îngrijirea pisicii de apartament. Există soluții pentru a scăpa de părul lăsat de ele prin casă? Când trebuie castrată?

acum 39 zile

Veterinarul Georgian Bobe a oferit o serie de sfaturi utile pentru posesorii de pisici.

Ai acasă o pisicuță sau vrei să îți cumperi? Află cum trebuie să o îngrijești!

acum 39 zile

Ai acasă o pisicuţă sau vrei să îţi cumperi? Află cum trebuie să o îngrijeşti! Pare simplu, dar este extrem de important. Cele mai bune sfaturi le afli de la specialist la Star Matinal!

Cinci pisici, vedetele zilei în mediul virtual

acum 55 zile

Stăpânul lor le-a filmat în sincron perfect, în timp ce felinele urmăresc perfect sincronizate o jucărie. Par să facă parte dintr-o trupă de dans, iar la finalul clipului lasă impresia că-şi doresc jucăria pe care au urmărit-o cu atâta interes.

Cafenea cu pisici, acum şi în București!

acum 67 zile

Două surori din București, iubitoare de pisici, au deschis acum câteva luni o cafenea de unde puteți adopta o pisică sau unde puteți dona pentru sterilizarea și îngrijirea unei pisici.

O femeie din Craiova a dat foc pisicilor de lângă bloc!

acum 79 zile

O femeie din Craiova a stârnit furie pe Internet, după ce a fost filmată dând foc unui adăpost pentru pisici. Felinele erau îngrijite de locatarii blocului în care locuieşte, însă femeia susţine că nu suporta mirosul animalelor.

Pisicile ne pot vindeca de mai multe boli! Capacitățile lor terapeutice sunt recunoscute

acum 80 zile

Studiile au demonstrat ca pisicile au puteri miraculoase asupra omului.

Pisicile ne pot vindeca de mai multe boli! Capacitățile lor sunt cunoscute încă din antichitate

acum 81 zile

Pisicile au o putere vindecătoare extrem de mare asupra noastră. Energia lor puternică acţionează asupra corpului uman şi reuşeşte să vindece o mulţime de boli. Haideţi să aflăm mai multe despre influenţa felinelor în viaţa noastră!

Oana Zăvoranu, în culmea fericirii! Vedeta și-a mărit familia cu două pisicuțe superbe

acum 96 zile

Oana Zăvoranu este în culmea fericirii! Şi-a mărit familia cu încă două pisicuțe superbe. Ea şi Alex au adus animăluţele tocmai din Italia. Priviţi ce drăgălaşe sunt!

Pisicile preferă pungile şi cutiile!

acum 122 zile

Nu este un secret pentru nimeni că, indiferent cât de multe jucării ar avea, pisicile preferă pungile şi cutiile! Numai că, uneori, atunci când cutiile sunt mici, iar pungile strâmte, intervin mici probleme.

SPECIAL! Cafeneaua cu pisici

acum 130 zile

Pentru mulţi, o zi perfectă de iarnă, când afară ninge de nu vezi la 2 metri, se centrează pe un şemineu în care troznesc lemnele! Şi un fotoliu în care să stea cu un pahar de vin în mână. Bine, fie, şi un Saint-Bernard care doarme pe carpeta din faţa şemineului.

Special! Circuitul cu bilă, perfect pentru pisici

acum 137 zile

Aparent, nu e mare lucru să ai o pisică! Nu trebuie să o plimbi, nu trebuie să o scoţi de 3 ori pe zi. Da, dar aţi văzut de ce este în stare o pisică plictisită? Tocmai de aceea, este indicat ca - la intervale regulate - să-i oferiţi tot felul de jucării care să o ţină ocupată

A lăsat nouă pisici singure timp de o săptămână, din dragoste pentru animale...

acum 140 zile

A fost agitaţie mare în localitatea Codlea din Braşov după ce un om a plecat de acasă şi şi-a lăsat cele nouă pisici singure timp de o săptămână. Bărbatul le-a lăsat mâncare, dar credea că o să fie plecat două zile, nu şapte.

Un nou caz de cruzime! Zece pisici au fost opărite cu apă fierbinte la Galaţi

acum 145 zile

Un nou caz de cruzime faţă de animale şochează, de această dată, în Galaţi. Zece pisici se zbat acum între viaţă şi moarte după ce au fost opărite, cel mai probabil, cu apă fierbinte.

Special! Pisicile și covorul rulat din bucătărie

acum 146 zile

Imaginați-vă următoarea situație: aveți în casă un covor rulat, pe care copiii îl călăresc, deși i-ați rugat să nu o facă! Iar soțul, deși l-ați rugat să intervină, preferă să se distreze cu trăsnăile celor mici.

Două pisici au descoperit care e cheia unei mese copioase și rapide

acum 162 zile

Cheia unei mese copioase şi rapide pentru două pisici simpatice este un clopoţel. Stăpânul le-a învăţat ca, ori de câte ori au poftă de o gustare, să sune clopoţelul.

1
2
3
4
5
»