Cautare: 345 rezultate dupa tagul "pisici"

Un timișorean de 22 de ani este acuzat că ucide pisici

acum 21 ore

Un timişorean de 22 de ani este anchetat de către autorităţi, după ce ar fi adoptat pisici doar ca să le ucidă! Bărbatul spune că nu le-a făcut absolut nimic. Pisicile au suferit doar nişte accidente nefericite.

Câinii și pisicile pot fi prieteni? Specialistul are răspunsul

acum 58 zile

Câinii si pisicile pot fi prieteni? Specialistul vorbește despre acest subiect controversat. Cele două animale se pot înțelege sub anumite condiții.

Dresajul pisicilor. Cum le facem să ne asculte?

acum 65 zile

Dresajul pisicilor. Cum le facem să ne asculte?

Expoziţia Felină Internaţională de Primăvară, sofisticat. Peste 250 de rase vor putea fi admirate

acum 66 zile

Peste 250 de pisici de rasă din toate colţurile lumii pot fi admirate, în acest weekend, la Expoziţia Internaţională Felină de Primăvară. Iubitorii de feline vor putea vedea exemplare superbe din cele mai rare rase. Mai mult, poate să admire şi o pisică fără coadă!

Expoziția Felină Internațională de Primăvară, în platoul matinalilor. Peste 250 de rase pot fi admirate

acum 67 zile

Expoziția Felină Internațională de Primăvară are loc în zilele de 14-15 aprilie, Pavilionul C6, Romexpo. Peste 250 de rase vor putea fi admirate.

Cele mai valoroase pisici din România, în platoul lui Morar. Cum artă pisicuța care costă cât un apartament

acum 67 zile

Cele mai valoroase și frumoase pisici din România au luat cu asalt platoul emisiunii Răi da buni. Iată cum artă pisicuța care costă cât un apartament!

Expoziția Felină Internațională de Primăvară SofistiCAT

acum 68 zile

Peste 250 de pisici din nouă țări vor putea fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 14-15 aprilie la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.

Cum să îngrijim corect blana pisicii? Unele pisici fac dermatite sau eczeme din cauza câlților

acum 86 zile

Blana pisicilor trebuie îngrijită corect. În unele cazuri, acestea se pot alege cu dermatite sau numeroase alte probleme ale pielii datorită câlților.

Scoaterea definitiva a unghiilor pisicii. A Calinciuc: ”Este o intervenție mutilantă”

acum 86 zile

Doctorul veterinar vorbește despre una din cele mai controversate proceduri, scoaterea unghiilor la pisici. Specialistul consideră că este o intervenție mutilantă.

Dorian Popa, despre prietenii cu patru picioare: ”Daca iubești animalele, trebuie să ai grija și timp de ele”

acum 86 zile

Dorian Popa vorbește despre pisici și căței. Artistul declară faptul că este un mare iubitor de animale și consideră că acestea au nevoie de spațiu pentru a se juca.

Studio foto numai pentru câini și pisici

acum 96 zile

Animalele de companie din Ucraina pot beneficia acum de o şedinţă foto de senzaţie! Un fotograf din Liov a deschis primul studio dedicat câinilor şi pisicilor. Însă nicio sesiune foto nu începe până când patrupedele sunt aranjate cu grijă, astfel încât să arate perfect.

Sunt atât de amuzante! Uite cum se joacă pisicile Cristinei Ciobănașu

acum 108 zile

Amuzată, Criss le-a fotografiat pe cele două poznașe și a postat imaginea pe pagina sa de instagram, spre amuzamentul internauților.

Răzvan Ciobanu, un bărbat asumat și nonconformist: ”Nu am vrut să fac televiziune niciodată, nu a fost un țel pentru mine”

acum 111 zile

Răzvan Ciobanu vorbește despre viața în televiziune și despre pisicile sale. Acesta are grijă de puișorii pisicii lui. Vedeta a decis să îi dea pe toți când se vor face suficient de mari.

Smiley News! Cântecul realizat și pentru pisici

acum 116 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, cântecul realizat și pentru pisici.

Eternul conflict dintre câini şi pisici ar putea fi soluţionat definitiv de cercetătorii unei universităţi din Statele Unite

acum 200 zile

Potrivit unui studiu al acestor oameni de ştiinţă, câinii ar fi, cu siguranţă, mai deştepţi decât pisicile. Asta pentru că scoarţa cerebrală a speciei canine conţine, în medie, de aproape două ori mai mulţi neuroni decât cea a pisicilor. Iar densitatea mai mare a neuronilor este...

Oana Zăvoranu ştie ce cadou vrea de Crăciun: "Sper ca Moşul să-mi aducă două pisici. Pe Marty l-am împăiat!"

acum 201 zile

Oana Zăvoranu vrea ca Moş Crăciun să-i aducă în dar două pisici!

Pisicile care au câștigat trofeul SofistiCAT, în platoul Prietenii de la 11

acum 215 zile

Patru exemplare diferite de pisici au câștigat anul acesta trofeul SofistiCAT. Au fost declarate cele mai frumoase pisici și au venit la Prietenii de la 11 să ne încânte cu frumusețea lor.

Expozitie internațională de feline. Vizitatorii pot admira peste 250 de specii de pisici din toate colțurile lumii

acum 225 zile

În București are loc expoziția internațională de feline. În cadrul expoziției sunt prezente peste 250 de pisici de rasă, fiecare mai deosebită și mai rafinată.

Parada pisicilor aristocrate

acum 226 zile

Peste 250 dintre cele mai frumoase 30 de rase de feline aşteaptă un titlu de campion a concursului „SofistiCAT", cea mai frumoasă şi stilată pisică. Care mai de care, mai blănoase, colorate pisici până la cele fără păr, preţioasele au fost admirate de vizitatori. Atracţia zilei a...

Parada celor mai frumoase pisici

acum 226 zile

Peste 250 de pisici sunt în acest moment în centrul atenţiei la Expoziţia dedicată lor. De la maincoon, norvegiene de pădure, egipetene şi cele de rasă europeană, felinele sunt vedete astăzi. Ca în orice competiţie există şi favorite.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV