Cautare: 907 rezultate dupa tagul "plaja"

Un cetăţean turc a vrut să se plimbe pe plajă, cu maşina, şi a rămas blocat în nisip. Poliţiştii i-au dat o amendă cât jumătate din valoarea autoturismului

acum 11 zile

Un cetăţean turc a fost amendat, după ce a intrat cu autoturismul pe plaja din Constanţa. Nu a mai reuşit să iasă. Până să-i vină cineva în ajutor, au apărut poliţiştii, care i-au dat o amendă cât jumătate din valoarea maşinii: 10 mii de lei.

Schi și plajă la munte. Soarele a fost generos, iar turiştii s-au răsfăţat cu o porţie de bronz

acum 23 zile

Soarele a fost generos azi la munte, iar turiştii s-au răsfăţat cu o porţie de bronz înainte de a pleca spre case. Din fericire, stratul de zăpadă este consistent, iar soarele, oricât de puternic ar fi, mai are nevoie de timp să-l topească.

Moș Crăciun, relaxare pe plajă

acum 27 zile

Doar două zile ne mai despart de noaptea de Ajun. Ca să facă faţă călătoriei în jurul lumii, Moş Crăciun se relaxează pe Litorul din Brazilia. A făcut surf, a vorbit cu copii de pe plajă şi s-a bucurat de vremea însorită.

Un bărbat din Constanţa a primit o amendă record după ce a intrat cu maşina pe plajă

acum 47 zile

A intrat cu maşina pe plajă, iar acum riscă să fie amendat cu o sumă aproape dublă faţă de valoarea autoturismului. Maşina a fost filmată de un trecător în timp ce era blocată în nisip. Deşi şoferul pare că a tot încercat să-şi continue drumul, a fost în zadar

Malone, pus de Roby să scrie pe plajă un mesaj: "Scrii cu crengi S.O.S"

acum 57 zile

Roby Roberto îl pune pe Malone să scrie pe plajă un mesaj de salvare, dar din păcate soțul Ginei nu înțelege ce să facă.

Simona Halep petrece Crăciunul pe plaja. Jucătoarea de tenis va participa într-un turneu demonstrativ

acum 62 zile

Simona Halep va petrece Crăciunul pe plaja. Jucătoarea de tenis va participa într-un turneu demonstrativ pe plajă pe 23 și 24 Decembrie.

Rodica Miron, lux în Dubai. Vedeta se lăfăie pe cele mai scumpe plaje

acum 83 zile

Rodica Miron răsfăţ după răsfăţ! Deja ne-am obişnuit cu apariţiile incendiare ale fostei asistente! De data această a ales aceeaşi destinaţie preferată!

Descoperire sinistră pe plaja din Mamaia. Au fost preluaţi de angajaţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi vor fi incineraţi

acum 85 zile

Aceeaşi furtună a adus pe plaja din Mamaia leşurile a doi porci mistreţi. Specialiştii spun că animalele provin din zona Grindului Chituc sau chiar din Deltă. S-ar fi înecat în Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari şi de aici ar fi ajuns în mare.

Dana Războiu, vacanță în paradis. Vedeta se relaxează pe plajele exotice din Maldive

acum 85 zile

Vacanță de milioane! De asta are parte Dana Război care a ales ca destinație Maldive pentru a se relaxa, dar și pentru a admira superbele peisaje.

Plaja din Eforie Sud a fost înghiţită de valuri!

acum 111 zile

otul a început azi-noapte şi a continuat astăzi, când vântul a suflat cu viteze de peste 65 de kilometri pe oră şi a fost furtună în larg. De altfel, judeţul Constanţa este de câteva zile sub atenţionare meteo de vreme rea şi de cod galben de vânt.

Smley News. Fază comică la plaja. Tuirista și salteaua pe aer

acum 120 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani un nou clip amuzant.

Pe litoral, turiştii au făcut în această dimineaţă plajă pe ceaţă

acum 124 zile

Negura a apărut ca din senin dinspre mare şi a făcut să dispară, ca prin farmec, totul în zare. Fenomenul a ţinut doar câteva minute.

Carmen Minune, super sexy la plajă

acum 127 zile

Fata lui Adi Minune nu mai este o copilă. Carmen s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare.

Fitness la Neatza! Cum te menții în formă când ești în vacanță pe litoral

acum 140 zile

Florin Neby, responsabil cu înviorarea la „Neatza cu Răzvan şi Dani“, ne arată ce trebuie făcut pentru a ne menţine în formă pe timpul vacanţei.

Demonstraţie de karate, la Neatza! Lupte libere pe plajă

acum 141 zile

Aurel Pătru, desemnat Antrenorul Anului în anii 2002, 2004 şi 2005 a venit la Neatza, împreună cu cei mai buni karatişti ai săi!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV