Cautare: 255 rezultate dupa tagul "porc"

Pesta porcină africană se extinde. Sute de oameni și-au pierdut locul de muncă

acum 14 zile

Pesta porcină africană se extinde în Constanţa! Maşinile care trec prin Istria sunt dezinfectate la ieşire, după ce un animal a murit acolo.

Încă un focar de pestă porcină africană a fost confirmat în Insula Mare a Brăilei

acum 16 zile

De această dată focarul a fost depistat la o crescătorie de porci dintr-o zonă relativ izolată. ***Institutul de Diagnostic si Sănătate Animală București a confirmat prezenţa virusului la animalele din fermă, astfel că au fost sacrificaţi porcii bolnavi, dar şii cei care au luat...

Smiley news! Porcul mistreț din Turcia

acum 33 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un videoclip amuzant cu un porc mistreț prins într-un canal.

Delicios! ”Tocăniță săltăreață” cu mușchiuleț de porc

acum 52 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchiuleț de porc, ardei gras, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tocăniță săltăreață".

Delicii din porc la Târgul de Paști din Mureș

acum 119 zile

Cumpărăturile pentru Paşte vă pot pune la grea încercare dacă tineţi post. Un târg de sezon din Mureş oferă la vânzare, pe lângă cadouri, adevărate delicii din carne de porc, brânzeturi de tot soiul şi, evident, diverse variante delicioase pentru desert.

Un câine dornic de joacă face totul pentru a-şi trezi prietenul: un porc mult prea leneş!

acum 126 zile

Imaginile au fost filmate în California. Câinele Nova nu lasă nimic să-i strice ziua pe care vrea să o petreacă în voie. Insistent, trece peste orice dorinţă a porcului de a dormi liniştit. Şi nu se mulţumeşte până când nu obţine rezultatul aşteptat.

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Mușchiuleț în buchet"

acum 129 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine porc, brocoli,sparanghel, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț în buchet".

Smiley News. De aici vine expresia ”pictez ca porcul”

acum 138 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Vine Paștele, dar zeci de bucătari din Covasna au făcut pomana porcului

acum 146 zile

Se apropie Paştele, dar tot pomana porcului e la putere. Zeci de bucătari din Covasna şi-au dat întâlnire şi au arătat cât de pricepuţi sunt în pregătirea cărnii de porc. Cârnaţi, şuncă, caltaboşi, din toate au gustat cei care au vizitat astăzi staţiunea Balvanyos.

Pasiunile interzise ale lui Mihalis: „Cea mai tare legumă e porcul”

acum 158 zile

Acum are succes în muzică, însă, în trecut, îşi câştiga altfel existenţa. Vorbim despre Mihalis, cel care, în adolescenţă, a muncit din greu într-un alt domeniu pentru a-şi construi cariera pe care o are acum.

În Curtea Spitalului din Sinaia, mistreţii sunt ca la ei acasă. În căutarea hranei, animelele se amestecă printre rudele pacienţilor

acum 167 zile

Este invazie de mistreţi în Sinaia. Animalele flămânde au ajuns să caute hrană chiar şi în curtea spitalului din oraş. Mai mulţi mistreţi au fost filmaţi de turişti şi de pacienţi. Şi pare că nimic nu îi poate alunga din zonă. Managerul spitalului arată cu degetul spre...

Zodiacul Chinezesc - Ianuarie 2018. Șobolanii trebuie să fie foarte atenți la sănătate

acum 200 zile

În astrologia chinezească, 2018 este anul Câinelui de Pământ , un an ce este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale.

Ce merge mai bine nainte de o friptură de porc? Țuica fiartă

acum 202 zile

Şi nu doar pentru asta trebuie s-o încercaţi de sărbători. Se spune că de cât de bună iese ţuica depinde norocul omului în anul care vine. În Banat, de exemplu, există o lege a purităţii ţucii fierte. Iar gospodarii nu se abat de la tradiţie. Fiecare ingredient are o semnificaţie...

Mangaliţa îşi face loc pe masa de Crăciun

acum 207 zile

Anul ăsta, românii se înfruptă din toate bucatele pregătite din carnea de porc. Însă, din 2018, mesele ar putea fi pline cu delicatese din Mangaliţa şi Bazna.

Ultima strigare pentru porcul de Crăciun

acum 208 zile

A fost ultima strigare pentru porcul de Crăciun. În târgul de la Călugăreni, Giurgiu, s-au dus negocieri grele. Cum friptura şi sarmalele nu pot lipsi mâine de pe masa în jurul căreia se reuneşte familia, mulţi au căutat marfă de calitate, direct de la producător.

Pomană porcului, primul ospăț de sărbători

acum 209 zile

În timp ce la oraşe este o forfotă încredibilă, în Bucovina, se pregătesc cu migală bunătăţi tradiţionale pentru marele ospăţ. În pensiuni a mirosit toată ziua a sarmale, caltaboş, cârnaţi abia scoşi din afumătoare, dar şi plăcinte. Iar primii turişti care au ajuns au dat...

Primarii din Argeș au sacrificat porci în scop caritabil!

acum 210 zile

Pregătirile sunt în toi pentru o masă de sărbători cât mai îmbelşugată. Şi cum nu e Crăciun fără porc şi preparate din carnea lui, în Argeş a fost mare concurs pe această temă. Câştigătorul a fost un Ghiţă de peste 200 de kilograme. La final, toată carnea de porc a fost...

În nebunia cumpărăturilor, vedeta rămâne şoriciul

acum 211 zile

Acolo unde există poftă, cresc şi preţurile. Un kilogram de şorici se vinde în pieţe şi cu 100 de lei. Cel mai apreciat este cel luat direct de pe porcul bio, de la ţară. Însă, la oraşe ajunge mai degrabă şoriciul industrial, care e cumva o piele fără gust.

O familie din Galați a pârlit porcul în mijlocul străzii

acum 211 zile

Când vine vorba de porcul sacrificat pentru Crăciun, unii oameni nu ţin cont de nimic! Îl taie oriunde, oricum. Aşa cum a procedat o familie din Galaţi, care a considerat că e cât se poate de normal să pârlească porcul pe trotuar, în centrul oraşului.

Ceaunele cu pomana porcului şi jumări au sfârâit toată ziua în gospodării

acum 212 zile

Tradiţia spune că de Ignat, gospodarii taie animalele după ce le-au îngrăşat tot anul. În Timiş, cei mai iscusiţi măcelari român le-au dat clasă sârbilor veniţi să se laude cu reţetele lor.

1
2
3
4
5
»