Cautare: 111 rezultate dupa tagul "porc"

De Crăciun, românii s-ar putea să înlocuiască carnea de porc, cu miel sau curcan. Cât costa kilogramul de pastramă

acum 19 ore

Marian Popa, fermier în Teleorman, a vorbit la Neatza despre carnea de miel, dar și sărbătorile de iarnă.

"Happy pig", o rețetă simplă și delicioasă

acum 11 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, ceapă, rădăcină de păstârnac, dar și alte ingredinte delicioase, denumit burger ”Happy pig”.

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară "Fasole cu ciolan neafumat"

acum 48 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine fasole, ciolan, carne, porc, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole cu ciolan neafumat ".

”Și un porc dacă e gras e fain, darămite un om...” Vegetarianul Răzvan, pus la mare încercare: ”Nici nu te mai aud de foame!”

acum 54 zile

Vegetarianul Răzvan Simion este pus la mare încercare de bucatele trandiționale din carne așezate pe masa din platoul emisiunii. ”Nici nu te mai aud de foame!”,a spus matinalul de la Antena 1.

Incredibil! Show în public cu un porc! Animalul se creadă căţeluş!

acum 82 zile

Incredibil! Show în public cu un porc! Animalul e atât de bine dresat încât a ajuns şi el să se creadă căţeluş! Ascultă cu atenţie cuvintele stăpânului, respectă oridinele şi este recompensat pe măsură!

Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Nicolai Tând și Cătălin Oprișan au hrănit mistreți în pădure!

acum 90 zile

Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Nicolai Tand și Cătălin Oprișan formează echipa de vedete a lui Nea Mărin din cea de-a șasea ediție a reality show-ului „Poftiți

Smiley news! Porcul mistreț din Turcia

acum 147 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un videoclip amuzant cu un porc mistreț prins într-un canal.

Delicios! ”Tocăniță săltăreață” cu mușchiuleț de porc

acum 166 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchiuleț de porc, ardei gras, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tocăniță săltăreață".

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Mușchiuleț în buchet"

acum 243 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine porc, brocoli,sparanghel, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț în buchet".

Smiley News. De aici vine expresia ”pictez ca porcul”

acum 252 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Pasiunile interzise ale lui Mihalis: „Cea mai tare legumă e porcul”

acum 273 zile

Acum are succes în muzică, însă, în trecut, îşi câştiga altfel existenţa. Vorbim despre Mihalis, cel care, în adolescenţă, a muncit din greu într-un alt domeniu pentru a-şi construi cariera pe care o are acum.

Zodiacul Chinezesc - Ianuarie 2018. Șobolanii trebuie să fie foarte atenți la sănătate

acum 314 zile

În astrologia chinezească, 2018 este anul Câinelui de Pământ , un an ce este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale.

Cele mai spectaculoase preparate din porc: „ Carnea trebuie ținută la marinat cu 24 de ore înainte”

acum 348 zile

Cele mai delicioase și spectaculoase preparate din porc, în platoul matinalilor. Pentru că sărbătorile ne bat la ușă, învață de la matinali cele mai gustoase rețete.

Chefii degustă preparatele concurenților: "Frigărui de porc și de pui, doar atât?"

acum 385 zile

Chefii sunt necruțători în momentul degustării preparatelor făcute de concurenți. Unii participanți nu au avut timp să realizeze ceea ce își doreau așa că au fost nevoiți să improvizeze.

O rețetă de succes. ”Tocăniță boierească” cu mușchiuleț de porc și prune afumate

acum 403 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchiuleț de porc, prune afumate, gutui, cartofi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tocăniță boierească”.

Constantin Enceanu, implicat într-un accident de circulaţie: „Un porc mistreţ mi-a ieşit în faţă"

acum 451 zile

Constantin Enceanu, implicat într-un accident de circulaţie. Cunoscut drept un şofer împătimit, îndrăgitul artist de muzică populară mai are parte şi de incidente la volan.

”Medalion fructat”, un preparat delicios, ușor de realizat, cu mușchiuleț de porc și multe pere

acum 488 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține mușchiuleț de porc, pere, cremă de brânză, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Medalion fructat”.

Porc caramelizat cu usturoi și ghimbir, o rețetă deosebit de delicioasă

acum 585 zile

Andreea Moldovan a gătit astăzi la "Prietenii de la 11" o reţetă delicioasă denumită ”Porc caramelizat cu usturoi și ghimbir”.

1
2
3
4
5
»