Cautare: 160 rezultate dupa tagul "porc"

Liviu Vârciu nu vrea să se implice în tăierea porcului "Ești un criminal"

acum 21 zile

Liviu Vârciu nu este de acord cu tăierea porcului, drept pentru care refuză să ia parte la această acțiune. chiar dacă Ne Mărin încearcă să-l convingă să pună mâna la treabă.

Înainte de friptura de porc, merge o tocăniță de vită, ca la mama acasă

acum 25 zile

Nu știți ce să mai gătiți la cină până la mult așteptata masă de Crăciun?! Noi vă dăm o idee. delicioasă, pentru orice pofticios! Priviți și notați fiecare ingredient pentru prepararea unei tocănițe de vită, ca la mama acasă!

Anul acesta, de sărbători, peştele ia locul porcului

acum 26 zile

Aproape un sfert dintre români, spun specialiştii, au înlocuit preparatele din carne de porc cu creveţi, caracatiţă, midii, somon sau păstrăv pentru masa de Crăciun. Românii au început să pună mai mult preţ pe sănătate.

Primarii din Argeș s-au întrecut la tăiat porci!

acum 26 zile

S-au întrecut în tăiat de porci, însă totul pentru o cauză nobilă. Primarii comunelor din Argeş au organizat astăzi un concurs inedit. Oamenii au sacrificat zece porci, dar nu pentru ei. Carnea și produsele preparate chiar la fața locului au fost donate unor case de copii și aziluri...

Unii români vor pește, nu porc de Sărbători

acum 28 zile

Nu toţi românii îşi doresc să mănânce porc de Sărbători! Şi nu neapărat pentru că s-ar gândi la sănătate. Doar că le place mult mai mult carnea de peşte. În special, dacă îl prind singuri. Aşa se face că malurile îngheţate ale Mureşului sunt exact pe gustul pescarilor la...

Carne de porc fără colesterol

acum 28 zile

Carnea de porc este sfântă de Crăciun, doar că nu toată lumea se simte bine după ce mănâncă friptură, cârnaţi şi sarmale! Însă, dacă porcul nu este autohton, ci vietnamez, situaţia se schimbă radical.

Ignatul, păstrat cu sfințenie la români

acum 29 zile

Astăzi este mare sărbătoare. Biserica ortodoxă îl cinsteşte pe Sfântul Ignatie Teoforul. În calendarul popular, însă, este ziua în care are loc ritualul de sacrificare al porcilor sau Ignatul, aşa cum mai este cunoscut, în mai toate zonele ţării.

Şoriciul din comerţ nu are, în multe cazuri, nicio treabă cu porcul

acum 29 zile

Pentru că cererea este mare şi cantităţile de şorici tradiţional sunt prea puţine, mulţi dintre producători falsifică produsul. Folosesc o serie de ingrediente pentru a face şoriciul industrial bun la gust, dar nu şi sănătos.

Pericolele mesei de Crăciun. Carnea din pieţe, păcăleală de Crăciun

acum 30 zile

Cu doar o săptămână înaintea Crăciunului, românii se înghesuie printre galantare. Porcul şi produsele din carne de porc sunt cele mai căutate. Iar febra cumpărăturilor îi face pe români să nu mai ţină cont de nişte reguli de aur atunci când merg la cumpărături. Cum ar fi...

La un târg din Sibiu, porcul a fost pregătit de faţă cu turiştii

acum 30 zile

Sigur, tradiţionala ţuică fiartă rămâne în continuare o bună metodă anti-frig. Sunt pline târgurile de aşa ceva şi dacă tot bei ţuică fiartă, e bine să pui şi-o friptură de porc pe lângă. La un târg din judeţul Sibiu, aşa au fost răsfăţaţi sute de oameni. În plus,...

Românii au început operaţiunea "masa de sărbători". Carnea de porc este cea mai căutată

acum 30 zile

Crăciunul nu înseamnă doar magie şi miros de brad şi scorţişoară. Românii au început operaţiunea "masa de sărbători". Ca în fiecare an, carnea de porc este cea mai căutată. Fripturile, caltaboşul sau cârnaţii sunt preparatele fără de care, Crăciunul, aproape că nu există.

Cel mai mare porc din acest an din România trece de 600 de kilograme!

acum 31 zile

E în gospodăria unui bărbat din Mehedinţi. Timp de doi ani, porcul de peste doi metri lungime a mâncat în fiecare zi cam trei tipuri de tărâţe, boabe, dar şi câteva pâini întregi. Animalul e mândria familiei, care niciodată, de când se ştie, n-a avut un aşa porc mare în ogradă.

Ghiţă pleacă în străinătate. La pachet

acum 31 zile

Înaintea Moşului, în casele românilor de pretutindeni ajunge Ghiţă. Odată sacrificat, porcul a fost rapid transformat în bucate tradiţionale. Şoriciul, cârnaţii preparaţi de gospodine în casă, toba şi lebărul au luat deja drumul străinătăţii. Pachetele cu bunătăţi sunt...

Un control al autorităţilor într-o piaţă de lângă Bucureşti a declanşat o isterie generală. Comercianţii au încercat să-i blocheze pe inspectorii sanitar-veterinari

acum 31 zile

În piaţa din localitatea Domneşti a fost forfotă mare astăzi. Nu pentru că s-au înghesuit cumpărătorii la tarabe să cumpere de carne de porc crescut la curte ci din cauza controalelor efectuate de către Direcţia Sanitar-Veterinară. Inspecţia nu s-a lăsat doar cu amenzi şi marfă...

Un porc pe nume Bacon Bits este terapeut într-un aeroport din America

acum 32 zile

Călătoriile cu avionul pot deveni cât se poate de stresante! Mai ales în preajma Sărbătorilor de iarnă, când multe zboruri au întârzieri sau sunt anulate din cauza zăpezii. Iar conducerile aeroporturilor încearcă toate metodele pentru a calma pasagerii.

Porcul de la ţară, un pericol pentru sănătate

acum 33 zile

Porcul eco, de la ţară, nu e atât de sănătos pe cât pare. Sunt focare de trichineloză în opt judeţe din ţară. Şi aproape 30 de oameni au ajuns deja la spital. Trichineloza provoacă grave probleme digestive, dar poate fi prevenită extrem de simplu.

Un bărbat dintr-o localitate dâmboviţeană și-a donat porcul de Crăciun unor orfani

acum 34 zile

Nu contează ce donezi, important este să dăruieşti celor care au nevoie! Urmând acest principiu, un bărbat din localitatea dâmboviţeană Gulia a donat unul dintre porcii pe care îi avea în gospodărie.

Daniela Crudu: "Nu mai mănânc carne de porc, pui și vită"

acum 35 zile

În timp ce multe femei au probleme cu silueta și nu știu ce să mai facă pentru a scăpa de kilogramele în plus, gurile rele spun că Daniela Crudu a ajuns de partea cealaltă a baricadei.

A tras în porc, dar și-a nimerit fiul

acum 36 zile

Un prahovean a decis că e vremea să-şi împuşte porcul, doar că omul a greşit ţinta. Alicele armei de vânătoare au nimerit şi picioarele fiului său, după tânărul a ajuns la spital, iar tatăl la poliţie pentru anchetă.

Miezul de nucă, mai scump decât carnea de porc

acum 36 zile

Cel mai scump ingredient de pe masa de Crăciun nu este carnea de porc, ci miezul de nucă. În ultimii cinci ani, preţul unui kilogram aproape s-a dublat, iar în perioada sărbătorilor comercianţii au crescut preţul chiar şi cu 10 lei.

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani