Cautare: 36 rezultate dupa tagul "porci"

O turmă de porci mistreți a terorizat locuitorii din judeţul Bacău

acum 36 zile

Apel disperat al fermierilor din judeţul Bacău. Mistreţii le-au distrus culturile de porumb şi sunt de neoprit. Vin în sat în fiecare noapte şi lasă ravagii în urma lor. Oamenii au ajuns să stea de pază. de cum se lasă seara, pentru a ţine animalele

Mai mulți porci lăsați liberi de proprietari au invadat străzile din Alba Iulia

acum 158 zile

Dacă în multe oraşe din România, oamenii se confruntă cu problema câinilor maidanezi, locuitorii din Alba Iulia au în faţă o altă provocare. Străzile urbei au fost invadate de. porci comunitari

Vica Blochina și Ramona Bădescu au venit pe tocuri la tăiatul porcilor

acum 179 zile

Vica Blochina și Ramona Bădescu, cele două fete din echipa lui Nea Mărin, au venit pe tocuri la tăiatul porcilor.

La un concurs de tăiat porci, s-au înscris mai multe primării din Argeș

acum 184 zile

Mai mulţi primari din Argeş s-au întrecut la un concurs de tăiat porci! Şi la glume, în acelaşi timp. Primarii au adus porci, iar câştigătorul a fost cel mai arătos şi mai mare animal. Concursul nu a fost organizat degeaba. Totul a fost în scop caritabil.

Ce trebuie să faci de ziua ignatului

acum 187 zile

Pe 20 decembrie, după cum se știe, e Ignatul. Numele acestei zile e dat de Sfântul Mucenic Ignatie Teo­fo­rul, ale cărui rămășițe pământești sălășluiesc și la Mânăstirea Tismana. Însă, în popor, obiceiurile se țin lanț la tăierea porcilor.

Porci la preţuri de nimic

acum 191 zile

Mai sunt doar 10 zile până la Crăciun, aşa că românii ştiu că nu mai au mult timp la dispoziţie pentru pregătirile de Crăciun! Şi cum nu există sărbători fără preparate din carne de porc, oamenii au început să caute cele mai bune oferte.

Plajă unde oamenii inoată printre porci!

acum 206 zile

Anul acesta, sunt porci care nu vor fi sacrificaţi de Crăciun! Ştiu că nu o să vă vină să credeţi, dar există o plajă în lume unde oamenii inoată printre porci care se relaxează la soare! Mai exact, Pig Beach, situată în Bahamas este plină de porcuşori, care umblă...

Porcii mistreţi fac ravagii prin culturile de porumb din Buzău

acum 325 zile

Au muncit toată vara, dar acum riscă să nu recolteze mai nimic. Din cauza mistretilor! Localnicii dintr-un sat din Buzău îşi păzesc lanurile de porumb noapte de noapte. Se strâng mai mulţi, fac focuri şi strigă pentru a alunga salbăticiunile care le distrug recoltele.

O şosea din nordul Chinei a fost blocată de zeci de porci

acum 539 zile

O şosea din nordul Chinei a fost temporar blocată de o turmă de porci, evadaţi dintr-un camion accidentat. Vehiculul s-a răsturnat în timp ce transporta aproape o sută de purcei, care au scăpat nevătămaţi şi s-au răspândit pe carosabil, afară de câţiva, rămaşi încarceraţi.

Comerţul cu porci crescuţi în gospodării particulare este ilegal

acum 555 zile

Porcul din bătătură este preferatul românilor. La crescători, rezervările au început încă din urmă cu două luni, iar pentru cine doreşte vânzătorul poate să şi sacrifice animalele

Porcii bio au fost scoşi deja la vânzare pe internet

acum 595 zile

Mai e o lună şi jumătate până la Crăciun, dar au început deja negocierile pentru carnea de porc. Internetul e plin de anunţuri. Cei mai căutaţi sunt porcii cu multă carne.

Daniela Gyorfi a rânit la porci pentru 30 de suflete sărace

acum 638 zile

A avut, la rândul ei, o viaţă grea, iar sărăcia părea că nu o sperie. Cu toate astea, Daniela Gyorfi a fost şocată atunci când a trăit viaţa unei familii foarte sărace de la ţară când a aflat că 30 de suflete dorm în două camere. Deşi adulţii muncesc cu ziua, oamenii nu îşi...

Bombă ecologică în apropierea unor case din județul Brăila

acum 712 zile

Temperaturile caniculare ridică mirosuri greu de suportat în judeţul Brăila. La puţin peste 100 de metri de o casă, lângă oraşul Însurăţei, un complex de creştere a porcilor deversează ilegal dejecţiile în fostele fose septice ale unui CAP.

Special! Tablouri pentru porci și pentru oameni

acum 788 zile

Pictorul din Piatra Neamţ a ales să nu-şi expună creaţiile într-o galerie, ci într-o fermă de porci. Tablourile au fost plasate printre utilaje, motiv pentru care încălţămintea invitaţilor a trebuit să fie înlocuită cu nişte banale cizme de cauciuc.

Porcii din Caraibe ştiu să înoate

acum 1090 zile

"Când zboară porcii!", e o vorbă românească din popor care e categoric de domeniul fantasticului. Însă, aflaţi că porcii ştiu să înoate.

Leșini de râs! Îi place atât de mult să fie scărpinat, încât face ceva uimitor

acum 1110 zile

Porcilor le place să fie scărpinați, se știe.

Secrete MURDARE. Porci îngrăşaţi în Ajun, cu găini moarte

acum 1283 zile

Porcul care ajunge pe masa de Crăciun a românilor ar putea fi hrănit cu pui şi găini moarte. Păsările sunt cumpărate, pe ascuns, de la fermele avicole şi folosite ca hrană de către persoane care cresc animale în gospodăriile proprii, scrie România liberă.

Ţăranii îşi expun porcii la poartă, deşi nu au avize sanitar-veterinare

acum 1295 zile

Ţăranii care vor să mai facă un ban de sărbători şi-au expus porcii la poartă. Îi pregătesc în văzul tuturor, deşi nu au avize sanitar-veterinare pentru sacrificarea şi comercializarea lor.

Un tir cu 170 de porci s-a răsturnat la intrarea pe A1 dinspre Piteşti

acum 1325 zile

Un tir cu 170 de porci s-a răsturnat la intrarea pe A1 dinspre Piteşti. Şoferul a scăpat cu viaţă şi a fost dus la spital, însă multe dintre animalele pe care le transporta au murit. În urma accidentului, camionul s-a dezmembrat şi proape toţi porcii au ajuns în şanţ. Cicrulaţia...

Un TIR încarcat cu 170 de porci s-a rasturnat pe autostrada Bucureşti - Piteşti

acum 1325 zile

Un TIR încărcat cu 170 de porci s-a răsturnat pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Politistii au blocat circulatia dupa ce mai multe animale au ajuns pe carosabil. Soferul a fost ranit, iar mlte animale au murit pe loc.

1
2