Cautare: 617 rezultate dupa tagul "poveste"

Nineka: Mama, îmi lipsești foarte mult. Te iubesc”

acum 1 zile

Bote s-a transformat în Florentina Fântânaru și o asculta pe Nineka. Vedeta îți deschide sufletul în fața lui Bote și îi povestește perioada cea mai grea din viața ei.

John Legend și Crissy Teigen trăiesc o poveste de iubire de invidiat

acum 2 zile

Atunci când eşti faimos ai şi bani să îţi faci toate poftele! Pe acest principiu a mers şi cântăreţul John Legend atunci când şi-a achiziţionat o casă spectaculoasă! Cum arată locuinţa celor doi porumbei?

Tudorel Popa se transformă în omul-bormașină. Dar care este noul lui job?

acum 2 zile

Tudorel face demonstrații în platoul Agenției VIP. El imită o bormașină, o drujbă și un copac care cade. Acesta are și un nou job de prezentator de evenimente caritabile.

Marius Bodochi: „Am avut o viață complicată până acum”

acum 3 zile

Marius Bodochi povestește despre viața lui personală și profesională. Spune că a avut o viață complicată până acum, însă teatrul a fost mereu o alinare pentru el.

Simona Halep, povestea unei campioane. „Sunt mai motivată și îmi doresc să muncesc mai mult”

acum 4 zile

Simona Halep este cea ai iubită sportivă din Romînia. Datorită succesului ei, mulți copii își doresc sa joace tenis și să devină, într-o zi, la fel ca și ea.

O poveste de amor pornită pe Facebook s-a încheiat în sala de judecată

acum 4 zile

Începutul părea clasic. El şi ea s-au iubit. El îi cumpăra cadouri. până când ea l-a părăsit pentru că a aflat că e de fapt. amantă. Bărbatul însă. a dat-o în judecată. Bineînţeles, pentru recuperarea prejudiciului.

Adrian Mutu și Sandra, poveste de dragoste ca în filme

acum 5 zile

Adrian Mutu și Sandra au o poveste de dragoste ca în filme. Iată cum s-au cunoscut.

Transgenderul Alexa are secrete ascunse. „Copiii mi-au fost alături în toate momentele”

acum 7 zile

Transgenderul Alexa și-a deschis ușa casei și a povestit ce secrete ascunde în căminul ei. Fetele sunt alături de ea și au înteless-o perfect.

A luat-o de la zero şi a făcut o afacere de succes din cartoane

acum 11 zile

A luat-o de la zero şi şi-a construit o afacere de succes, din cartoane! Şi-a luat viaţa în mâini şi a decis că poate să îşi îndeplinească visul! Haideţi să urmărim o poveste despre ambiţie, determinare şi reuşită!

Daiana și Bogdan s-au cunoscut acum 7 ani pe ulițele unui sat din Dâmbovița și de atunci se iubesc

acum 15 zile

Daiana și Bogdan, viitorii miri, se cunosc de 7 ani. Povestea lor de dragoste a început de când erau mici, iar acum au deci să își unească destinele pentru totdeauna.

Marcel Iureş, cel mai de succes actor român. „Am avut multe modele”

acum 17 zile

Marcel Iureş, unul din cei mai cunoscuţi actori români, a vorbit în exclusivitate pentru Star Magazin despre noul film în care joacă, dar şi despre drumul către succes. „Unele modele erau din familie, altele erau actori cu care am intrat în contact”

Emoțiile legate de nuntă i-au copleșit pe viitorii miri. Care este povestea lor?

acum 22 zile

Viitorii miri sunt plini de emoții chiar de la prima întâlnire cu Ana. Carmen și Justin îi împărtășesc Anei care este povestea lor de dragoste, cum s-au întâlnit și cum au evoluat lucrurile între ei.

Gina Pistol , despre povestea de iubire cu Smiley: „Sunt o femeie care trăiește ceva frumos”

acum 23 zile

Toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură momentul în care Gina Pistol o să vorbească despre relaţia pe care o are cu Smiley. Ei bine, prezentatoarea a a vorbit în premieră despre povestea ei de dragoste de acum.

Spovedania Andreei Raicu: „Știam ca sunt tristă și nu suport să stau singură”

acum 30 zile

Andreea Raicu nu a avut parte de o viaţă fericită dar a reuşit să găsească un echilibru şi un sens al vieţii sale, în India. Vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate foarte grave.

Povestea de viață a Sophiei Loren. „Carlo a fost mentorul meu”

acum 30 zile

Sophia Loren împlineşte astăzi 83 de ani. Ea are o poveste incredibilă de viaţă, care a cucerit o lume întreagă cu frumuseţea sa şi cu talentul său.

Elena de la "Descoperă-ți Frumusețea", poveste sfâșietoare: "Fostul meu prieten, când i-am povestit de fosta mea relație, mă critica"

acum 31 zile

Cea mai aşteptată emisiune a toamnei, "Descoperă-ţi frumuseţea", prezintă nu doar transformări spectaculoase, ci şi poveşti de viaţă impresionante. Prima ediţie a adus în prim plan povestea Elenei, o tânără de 34 de ani pe care viaţa a pus-o la grele încercări.

Paola Antonini, modelul de succes cu o poveste de viață tragică: "Am avut un accident de mașină când mi-am pierdut piciorul stâng"

acum 31 zile

Paola Antonini este un model de succes, dar viaţa ei nu a fost tocmai desprinsă din filme. Tânăra a fost lovită de o maşină, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul stâng.

Prezentare. Ce ochi și ce poveste! Narcisa Stănescu: ”M-am măritat pentru că așa este tradiția la noi. Am fost promisă lui de la vârsta de șase ani”

acum 35 zile

Narcisa Stănescu vine din Galați și are o poveste greu de înțeles de majoritatea oamenilor. ”M-am măritat pentru că așa este tradiția la noi. Am fost promisă de la vârsta de șase ani. Atât timp cât știam care este alesul meu, ne-am îndrăgostit cu timpul, chiar ne iubim”, a...

Profa' de yoga i-a cucerit pe toți! Are o poveste de viață emoționantă, dar un zâmbet de milioane!

acum 38 zile

Anca Pintican este profesoară de yoga și a venit tocmai din Spania ca să își încerce nocorul cu un preparat propriu!

1
2
3
4
5
»