Cautare: 703 rezultate dupa tagul "poveste"

"Cartea Junglei", cea mai iubită poveste pentru copii! Tată şi fiu, împreună într-un musical plin de aventură

acum 4 zile

Tată şi fiu, împreună în cea mai frumoasă aventură! "Cartea Junglei" este una dintre cele mai cunoscute poveşti pentru copii din lume!

Povestea protejatului lui Alex Velea. Jon Băiat Bun, povestea de după gratii: ”Am fost arestat pentru trafic de substanțe interzise”

acum 5 zile

Acum este unul dintre cei mai ascultati artisti din muzica românească şi a devenit protejatul lui Alex Velea, dar putini stiu de ce viata a avut parte Jon Baiat Bun. A inceput sa faca bani in stradă din vânzarea unor substante interzise si a ajuns la puscarie.

Povestea de viață a unei legende! Marele sportiv, Ioan Andone, interviu în exclusivitate: „Am pierdut-o pe mama la 24 de ani”

acum 6 zile

A pornit de jos, a luptat, a crezut în visul lui şi a ajuns să scrie istorie în fotbalul românesc. Marele sportiv, Ioan Andone, ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Palmaresul lui Ioan Andone cuprinde nume importante din fotbalul românesc şi din străinătate, dar și sute de...

Povestea de succes a românului care a adus o porte din SUA în România

acum 9 zile

Printre străinii pentru care România a devenit acasă se numără şi Maggie. A renunţat la viaţa în America pentru o afacere care a devenit o poveste de succes. Pentru că, în primul rând, e o poveste de iubire.

Chef Joseph Hadad, povestea neștiută din spatele faimei

acum 9 zile

Chef Joseph Hadad s-a făcut bucătar ca să nu moară de foame! A venit în România pentru a oferi familiei lui un trai mai bun! A rămas cu trei copii mici după ce i-a murit soţia şi a continuat să lupte pentru ei!

Carla's Dreams, povestea dincolo de mască

acum 12 zile

Succesul vine la pachet şi cu avantaje, dar şi cu dezavantaje! Carla's Dreams ne vorbeşte despre perioada de început în care a păşit în lumea muzicală.

Poveste teribilă a lui Cristi Georgescu, reporterul fără o mână de la Observator. În noaptea de Crăciun, anul 1987, un medic i-a retezat mâna, la naștere!

acum 20 zile

În noaptea de Crăciun, anul 1987, un medic i-a retezat mâna, la naștere! Iată poveste teribilă a lui Cristi Georgescu, reporterul fără o mână de la Observator.

Povestea actriței Iulia Lumânarea: "Când eram mică am crezut că o sa ajung avocat sau criminalist"

acum 22 zile

Povestea actriței Iulia Lumânarea: "Când eram mică am crezut că o sa ajung avocat sau criminalist"

Adevărata poveste a "regelui roţilor". Toată lumea crede că e turc, însă el este român sută la sută

acum 26 zile

S-a spus despre el că ar fi un excentric om de afaceri turc, dar. are origini cât se poate de mioritice.Tânărul de bani gata care defilează cu "OZN-uri" de sute de mii de euro, pe străzile din capitală şi care face ravagii printre frumusețile feminine de prin showbiz-ul românesc nu se...

Povestea dramatică a mamei Mihaela: ”Fetița am născut-o în urma unui viol!”

acum 34 zile

Plânge, suspină şi speră că, la iarnă, nu va trebui să doarmă pe stradă cu Daniela şi cu Ştefan, copilaşii ei pentru care şi-ar da oricând viaţa. Şi-ar da ultima suflare pentru cei doi prichindei, la fel cum ar face-o şi pentru copilaşul pe care îl poartă în pântece. Ea este...

Povestea unui călător de meserie. Cum se poate călători doar cu bani de mâncare

acum 39 zile

Bogdan Veselovschi este voluntar și călător de meserie. Până la 30 de ani a reușit să ajungă în 55 de țări. Cum se poate călătorii doar cu bani de mâncare.

Povestea actriței Maria Ploae

acum 43 zile

Povestea actriței Maria Ploae.

Ilie Balaci, golul care a adus victoria României în anul 1983

acum 48 zile

Ca jucător a fost "Minunea Blondă" a fotbalului românesc. Lider al generaţiei de aur din Bănie. Ca antrenor a fost supranumit "Prinţul Arabiei". În fotbalul anilor '80, a dus, pentru prima oară în istorie, o echipă din România în semifinalele Cupei UEFA.

Povestea fascinantă a familiei care a renunţat la tot pentru un vis! Cu casa pe patru roţi au fost în peste 11 ţări, iar ultimul copil s-a născut chiar în rulotă

acum 52 zile

Au renunţat la viaţa cotidiană şi de aproape 2 ani locuiesc într-o rulotă! Au lăsat luxul şi comfortul şi trăiesc o viaţă de nomazi. Cu casa pe patru roţi au fost în peste 11 ţări, iar capul familiei a asistat la naşterea ultimului copil, chiar în rulota care le-a devenit cămin!

Povestea neştiută a complicilor Loredanei Chivu. Care era rolul blondei în schema infracțională

acum 55 zile

Spynews.ro a publicat în exclusivitate povestea neştiută a complicilor Loredanei Chivu. Aflați cum i-a prins poliţia şi care era exact rolul fostei asistente în schemă.

Povestea incredibilă de viață a Ceraselei Rogen. A fost terorizată de mama vitregă: „Mă lovea fizic si psihic”

acum 60 zile

Cerasela Rogen are o poveste de viață incredibilă. Life coach de meserie, aceasta face dezvăluiri dureroase despre mama vitregă care a terorizat-o în copilărie: „Mă lovea fizic si psihic”.

Povestea cuplului Gabriela - Dan: ”Prima dată m-a atras la ea ochii, după aia și... portbagajul!”

acum 68 zile

Iată povestea cuplului Gabriela - Dan. ”Prima dată m-a atras la ea ochii, după aia și... portbagajul!”, a spus concurentul.

Povestea cuplului Vlada - Tudor: ”Ne cunoaștem de la grădiniță, de la 3 - 4 ani!”

acum 68 zile

Iată povestea cuplului Vlada - Tudor. ”Ne cunoaștem de la grădiniță, de la 3 - 4 ani!”, au spus aceștia.

Povestea cuplului Cristina - Tudor: ”În emisiune sper să nu descopăr că sunt foarte gelos”

acum 68 zile

Iată care este povestea cuplului Cristina - Tudor, de la ”Totul pentru dragoste”. ”În emisiune sper să nu descopăr că sunt foarte gelos”, a spus concurentul.

Aida Parascan, o poveste de viaţă incredibilă! Creşte singură trei copii, după ce soţul i-a murit în braţe!

acum 69 zile

Aida Parascan are poveste de viaţă cum rar ne e dat să vedem! Creşte singură trei copii după ce soţul i-a murit în braţe, iar casa i-a ars din temelii. Acum, câştigătoarea unui concurs de gătit şi-a găsit un nou iubit şi incearcă să îşi refacă viaţa. Dovada că iubirea...

1
2
3
4
5
»