Cautare: 758 rezultate dupa tagul "poveste"

Povestea fântânii care a salvat Sighișoara

acum 1 zile

Este unica cetate medievală locuită din întreaga Europă, iar asta atrage un număr record de turişti, an de an! Mai ales că au ce vedea. Iar una dintre cele mai interesante clădiri din Sighişoara este cea care are o fântână în interior. Este o fântână de legendă, pentru că...

Poveste emoționantă de viață la „Chefi la cuțite”. Chef Bontea, surprins de fiica sa

acum 2 zile

Competiţie plină de surprize la „Chefi la cuţie”! Cum au fost surprinşi cei trei juraţi de fiica lui Chef Bontea.

Un pompier din Prahova a abandonat sportul pentru a salva vieţi

acum 8 zile

A dat viața de sportiv de performanţă pe cea de salvator de vieţi! Aşa se poate rezuma povestea unui pompier din Prahova, îndrăgostit iremediabil de această meserie.

Decor de poveste! Magnoliile atrag turiștii, în parc

acum 8 zile

Nu doar obiectivele turistice ale unui oraş atrag turiştii. O pot face şi. magnoliile care înfrumuseţează aleile unui parc. Se întâmplă lângă Deva, acolo unde oamenii merg special să se plimbe printre arborii diafani şi se pozează în decorul de poveste.

Povestea emoționantă a handbalistei care a surzit. La 21 de ani medicii i-au pus un diagnostic cumplit

acum 9 zile

Povestea emoționantă a handbalistei care a surzit. La 21 de ani medicii i-au pus un diagnostic cumplit care i-a schimbat viața radical.

Povestea copilului, care, după ce a cântat într-un hypermarket, a ajuns să fie invitat să cânte la un celebru festival

acum 13 zile

În Statele Unite, există un lanţ de magazine destinat oamenilor pe care nu îi dau banii afară din casă! De asemenea, în respectivele hypermarketuri, apar cele mai extravagante personaje. Însă, din când în când, se remarcă şi câte un talent. De această dată, vorbim despre un...

O poveste îngrozitoare a şocat o întregă comunitate din judeţul Vaslui

acum 13 zile

O fată de 17 ani ar fi fost violată de propriul tată. luni la rând. Se pare că mama acesteia ar fi ştiut de orori, dar nu a avut curaj să-l denunţe pe bărbat, de frică. Individul a ajuns după gratii, în timp ce adolescenta are nevoie de ajutorul psihologilor.

Face sado-maso, ca să-și crească fiul bolnav. Clientul e sclavul ei, iar din asta își câștigă pâinea. Oana, concurenta în latex cu o poveste de viață impresionantă

acum 15 zile

Poveștile impresionante își fac loc în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite". Oana Stamate are 30 de ani, își spune Kenia, numele de scenă pe care l-a primit la videochat. Face sado-maso, ca să se întrețină. Clientul e... sclavul ei, iar din asta își câștigă pâinea.

Brigitte Năstase, povestea primei relații: ”La un festival de modă am mers cu capul spart. El nu a fost de acord. Am ieșit locul unu pe țară”

acum 16 zile

Brigitte Năstase spune la Acces Direct povestea primei relații. ”La un festival de modă am mers cu capul spart. El nu a fost de acord. Am ieșit locul unu pe țară”, a spus aceasta.

Povestea de iubire a lui Ionuț Iftimoaie cu Maria, soția lui: ”Ne-am cunoscut înaintea unei gale”

acum 17 zile

Ionuț și Maria Iftimoaie formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Iată povestea lor de iubire.

Edi Mexicanu și soția, poveste de dragoste ca în filme

acum 18 zile

Edi Mexicanu și soția vorbesc despre povestea lor de dragoste desprinsă parcă din filme. Cei doi sunt extraordinar de fericiți împreună

Povestea neștiută a fumoasei Catrinel Menghia. Tot ce nu știai despre manechinul de top

acum 25 zile

Este manechin de top, actriţă şi a cucerit lumea întreagă cu frumuseţea ei. Se învârte în cele mai înalte cercuri însă, tot nu are ce şi-a dorit. Noi am aflat ce vis neîmplinit are Catrinel Menghia!

Povestea incredibilă a unui om care nu s-a dat niciodată bătut: „Am avut neînțelegeri chiar și în familie”

acum 27 zile

Un fost fotbalist de la Dinamo s-a văzut nevoit să renunţe la cariera sa, iar astăzi este un cunoscut designer de pantofi. Povestea de viaţă incredibilă a unui om care nu s-a dat bătut şi a luptat pentru visul său, chiar dacă viaţa l-a lovit de multe ori.

Melodia „Dragoste în haine de casă” dezvăluie povestea de dragoste ce a inspirat toată această mini-serie

acum 29 zile

Melodia lui Andrei Leonte, „Dragoste în haine de casă”, dezvăluie povestea de dragoste ce a inspirat toată această mini-serie.

Interviu, în premieră, cu Nikos Vertis. Povestea din spatele succesului

acum 38 zile

Ce face celebrul Nikos Vertis atunci când nu este pe scenă, dar şi care sunt planurile de viitor ale artistului, într-un interviu exclusiv.

Povestea jandarmului campion la maraton. A avut 105 kilograme, dar a ales să-şi schimbe radical destinul

acum 38 zile

O impresionantă poveste de viaţă vine din Dâmboviţa, acolo unde un jandarm montan a reuşit să învingă greutăţile şi la propriu, şi la figurat. La 22 de ani avea 105 kilograme, dar a ales să-şi schimbe radical destinul. A slăbit 35 de kilograme, s-a înscris la maraton şi a...

Povestea româncei care a cucerit America. După ce a fost profesoară de informatică, a devenit campionă la fitness

acum 39 zile

De mai bine de 14 ani, Gabriela Panduru este stabilită peste Ocean, acolo unde participă la conscursuri de fitness și prezentări de modă pentru case celebre. Povestea româncei care a cucerit America, dar și cum a ajuns aici aflăm de la ea.

Nick Vujicic, omul care înoată, conduce şi joacă fotbal, deși s-a născut fără mâini și picioare

acum 43 zile

Nick Vujicic, președintele în vârstă de 32 de ani al unei companii pentru discursuri motivaționale, s-a născut fără membre. Insultat și batjocorit de colegi, în copilărie a fost la un pas să-și pună capăt zilelor. Însă ceea ce nu l-a doborât l-a făcut mai puternic iar astăzi...

Povestea celui mai frumos cuplu de balerini: „În urma accidentului de mașină, am stat două luni la pat”

acum 43 zile

Cel mai frumos cuplu de balerini, în platoul matinalilor. Teodor Rădulescu și partenera lui, Alexandra Shine, au o poveste de viața emoționantă.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV