Cautare: 789 rezultate dupa tagul "poveste"

Astrologul Minerva, povestea teribilă a vieții ei: ”Am stat foarte mult timp în spital”

acum 7 zile

Gabriela Dima, Minerva, a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie, însă, după câțiva ani avea să afle că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge. ”Am stat foarte mult timp în spital”, a spus astrologul.

Povestea incredibilă a Andreei Roşca, următoarea Simona Halep

acum 8 zile

S-a născut cu o malformaţie la picioare, iar medicii i-au spus că îşi va petrecere restul vieţii într-un scaun cu rotile. Astăzi nu doar că merge, dar joacă tenis de performanţă şi câştigă turnee. La 19 ani, Andreea Roşca este următoarea Simona Halep.

Marian are 34 de ani și a venit să o cunoacă pe Cornelia

acum 9 zile

Marian are 34 de ani și a venit să o cunoacă pe Cornelia. Va fi acesta începutul unei povești de dragoste între cei doi?

Povestea incredibilă a lui Vasile, un român pentru care imposibilul nu există

acum 13 zile

A pornit de la zero şi a clădit totul, pas cu pas. Dacă la 25 de ani dormea pe străzi şi nu avea ce mânca, azi e un antreprenor de succes, cu o afacere la care puţini s-ar gândi. Aflați povestea impresionantă a lui Vasile, un om care nu s-a dat niciodată bătut

Cornelia a decis să-l cunoască pe Sandu: "Vedem ce se întâmplă"

acum 14 zile

După ce i-a ascultat povestea de viață a lui Sandu, mai ales partea în care i-a decedat soția, Cornelia a decis să-l cunoască mai bine.

Povestea Ioanei Lee, românca care a fost măritată cu un prinț japonez: ”Făceam cam 580 de plecăciuni pe zi!”

acum 21 zile

Ioana Lee a venit la ”Totul pentru dragoste” și și-a spus povestea căsătoriei cu prințul japonez. ”Făceam cam 580 de plecăciuni pe zi!”, a spus aceasta.

Iulia, poveste de iubire la semafor: ”Mereu am știut că voi avea două căsătorii!”

acum 24 zile

Iulia are 35 de ani, iar de-a lungul vieții sale și-a schimbat profesia de mai multe ori.

Totul pentru dragoste! Adriana Draguț, despre relația cu Eduard și viața de mămică: ”L-am luat pe David și am mers cu el la repetiții”

acum 27 zile

Adriana Draguț. soția lui Eduard, vorbește despre copil ei cu Eduard. Aceasta a fost nevoită să meargă cu cel mic la repetiții. Relația dintre cei doi soți s-au răcit, iar atenția a fost mai mult îndreptată spre copil.

Au sute de mii de fani în toată țara! Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, cuplul momentului în showbiz

acum 29 zile

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua vorbesc despre povestea lor de dragoste. Cei doi au numeroase piese împreuna, iar melodie împreună au înregistrat-o la începutul relației.

Tamara, poveste de viață cutremurătoare. La doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, doctorii i-au spus că are metastaze osoase, la plămâni și ficat

acum 29 zile

Tamara, poveste de viață cutremurătoare. La doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, doctorii i-au spus că are metastaze osoase, la plămâni și ficat.

Oana Zăvoranu trăieşte o poveste de dragoste ca-n filme!

acum 32 zile

De când s-a unit destinele cu Alex Ashraf, bruneta este doar un zâmbet. Şi nu ezită să împărtăşească fanilor, aproape în fiecare zi, instantanee cu ei doi, dar şi să-şi facă declaraţii de dragoste pe Internet. Cei doi formează un cuplu noncoformist, întrucât Alex e mai tânăr...

O poveste de dragoste. Deea Maxer: ”Dinu a fost primul meu iubit, și ultimul. Nu am simțit diferența de vârstă dintre noi”

acum 34 zile

Deea Maxer a dezvăluit, la Prietenii de la 11, povestea ei de dragoste. ”Dinu a fost primul meu iubit, și ultimul. Nu am simțit diferența de vârstă dintre noi”, a spus aceasta.

Poveste fascinantă a medicului-erou Ioan Lascăr. A salvat 40.000 de vieți și nu se oprește aici

acum 35 zile

Poveste fascinantă a medicului-erou Ioan Lascăr. A salvat 40.000 de vieți și nu se oprește aici. Lista reușitelor lui este imensă.

Andreea Marin se implică într-o cauză nobilă! Ajută un tânăr care a suferit un accident de motocicletă!

acum 37 zile

Andreea Marin se implică într-o cauză nobilă! Ajută un tânăr care a suferit un accident de motocicletă!

Povestea incredibilă a Biancăi Sârbu! A fost diagnosticată de trei ori cu cancer

acum 37 zile

Povestea incredibilă a unei cunoscute prezentatoare tv. Bianca Sârbu a fost diagnosticată de trei ori cu cancer! Soţul i-a murit pe scenă, în timp ce ea cânta.

Irina Rimes, povestea necenzurată din spatele succesului!

acum 38 zile

Irina Rimes, povestea necenzurată din spatele succesului! Prin ce momente cumplite a trecut şi cum a reuşit să învingă depresia.

Irina Rimes, povestea necenzurată din spatele succesului: "Am muncit! Am fost și în depresie"

acum 38 zile

Irina Rimes își spune povestea necenzurată din spatele succesului! Prin ce momente cumplite a trecut şi cum a reuşit să învingă depresia. Confesiunile artistei, în exclusivitate, la Star Magazin.

Povestea dâmbovițeană care depășește orice telenovelă. Un crai de oraș i-a suflat iubita prietenului său și a lăsat-o însărcinată

acum 43 zile

Avem detalii picante din cea mai tare telenovelă din showbiz! Unul dintre cei mai râvniţi crai de Dorobanţi i-a suflat iubita celui mai bun prieten.

Secretul numelui micuțului prinț. Ce poveste tristă ascunde familia regală

acum 45 zile

Cel de-al treilea bebeluş al lui Kate Middleton și al prințului William poartă un nume care are în spate o poveste tristă. Ducii de Cambridge au stabilit împreună cu familia regală să-i pună numele prințul Louis Arthur Charles, în memoria Lordului Louis Mountbatten care a fost ucis...

O poveste ca din filme a trăit o femeie din Braşov

acum 49 zile

Cu o afecţiune gravă la rinichi şi dependentă de dializă, tânăra a rămas însărcinată. Un caz medical rar şi dificil care i-ar fi putut pune în pericol viaţa şi ei, dar şi copilului nenăscut. Braşoveanca a riscat însă şi a dus sarcina până la capăt. Iar acum are o fetiţă...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV