Cautare: 677 rezultate dupa tagul "poveste"

Povestea incredibilă a unei foste concurente „Chefi la cuțite”. S-a măritat la 16 ani și a luptat împotriva părinților ei

acum 1 zile

Nina Rus, fosta concurentă la „Chefi la cuțite”, are o poveste de viață incredibilă. Mâncărurile ei au ajuns cunoscute în toată lumea, însă viața nu a fost prea blândă cu ea. Aceasta s-a măritat la 16 ani și a luptat împotriva părinților ei.

Poveste inedită de Crăciun. Flavius Teodosiu: "Am trecut granița fraudulos în Germania"

acum 2 zile

Celebrul saxofonist român, Flavius Teodosiu, a venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" cu povești din tinerețe.

Andra, drumul de la copilărie la o carieră de succes: „La șapte ani am debutat pe scenă”

acum 3 zile

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Artista a parcurs un drum frumos de la copilărie la o carieră de succes, fiind mereu încurajată de tatăl ei.

Mellina și-a pus povestea de viață în versuri: „El mi-a spus că nu poate să accepte muzica”

acum 4 zile

Într-un moment în care nu mai spera să reuşească, a apărut piesa care a făcut-o celebră. Însă pentru a reuşi în muzica, a trebuit să facă unul dintre cele mai mari sacrificii. Puțini știu însă că ea, Mellina, și-a pus povestea de viață în versuri.

George, amintiri dureroase din copilărie: „Mereu primeam nuiele și furtun de Moș Nicolae”

acum 6 zile

George a povestit despre amintirile din copilărie pe care le avea de Sfântul Nicolae. Acesta a povestit că tatăl său i-a fost profesor o singură zi, în clasa a VIII-a, dar și că ascundea de fiecare dată făcălețul și furtunul atunci când se apropia această zi sfântă.

Totul despre povestea de iubire dintre Betty Salam și Cătălin

acum 7 zile

S-au logodit în urmă cu câteva luni, iar acum Betty Salam şi iubitul său se pregătesc intens pentru clipa în care vor spune "Da". Cei doi îndrăgostiţi au vorbit despre frumoasa dragoste care îi leagă, dar şi despre ziua în care îşi vor jura credinţă veşnică în faţa lui...

Andreea Răducan, povestea unei super campioane: „Ceea ce contează cel mai mult este că nu am regrete”

acum 7 zile

Andreea Raducan, povestea unei mari campioane! Un interviu sincer despre greutăţile întâmpinate în carieră, dar şi despre regrete. Işi doreşte ca fiica ei să împărtăşească aceeaşi pasiune pentru sport şi, de ce nu, să urmeze o carieră în gimnastică.

O poveste de iubire regală! În 2008, Regele și Regina au aniversat nunta de diamant

acum 8 zile

Şapte decenii, Regele Mihai şi Regina Ana au format un întreg şi au trăit cu demnitate o viaţă fară pretenţii. Un rege ţinut departe de ţara lui şi o prinţesă renegată de familie pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat cu altă religie

O poveste de iubire Regală. În 2008 Regele și Regina au aniversat nunta de diamant

acum 8 zile

Regele Mihai şi Regina Ana au format un întreg şi au trăit cu demnitate o viaţă fară pretenţii. Un rege ţinut departe de ţara lui şi o prinţesă renegată de familie pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat cu altă religie.

Povestea de viață fabuloasă a Patriciei Kaas

acum 8 zile

A lipsit de pe scenă timp de doi ani. După trei decenii de carieră, Patricia Kaas reuşeste să transmită publicului emoţie la fiecare apariţie. Acum, s-a reinventat.

Povestea celei mai tinere regine care a făcut înconjurul lumii

acum 8 zile

A fost supranumită „Kate Middleton de Himalaya", e de o frumuseţe răpitoare şi ascunde o poveste de viaţă incredibilă! La numai 27 de ani s-a căsătorit cu regele şi a ajuns să fie iubită de întreg regatul.

Giovanni Becali și soția, poveste de iubire. Cum a reușit să o convingă să îl ierte

acum 9 zile

Au venit sărbătorile, vorbim despre poveşti de iubire! Una dintre ele este cea a afaceristului Giovanni Becali şi soţia sa. Lucruri mai puţin cunoscute până acum au ieşit la iveală.

Povestea unui erou în viaţă, participant în cel mai sângeros război

acum 12 zile

Astăzi, de Ziua Naţională a României o să vă spunem o poveste despre curaj, omenie şi patriotism. Este povestea unui erou în viaţă, care a trăit în tranşee experienţa celui mai mai sângeros război din istoria umanităţii.

99 DE ANI DE LA UNIREA DE LA ALBA IULIA. Florin Cramariuc, meșter popular, povestea din spatele lingurilor sale

acum 12 zile

Florin Cramariuc, meșter popular, a realizat o serie de linguri cu o poveste remarcabilă în spate.

Povestea românilor din Chicago care au fost arestaţi de trupele speciale SWAT pentru că... tăiau porcul în curte

acum 15 zile

Scene care i-au dus pe poliţişti cu gândul la ucigaşi în serie.

Povestea unei ambiţii incredibile! A slăbit 70 de Kg în zece luni!

acum 19 zile

La 31 de ani cântărea 161 de kg, kilograme pe care le-a acumulat în urma celei mai mari tragedii din viaţa lui: şi-a pierdut mama. A ajuns la urgenţe şi a fost la un pas de moarte.

Povestea de viață a Stelei Popescu

acum 19 zile

Ironia vieții a făcut ca după zeci de ani trăiți pe scenă, înconjurată de mii de oameni, Stela Popescu să își dea ultima suflare, acasă, în momentul în care era singură. Nu a știut nimeni ce suferință o apasă, nu a știut nimeni dacă o doare ceva. Și-a jucat rolul vieții cu...

Poveste de iubire ca a lor nu vezi nici în filme! Alexandra și Cosmin decid să înfrunte „Marele Zid”

acum 20 zile

Alexandra și Cosmin Ciucanu au venit la „Marele Zid” cu cea mai frumoasă poveste de iubire și un vis pe care speră să și-l poată îndeplini cât mai curând!

Andreea Marin vorbește despre iubitul său: „Omul de lângă mine mă echilibrează ca femeie”

acum 20 zile

Anul 2017 a fost unul plin pentru Andreea Marin. Acum se consideră o femeie împlinită, mai ales că a apărut în viaţa ei un om frumos, aşa cum o declară chiar ea. Vedeta vorbește despre cât de mult i s-a schimbat viaţa în ultimul timp, dar şi de ce are nevoie Andreea Marin de la un...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV