Cautare: 688 rezultate dupa tagul "poveste"

Povestea neştiută a complicilor Loredanei Chivu. Care era rolul blondei în schema infracțională

acum 2 zile

Spynews.ro a publicat în exclusivitate povestea neştiută a complicilor Loredanei Chivu. Aflați cum i-a prins poliţia şi care era exact rolul fostei asistente în schemă.

Povestea incredibilă de viață a Ceraselei Rogen. A fost terorizată de mama vitregă: „Mă lovea fizic si psihic”

acum 7 zile

Cerasela Rogen are o poveste de viață incredibilă. Life coach de meserie, aceasta face dezvăluiri dureroase despre mama vitregă care a terorizat-o în copilărie: „Mă lovea fizic si psihic”.

Povestea cuplului Gabriela - Dan: ”Prima dată m-a atras la ea ochii, după aia și... portbagajul!”

acum 15 zile

Iată povestea cuplului Gabriela - Dan. ”Prima dată m-a atras la ea ochii, după aia și... portbagajul!”, a spus concurentul.

Povestea cuplului Vlada - Tudor: ”Ne cunoaștem de la grădiniță, de la 3 - 4 ani!”

acum 15 zile

Iată povestea cuplului Vlada - Tudor. ”Ne cunoaștem de la grădiniță, de la 3 - 4 ani!”, au spus aceștia.

Povestea cuplului Cristina - Tudor: ”În emisiune sper să nu descopăr că sunt foarte gelos”

acum 15 zile

Iată care este povestea cuplului Cristina - Tudor, de la ”Totul pentru dragoste”. ”În emisiune sper să nu descopăr că sunt foarte gelos”, a spus concurentul.

Aida Parascan, o poveste de viaţă incredibilă! Creşte singură trei copii, după ce soţul i-a murit în braţe!

acum 16 zile

Aida Parascan are poveste de viaţă cum rar ne e dat să vedem! Creşte singură trei copii după ce soţul i-a murit în braţe, iar casa i-a ars din temelii. Acum, câştigătoarea unui concurs de gătit şi-a găsit un nou iubit şi incearcă să îşi refacă viaţa. Dovada că iubirea...

Maria Cârneci, povestea succesului în muzica populară: "Am făcut 36 de cd-uri"

acum 16 zile

Povestea fabuloasă a succesului în muzica populară a Mariei Cârneci, celebra cântăreață de muzică folcorică.

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, povestea de viaţă necenzurată! "Tata a fost de acord să fac actorie"

acum 20 zile

Aşchia nu sare departe de trunchi! Dacă tatăl se numără printre numele importante din fotbal, fiul vrea să cucerească lumea cinematografiei. Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a acordat un interviu spumos în care a dezvăluit lucruri neştiute până acum.

Anca Sigartău, poveste de viață fabuloasă: "Când am pierdut casa m-am gândit că am câștigat un palat în cer"

acum 28 zile

În 1985, Anca Sigartău a fost admisă la la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa profesorului Dem Rădulescu. Povestea de viață a actriței este una fabuloasă.

Povestea pozei din abator a vegetarienei Flavia: ”Prin câte am trecut... Mirosea foarte puternic”

acum 30 zile

Dani și Flavia prezintă la Neatza povestea pozei din abator. ”Prin căte am trecut... Mirosea foarte puternic”, a spus dansatoarea de la Neatza.

Cum a început povestea succesului lui Guess Who: „Mă inspir din ceea ce se întâmplă”

acum 33 zile

Guess Who a spus cum e să fii un anonim celebru. Cântăreţul a vorbit despre cariera sa în ascensiune şi despre ceea ce îl inspiră pentru a face piese care să se afle pe buzele tuturor, ba mai mult decât atât, Guess Who a explicat ce mesaj vrea să transmită prin majoritatea pieselor...

Povestea de viață a lui Nadd Hu, frumoasa prezentatoarea de la ZU: „Mama e româncă, tata e chinez”

acum 41 zile

Nadd Hu este printre cele mai exotice prezentatoare de la ZU TV. Frumoasa brunetă a venit la Răi da buni să ne împărtășească povestea ei de viață: „Mama e româncă, tata e chinez”.

Niculina Moica a fost arestată şi supusă unor chinuri groaznice la vărsta de 16 ani. Femeia a stat în închisoare timp de 1830 de zile

acum 41 zile

Vã spunem povestea unei doamne care, la 70 de ani ai sãi, rememoreazã adolescenta de cosmar pe care a trãit-o. Pe când avea doar 16 ani, a fost închisã vreme de 5 ani la Jilava. Niculina Moica a fost arestată şi supusă la chinuri groaznice. A plătit aproape cu viaţa pentru o faptă pe...

Sore, despre povestea de iubire cu tatăl fetiței sale

acum 42 zile

Sore, despre povestea de iubire cu tatăl fetiței sale. Vedeta susține că Alina Eremia i-a făcut cunoștință cu iubitul ei.

Beyonce, povestea unui fenomen mondial

acum 43 zile

Beyonce este cea mai bine plătită femeie din industria muzicală, piesele ei au făcut înconjurul lumii şi are 37 de ani. Artista munceşte la fel de mult, încă de pe vremea când era copil

Povestea necenzurată a succesului trupei The Motans: "Muzică mi-am dorit să fac toată viața"

acum 45 zile

The Motans este dedicat carierei muzicale sută la sută, iar numele de scenă a fascinat o întreagă Românie. Priviţi de unde a pornit acest proiect şi cum s-a gândit Denis la acest nume.

Povestea de viață a lui Mihai Onilă a emoţionat o ţară întreagă

acum 50 zile

Povestea lui a emoţionat o ţară întreagă. Fetiţa lui în vârstă de doar 8 ani a murit în urma unei boli necruţătoare, iar el a fost un exemplu al puterii şi speranţei! Mihai Onilă vine în platoul Agenţia VIP.

La doar 10 ani, Flavio își îngrijește singur mama bolnavă: „Tata nu vrea să știe de mine...”

acum 60 zile

Flavio Amariei are vârsta de 10 ani și de mic copil a avut grijă singur de mama lui bolnavă. „Tata nu vrea să știe de mine...”, a declarat micuțul.

Sfârșit de poveste între Irinel Columbeanu și iubita tinerică

acum 60 zile

Inevitabilul s-a produs! Deşi formează un cuplu de numai câteva luni, Irinel Columbeanu şi Oana Cojocaru şi-ar fi spus bye-bye! Sau mai pe româneşte aşa: adio, te pup, pa, pa, iar noi avem toate detaliile!

Povestea neştiută a lui Neti Sandu

acum 63 zile

Povestea neştiută a lui Neti Sandu, o poveste absolut impresionantă.S-a căsătorit, la 24 de ani. Căsnicia a durat doar doi ani, dar ce a urmat după a fost şi mai interesant. Neti a găsit pe cineva alături de care să îşi refacă viaţa. Dar odată cu această mare iubire, a venit şi...

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv