Cautare: 666 rezultate dupa tagul "poveste"

Ema a venit să-l cunoască pe Marian. Ultima ei relația a lăsat-o cu traume

acum 4 zile

Ema are 21 de ani și a venit să-l cunoască pe Marian. Tânăra mărturisește că ultima ei relație a durat șapte luni și s-a transformat într-o perioadă traumatizantă.

Ralflo, urmărit de ghinioane de mic copil. A rămas fără tată și a fost părăsit de iubită

acum 6 zile

Ralflo este urmărit de ghinioane de mic copil. Artistul a rămas fără tată și a fost părăsit de iubită. „Pentru mine familia este pe primul loc”, a declarat acesta.

Puya și Sișu, interviu necenzurat! Cum a început povestea succesului

acum 6 zile

Puya și Sișu au mărturisit cum a fost începutul carierei lor, dar și cum au reușit să depășească momentul în care nu au mai avut același succes de la început.

Doddy, povestea succesului! Totul despre coloborarea cu Lora

acum 9 zile

Doddy spune, într-un interviu acordat reporterilor Antena Stars, povestea succesului său. Artistul vorbește despre începuturile colaborării cu Lora.

Molly Bloom, interviu exclusiv pentru Antena Stars

acum 10 zile

Femeia care a revoluţionat o lume dominată de bărbaţi, în direct la Antena Stars! A fost sportiv de performaţă, a participat la Jocurile Olimpice, dar s-a accidentat grav şi totul s-a sfârşit.

Mihaela, poveste de viață impresionantă: "Mami, iartă-mă că te-am lăsat în lacrimi și am fugit!"

acum 11 zile

Mihaela a venit să-l cunoască pe Claudiu. Tânăra are o poveste de viață impresionantă, la vârsta de 16 ani a fugit de acasă.

Dorel vrea să-și găsească marea dragoste! Se va lăsa impresionată Gabriela de povestea lui de viață?

acum 13 zile

Lui Dorel i s-au sechestrat actele și a ajuns un sclav, neputând să apeleze la ajutor. Tânărul este hotărât să-i cucerească inima Gabriela, femeia pe care dorește să o cunoască mai bine.

Minodora la Maxim, povestea succesului!

acum 18 zile

O țară întreagă îi cunoaște viața fericită de azi, dar nimeni nu bănuiește câte drame poartă în suflet Minodora. În atmosfera relaxată din casa ei de la mare, artista și-a pus viața pe tavă în fața Adrianei Bahmuțeanu. Sărăcia lucie din copilărie, povestea de dragoste...

Nuntă spectaculoasă în Thailanda

acum 18 zile

Dima și Masha sunt doi tineri care și-au dorit din tot sufletul să își unească destinele într-un loc desprins din povești, cu ținute pe măsură.

În ciuda bolii care îi îngreunează deplasarea, Alina se consideră o învingătoare

acum 19 zile

În ciuda bolii care îi îngreunează deplasarea, Alina se consideră o învingătoare. Alături i-a fost mama ei, persoană care a încurajat-o necondiționat și a sprijinit-o indiferent de situație.

Lacrimi și emoție la "Te iubesc de nu te vezi"! Povestea de viață a Anei Maria a impresionat pe toți din platou

acum 24 zile

Lacrimi și emoție la "Te iubesc de nu te vezi"! Povestea de viață a Anei Maria a impresionat pe toți din platou

Jeni Nicolau, poveste de viață incredibilă: „Mama a făcut eforturi supraomenești să ne crească”

acum 25 zile

Jeni Nicolau are o poveste de viață incredibilă. Au fost umiliți de mici și puși la zid pentru ca nu aveau prea mari posibilități financiare. „Mama a făcut eforturi supraomenești să ne crească”, a declarat artista.

Monica tatoiu, înșelată de soț în noaptea nunții ”tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta în vestiar”

acum 26 zile

Monica Tatoiu, înşelată în noaptea nunţii! Iar cel care l-a găsit pe soţul ei cu amanta a fost chiar tatăl vedetei. Doamna de fier a showbizz-ului românesc a spus de ce i-a ascuns acest lucru şi cum a aflat povestea.

Povestea celui mai tare sportiv de la mondiale. Hugo Lloris, portarul care a scris istorie în Franța

acum 28 zile

Şi-a început cariera sportivă în tenis, însă a ajuns să fie unul dintre cei mai buni portari ai lumii. Hugo Lloris, portarul care a impresionat o lume întreagă la Campionatul Mondial de Fotbal, are o poveste de viaţă uimitoare.

Fratele celebrei Andra, Săndel Mihai și Aurora, soția lui, și-au deschis sufletele: „Sunt bucuros că am un copil de nouă ani”

acum 32 zile

Au o familie de poveste. Fratele celebrei Andra, Săndel Mihai și Aurora, soția lui, și-au deschis sufletele în fața Adrianei Bahmuțeanu. Cum a fost perioada copilăriei în casa părintească a Andrei, secretele din familia artistei, dar și povestea de iubire a celebrului cuplu Săndel -...

Margareta Clipa, poveste de iubire ca în filme

acum 34 zile

Margareta Clipa a trăit o poveste de iubire ca în filme, cum rar îţi este dat să vezi. S-au iubit nebuneşte, dar părinţii nu l-au lăsat să se căsătorească cu o cântăreaţă. După zeci de ani, s-au reîntâlnit şi se iubesc ca în prima zi.

Edith Piaf de România, poveste de viață demnă de un roman

acum 35 zile

Cântăreața Luminița Pauliuc, cunoscută ca „Edith Piaf de România”, are o poveste de viață demnă de un roman. Artista face dezvăluiri neașteptate la Agenția VIP.

Povestea Scufiței Roșii, în varianta Laviniei Militaru, pe scena "Next Star"

acum 37 zile

În cea de-a patra ediție a sezonului nouă "Next Star", Lavinia Militaru realizează un "roast" de excepție la adresa Scufiței Roșii, dar și a juraților.

Răzvan Constantin, fost concurent la "Chefi la cuțite", poveste de viață impresionantă

acum 37 zile

Răzvan Constantin, concurent la "Chefi la cuțite", a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu în sezonul 5. Tânărul bucătar are o poveste de viață impresionantă.

1
2
3
4
5
»