Cautare: 614 rezultate dupa tagul "premiera"

Premiera europeană, de la Londra, a "Ultimului Jedi", a avut ca invitaţi de onoare doi prinţi din lumea reală

acum 1 zile

Prinţii William şi Harry au fost întâmpinaţi cu tot fastul cuvenit unor asemenea personalităţi. La spectacol au luat parte realizatorii şi vedetele filmului, care au primit aplauzele fanilor.

În premieră mondială pe micile ecrane filmul de animație “Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf”

acum 1 zile

Fanii ”Frozen” care urmăresc scurtmetrajul “Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf” pot câștiga o jucărie Disney – Olaf cântăreț - dacă răspund pe pagina de Facebook Antena 1 la întrebarea afișată pe ecran în timpul filmului.

"Star Wars: Ultimii Jedi" a avut premiera mondială la Los Angeles!

acum 2 zile

Star Wars: Ultimii Jedi a avut premiera mondială la Los Angeles! Accesul a fost permis şi fanilor, care şi-au cumpărat entuziasmaţi bilet, la premiera celui mai lung film al celebrei francize SF.

Pepe și Jimmy Dub, piesă lansată în premieră la Neatza

acum 12 zile

Pepe și Jimmy Dub au realizat o piesă în premieră la Neatza, "Dulce Eres Nena". Melodia are o variantă în română, dar și în spaniolă.

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Vârsta unei foste campioane mondiale şi europene la marş i-a pus în dificultate

acum 13 zile

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu sunt primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. A treia runda le-a adus în faţă o fostă campioana mondială şi europeană la marş

Nicolae Furdui Iancu cântă alături de fiul său!

acum 13 zile

Nicolae Furdui Iancu cântă alături de fiul său!

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Runda a doua: Câţi ani are Nicolae Furdui Iancu?

acum 13 zile

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu sunt primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. La runda a doua cei trei au trebuit să intuiască vârsta lui Nicolae Furdui Iancu!

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Prima rundă le-a adus în faţă o fostă Miss România!

acum 13 zile

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu sunt primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Prima rundă le-a adus în faţă o fostă Miss România!

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu, primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

acum 13 zile

Trei campioni, Cătălin Moroșanu, Marian Drăgulescu și Florin Răducioiu au venit în prima ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1. O ediție specială, care premiază intuiția cu 30.000 de euro.

Premieră pentru centrul de transplant din Iaşi! Şi-a salvat fratele geamăn

acum 15 zile

Premieră pentru centrul de transplant din Iaşi! Medicii de acolo au făcut primul transplant de la donator viu, fratele geamăn al pacientului. Însă, dincolo de reuşita medicală, există o poveste demnă de un roman.

Premieră: mașină reparată pe propria RCA! Pentru opțiunea "decontare directă", șoferii plătesc un cost suplimentar

acum 22 zile

Dai mai mulţi bani pe RCA, dar stai în faţă la service, în caz de accident. Pentru o taxă în plus, firmele de asigurări oferă decontare directă propriilor clienţi. Poate fi o salvare pentru şoferii implicaţi în accidentele provocate de alţi conducători auto lipsiţi de asigurare.

Premieră! Claudia Pavel - "Depedența"

acum 26 zile

Claudia Pavel cântă în premieră piesa "Depedența".

Premieră! Radu Ille - "Când eram pruncuți acasă"

acum 27 zile

Radu Ille cântă în premieră la Neatza piesa "Când eram pruncuți acasă".

Filmul "Ghinionistul" are premiera în cinematografele din țară pe opt decembrie. Dorian Popa face parte din distrubuția peliculei

acum 27 zile

Dorian Popa lansează piesa "Ghinionist", coloana sonoră a filmului "Ghinionistul", din distribuția căruia face parte.

Premieră! Luminița Anghel - "Am ales iubirea"

acum 29 zile

Luminița Anghel cântă la Neatza piesa "Am ales iubirea".

Premieră în justiţia din România!

acum 33 zile

Un şofer prins de trei ori băut la volan, în ultimii doi ani, şi cu permisul suspendat a fost plasat sub control judiciar pentru două luni. Iar dacă, în această perioadă, va mai fi prins la volan, riscă să ajungă în închisoare. Bucureşteanul a fost prins băut la volan în 2015,...

Ralflo - „Tată, mamă”

acum 33 zile

Ralflo a cântat la Star Matinal, în premieră, melodia „Tată, mamă”

Premieră la ”Chefi la cuțite”! Chef Bontea urlă din toți plămânii și cere ajutorul unui concurent dintr-o altă echipă: ”Pârâială, mă ajuți și pe mine?”

acum 36 zile

La bancul de lucru, echipa verde, învingătoare detașată în ultima confruntare, pornește la drum cu cel mai bun moral. Se anunță o probă epică, fiecare dintre chefi fiind decis să câștige.

Premieră în alpinism. O femeie a escaladat una dintre cele mai periculoase stânci din lume

acum 36 zile

O alpinistă din Austria a reuşit să stabilească o performanţă unică! Aceasta a devenit prima femeie care a escaladat una dintre cele mai periculoase stânci din lume, aflată în Spania. Până în prezent, doar doi bărbaţi au mai reuşit acest lucru.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV