Cautare: 571 rezultate dupa tagul "previziuni"

HOROSCOPUL ZILEI - 7 DECEMBRIE: Fecioarele se mută în casă nouă

acum 2 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 7 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 7 decembrie.

HOROSCOPUL ZILEI - 5 DECEMBRIE: Săgetătorii au neînțelegeri cu partenerul de viață

acum 4 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 5 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 5 decembrie.

Ce surprize ne rezervă astrele de 1 Decembrie

acum 8 zile

HOROSCOPUL ZILEI - 1 DECEMBRIE: Gemenii își pot întâlni jumătatea, iar Berbecii au parte de o surpriză!

HOROSCOPUL ZILEI - 23 NOIEMBRIE: Gemenii obțin un câștig suplimentar

acum 16 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 23 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 23 noiembrie.

HOROSCOPUL ZILEI - 22 NOIEMBRIE: Scorpionii câștigă mulți bani, iar Peștii au succes în afaceri

acum 17 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 22 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 22 noiembrie.

HOROSCOPUL ZILEI - 21 NOIEMBRIE: Nativii Săgetător trec printr-o perioadă aglomerată

acum 18 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 21 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 21 noiembrie.

Previziunile Mariei Ghiorghiu: ”Un glas mi-a spus că gripa aviară începe din nou în România”

acum 18 zile

Previziunile Mariei Ghiorghiu. ”Un glas mi-a spus că gripa aviară începe din nou în România”, a spus aceasta.

HOROSCOPUL ZILEI: 19 noiembrie - Berbecii sunt în formă și pot face planuri pe termen lung

acum 20 zile

Beneficiați de energie, motivație și capacitate de concentrare! Berbecii sunt în formă atât fizic, cât și intelectual și pot realiza tot ce și-au propus. Sunt favorizate negocierile și planurile de viitor pe termen lung.

HOROSCOPUL ZILEI: 8 noiembrie - Nativii Gemeni depun eforturi serioase pentru a finaliza un proiect

acum 31 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 8 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 8 noiembrie.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 NOIEMBRIE: Capricornii câștigă o sumă mare de bani

acum 32 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 7 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 7 noiembrie.

HOROSCOP DE WEEKEND - Peștii încasează o sumă de bani

acum 36 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul de weekend, 3-4 noiembrie, pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește horoscopul de weekend.

HOROSCOPUL ZILEI: 30 OCTOMBRIE - Peștii pornesc într-o călătorie neașteptată

acum 40 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 30 octombrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 29 octombrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 30 OCTOMBRIE - Berbecii se redresează din punct de vedere financiar

acum 40 zile

Nativii din zodia Berbec vor constata astăzi ca este posibil să se redreseze din punct de vedere financiar. Schimbările nu sunt mari, dar este un început care îi ajută să îţi găsească optimismul!

HOROSCOPUL ZILEI: 25 OCTOMBRIE - Nativii Scorpion sunt puşi pe schimbări mari

acum 45 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 25 octombrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 25 octombrie.

HOROSCOPUL ZILEI - 23 OCTOMBRIE : Nativii Leu trebuie să evite să-şi facă un program strict

acum 47 zile

Astăzi este o zi foarte bună pentru comunicare! Nativii din zodia Leu ar fi bine să nu-şi facă un program strict pentru că este posibil să intervină evenimente neprevăzute! Nu este exclus să afle că o persoană apropiată are probleme financiare!

HOROSCOPUL ZILEI - 22 OCTOMBRIE : Nativii Scorpioni vor avea parte de schimbări majore în viaţa lor

acum 48 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 22 octombrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 22 octombrie.

HOROSCOPUL ZILEI - 6 OCTOMBRIE: Peştii vor fi ceruţi în căsătorie

acum 64 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 6 octombrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 6 octombrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 28 SEPTEMBRIE - Săgetătorii se lovesc de momente dificile la locul de muncă

acum 72 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 28 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 28 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 27 SEPTEMBRIE - Nativii Taur au o zi plină de emoţii

acum 73 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 27 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 27 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 26 SEPTEMBRIE - Veşti bune pentru nativii Fecioară în plan financiar

acum 74 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 26 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 26 septembrie.

1
2
3
4
5
»