Cautare: 555 rezultate dupa tagul "previziuni"

HOROSCOPUL ZILEI - 6 OCTOMBRIE: Peştii vor fi ceruţi în căsătorie

acum 11 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 6 octombrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 6 octombrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 28 SEPTEMBRIE - Săgetătorii se lovesc de momente dificile la locul de muncă

acum 19 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 28 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 28 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 27 SEPTEMBRIE - Nativii Taur au o zi plină de emoţii

acum 20 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 27 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 27 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 26 SEPTEMBRIE - Veşti bune pentru nativii Fecioară în plan financiar

acum 21 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 26 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 26 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI - 25 SEPTEMBRIE: Scorpionii au probleme de sănătate

acum 22 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 25 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 25 septembrie.

Horoscopul lunii zodiacale a balanţei!

acum 23 zile

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Balanță. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

HOROSCOPUL ZILEI - 24 SEPTEMBRIE: Vărsătorii primesc o sumă mare de bani

acum 23 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 24 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 24 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 16 AUGUST - Leii au parte de certuri în relaţia amoroasă

acum 62 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 16 august pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește horoscopul zilei de 16 august.

Horoscopul zilei 20 iulie 2018. Schimbări de program de ultim moment pentru nativii din zodia Taur

acum 89 zile

Pentru nativii din zodia Taur intervin schimbări de program și nu este indicat să vă faceți un plan strict. S-ar putea să aibă de făcut câteva drumuri scurte în interes de serviciu

Horoscopul Zilei 05/07/2018. Berbecii primesc o datorie mai veche de la un prieten

acum 104 zile

Nativii din zodia Berbec vor primi de la un prieten o datorie mai veche. Este o zi favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii şi comunicării. Se pot baza pe intuiţie!

HOROSCOPUL ZILEI 4 IUNIE: Capricornii vor primi sume importante de bani

acum 135 zile

Horoscopul zilei de luni, 3 iunire, aduce multe noutăţi pentru toţi nativii. Dacă unii vor avea parte de câştiguri importante, alţii vor încerca din răsputeri să facă diferite negocieri din care să iasă avantajaţi.

Horoscop 25 Mai 2018. Taurii au parte de dificultăţi în toate activităţile care necesită simţul practic!

acum 145 zile

Taurii s-ar putea să întâmpine dificultăţi serioase în toate activităţile care necesită simţul practic! Ar fi bine să se limiteze la chestiuni de rutină!

Horoscop 24 Mai 2018. Leii au posibilitatea să încheie contracte avantajoase şi să facă investiţii serioase

acum 146 zile

Nativii Leu sunt în formă în prima parte a zilei şi dispuşi să formeze o serie de riscuri pentru a rezolva câteva probleme legate de cămin. Au posibilitatea să încheie contracte avantajoase şi să facă investiţii serioase.

HOROSCOPUL ZILEI: 23 MAI - Gemenii sunt afectați de oboseală

acum 147 zile

Horoscopul zilei de 23 Mai aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, pentru unele zodii apar probleme cu sănătatea, pentru altele se anunță o zi cu multe provocări și vești bune.

HOROSCOPUL ZILEI: 22 MAI - Vărsătorii rezolvă o situație tensionată

acum 148 zile

Horoscopul zilei de 22 Mai aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, pentru unele zodii apar probleme cu sănătatea, pentru altele se anunță o zi cu multe provocări și vești bune.

Horoscopul săptămânii! Află ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie!

acum 149 zile

Horoscopul săptămânii! Află ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie!

HOROSCOPUL ZILEI - 10 MAI: Balanțele află cauzele unor probleme de sănătate

acum 160 zile

Horoscopul zilei de 10 Mai aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, pentru unele zodii apar probleme cu sănătatea, pentru altele începutul de săptămână este unul în forță.

Horoscopul Zilei, 27 aprilie 2018. Gemenii au parte de o zi excelentă în plan profesional

acum 173 zile

Pentru nativii Gemeni se anunţă o zi excelentă în plan profesional cu discuţii fructuoase şi planuri de viitor bine concepute! Având în vedere că traversează o perioadă favorabilă ar trebui să aibă în vedere şi problemele financiare!

HOROSCOPUL ZILEI: 26 APRILIE - Nativii Scorpion primesc banii pe care îi aşteptau de mult timp

acum 174 zile

Horoscopul zilei de 26 aprilie aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, pentru unele zodii se recomandă odihna, pentru altele este momentul ideal pentru activăți diverse.

Horoscopul Zilei, 25 aprilie 2018. Gemenii riscă să sufere o deziluzie pe plan sentimental

acum 174 zile

Astăzi se recomandă prudenţă şi atenţie! Gemenii riscă să sufere o deziluzie pe plan sentimental, dar sunt capabili să o depăşească destul de uşor! Sunt activi în societate şi simt că prietenii le sunt aproape!

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv