Cautare: 860 rezultate dupa tagul "previziuni"

Ce schimbări majore aduce anul Câinelui de Pământ: „Vor fi multe divorțuri”

acum 22 ore

Numerologul face previziuni în prima zi din noul an chinezesc! Ce schimbări majore ne aduce anul Câinelui de Pământ, dar şi care sunt zodiile ce vor avea cel mai mult de suferit?

Horoscopul săptămânii! Află ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie!

acum 5 zile

Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna în curs!

Horoscopul zilei 11/02/2018. Gemenii vor avea o zi plină de amuzament

acum 7 zile

Gemenii vor avea o zi plină de amuzament. Se vor distra de minune cu prietenii sau cu rudele.

Horoscopul zilei 10/02/2018. Peştilor le place competiţia

acum 8 zile

Peştilor le place competiţia, mai ales atunci când au ceva aşi în mânecă. Multe dintre activităţile de astăzi vor sta sub semnul reuşitei.

NEATZA LA 10 ANI! Iată cum petrec zodiile dupa un deceniu alături de Răzvan şi Dani!

acum 17 zile

Nativii din zodia Berbec îşi beau cafeaua în fiecare dimineaţă alături de băieţi, apoi pleacă în grabă la serviciu ca să nu rateze niciun moment sau invitat!

Horoscopul zilei 31/01/2018. Leii sunt stimulaţi de starea de bine din sânul familiei

acum 18 zile

Pentru nativii din zodia Leu ceea ce îi stimulează entuziasmul este starea de bine pe care o au în sânul familiei. Parca şi proiectele se realizează mai repede. Sunt sfătuiţi să ţină cont de părerile partenerului de viaţă

Horoscopul lunii februarie! Află ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie!

acum 19 zile

Iată care sunt predicţiile astrele pentru fiecare zodie în luna februarie

Horoscopul zilei 29/01/2018. Taurii au parte de o relație foarte bună cu partenerul de viață

acum 20 zile

Nativii Taur ar trebui să aibă parte de o relație foarte bună cu partenerul de viață mai ales în partea a doua a zilei. Sunt șanse să rezolve împreună o problemă care îi preocupă de ceva timp!

Femeia care a prezis tragedia din Colectiv, premoniții cutremurătoare!

acum 20 zile

Previziuni sumbre pentru România! Celebra clarvăzătoare Maria Gheorghiu face un anunţ şocant! Ar fi pentru prima dată când s-ar întâmpla aşa ceva la noi în ţară!

HOROSCOPUL ZILEI - 21 IANUARIE: Nativii Leu sunt răsfățați, iar Gemenii au parte de schimbări drastice în viața lor

acum 27 zile

Horoscopul zilei de 21 Ianuarie aduce o mulţime de veşti pentru toate zodiile. Cine îşi schimbă locul de muncă, cine câştigă bani şi cine o duce bine pe plan amoros vedeţi mai jos.

Horoscopul zilei 21/01/2018. Racii întâlnesc o persoană specială care le va capta cu totul atenţia!

acum 28 zile

Racii întâlnesc astăzi o persoană specială care le va capta cu totul atenţia! Totuşi ar fi bine să nu discute pe teme prea personale, de la prima întâlnire.

HOROSCOPUL ZILEI: 20 IANUARIE - Racii îşi lămuresc neînţelegerile din cuplu

acum 29 zile

Horoscopul zilei de 20 Ianuarie aduce o mulţime de veşti pentru toate zodiile. Astrologul Remus Ionescu a detaliat pentru fiecare nativ în parte.

Virbația nașterii! Previziunile anului 2018! Ce pericole te pândesc

acum 38 zile

Specialistul Cristina Udrescu face previziuni pentru anul 2018. Vibrația nașterii vă poate afecta norocul și succesul în noul an.

Maria Ghiorghiu, previziuni șocante: „România va fi din nou în doliu național”

acum 39 zile

Maria Ghiorghiu a avut previziuni șocante despre România. Femeia care a prevestit tragedia de la Colectiv are premoniţie cutremurătoare care va îngrozi lumea!!

Oficialii BNR au previziuni sumbre pentru românii cu credite în lei. Avertizează că ROBOR ar putea ajunge în curând la 3 la sută

acum 43 zile

2018 marchează finalul epocii dobânzilor mici! Avertizarea vine din partea oficialilor Băncii Naţionale, care admit că ROBOR ar putea ajung în curând aproape de 3%. Analiştii sunt şi mai pesimişti. Din cauza inflaţiei care tot urcă, ROBOR-ul ar putea ajunge chiar la 4%. Asta...

Previziuni sunt sumbre pentru 2018!

acum 45 zile

Euro va creşte anul acesta, chiar dacă în prima zi bancară a anului, a înregistrat o scădere faţă de finalul lui 2017. Acelaşi trend crescător îl are şi indicele ROBOR, cel care ne influenţează dobânzile. Se estimează că acesta se va dubla faţă de valoarea pe care o are acum

Horoscopul zilei 21/12/2017. Capricornii vor avea o atmosferă mult mai caldă în relaţia de cuplu

acum 59 zile

Capricornii vor avea o atmosferă mult mai caldă în relaţia de cuplu, Venus o să îi ajute să fie fericiţi. Vor scăpa de situaţiile neplăcute şi îşi vor canaliza toată atenţia pe familie, casă, mai ales acum, în perioada sărbătorilor.

Horoscopul zilei 20/12/2017. Fecioare se vor apuca de o curăţenie generala

acum 60 zile

Fecioare se vor apuca de o curăţenie generala, dar nu o să uite nici de prietenii. Pe seară se vor relaxa în compania acestora.

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an, 2018: ”Va fi un an în care trebuie să fim atenți la tot ce se întâmplă”

acum 60 zile

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an al umanităţii: 2018! Celebra prezicătoare spune c n anul care vine ne aşteaptă momente extrem de dificile şi asta din cauza alegerilor deloc bune pe care le-am făcut în 2017.

HOROSCOPUL ZILEI: 17 DECEMBRIE – Nativii Săgetător vor avea parte de o întâlnire impresionantă

acum 62 zile

Pentru ziua de 17 Decembrie, astrele ne-au pregătit o multituine de surprize! În special Nativii Săgetător vor avea parte de o întâlnire neaşteptată.

1
2
3
4
5
»