Cautare: 783 rezultate dupa tagul "previziuni"

Camelia Pătrășcanu: Luni, cea mai dificilă zi a săptămânii viitoare

acum 1 zile

Luni, cea mai dificilă zi a săptămânii viitoare.

HOROSCOPUL ZILEI: 8 DECEMBRIE – Nativii Săgetător vor pleca într-o deplasare

acum 3 zile

Horoscopul zilei de 8 Decembrie aduce o mulţime de veşti pentru toate zodiile. Unele vor avea parte de surprise financiare, iar altele vor pleca în deplasări cu partenerul.

Horoscopul zilei 07/12/2017. Berbecii vor lua o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia de cuplu

acum 4 zile

Astăzi se manifestă un interes sporit pentru viaţa de cuplu! Berbecii au posibilitatea de a lua o decizie importantă cu efecte benefice pe termen lung în ceea ce priveşte armonia din relaţia cu partenerul de viaţă

Monica Tatoiu, previziuni pentru 2018: „Va fi un an care va reașeza lumea”

acum 5 zile

Casa Monicăi Tatoiu arată ca-n basme! Spiritul Crăciunului pluteşte peste tot în superba locuinţă. A împodobit bradul, livingul, dar şi curtea. Şi fiecare ornament are o poveste. Unele îi amintesc de locurile vizitate de-a lungul anilor, iar altele de copilărie.

Horoscopul săptămânii 04 - 10 decembrie 2017

acum 7 zile

Află ce ne rezervă astrele în săptămâna 04 - 10 decembrie 2017!

Schimbări extrem de rare în luna Decembrie! Astrologul face previziuni, în direct: ”Sfârșitul de an este cel mai prost pentru iepuri”

acum 8 zile

Schimbări extrem de rare în luna Decembrie! Astrologul face previziuni, în direct. Anul nu se va termina fantastic de bine pentru cei din zodia iepurelui, acest lucru nu trebuie să îi sperie.

Ce să lași în spate în 2017, în funcție de zodie!

acum 12 zile

Tie ce lectie ti-a dat 2017?

Horoscopul zilei 23/11/2017. Nativii din Rac pot fi un ajutor de bază pentru cei din jur

acum 18 zile

Nativii din Rac pot fi un ajutor de nădejde pentru cei din jur, Sunt capabili să dea sfaturi bune şi să ofere soluţii simple la problemele cotidiene.

HOROSCOPUL ZILEI - 19 NOIEMBRIE: Decizii importante pentru Fecioare, noroc chior pentru Vărsători

acum 22 zile

Vrei să știi cum stai cu banii,cu dragostea și sănătatea? Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 19 noiembrie. Iată ce v-au pregătit astrele:

Horoscopul zilei 19/11/2017. Racii ar trebui să se consulte cu familia înaintea unor modificări în casă

acum 22 zile

Racii ar trebui să se consulte cu familia înainte de a face schimbări în casă. Pentru a evita un mic conflict mai bine ar fi să ţină cont şi de părerea persoanei iubite.

HOROSCOPUL ZILEI - 18 NOIEMBRIE: Nativii Rac își regăsesc plăcerile, iar Balanțele au probleme de sănătate

acum 23 zile

Horoscopul zilei de 18 Noiembrie aduce o mulțime de vești pentru toate zodiile. Astrologul Remus Ionescu a detaliat pentru fiecare în parte.

Horoscopul zilei 18/11/2017. Berbecii îşi vor îmbunătăţii relaţia cu un vechi prieten

acum 23 zile

Berbecii îşi vor îmbunătăţii relaţia cu un vechi prieten. Au avut parte de câteva probleme în ultima vreme, însă acum îşi vor rezolva toate neînţelegerile.

Ce ne rezervă astrele: peştii trec prin situaţii ciudate

acum 24 zile

Nativii Peşti trec printr-o serie de situații, care mai de care mai ciudate, care le dau peste cap multe convingeri personale. Poate că acum sunt confuzi, însă rezultatul final va fi benefic.

Maria Ghiorghiu: „Un nor radioactiv se va împrăștia prin Ploiești”

acum 28 zile

Maria Ghiorghiu face dezvăluiri șocante. Un nor radioactiv se va împrăștia prin orașul Ploiești și va afecta foarte multe persoane.

Cutremur de 8 grade în Iran. Previziunile Mariei Ghiorghiu se adeveresc rând pe rând

acum 28 zile

Previziunile Mariei Ghiorghiu se adeveresc de fiecare dată. La o zi distanță după ce acesta a prezis un cutremur devastator, în Iran fenomenul s-a dezlănțuit.

Horoscopul Zilei, 10 noiembrie 2017. Nativii din Fecioară acordă importanţă unor chestiuni mărunte şi riscă să tensioneze relaţiile cu colegii

acum 31 zile

Nativii din Fecioară au tendinţa la locul de muncă sau în afaceri să acorde prea multă importanţă unor chestiuni relativ mărunte şi să tensioneze relaţiile cu colegii sau cu partenerii. Dacă vor privi lucrurile cu mai multă detaşare cresc şansele de a găsi o rezolvare eficientă

HOROSCOPUL ZILEI: 9 NOIEMBRIE - Nativii Taur se pregătesc să cucerească o persoană întâlnită recent

acum 32 zile

Horoscopul zilei de 9 Noiembrie aduce o mulțime de vești pentru toate zodiile. Astrologul Remus Ionescu a detaliat pentru fiecare în parte.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV