Cautare: 170 rezultate dupa tagul "prezentatoare"

Milionar de top 300, înșelat de soție, acum cu o prezentatoare: „Cred că soția mea a vrut să se răzbune”

acum 1 zile

El, unul din milionarii României, în top 300, ea prezentatoare celebră. Au o poveste de dragoste ieşită din comun. Ambii divorţaţi şi ultra cunoscuţi! Georgică Cornu, povesteşte într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, cum a fost înşelat de nevastă.

Fericire mare pentru Simona Gherghe. Fetița vedetei a făcut primii pași

acum 2 zile

Fericire mare în familia Simonei Gherghe. Fetiţa celebrei prezentatoare a făcut primii paşi. Foarte mândră de micuţa Ana Georgia, vedeta a ţinut să împărtăşească această bucurie cu toată lumea.

Andreea Tonciu și Laurette, party ca în vremurile bune. Cum au petrecut fostele asistente în club

acum 6 zile

Întâlnire de gradul zero între fostele asistente! Laurette şi Tonciu au petrecut toată noaptea într-un club de fiţe din Capitală!

Grupul Andante, surpriză pentru matinale

acum 9 zile

Grupul Andante le urează ”La mulți ani” mămicilor. Trupa de dans le face o surpriză celor două prezentatoare ”Star Matinal”

Andreea Berecleanu, cea mai bună prietenă a copiilor ei

acum 13 zile

Andreea Berecleanu, invitată în emisiunea Refresh by Oana Turcu, vorbește despre relația pe care o are cu copiii ei. Frumoasa prezentatoare spune că ea este cea mai bună prietenă a lor.

Andreea Berecleanu: „Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu să-mi facă vreo intervenție, m-ar refuza”

acum 13 zile

Andreea Berecleanu, invitată în emisiunea Refresh by Oana Turcu, vorbește despre viața ei. Frumoasa prezentatoare spune că dacă l-ar ruga pe soțul ei să-i facă vreo intervenție, ar refuza-o.

Andreea Berecleanu, are 40 dar arată de 20: „Vârsta este în sufletul nostru”

acum 13 zile

Andreea Berecleanu are 40 de ani dar arată de 20. Frumoasa prezentatoare TV spune că vârsta este doar în sufletul nostru.

Mirela Vaida, între carieră şi viaţa de familie: "Mi-am cunoscut soţul la Sibiu"

acum 15 zile

A prezentat emisiuni cu şi despre dragoste, în timp ce ea a preferat să îşi ţină familia departe de lumina reflectoarelor. Mirela Vaida ne-a vorbit într-un interviu exclusiv despre relaţia pe care o are cu soţul ei, cum s-au cunosct, dar şi cum se descurcă cu cei doi îngeraşi pe...

Zi specială pentru Simona Gherghe. Fetița prezentatoarei s-a bucurat de prima ei zăpadă

acum 16 zile

Simona Gherghe este foarte încântată, pentru că astăzi este o zi specială: ziua în care a ieşit pentru prima dată cu sania împreună cu micuţa ei! Foarte zâmbitoare, prinţesa prezentatoarei TV se bucură de prima iarnă din viaţa sa!

Confesiunile șocante ale unei jurnaliste. Vedeta vorbește despre clipele de groază, bătăile și umilințele pe care le-a suportat

acum 17 zile

O cunoscută jurnalistă TVR a fost bătută crunt de fostul iubit. Bărbatul care a umilit-o şi a agresat-o este şi el cunoscut. Prezentatoarea descrie traumele la care a fost supusă şi ororile pe care le-a trăit.

Dana Chera, despre viața profesională și personala. Vedeta vorbește despre fericire: Lucrurile nu sunt albe sau negre niciodată”

acum 20 zile

Dana Chera vorbește despre fericirea din viața profesionala și personală. Continuă să lucreze la propria persoana.

Dana Cherea, despre clarvăzători: ”Eu cred foarte mult între relația dintre părinți și copii”

acum 20 zile

Vedeta consideră că fiecare om are nevoie de un om care să vadă dincolo de furie și supărare. Prezentatoare susține că fiecare are nevoie de un suflet care să iubească necondiționat.

Gina Pistol, despre relația dintre Smiley și Ana Baniciu. Ce știe prezentatoarea despre cealaltă blondă

acum 22 zile

Gina Pistol vorbeşte despre relaţia dintre Smiley şi Ana Baniciu! Ce ştie prezentatoarea despre cealaltă blondă din viaţa artistului!

Povestea specială de dragoste din familia Andreei Berecleanu. O iubire ca în filme între părinții vedetei

acum 25 zile

Andreea Berecleanu a vorbit, într-un interviu emoționant, despre povestea specială de dragoste a părinților ei!

Geanina Ilieș a renunțat la celebritate pentru a fi femeie de afaceri

acum 28 zile

O vedeai zilnic la tv, dar a renunţat la celebritate pentru a fi femeie de afaceri. Geanina Ilieș, o apariţie rară, dar spectaculoasă. Fosta prezentatoare face declaratii, în exclusivitate, pentru Antena Stars, despre viaţa de acum, despre iubire, dar şi despre revenirea în televiziune.

Daniela Crudu: "Abia aștept să mă văd și eu la televizor, să văd cum arătam cu cobilițele pe umăr"

acum 31 zile

Daniela Crudu trebuie să ducă pe umăr cobilița cu ingredientele de pe lista primită de la Gina, prezentatoarea emisiunii.

Sunt sau nu împreună Maria Simion și Dacian Varga: „Avem o relație de prietenie”

acum 31 zile

O frumoasă prezentatoare şi un celebru fotbalist au fost surprinşi împreună de paparazzii! este vorba despre Maria Simion şi Dacian Varga. S-a înfiripat o nouă relaţie în showbiz?

Andreea Berecleanu, dincolo de imaginea de vedetă: „Cea mai importantă în cuplu este compatibilitatea”

acum 31 zile

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de ştiri din România, iar dincolo de pupitrul ştirilor, Andreea Berecleanu este o soţie şi o mamă model! Frumoasa vedetă a făcut o serie de dezvăluiri despre viaţa de familie, dar şi despre începuturile carierei.

Andreea Berecleanu: "Soțul meu nu prea mă lasă să gătesc"

acum 32 zile

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19, vorbește despre relația cu soțul ei, dar și a copiilor cu partenerul ei.

Simona Gherghe și-a revenit complet după naștere. Prezentatoarea s-a întors pe pârtie

acum 34 zile

Simona Gherghe și-a revenit complet după naștere și s-a întors pe pârtie. Prezentatoare este pasionată de schiat.

1
2
3
4
5
»