Cautare: 98 rezultate dupa tagul "prezentator"

Dan Negru a prezentat formula de succes în audienţă!

acum 2 zile

Dan Negru, regele audienţelor din România, a fost invitat la "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Cât de mult s-a schimbat Dan Negru în decursul anilor

acum 2 zile

Dan Negru, regele audienţelor din România, a fost invitat la "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Intact Media Academy continuă înscrierile pentru prima serie din acest an a cursurilor de Prezentator şi Reporter TV

acum 9 zile

Absolvenţi din generaţiile anterioare sunt deja jurnalişti recunoscuţi şi lucrează în redacţia Antena 3/Observator dar şi în toate celelalte televiziuni. Timp de trei luni, cursanţii IMA vor învăţa, printre alţii, de la Alessandra Stoicescu, Mihaela Călin, Carmen Avram, Dan Negru,...

Celebrul prezentator Octavian Ursulescu vorbește despre actorii care l-au fascinat

acum 14 zile

Celebrul prezentator vorbește despre actorii care l-au fascinat. Acesta a fost bun prieten cu Amza Pelea și Marin Morar cu care a fost tovarăși de pescuit.

Cursuri noi la Intact Media Academy

acum 19 zile

Intact Media Academy, şcoala de televizune a trustului nostru, continuă înscrierile pentru prima serie din acest an la cursurile de Prezentator şi Reporter TV. Sute de absolvenţi din generaţiile anterioare sunt deja jurnalişti recunoscuţi şi lucrează în redacţia Observator - Antena 3,...

Intact Media Academy continuă înscrierile pentru prima serie din acest an a cursurilor de Prezentator şi Reporter TV

acum 24 zile

Sute de absolvenţi din generaţiile anterioare sunt deja jurnalişti recunoscuţi şi lucrează în redacţia Observator - Antena 3, dar şi în toate celelalte televiziuni. Timp de trei luni, cursanţii IMA vor învăţa de la Alessandra Stoicescu, Mihaela Călin, Sabina Iosub, Carmen Avram,...

Florin Ristei vrea să se apuce de sport!

acum 24 zile

Prezentatorul de la Prietenii de la 11, Florin Ristei, vrea să se apuce de sport!

Smiley News! Meseria de prezentator de meteo, mai grea decât pare

acum 30 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, l-a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, cât de grea este meseria de prezentator de meteo.

Leonard Miron, fostul prezentator de televiziune, este iubitul unui duce!

acum 37 zile

Iubitul lui Leonard Miron, fostul prezentator de televiziune, a moștenit peste noapte un adevărat imperiu. Cei doi îndrăgostiți au devenit putred de bogați în Spania.

Cristi Brancu și Oana Turcu, furți de menajeră: ”Oamenii pe care îi iei în casă și se par foarte simpatici la început

acum 39 zile

Cristi Brancu și Oana Turcu au fost furați la rândul lor de menajeră. Prezentatorul intră în legătură telefonică pentru a detalia evenimentul.

Proba promterului pentru Codin Maticiuc! "Mă fac moderator la o emisiune online"

acum 44 zile

Codin Maticiuc a devenit cunoscut în lumea mondenă drept un „crai de Dorobanţi",dar în ultima vreme a devenit interesat de industria cinematografică autohtonă. Acum vrea să devina moderator la o emisiune transmisă în mediul virtual

Carismaticul prezentator, Radu Vâlcan, își mai dorește un copil: „Mai vrem un frățior sau o surioară pentru fiul nostru”

acum 46 zile

Radu Vâlcan a avut parte de o vacanţă plină cu peripeţii în Dubai şi Mauritius. Carismaticul prezentator își mai dorește un copil: „Mai vrem un frățior sau o surioară pentru fiul nostru”.

„Regele audiențelor”, interviu de senzație. Ce ar face Dan Negru dacă nu ar mai fi prezentator

acum 65 zile

Face audienţe record, dar dacă s-ar lăsa de televiziune ar alege o meserie pe care puţini ar practica-o. Unde am putea să-l vedem pe celebrul Dan Negru peste ceva timp?

Râzi cu lacrimi! Dani Oțil vrea să fie primit ca un Patriarh în emisiune

acum 69 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, vrea să fie cunoscut ca Patriarhul Daniel.

Dan Negru, de urgență la spital! Prezentatorul, la un pas să-și piardă mâna

acum 86 zile

Atunci când nu este pe platoul de filmare, Dan Negru este pe șantier și își ajută angajații să construiască cea de-a treia clădire de birouri pe care o deține.

Este prezentator al Observatorului de weekend, dar cei care îl urmăresc pe Daniel Osmanovici pe reţelele de socializare ştiu că are o grămadă de hobby-uri

acum 88 zile

Unele - cum ar fi alergatul sau mersul pe bicicletă - i-au devenit un adevărat mod de viaţă. Şi să nu uităm că este deţinătorul unui record mondial cel mai lung buletin meteo din lume. A făcut asta pentru a strânge bani pentru Kassandra, fetiţa fotbalistului Iosif Rotariu.

Mihai Gâdea a obţinut premiul de "prezentatorul anului 2017"

acum 114 zile

Performanţă mondială pentru colegii noştri de la Antena 3. Mihai Gâdea a obţinut premiul de "prezentatorul anului 2017", la gala Asociaţiei Internaţionale a Radiodifuzorilor.

Mihai Morar, transformare spectaculoasă. Asta înseamnă să fii mafiot

acum 116 zile

Mihai Morar a avut parte de o transformare spectaculoasă. Prezentatorul emisiunii Răi da Buni a intrat in rolul celebrului mafiot din filmul Nașul.

Leonard Miron, despre partenerul său de viață: "Dacă Miguel se duce o oră cu altcineva, mă simt norocos că eu îl am non stop"

acum 123 zile

Leonard Miron este foarte fericit alături de Miguel, partenerul său de viață.Îndrăgitul prezentator tv este bucuros că este alături de acest bărbat și este convins că așa va fi pâna la ultima suflare a sa.

1
2
3
4
5