Cautare: 78 rezultate dupa tagul "prezentator"

Mihai Gâdea a obţinut premiul de "prezentatorul anului 2017"

acum 18 zile

Performanţă mondială pentru colegii noştri de la Antena 3. Mihai Gâdea a obţinut premiul de "prezentatorul anului 2017", la gala Asociaţiei Internaţionale a Radiodifuzorilor.

Mihai Morar, transformare spectaculoasă. Asta înseamnă să fii mafiot

acum 21 zile

Mihai Morar a avut parte de o transformare spectaculoasă. Prezentatorul emisiunii Răi da Buni a intrat in rolul celebrului mafiot din filmul Nașul.

Leonard Miron, despre partenerul său de viață: "Dacă Miguel se duce o oră cu altcineva, mă simt norocos că eu îl am non stop"

acum 27 zile

Leonard Miron este foarte fericit alături de Miguel, partenerul său de viață.Îndrăgitul prezentator tv este bucuros că este alături de acest bărbat și este convins că așa va fi pâna la ultima suflare a sa.

Leonard Miron, îndrăgitul prezentator tv, declarații debordant de sincere

acum 27 zile

Viaţa lui Leonard Miron bate orice scenariu de film. Tot ce vreți să ştiți despre îndrăgitul prezentator tv veți afla exclusiv la "Agenţia VIP".

Răzvan Simion vrea să învețe să cânte la vioara. Prezentatorul ia lecții de la fiul lui Vicențiu Ioniță

acum 33 zile

Răzvan Simion vrea să-și arate calitațile artistice la vioară, dar mai întâi trebuie să ia câteva lecții de la fiul lui Vicențiu Ioniță.

Regulă nouă la Neatza: "În loc de mulțumesc să ții se facă masaj"

acum 33 zile

Dani vrea o regulă la Neatza. Toți cei care vor să-i mulțumească de aici încolo să-i facă masaj timp de o oră și jumătate. Prezentatorul ar fi mai satisfăcut în acest fel decât cu un simplu "mulțumesc".

Tudorel Popa se transformă în omul-bormașină. Dar care este noul lui job?

acum 33 zile

Tudorel face demonstrații în platoul Agenției VIP. El imită o bormașină, o drujbă și un copac care cade. Acesta are și un nou job de prezentator de evenimente caritabile.

El este prezentatorul de știri perverse! Cosmin Tobă i-a speriat pe jurați, dar i-a făcut să și implore noi glume

acum 37 zile

Ele este prezentatorul de știri perverse! Cosmin Tobă i-a speriat pe jurați cu învățișarea lui, însă la final i-a făcut pe aceștia să implore noi glume.

Dan Bitman, testat de doi prichindei! Artistul este prezentatorul emisiunii "Aici eu sunt vedeta"

acum 40 zile

Înainte de a se da startul emisiunii trebuia să luăm pulsul prezentatorului, dar să îl și supunem unui test sub presiune. Adică. i-am dus pe cap 2 copii de vârste diferite să vedem dacă le face față!

Radu Vâlcan a trăit în sărăcie lucie! Prezentatorul și-a pus viața în pericol în expediția din Nepal

acum 60 zile

Şi-a pus viaţa în pericol pentru a-şi îndeplini visul! La câteva zile de la întoarcerea din Nepal, Radu Vâlcan a arătat faţa nevăzută a vacanţei sale. A călătorit pe drumuri neasfaltate, prin noroaie, la marginea prăpastiei, a dormit în condiţii de neimaginat.

Intact Media Academy își așteaptă cursanții

acum 66 zile

Intact Media Academy, şcoala de televizune a trustului nostru, continuă înscrierile pentru seria din această toamnă a cursurilor de Prezentator şi Reporter TV. Sute de absolvenţi din generaţiile anterioare sunt deja jurnalişti recunoscuţi şi lucrează în redacţia Antena 3 şi...

Răzvan Simion, îngrijorător de fericit: ”Sunt pe medicamente. Poți să-mi spui orice”

acum 75 zile

Răzvan Simion este pus pe glume, deși are probleme mediale. ”Sunt pe medicamente. Poți să-mi spui orice”, a afirmat prezentatorul Tv.

Radu Vâlcan, expediție în Nepal

acum 78 zile

Radu Vâlcan şi-a îndeplinit în sfârşit visul. Prezentatorul a ajuns în Nepal, expediţie pe care şi-o doreşte de foarte mult timp şi pentru care s-a antrenat din greu. Dar se pare că acolo trece şi prin momente mai puţin plăcute.

Daniel Osmanovici, prezentatorul observatorului matinal, demostrează că poate practica orice sport

acum 128 zile

Cine spune că vacanţa şi sportul nu au nimic în comun se înşală! O demonstrează Daniel Osmanovici care se află în aceste zile în vacanţă în staţiunea Băile Felix. Prezentatorul a profitat de timpul liber şi arată cum se îmbină utilul cu plăcutul.

Raru, la ceas aniversar! Cele mai amuzante momente cu simpaticul prezentator de la Antena Stars

acum 164 zile

Raru, la ceas aniversar! Momente amuzante cu simpaticul prezentator de la Antena Stars

Brad Pitt, în rolul de prezentator meteo

acum 164 zile

În ultima vreme, tot mai multe celebrităţi din Statele Unite îşi exprimă îngrijorarea şi atrag atenţia asupra schimbărilor climatice. Printre cei mai receți care au tras un semnal de alarmă s-a aflat chiar Brad Pitt, care a intrat în rolul unui prezentator meteo puţin sarcastic.

La mulți ani, Dan Capatos! Prezentatorul împlinește 44 de ani

acum 180 zile

Dan Capatos își sărbătorește ziua de naștere prin muncă. Prezentatorul împlinește vârsta de 44 de ani.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii "Insula iubirii", şi cele mai irezistibile ispite, în platoul Xtra Night Show "Noul sezon este mult mai tare decât anterioarele"

acum 200 zile

Atingeri interzise, vise spulberate, iubiri făcute cioburi în noul sezon "Insula iubirii". Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, Robert și Maria, două dintre ispite dau din casă cele mai incendiare momente.

Liviu Vârciu are bani de dat! Prezentatorul oferă milioane celor din public

acum 201 zile

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii Za Za Sing, oferă bani persoanelor din public, dar după ce îi răspund la câteva întrebări.

1
2
3
4

Observator.TV