Cautare: 338 rezultate dupa tagul "prieteni"

Ami, imagini exclusive pentru Matinal. Cum a petrecut la concertul lui Bruno Mars

acum 3 zile

Ami a plecat în vacanţă, dar nu a uitat de noi, de bunii săi prieteni. Artista a mers şi la concertul lui Bruno Mars, iar noi avem inagini în exclusivitate!

Bromania a dat petrecere de ziua lui de naștere

acum 13 zile

Unul dintre cei mai cunoscuţi internauţi a avut parte de petrecerea vieţii lui! Au fost prezenţi sute de prieteni, iar distracţia a fost una greu de uitat!

Mii de copii sunt abuzați anual acasă, la școală sau în grupul de prieteni

acum 13 zile

Violenţa asupra copiilor rămâne un subiect tabu în România, chiar dacă se înregistrează sute de cazuri zilnic. Statisticile sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Peste 1.500 de copii au ajuns anul trecut în grija statului după ce au fost luaţi din familiile care reprezentau un...

Gabrielei nu îi place în grup, de la prima întâlnire, ar vrea ceva romantic

acum 18 zile

Gabriela și Bogdan au ieșit la prima lor întâlnire, dar aceasta a venit cu toți prietenii după el. Gabriela nu a fost încântată de acest lucru, iar acum își caută un bărbat mai serios.

Denis Alibec, noapte nebună

acum 26 zile

Denis Alibec a fost surprins la o petrecere cu prietenii. Un prieten a comentat spunând că fotbalistul a fost mereu un om calculat la băutură.

The Humans - ”Goodbye”

acum 31 zile

Formația The Humans interpretează piesa ”Goodbye” în cadrul emisiunii Prietenii de la 11.

Jennifer Anniston trece peste divorţul de Justin Theroux cu ajutorul prietenilor

acum 44 zile

Paparazii au surprins-o pe actriţă într-un club de la Hollywood şi părea. în formă. Vedeta a petrecut alături de fosta colegă de platou, Courtney Cox, şi de moderatoarea Ellen DeGeneres, şi a refuzat orice dialog cu jurnaliştii

Katy Perry, respinsă de prieteni

acum 45 zile

Sunt zile tulburi pentru Katy Perry la nivelul relaţiilor cu prietenii săi. Abia ce a îngropat securea războiului cu Taylor Swift că, se pare, şi-a pierdut o altă prietenă la fel de celebră. Rihanna nu a inclus-o pe lista invitaţilor la petercerea pe care a dat-o după gala MET....

Delia și-a adunat gașca la piscină

acum 49 zile

Cum weekendul a fost unul călduros vedetele noastre s-au distrat copios. Printre ele se numără şi Delia! Vedeta s-a relaxat acasă alături de prietenii apropiaţi. Şi nu oricum, a dat mare party la piscină.

Copil inecat sub ochii prietenilor

acum 52 zile

Un copil de 10 ani dintr-o comună din Iaşi a pierit sub privirile îngrozite ale mamei şi fraţilor lui, la scurt timp după ce se întorsese de la şcoală. Băiatul ieşise la joacă şi voia să treacă înot într-un canal de irigaţii, dar s-a înecat. A fost scos la mal de un prieten,...

Minodora nu putea petrece decât la maxim. Și-a chemat prietenii pentru o petrecere pe cinste

acum 54 zile

Unii au petrecut la mare, alţii. la grătare. Minodora şi-a chemat prietenii şi a organizat o petrecere pe cinste, în curtea casei.

Simona Halep şi Horia Tecău, distracție cu cei mai buni prieteni

acum 55 zile

Simona Halep şi Horia Tecău, aşa cum nu i-am văzut niciodată. N-au sărbătorit 1 Mai şi n-au fugit pe litoral, dar au petrecut pe rupte. Cei doi campioni s-au distrat pe cinste, alături de cei mai buni prieteni.

Câinii și pisicile pot fi prieteni? Specialistul are răspunsul

acum 65 zile

Câinii si pisicile pot fi prieteni? Specialistul vorbește despre acest subiect controversat. Cele două animale se pot înțelege sub anumite condiții.

Horoscopul Zilei, 20 aprilie 2018. Apar oportunități noi pentru toți nativii

acum 66 zile

Leii vor face cheltuieli care le depășesc bugetul, dar prietenii le vor sări în ajutor. Nativii vor primi o veste bună de la apropiați și își vor schimba complet programul.

Moduri în care se poate amenaja masa pentru prieteni sau familie

acum 67 zile

Prietenii se simt cel mai bine în jurul mesei, astfel există mai multe moduri de a o aranja pentru ca toți cei prezenți să plece cu o stare pozitivă.

Formează cupluri de vis pe marile ecrane, dar în realitate sunt prieteni

acum 68 zile

Pe marile ecrane formează un cuplu de vis! Dar în viaţa reală, sunt cel mult prieteni foarte buni. Asta deşi fanii au sperat ca faimoasele cupluri din filmele romantice să fie împreună şi în realitate.

Loredana Chelmăgan, despre participarea la "Chefi la cuțite": "Să vin aici a fost un impuls de moment"

acum 76 zile

Loredana Chelmăgan a venit la Chefi la cuțite datorită familiei și prieteniilor care mereu îi spun că are talent în bucătărie.

"Diferiti, nu inferiori!" Acesta este mesajul cu care au mărşăluit la Bistriţa copii cu autism, părinţi, prieteni şi profesori

acum 83 zile

A fost un semnal de alarmă, în Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului. Manifestări similare au avut loc şi în alte oraşe din ţară. Iar în Bucureşti mai multe clădiri-simbol au fost aseară luminate în albastru.

Nicoleta Nucă, despre prietenii falşi: "Foarte greu încep să am încredere în cineva"

acum 87 zile

Nicoleta Nucă fuge de prieteni falși! Artista ne-a povestit despre cum a reușit să nu mai bage în seamă niciun zvon despre ea, dar și despre prieteniile pe interes!

Românii, dependenți de telefonul mobil

acum 88 zile

Nu mai este o noutate că suntem dependenţi de telefonul mobil! Reţelele de socializare ne ţin ocupaţi cu orele, iar atunci când ne întâlnim cu prietenii, tot la smartphone suntem atenţi.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV