Cautare: 300 rezultate dupa tagul "prieteni"

Privirea femeilor atunci când bărbații vor să iasă la o bere cu prietenii

acum 19 ore

Dani exemplică privirea nevestelor atunci bărbații vor să vadă un meci de fotbal în oraș cu prietenii.

Dan Diaconescu nu se lasă. Le dă peste nas dușmanilor. Cum se relaxează milionarul după ce a ieșit din închisoare

acum 1 zile

Dan Diaconescu a reuşit să treacă peste momentele în care a fost închis, iar de ceva vreme și-a reluat viața socială. Zilele trecute a decis să se relaxeze puțin alături de prietenii săi.

Paris Hilton și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast!

acum 2 zile

Paris Hilton a avut parte de o mega petrecere de ziua ei! Alături de aceasta au fost prezente multe dintre vedetele internaţionale, dar şi prietenii foarte apropiaţi care i-au transmis pe rand câte un mesaj emoţionant!

Doi buni prieteni intră în lupta pentru premiul de 100 de mii de euro în show-ul "Ghiceşte vârsta"

acum 5 zile

Dan Negru îi provoacă pe Andrei şi Doru să spună cu exactitate ce vârstă au cele şapte persoanje care vor veni în faţa lor. Iar concursul devine din ce în ce mai greu. Pentru prima dată într-un platou de televiziune din România se va afla un artist de circ mexican, supranumit "Omul...

Primul târg de nunți din anul 2018

acum 18 zile

Marian Duţă, omul informat de la Prietenii de la 11, ne prezintă un material de la primul târg de nunți din anul 2018.

Pentru că a botezat copilul unor prieteni, Văru Săndel a petrecut o săptămână în Honolulu, Hawaii.

acum 22 zile

Văru Săndel vorbește despre cum a petrecut o săptămână în Honolulu, Hawaii. Datorită unei întelegeri cu niște prieteni, artistul a ajuns pentru o săptămână în una din cele mai luxoase destinații turistice.

Imagini de senzație! Nicoleta Nucă și-a făcut de cap o noapte întreagă: ”Vreau să am mai mult tupeu”

acum 22 zile

Nicleta Nucă vorbește despre despre petrecerea de aniversare. Vedeta a sărbătorit alături de cei mai aproapiați prieteni ai săi.

Trei elevi din Tg. Mureş, colegi şi prieteni din copilărie, au fost acceptaţi la Oxford

acum 32 zile

Performanţă de proporţii la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Tg. Mureş! Trei elevi din aceeaşi clasă, prieteni din copilărie, au fost admişi la prestigioasa Universitate Oxford. Dar, indiferent cât de incredibil ar părea, cei trei ar putea să refuze să studieze în...

Profesorul universitar şi soţia lui erau aproape de comă alcoolică, înainte de a-şi pune capăt zilelor. Prietenii sunt şocaţi: cei doi soţi nu obişnuiau să bea

acum 55 zile

O nouă descoperire şocantă în cazul dublei sinucideri din Iaşi! Profesorul universitar şi soţia lui erau aproape de comă alcoolică, înainte de a-şi pune capăt zilelor. Ar fi băut împreună, iar psihologii criminalişti bănuiesc că decizia finală a fost luată de comun acord.

Cum arată o zi din viața lui Smiley

acum 62 zile

Vă întrebaţi cum decurge o zi din viaţa lui Smiley? Cam ce face artistul de dimineaţa de la prima oră şi până seara? Aşa decurge o zi din viaţa artistului, pas cu pas.

Atenţie la prietenii "de ocazie"! Mai ales la aceia care oferă daruri de nicăieri

acum 67 zile

33 de oameni - îndeosebi pensionari - din Bucureşti plus alte nouă judeţe au fost jefuiţi, prin Metoda "Împrietenirea", de 18 indivizi din Constanţa. La 300 de mii de lei se ridică valoarea "tunului" dat de ei. Procurorii refac acum grupul de infractori. după gratii.

Petrecere surpriză pentru Inna. Vedeta este în lacrimi: ”Mă simt minunuat, nu mai am cuvinte”

acum 82 zile

Surpriză fabuloasă pentru Inna! Artista a aterizat pe aeroport și a fost întâmpinată de prieteni și echipă. Cântăreață este în lacrimi.

Petrecere surpriză pentru Inna chiar în aeroport. Ce i-au pregătit echipa și prietenii

acum 82 zile

Surpriză fabuloasă pentru Inna! Din moment în moment, artista va ateriza pe aeroportul Otopeni şi i s-a pregătit ceva cu totul şi cu totul special, de care ea nu are habar!

Smiley, jocuri virtuale împreună cu prietenii

acum 82 zile

Lumea crede că Smiley îşi petrece nopţile cu Ginuţa sau cu alte domnişoare cât ea e plecată în Asia, dar adevărul e cu totul altul.

Oana Roman, prietenii pe viață sau relații pe interes: ”De mică mi-am dorit o familie mare”

acum 83 zile

Oana Roman vorbește despre prietenii adevărați dar și despre cei care au fost alaturi de ea doar din interes. Vedeta a declarat că mereu și-a dorit o familie mare.

Ce face Smiley în lipsa Ginei. Artistul își ocupă timpul cu prietenii

acum 87 zile

Se pare că Smiley suferă de insomnii când Gina Pistol nu este acasă. Artistul încearcă să își ocupe timpul cu diverse lucruri și a mers la o întalnire cu prietenii.

Klauss Iohannis, despre dispariția lui Roby Roberto și gașca sa de prieteni: "Am decretat zi de Doliu Național"

acum 90 zile

În urma dispariței lui Roby Roberto și a echipei sale, Klauss Iohannis a dat câteva declarații. Președintele a decretat zi de Doliu Național în memoria lor.

Dinu Maxer, cadou inedit de ziua lui. Artistul a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani

acum 90 zile

Dinu Maxer a ajuns la frumoasa vârstă de 44 de ani și arată mai bine ca niciodata. Vedeta a fost sărbătorită alături de familie și prieteni.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV