Cautare: 627 rezultate dupa tagul "probleme"

Andreea Bălan recunoaște că a mers la terapeut: „Acum îmi doresc lucruri umane”

acum 1 zile

Andreea Bălan a avut o perioadă mai grea în viața ei și a avut nevoie de un terapeut care sa-i redea curajul în ea. Acum, artista își dorește lucruri umane și este mulțumită cu tot ce a realizat până acum.

Start-up Nation, primele probleme. Au visat să aibă o afacere, dar birocrația le dă mari bătăi de cap

acum 1 zile

Micile afaceri iau greu startul prin programul Start Up Nation. Patronii se plâng de birocraţie. Şi de faptul că banii promişi de stat se lasă îndelung aşteptaţi. Pentru unii dintre ei, timpul pierdut costă. Plătesc dobânzi şi taxe fără ca afacerea lor să genereze vreun profit.

Jucării periculoase! Deşi se vând cu preţuri atractive, jucăriile contrafăcute ascund probleme care pun în pericol sănătatea celor mici

acum 2 zile

În 2017, Moş Crăciun nu trebuie să fie doar bogat, ci şi bine documentat. Copiii au pretenţii clare. Păpuşile trebuie să fie neapărat personaje din poveşti, iar maşinuţele - miniaturi ale bolizilor de lux.

Problemele care pot apărea în zona scutecului la bebeluş

acum 6 zile

Iată care sunt problemele care pot apărea în zona scutecului la bebeluş şi cum pot fi rezolvate!

130 de pasageri ai unei curse TAROM şi-au petrecut noaptea pe aeroportul din Amsterdam după ce aeronava lor a avut probleme

acum 8 zile

130 de pasageri au rămas blocaţi pe aeroportul din Amesterdam timp de 12 ore, după ce o piesă a trenului de aterizare al unuI avion Tarom s-a stricat. Pasagerii povestesc că au dormit pe benzile de bagaje, pe bănci sau pe jos. Nu au primit apă, nici mâncare

Ce se întâmplă cu Dan Ciotoi: „Nu îmi este frică de operație”

acum 12 zile

Dan Ciotoi a primit verdictul medicilor. Acesta are probleme de sănătate și în curând va avea o intervenție chirurgicală.

Andreea Raicu spune tot ce are pe suflet: „Trăim într-o lume în care oamenii vor să pară ceea ce nu sunt”

acum 18 zile

Andreea Raicu nu a căutat niciodată să se ia după unul și după altul, ci a încercat să se descopere pe sine, iar acest lucru s-a întamplat în urmă cu cinci ani când a simțit nevoia să caute mai mult și să se accepte așa cum e.

Probleme uriașe pentru Dani Mocanu

acum 19 zile

Dani Mocanu, probleme uriaşe în dosarul în care e acuzat de proxenetism! Au apărut denunțuri peste denunțuri! După ce procurorii DIICOT l-au săltat de acasă și l-au reținut 24 de ore pentru a-l audia și pentru a-i aduce la cunoștință acuzațiile pe care i le fac, au decis să îi...

Dorian Popa, la un pas să fie arestat în Vietnam

acum 19 zile

Nici nu a ajuns bine în Vietnam că a şi dat deja de primele probleme. Şi nu orice fel de probleme, ci cu Poliţia. Şi aşa, artistul a aflat pe propria piele că nu e de glumit cu autorităţile, mai ales într-o ţară străină.

Mădălina Ghenea recunoaşte că sunt probleme în paradis

acum 19 zile

Mai exact lasă să se înţeleagă că nu au fost doar zvonuri că Matei Stratan a înşelat-o. Dar lucrurile se vor repara, spune Mădălina care are o fetiţă cu milionarul. Şi o relaţie de aproape doi ani.

Dorian Popa, la un pas de pericol, în Vietman! Poliția s-a alarmat și a venit imediat

acum 20 zile

Dorian Popa a plecat să filmeze în Asia. Ei bine, nici nu a ajuns bine în Vietnam că a şi dat deja de primele probleme. Ştii cum e, cu autorităţile nu e de glumit.

Andreea Antonescu a vrut silicoane „gigant”, iar acum are probleme

acum 20 zile

Andreea Antonescu se confruntă cu grave probleme de sănătate. Unul dintre implanturile de silicon a migrat spre exterior, iar din această cauză, artista este nevoită să meargă iar la medic.

Otilia Bilionera, dependentă de calmante. Celebritatea atârnă greu pe umerii vedetei

acum 20 zile

O artistă din România a ajuns la capătul puterilor. Stresul acumulat din ultima perioadă a făcut-o să fie dependentă de calmante. Otilia Bilionera a ajuns dependentă de calmante

Brigitte Năstase, salvată de rugăciuune: ”Mama mea nu a știut toate problemele pe care le-am avut”

acum 21 zile

Brigitte Năstase vorbește despre probleme pe care le-a avut cu fostul șot. Aceasta a fost ajutată de Jucătorul de tenis Ilie Năstase, actualul ei soț

Obișnuiești să stai picior peste picior? Faci cea mai mare greșeală!

acum 21 zile

Nu vei mai face asta dupa ce vei citi acest articol!

Ce face Nick Rădoi ca să scape de probleme

acum 24 zile

Cel mai controversat milionar are probleme în afaceri! Nick Rădoi a dat America pentru Mexic, deoarece trebuie să ia măsuri urgente în ceea ce priveşte business-ul de acolo.

Adevărul despre averea lui Nick Rădoi: Am dat petreceri ca să scap de depresie”

acum 24 zile

Cel mai controversat milionar are probleme în afaceri! Nick Rădoi a dat America pentru Mexic, deoarece trebuie să ia măsuri urgente în ceea ce priveşte business-ul de acolo.

Plângere penală pentru fosta soție a lui Marcel Toader: ”Maria nu mi-a dat niciun ban și nici nu s-a văzut cu mine”

acum 26 zile

Fosta soţie a lui Marcel Toader nu are probleme doar în amor, ci ar putea da explicaţii curând şi la poliţie. Proprietara garsonierei a făcut plângere penală pentru furt şi urmează o confruntare pentru toată lumea la detectorul de minciuni

Mellina: „Am probleme cu tenul”

acum 26 zile

Mellina întâmpină probleme. Artista are probleme mari cu tenul. Ea crede că de la mâncare i-au apărut acele iritații pe față.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV