Cautare: 273 rezultate dupa tagul "provocare"

Raluca Podea gata de o nouă provocare! Cum arată vedeta demachiată

acum 2 zile

Raluca Podea accepta provocarea Agenția VIP și se demachiază în direct. Vedeta vorbește despre tratamentul facial pe care îl face dar și despre ce regretă cel mai mult.

Provocarea am/n-am! Trupa Iris: "Am avut un ochi vânat"

acum 2 zile

Componenții trupei Iris au fost invitații speciali al lui Răzvan Simion la provocarea "am/n-am" de la Neatza! Află detalii picante din viaţa lor.

Felix vs Bote! Cine e mai curajos

acum 2 zile

Bote vrea să facă ce a făcut Felix, adică să sară gardul. Prezentatorul a ieșit în curtea platoului de televiziune și a sărit gardul cu ceva probleme.

Mihai Chiţu, provocare la Star Matinal! A cântat karaoke pe mai multe genuri de muzică

acum 4 zile

Mihai Chiţu, provocare la Star Matinal! A cântat karaoke pe mai multe genuri de muzică

Asistenta lui Morar, provocată de dansatoarea care i-a lăsat cu gura căscată pe străini

acum 7 zile

Elena Marin, asistenta lui Morar, provocată în direct de una dintre cele mai talentate dansatoare din România. Simona Mereu i-a lăsat cu gura căscată până şi pe artiştii internaţionali.

Provocare supremă pentru Vali Vijelie şi Asu! Cei doi artişti se dezlănţuie pe ringul de dans

acum 8 zile

Provocare supremă pentru Vali Vijelie şi Asu. Cei doi artişti se dezlănţuie pe ringul de dans.

Proba 1. Provocarea contra cronometru le-a adus lui Mihai și Mădălinei suma de 8.756 de lei!

acum 13 zile

Prima proba, contra cronometru, le-a adus lui Cătalin și Cristian 8.756, o sumă garantată care poate crește în funcție de numărul răspunsurile corecte.

Provocarea am/n-am! Andreea Bănică și soțul ei: "Am scăpat de amenzi în trafic pentru că sunt celebră"

acum 14 zile

Andreea Bănică și soțul ei au fost invitații speciali al lui Răzvan Simion la provocarea "am/n-am" de la Neatza! Află detalii picante din viaţa lor.

Bucătăria internațională, reală provocare pentru echipe. ”Acolo sunt triburi de canibali. Mă gandesc acum, să-l gătesc pe Scărlătescu la proba asta!?”

acum 16 zile

Avem așa: Republica insulelor Marshall, Burundi și Tuvalu. Dacă e să-i dăm crezare lui chef Florin, cică în ultima s-a inventat telemeaua de vacă, în Burunci e ceva cu lochiorul de caise, iar în aia cu nume de ”Marshall” a fost ceva cu pasta de dinți. Eh, atâta istorie ne cam...

Rona Hartner, faţă-n faţă cu provocarea vieţii ei!

acum 22 zile

Rona Hartner, faţă în faţă cu provocarea vieţii ei! Renunţă la microfon şi face asta, în direct! Aşa nu ai mai văzut-o niciodată!

"Libelula" lui Speak vs. Elena, asistenta lui Mihai Morar, bătaie, în direct! Cine dansează cel mai bine?

acum 22 zile

Elena, asistenţa lui Mihai Morar, şi Cristina Ştefania, "Libelula" lui Speak, s-au duelat, în paşi de dans, în direct, la Răi da Buni.

Delia lansează o provocare. Ce a trebuit să facă mama Deliei de dragul fiicei

acum 26 zile

Delia a lansat o provocare pentru mama ei. Aceasta a trebuit să manânce stridii, dar se pare ca preparatul nu a fost pe gustul Ginei.

Greu în România. Mesele copiilor, provocare pentru părinţi. Chefii Nicolai Tand şi Florin Dumitrescu vin cu soluţii pentru meniuri sănătoase şi gustoase pentru copii

acum 29 zile

Meniul copiilor e mereu o provocare pentru părinţi. Fie adulţii sunt prea ocupaţi să se îngrijească de alimentaţia celor mici. Fie cedează prea uşor rugăminţilor. Cantitatea, calitatea dar şi felul în care sunt combinate alimentele sunt cele care contrează cel mai mult la o masă,...

Ion Dichiseanu, rege de ziua lui. Maestrul a acceptat provocarea lui Morar

acum 33 zile

De ziua lui, maestrul Ion Dichiseanu acceptă provocarea lui Morar și face o plimbare cu limuzina. Actorul vorbește despre trecut și despre întâlnirile cu vedete din străinătate.

Provocarea lui Morar: Recunoaște vedeta din spatele paravanului

acum 36 zile

Mihai Morar are o nouă provocare. Cine este vedeta din spatele paravanului? Cine o va ghici?

Un cuplu cum nu a mai fost altul. Au început să se certe încă de la prima provocare: ”Cum să cad de acord? Vrei să te mint că-mi place?”

acum 37 zile

Mama lui Miki și mătușa lui Alex se luptă pentru titlul de soacă sefă. Cine a avut mai multă inspirație, în videoul de mai sus.

Provocarea "am/n-am" cu băieţii din trupa Tostogan's!

acum 54 zile

Băieţii din trupa Tostogan's au fost supuşi tirului de întrebări incomode de la deja celebră provocare de la Neatza "am/n-am"!

Provocare senzuală pentru Nicoleta Nucă. Artista a acceptat întrecerea cu zâmbetul pe buze

acum 97 zile

Invitată la emisunea ”Gashka mare”, Nicoleta Nucă a acceptat provocarea venită de la Pepe. Iată ce mișcări a fost nevoită vedeta să execute.

Theo Rose și Dorian Poapa au acceptat provocarea! Iată în ce personaje s-au deghizat cei doi

acum 98 zile

Theo Rose și Dorian Poapa au acceptat provocarea lansată de Pepe! Iată în ce personaje de poveste s-au deghizat cei doi.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV