Cautare: 517 rezultate dupa tagul "pui"

Un pui de urs și-a găsit sfârșitul pe calea ferată, în Vrancea

acum 19 zile

Se pare că ursulețul s-ar fi rătăcit prin zona Cârligele și ar fi luat-o spre șes, hăituit de câinii fără stăpân. Animalul a ajuns pe calea ferată iar între Cotești și Golești a fost lovit de trenul Regio Buzău-Mărășești. Trenul nu a oprit iar incidentul a fost anunțat de...

Pui-portofel, învelit în prosciuto crudo, cu mozarella și roșii

acum 20 zile

Italia la tine in bucatarie! Iata cum se prepara un pui învelit în prosciuto crudo, cu mozarella și roșii

Puiul de rinocer, un copil ca oricare altul

acum 27 zile

Uneori, mamele ar face orice pentru câteva momente de linişte! Doar că, atunci când copiii sunt mici, nu au nicio şansă. Exact prin aşa ceva trece şi această mamă-rinocer de la o grădină zoologică din Marea Britanie

Rețeta zilei! "Buni-bun", o friptură de pui cu un sos delicios de legume

acum 33 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pui, ardei gras, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Buni-bun”.

Patru pui de tigru alb, mici vedete în China

acum 44 zile

Patru pui de tigru alb şi-au făcut debutul în faţa publicului, la o grădină zoologică din estul Chinei. Puii în vârstă de trei luni, vegheaţi cu grijă de mamă, nu au părut deloc intimidaţi de vizitatorii care-i admirau din spatele unui geam protector

O văcuţă din Deva a devenit mamă-eroină, după ce a dat naştere la trei pui

acum 51 zile

O văcuţă din Deva a devenit mamă-eroină! A fătat tripleţi, dar stăpânul nu îşi face griji că are de hrănit mai multe guri decât făcuse calculul. Este mult prea mândru de Viorel, Vasilică şi Vlad, ca să-şi facă griji în privinţa nutreţului. Plus că, la început, se vor...

Chefii degustă preparatele concurenților: "Frigărui de porc și de pui, doar atât?"

acum 55 zile

Chefii sunt necruțători în momentul degustării preparatelor făcute de concurenți. Unii participanți nu au avut timp să realizeze ceea ce își doreau așa că au fost nevoiți să improvizeze.

36 de pui panda, prezentaţi pentru prima oară publicului

acum 65 zile

36 de pui Panda şi-au făcut debutul astăzi la un centru de cercetare din Sichuan. Ursuleţii, născuţi în 2017, au fost prezentaţi pentru prima oară publicului. Puii de panda au stat la poze şi s-au lăsat răsfăţaţi de îngrijitori.

Pui de focă salvat din valuri, în furtună

acum 71 zile

În timpul furtunii violente din Germania, s-au consemnat şi episoade emoţionante.Câţiva locuitori din Hamburg au salvat un pui de focă de cinci-şase luni, care încerca să se adăpostească după digurile portului.

”Aripioare tunate”. Un preparat cu aripioare de pui, gogoșari, struguri și un sos excelent

acum 74 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine aripioare de pui, iaurt, muștar, gogoșari, struguri, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Aripioare tunate”.

Chef Ralu ne pregătește pui cu usturoi la cuptor

acum 76 zile

Ingredientele pentru această rețetă delicioasă sunt: 8 bucăţi de pui, 3 linguri de miere, 1 lingură de zahăr brun, 1 linguriţă melasă opţional, 4 căţei de usturoi daţi prin răzătoarea mică, 1 linguriţă de ceapă, dată prin răzătoarea mică ,1 linguriţă sare, sare şi...

Florin Morariu, românul devenit erou la Londra, gătește "Pui în smântână cu ciuperci"

acum 82 zile

Florin Morariu este omul care a făcut înconjurul presei din Londra, dar și din România. A fost numit erou după ce, în seara de 3 iunie, atunci când Marea Britanie a fost ținta unui nou atentat terorist, revendicat de gruparea Stat Islamic, n-a rămas nepăsător în fața morții.

Un pui de maimuță, vedeta Grădinei Zoologice din Bronx

acum 107 zile

Grădina Zoologică din Bronx se laudă cu un nou locatar. Un pui de maimuţă Colobus, extrem de simpatic a fost prezentat publicului ieri. De un alb imaculat ce contrastează cu negrul blănii mamei sale, puiul nu s-a dezlipit nicio clipă de cea care i-a dat viaţă.

Patru pui de șoim, eliberați în sălbăticie

acum 110 zile

După ce şi-au petrecut două luni în captivitate, acum au devenit liberi! E povestea unor pui de şoim, găsiţi de un cetăţean şi aduşi la Grădina Zoologică din Hunedoara. Acum se pot descurca singuri, aşa că îngrijitorii au decis să-i elibereze.

Un pui de ponei a fost furat şi scos la vânzare pe Facebook

acum 114 zile

Un pui de ponei a fost furat de lângă părinţii lui şi scos la vânzare de hoţi. Iniţial, într-o piaţă şi mai apoi pe Facebook. Din fericire, poliţiştii alertaţi de proprietari au reuşit să-l găsească la timp.

Instinctul matern nu cunoaşte limite! O maimuţă de la o grădină zoologică din Israel a devenit mamă unui pui de găină!

acum 115 zile

Pare de necrezut, dar este adevărat! Iubitoare şi atentă, primata esta acum în permanenţă cu ochii pe puiul ei şi îl îngrijeşte aşa cum ştie mai bine: îl leagănă, îl spală şi îl culcă. Îngrijitorii de la grădina zoologică spun că cei doi au devenit de nedespărţit.

Pofticioşilor, vă pregătim un preparat potrivit pentru orice moment al zilei: tortilla cu pui

acum 117 zile

Pofticioşilor, vă pregătim un preparat potrivit pentru orice moment al zilei: tortilla cu pui. O reţetă uşoară, care nu te va ţintui prea mult timp în bucătărie

Cei trei pui de zimbru născuţi la o rezervaţie naturală din Neamţ își caută nași. Cele mai inspirate nume vor fi premiate

acum 124 zile

Trei pui de zimbru, născuţi într-o rezervaţie naturală din judeţul Neamţ, îşi caută naşii. Cei doi masculi şi o femelă au fost fătaţi în această primăvară în rezervaţia din Neamţ. Dar nu au fost nici până azi botezaţi.

Opt pui de arici au fost adoptaţi de o pisică

acum 140 zile

Minunea s-a întâmplat la o grădină zoologică din Vladivostok. Îngrijitorii se temeau pentru viaţa micuţilor în momentul în care au văzut că nu voiau să fie hrăniţi cu biberonul.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV