Cautare: 1195 rezultate dupa tagul "razvan"

"Care este ciudățenia ta?". Dani Oțil: "Eu vin foarte aproape de omul cu care vorbesc"

acum 1 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a aflat care este ciudățenia lui Dani Oți.

25 de mii de lei sunt în joc! Răzvan și Petre au ajuns în marea finala a ediției

acum 1 zile

Răzvan și Petre, doi tineri prieteni, își doresc să câștige banii puși la bătaie de Dan Negru la Guess my age - Ghicește vârsta.

Dani, Răzvan și mama Amaliei, discuție neașteptată: ”- Puteați să fiți soacra mea favorită. - Vezi că vine mama Flaviei... - Am spus la trecut, cu ea pot să vorbesc despre viitor!”

acum 9 zile

Dani, Răzvan și mama Amaliei au o discuție neașteptată la Neatza. ”- Puteați să fiți soacra mea favorită. - Vezi că vine mama Flaviei... - Am spus la trecut, cu ea pot să vorbesc despre viitor! - Bravo, Dănuțe!”, a fost dialogul dintre ei.

”Această poză să fie arsă!” Cum arătau Răzvan și Dani în copilărie, la 14 ani!: ”Cureaua era o mușama impecabilă, blugi prespălați, încălțări de spital”

acum 10 zile

Iatî cum arătau Răzvan și Dani în copilărie, la 14 ani!. ”Cureaua era o mușama impecabilă, blugi prespălați, încălțări de spital”, spune nostalgic Răzvan.

Răzvan și Dani pregătiți să taie moțul Ramonei, Dianei Munteanu și lui Florin Ristei, la un de emisiune: "Niște bucle ca la Paris vreau"

acum 11 zile

Pentru că au împlinit un an de emisiune, Diana Munteanu, Florin Ristei și Ramona trebuie să stea să li se taie moțul. Răzvan și Dani efectuează operațiunea.

Răzvan și Dani cântă, ”Mărțișoare, mărțișoare; Împărțim la fiecare... Această creație a avut loc la Reșița, la combinatul siderurgic”

acum 11 zile

Răzvan și Dani cântă,”Mărțișoare, mărțișoare; Împărțim la fiecare... Această creație a avut loc la Reșița, la combinatul siderurgic”.

Răzvan și Dani, scoși din nămeți cu plugurile. Imagini cu operațiunea de salvare a prezentatorilor

acum 17 zile

Viscolul şi nămeţii le-au dat mari bătai de cap şi vedetelor! Răzvan şi Dani au rămas blocaţi în zăpadă, în câmp, la primele ore ale dimineţii ! Zeci de minute au stat în gerul cumplit şi au cerut ajutor! Într-un final, au fost scoşi din nămeţi cu plugurile.

Răzvan către Cosmina Adam: "Aveți două-trei versuri ce i s-ar potrivi unui tip de 38 de ani, însingurat de singurătatea lui?"

acum 23 zile

În 2016, Cosmina Adam a scos primul său album, 15 cântece de dragoste, de despărțire, de petrecere: "Frumoasă ca mine nu-i"

Răzvan: "A apărut aplicația Libidinometru! Ea dă un semnal dacă la o distanță mai mare de jumătate de metru se află un libidinoșel pe lângă voi"

acum 23 zile

Răzvan a făcut o descoperire mondială. Prezentatorul a găsit o aplicație, Libidinometru, care dă un semnal dacă există oameni libidinoși în preajmă.

Calendarul zilei! Răzvan către Dani: "Ziua în care îți demonstrezi latura modestă"

acum 23 zile

Răzvan a făcut rost de calendarul zilei. Colegii săi trebuie să aleagă un număr de la 1 la 10, iar prezentatorul va citi din calendar să vadă dacă se potriveste.

Răzvan, glume la adresa lui Dani: "Exponatele de la Muzeul Antipa au exact valoarea ta sentimentală în materie de comunicare"

acum 24 zile

Răzvan susține că Dani s-ar înțelege foarte bine cu exponatele de la Muzeul Antipa pentru că are exact valoarea lor sentimentală în materie de comunicare.

Dani, supărat pe Răzvan că nu îl sună niciodată: "Pot să mor în pivniță și tu nu mă suni, nu te interesează"

acum 24 zile

Dani este supărat cu are prietenii care să-l sune și pur si simplu să-l întrebe ce mai face. Nici măcar Răzvan, prietenul lui din copilărie, nu îl sună.

Răzvan către Dani: "Te-aș trece ca persoană de contact, doar ca să-mi dai banii"

acum 24 zile

Răzvan susține că l-ar trece ca persoană de contact pe Dani, doar ca să-i dea înapoi banii pe care i-a dat.

Răzvan se apucă de cântat! Sore: "Îți scriu o piesă dacă vrei"

acum 25 zile

Piesa "Dintr-o mie de femei" este scrisă chiar de Sore după ce a realizat cât de importante sunt momentele petrecute cu iubitul, de când a devenit mamă.

Dani despre ziua îndrăgostiților: "Răzvan, îți fac un ceai de tătăneasă de Dragobete"

acum 25 zile

Dani și Răzvan vor să petreacă Dragobetele împreună. Dani va face ceai de tătănească, plus că îi va face masaj între omoplați colegului său.

Cristina Strecopîtov, moment de telepatie la Neatza: "Răzvan, trebuie să vedem cât de bine comunicăm noi doi"

acum 26 zile

Cristina Strecopîtov, magician de profesie, realizează un număr senzațional de iluzionism la Neatza.

Răzvan și fata lui au fost la un concert pentru copii: "Am fost singurul tătic de acolo"

acum 26 zile

Răzvan Simion povestește experiența de la concertul de copii pe care l-a văzut împreună cu fata lui, iar acum trebuie să ajungă la un alt eveniment. Prezentatorul speră să nu mai fie singurul tătic de acolo.

Atenție, doamnelor! Saptămăna viitoare Răzvan și Dani prezintă ”Neatza” în costume de baie

acum 37 zile

Saptămăna viitoare, Răzvan și Dani prezintă ”Neatza” în costume de baie, de la Therme Bucuresti.

Răzvan și Dani se pregătesc să-și revadă foștii colegi: ”La întâlnirea de 20 de ani este foarte important să de răzbuni pe fetele care te-au refuzat. Eram cel mai refuzat băiat din liceu”

acum 37 zile

Răzvan și Dani se pregătesc să-și revadă foștii colegi. ”La întâlnirea de 20 de ani este foarte important să de răzbuni pe fetele care te-au refuzat. Eram cel mai refuzat băiat din liceu”, a spus Dani.

Îți mai vine să crezi?! Dani: ”Pe vremea mea, toată copilăria trebuia să te îmbraci de la frații tăi sau verișori” Răzvan: ”Eu eram cel mare. Purtam de la tata!”

acum 37 zile

Îți mai vine să crezi?! Răzvan și Dani vorbesc despre perioada copilăriei lor, când hainele le primeai de la un frate mai mare sau de la o rudă. ”Pe vremea mea, toată copilăria trebuia să te îmbraci de la frații tăi sau verișori”, a spus Dani.

1
2
3
4
5
»