Cautare: 1093 rezultate dupa tagul "razvan"

Răzvan şi Dani comentează incidentul mortal de la metrou: ”Dacă cineva punea într-o carte povestea, ziceai că este nebun”

acum 1 zile

Răzvan şi Dani comentează, cu tristețe, incidentul mortal de la metrou. ”Dacă cineva punea într-o carte povestea, ziceai că este nebun”, spune Dani.

Răzvan, Raluca și Natalia le fac o surpriză colegilor de la machiaj

acum 2 zile

Răzvan, Raluca și Natalia merg în spatele camerelor de filmat pentru a le face o surpriză colegilor de la machiaj. Aceștia admiră decorațiunile de Crăciun instalate de colegi.

Dani Oțil, "gazat" de parfumul Flaviei Mihăşan

acum 2 zile

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a băgat spaima în Răzvan și Dani, după ce s-a dat cu mai mult parfum.

Mesajul zilei de pe Facebook: "M-am gândit mult și bine, nu mă m-ai gândesc că î-mi este mult mai bine"

acum 14 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Mesajul zilei de pe Facebook: "Imperfect și totuși perfect"

acum 16 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Răzvan către Dani: "Vedea-te-aș însurat cu Albă ca zăpada sau Cenușăreașa, e mâine la Antena 1"

acum 16 zile

Răzvan îi face lui Dani cea mai ciudată urare. Prezentatorul își dorește colegului său să se însoare cu Albă ca zăpada sau Cenușăreașa.

Răzvan nu vrea să mai organizeze "Secret Santa", dar colegii nu sunt de acord! Flavia: "Dani, tu ai făcut cadou o pereche de adidași purtați timp de o lună!"

acum 16 zile

Răzvan și Dani nu dores să mai cumpere cadouri de Secret Santa pentru colegii din platou, dar fetele nu sunt de acord cu această decizie.

Răzvan, cel mai tare banc cu pesimiști și optimiști

acum 16 zile

Răzvan Simion spune cel mai tare banc cu doi copii, unul pesimist din fire, iar celălalt un optimist convins.

Răzvan și Dani, amintiri din copilărie: "Doar la grădiniță am făcut serbare de Crăciun"

acum 17 zile

Răzvan și Dani își aduc aminte de perioada serbărilor de Crăciun, în anii copilăriei, în special la grădiniță. În școala primară și gimnazială nu își aduc aminte să fii avut parte de așa ceva.

Răzvan, despre activitățile Flaviei: "Erai într-o sală de teatru cu media de vârstă 95 de ani"

acum 17 zile

Curiozități despre activitățile Flaviei și Amaliei din weekend! Răzvan și Dani vor să afle cu lux de amănunte ce au făcut fetele, mai ales că au și postat pe rețele de socializare.

Răzvan a semnat contractul! Cei doi concurenți au câștigat 51.472 RON

acum 22 zile

Răzvan a semnat contractul, astfel pleacă acasă cu suma 51.472 RON.

Caruselul emoțiilor și trăirilor continuă și în cea de-a treia rundă. Rodica și Răzvan fac o echipă greu de învins!

acum 22 zile

Comunicarea extrasenzorială dintre cei doi concurenți funcționează perfect în timpul concursului. Problemele apar atunci cân pe panou apar bilele. După experiențele trăite în toată această seară, Rodica nu mai are nici măcar puterea de a privi încotro se îndreaptă bilele verzi...

Răzvan și mama sa vor să înceapă cu dreptul prima probă, "Căderea liberă"

acum 22 zile

rima probă și primele emoții pentru concurenții din această seară. Rodica și Răzvan descoperă câtde anevoioasă e escaladarea zidului, dar atunci când mama și fiul își unesc forțele pentru a își atinge un scop, lucrurile par mult mai simple

O mamă și un fiu, Rodica și Răzvan, vor să îmblânzească zidul: „Am venit să trăim momentul și să profităm de tot”

acum 22 zile

Rodica și Răzvan Costică sunt din București si s-au înscris în acest concurs din dorința de a transforma experiența unui joc frumos într-o oportunitate de a-și îndeplini visele: ,,Ne așteptăm să ne distrăm, să trăim momentul și să profităm de tot ceea ce se petrece.”,...

Delia, experiență inedită în Londra. Artista și soțul ei au vizitat cele mai tari locuri

acum 23 zile

Delia, mare amatoare de senzaţii tari! Alături de soţul său, Răzvan, artista a avut parte de o experinţă inedită în Londra!

Dani face cel mai tare interviu cu Sanan, din Azerbaijan! Răzvan către colegul său: "Ai un accent de taximetrist de New York, băi băiatule!"

acum 27 zile

Dani îi ia interviu lui Sanan, din Azerbaijan, în limba engleză. Colegul său, Răzvan, face glume pe seama accentul său.

Răzvan, glumă inteligentă despre Black Friday: "Este singura sărbătoare denumită după un personaj din Robinson Crusoe"

acum 27 zile

Răzvan Simion face una dintre cele mai inteligente glume despre sărbătoarea preluată de la americani, Black Friday.

Dorian Popa către Răzvan: "Nu ai cum să ai ghips și să nu îl pui pe Instastory"

acum 28 zile

Răzvan Simion a avut piciorul în ghips, dar nu l-a arătat și fanilor săi de pe Instagram. Dorian Popa consideră că era necesar acest lucru.

Francisca, concurentă X Factor 2012, ține o dietă pe bază de ciocolată și chipsuri. Răzvan: "Scuză-mă că te întreb așa direct, ești cumva nebună?"

acum 28 zile

Francisca este absolventă a cursurilor de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală. Artista a participat la X Factor, în anul 2012.

Mesajul zilei de pe Facebook: "Văd inima da dar sufletu tu e indiferent de mine"

acum 28 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

1
2
3
4
5
»

Observator.TV