Cautare: 1023 rezultate dupa tagul "razvan"

Răzvan către Cristina Vasiu: "Ce ceas ai, am crezut că e apometru!"

acum 20 ore

La mai bine de patru ani de când au lansat "Feel ya", Cristina Vasiu și J. Yolo colaborează din nou, de această dată pentru piesa "Să te iubesc un pic".

Adelina Pestrițu, alături de un tânăr în scaun cu rotile

acum 5 zile

Povestea de viață a lui Răzvan a impresionat-o până la lacrimi pe Adelina Pestrițu. Tânărul a reușit să-și miște picioarele după 22 de ani. Bărbatul își dorește un copil cu femeia vieții lui.

Lidia Buble: ”Răzvan mă imită foarte des. Îmi spune fratele Vasile!”

acum 7 zile

Lidia Buble a dezvăluit că e foarte băiețoasă de fel și îi place foarte mult să imite vedetele. Vedeta mai spune și că acasă, iubitul ei, Răzvan, îi spune „Vasile” și o imită mereu.

Lidia Buble: „Mi-am pus sufletul pe tavă. Suntem foarte fericiți””

acum 7 zile

Lidia Buble nu se mai ascunde și face dezvăluiri despre relația ei cu Răzvan. Vedeta spune că ceea ce s-a scris în presă nu este adevărat și între cei doi nu a existat nicio despărțire.

Lidia Buble: ”Răzvan este un răsfățat”

acum 7 zile

Este mândră de tot ce a realizat, dar până să ajungă celebră, Lidia Buble nu îndrăznea să viseze la succesul de azi. Împlinirile pe plan profesional, dar și pe plan personal au făcut din artistă o femeie fericită. Vedeta trăiește o mulțime de momente frumoase și totul i se pare...

Mesajul uneia dintre surorile Lidiei Buble pentru Răzvan: ”Tu cânți bine, doar că se aude prost!”

acum 10 zile

Răzvan Simion a primit un mesaj despre calitățile lui vocale din partea uneia dintre surorile Lidiei Buble. ”Tu cânți bine, doar că se aude prost!”, i-a transmis aceasta.

Lidia Buble, dedicație pentru Răzvan: ”Da’ poți lăsa la mine o cămașă - Când te întorci să știi că ești acasă - Să am ce lua în grabă dimineața - Eu te-aș purta pe mine și o viață!”

acum 12 zile

Lidia Buble îl ia prin surprindere pe Răzvan. ”Da’ poți lăsa la mine o cămașă - Când te întorci să știi că ești acasă - Să am ce lua în grabă dimineața - Eu te-aș purta pe mine și o viață”, îi cântă aceasta prezentatorului de la Antena 1.

Dani, despre ultimul clip al Lidiei Buble: ”La penultimul videoclip o pupa unu, cred a fost ucis... Acum, Răzvan a scos pe toată lumea din clip!”

acum 12 zile

Dani povestește, în stilul lui caracteristic, despre ultimul clip al Lidiei Buble. ”La penultimul videoclip o pupa unu, cred a fost ucis.... Acum Răzvan a scos pe toată lumea din clip!”, a afirmat prezentatorul Tv.

Culisele botezului fiicei Simonei Gherghe! Prezentatoarea, în lacrimi la biserică

acum 13 zile

Și-a privit cu lacrimi în ochii fiica în timp ce era creștinată! Simona Gherghe, sau mai bine spus cea mai fericită mămică de pe lumea asta, a avut parte de o zi cu emoții până la Cer și înapoi. S-a întâmplat atunci când Ana Georgia, fiica ei și a lui Răzvan, a fost băgată în...

Răzvan și Dani s-au pupat în timpul emisiunii: ”Miroși ca și cum ai fi dormit într-un lan de lavandă!”

acum 13 zile

Răzvan a făcut un gest care l-a luat prin surprindere pe Dani. L-a pupat pe acesta pe ureche și gât. Reacția lui Dani, în clipul de mai sus.

Răzvan şi Dani le-au dat interzis părinților pe Facebook: ”Maică-mea este blocată din aceste motive...”

acum 13 zile

Răzvan şi Dani au anumite rețineri pe rețelele de socializare și din acest motiv le-au interzis părinților să comenteze pe contul lor de Facebook.

Răzvan și Dani, amintiri din prima zi de facultate: ”Nu aveai cum să scapi, pe acolo treceau toate. Erau gagici mișto”

acum 14 zile

Răzvan și Dani vorbesc la Neatza despre prima zi de facultate și despre cum sărbătoreau studenții reîntâlnirea în camine.

Răzvan Simion, la începuturile facultăţii: "După două săptămâni s-a prins cineva că eu stau în amfiteatrul greşit!"

acum 18 zile

Luni se reiau cursurile la universităţi! Răzvan Simion a povestit un episod amuzant în care a fost implicat pe vremea când era student!

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Nu bani te face om, ci haina te face domn"

acum 18 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Glumele lui Răzvan la adresa lui Dani nu se opresc: "Ce cântau cei din primul tren?"

acum 24 zile

Răzvan Simion nu contenește cu glumele la adresa lui Dani Oțil. Prezentatorul îi întinde o capcană colegului de platou, iar prietenul său cade în ea.

Răzvan către colegul Dani: "Tu o chemi pe maică-ta să-ți gătească? Amărâtule!"

acum 24 zile

Răzvan Simion face glume la adresa colegului și prietenului său de o viață, Dani Oțil. Toți din platou se amuză de cele spuse de prezentator.

Dani i-a furat lenjeria intimă a lui Răzvan!: ”Te rog eu, din suflet, nu-mi mai purta chiloții! Mâine-poimâine o să te plângi că te strâng cei ai Flaviei”

acum 26 zile

Dani i-a furat lenjeria intimă a colegului de platou, Răzvan! ”Te rog eu, din suflet, nu-mi mai purta chiloții! Mâine-poimâine o să te plângi că te strâng cei ai Flaviei”, a replicat Răzvan.

90 de minute somn, 90 de minute treaz. Răzvan, probleme grave cu somnul: ”Zici că am somn polifazic”

acum 26 zile

Răzvan, probleme grave cu somnul, de când are piciorul în ghips. ”90 de minute somn, 90 de minute treaz. Zici că am somn polifazic”, a afirmat prezentatorul tv.

Oameni de pe toată Planeta vin la X Factor. Răzvan și Dani, puși la grea încercare

acum 31 zile

X Factor este un magnet pentru oameni de pe tot Globul. Răzvan și Dani sunt puși la grea încercare.

Cantec și voie bună! Dani, atunci când Răzvan începe să cânte: ”De ce mă faci să mă doară ficatul!?”

acum 31 zile

A doua ediție X Factor din sezonul șapte începe pe acorduri muzicale. Concurenții, prezentatorii și jurații fredonează melodii celebre.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV