Cautare: 982 rezultate dupa tagul "razvan"

Răzvan a renunţat la viaţă după aproape doi ani de când şi-a pierdut iubita în clubul Colectiv

acum 22 zile

A supravieţuit focului din Colectiv, dar a fost doborât de durere şi suferinţă. Răzvan a renunţat la viaţă după aproape doi ani de când şi-a pierdut iubita în clubul morţii. Iar în locul lui ar fi putut fi şi alţii.

Incendiul din clubul Colectiv continuă să facă victime! Al 65-lea tânăr a fost declarat mort. Răzvan s-ar fi sinucis

acum 23 zile

O veste terifiantă a venit în urmă cu puţin timp. Incendiul din clubul Colectiv continuă să facă victime, la un an şi nouă luni de la tragedia care a îngenuncheat România. Al 65-lea tânăr a fost declarat mort. Răzvan s-ar fi sinucis.

Cătălin Oprișan, schimbare neașteptată. Răzvan: ”Acum pari mai serios”

acum 39 zile

Răzvan Simion este încântat de noua înfățișare a lui Cătălin Oprișan. ”Acum pari mai serios”, a afirmat prezentatorul tv.

Răzvan Simion s-a amorezat de o franțuzoică! Vorbește, în premieră, despre ea

acum 39 zile

Răzvan Simion, brunetul de la ”neatza cu Rzavan si Dani” a declarat ca s-a amorezat de o frantuzoaica.

Răzvan: ”La 16 ani m-am îndrăgostit de o franțuzoică în tabără la Eforie Sud. Mi-a trimis ajutoare. Mai am și acum tricoul de la ea!”

acum 39 zile

Răzvan Simion explică plin de umor prima întâlnire a lui cu o franțuzoică. ”La 16 ani m-am îndrăgostit de ea în tabără la Eforie Sud. Mi-a trimis ajutoare. Mai am și acum tricoul de la ea!”, a afirmat prezentatorul tv.

Răzvan, invitație la super show-ul X Factor: ”Cine vrea să fie prezent în public poate veni la Palatul Copiilor din București”

acum 40 zile

Răzvan face o invitație tuturor celor care vor să fie prezenți la la show-ul X Factor. ”Cine vrea să fie prezent în public poate veni la Palatul Copiilor din București”, a afirmat prezentatorul tv.

Astăzi este Ziua Mondială a Cartofilor Prăjiți. Răzvan: ”Acum mulți ani, când aveam bani, mâncam două porții cu brânză rasă deasupra”

acum 40 zile

Astăzi este Ziua Mondială a Cartofilor Prăjiți. Răzvan, Dani și restul echipei de la Neatza discută despre mâncarea lor favorită din adolescență.

Răzvan, dezvăluiri de la audițiile X Factor: ”Dădea semne de mici traume. Nu a fost pe placul juriului”

acum 41 zile

Răzvan Simion a facut, în premieră, la Neatza, dezvăluiri de la audițiile din noul sezon X Factor.

Răzvan și Dani, amintiri comune din grădiniță: ”Când văd cana de metal, încă simt gustul...”

acum 41 zile

Răzvan și Dani rememorează la Neatza amintiri comune din grădiniță. ”Când văd cana de metal, încă simt gustul ceaiului în cană de metal”, a afirmat Răzvan.

Top cinci lucruri la care românii sunt pe primul loc

acum 41 zile

Răzvan Simion prezintă la Neatza top cinci lucruri la care românii sunt pe primul loc în lume.

Bătaie cu baloane pline cu apă! Uite cât de bine s-au distrat Pepe și Răzvan

acum 57 zile

Pepe și Răzvan au parte de o întrecere udă! Cei doi au parte de o provocare în care trebuie să spargă baloane pline cu apă.

Provocare imposibilă pe nisip! Lidia Buble, Flavia, Răzvan și Dani se declară învinși

acum 57 zile

Lidia Buble, Flavia, Răzvan și Dani nu reușesc să ducă la bun sfârșit provocarea din această emisiune. Cei patru se declară învinși după mai multe încercări nereușite.

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Nu miros ca toţi ţigani eu chandesc ca barosani"

acum 63 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Răzvan Simion a luat lecţii de cântat la frunză de la un fost concurent X Factor!

acum 64 zile

Toma şi Nelu Nuţă cântă la frunză şi solzi de peşte! Primul a fost concurent şi la X Factor 2016 cu un cântec de dragoste şi o sârbă interpretată la "solzi de peşte". Răzvan Simion a încercat să cânte la frunză alături de cei doi invitaţi!

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Fi fata pe care toţi o vor nu pe care toţi o vor!"

acum 68 zile

Răzvan şi Cătălin Oprişan au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Dani adoră să fie șef: "Răzvan, poți să fii subalternul meu"

acum 70 zile

Înainte să devină prezentatori, Răzvan și Dani au avut ocazia să fie șefi, în domeniul IT, dar într-un final au ales televiziunea.

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Eu recunosc când greșesc, cu toate că nu greșesc niciodată"

acum 70 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Margherita, pusă în dificultate de provocarea lansată de Răzvan și Dani

acum 71 zile

Răzvan și Dani lansează o provocare extrem de grea pentru Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani. Artista este pusă în dificultate de întrebările celor doi prezentatori

De 1 Iunie, Răzvan și Dani vor merge în parcul Cișmigiu din Capitală pentru a sărbători Ziua Copilului

acum 82 zile

Echipa de la Neatza merge în parc de 1 Iunie. Răzvan, Dani, Flavia și Amalia vor să petreacă Ziua Copilului în Cișmigiu alături de sute de prichindei.

1
2
3
4
5
»