Cautare: 926 rezultate dupa tagul "razvan"

Bătaie cu baloane pline cu apă! Uite cât de bine s-au distrat Pepe și Răzvan

acum 9 ore

Pepe și Răzvan au parte de o întrecere udă! Cei doi au parte de o provocare în care trebuie să spargă baloane pline cu apă.

Provocare imposibilă pe nisip! Lidia Buble, Flavia, Răzvan și Dani se declară învinși

acum 9 ore

Lidia Buble, Flavia, Răzvan și Dani nu reușesc să ducă la bun sfârșit provocarea din această emisiune. Cei patru se declară învinși după mai multe încercări nereușite.

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Nu miros ca toţi ţigani eu chandesc ca barosani"

acum 6 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Răzvan Simion a luat lecţii de cântat la frunză de la un fost concurent X Factor!

acum 7 zile

Toma şi Nelu Nuţă cântă la frunză şi solzi de peşte! Primul a fost concurent şi la X Factor 2016 cu un cântec de dragoste şi o sârbă interpretată la "solzi de peşte". Răzvan Simion a încercat să cânte la frunză alături de cei doi invitaţi!

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Fi fata pe care toţi o vor nu pe care toţi o vor!"

acum 11 zile

Răzvan şi Cătălin Oprişan au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Dani adoră să fie șef: "Răzvan, poți să fii subalternul meu"

acum 13 zile

Înainte să devină prezentatori, Răzvan și Dani au avut ocazia să fie șefi, în domeniul IT, dar într-un final au ales televiziunea.

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Eu recunosc când greșesc, cu toate că nu greșesc niciodată"

acum 13 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Margherita, pusă în dificultate de provocarea lansată de Răzvan și Dani

acum 14 zile

Răzvan și Dani lansează o provocare extrem de grea pentru Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani. Artista este pusă în dificultate de întrebările celor doi prezentatori

De 1 Iunie, Răzvan și Dani vor merge în parcul Cișmigiu din Capitală pentru a sărbători Ziua Copilului

acum 25 zile

Echipa de la Neatza merge în parc de 1 Iunie. Răzvan, Dani, Flavia și Amalia vor să petreacă Ziua Copilului în Cișmigiu alături de sute de prichindei.

Câștigă o kendama! Răzvan vs. Andra

acum 41 zile

Un nou concurs la Neatza, de această dată premiul pus în jc este o kendama. Iată cum s-au descurcat cei doi copii care s-au întrecut pentru premiu.

CRBL, concurs de kendama. Răzvan: ”Fiul meu m-a mințit. Mi-a spus că kendama îl ajută la caligrafie!”

acum 42 zile

Echipa de la Neatza a mers să-l vadă în acțiune pe cel care a făcut cunoscută kendama în România, pe CRBL.

Răzvan, incident la un eveniment muzical: ”Cafele, sucuri, prăjituri, sushi-uri le-am întins pe unde am putut, la fiecare pe picioare!”

acum 42 zile

Răzvan Simion, prezent la un eveniment muzical, a avut parte de un întâmplare mai puțin plăcută. ”Cafele, sucuri, prăjituri, sushi-uri le-am întins pe unde am putut, la fiecare pe picioare!”, a afirmat matinalul de la Neatza.

Răzvan o ajută pe Seeya să-şi vândă adidaşii pe net: "Dacă reuşesc să-i vând, cânţi "Ding Dirlin" cu colega ta, într-o cabina de duş, şi noi filmăm"

acum 52 zile

Răzvan o ajută pe Seeya să-şi vândă adidaşii pe net! Matinalul i-a lansat artisei o provocare inedită:" Dacă reuşesc să-i vând, cânţi "Ding Dirlin" cu colega ta într-o cabina de duş şi noi filmăm?"

”Umbrela mâni libere”, inveția preferată a lui Răzvan: ”De acum pot să dansez în ploaie! Poate îmi iau și eu una”

acum 54 zile

După ce a profesat ca inginer, Ion Vâlcu a început să creeze piese care sunt pe cât de utile, pe atât de haioase.

Ce idee! Răzvan cântă melodia ”Cine m-a făcut om mare” la balon!

acum 55 zile

Melodia Deliei, ”Cine m-a făcut om mare”, este interpretată de Răzvan la balon!

Răzvan: ”Carla's Dreams doarme voposit pe față. Are fețe de perne colorate!”

acum 55 zile

Răzvan și Dani vorbeste despre ideea lui Carla's Dreams de a se picta pe față.

Răzvan obișnuiește să se măsoare singur. Dani: ”Prietene, tu te dezbraci și te măsori?!”

acum 55 zile

Înălțimea lui Răzvan dezbătută la Neatza, însă măsurătorile nu se opresc aici.

Șoferul Răzvan, făcut praf de Dani: ”Conduci ca o coafeză de 62 de ani”

acum 55 zile

Dani are anumite nemulțumiri referitoare la modul cum conduce pe autostradă colegul lui de la Neatza. ”Conduci ca o coafeză de 62 de ani”, a afirmat acesta.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV