Cautare: 1265 rezultate dupa tagul "razvan"

Răzvan şi Dani sărbătoresc 20 de ani de la terminarea liceului!

acum 7 ore

Răzvan şi Dani sărbătoresc 20 de ani de la terminarea liceului! Matinalii au fost prezenţi în curtea instituţiei din Reşiţa!

În halat alb şi savurând cafeaua! Aşa se pregăteşte Răzvan de reuniunea de clasă! "Dar de ce doarme un bărbat la mine în pat?"

acum 9 ore

Răzvan şi Dani se pregătesc astăzi de un eveniment foarte important! Reuniunea de clasă după 20 de ani! Spre deosebire de colegul său de la Neatza, Răzvan a preferat să afişeze cu totul altă imagine!

Horia Brenciu, început de dimiNEATZA în forţă! Înlocuitorul lui Răzvan şi Dani face ordine: "Gata, s-a terminat cu dictatura!"

acum 9 ore

Horia Brenciu, început de dimiNEATZA în forţă! Înlocuitorul lui Răzvan şi Dani face ordine! Au reușit de-a lungul anilor să realizeze cel mai urmărit matinal din România, dar pe Răzvan și Dani nu îi leagă doar platoul emisiunii Neatza, ci și foarte multe amintiri pe care le-au...

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Capu care a plecat sabia nul tae"

acum 1 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Hevito, muzică, vorbe și expresii în limba română: ”Prietenii mei sunt tot timpul puși pe distracție”

acum 8 zile

Hevito vine în platoul Neatza și vorbește despre noua sa piesa. Artisul învață câteva expresii noi de la Răzvan și Dani, prezentatorii emisiunii.

Răzvan și Dani, despre precomenzi, Gigi Hadid și mașini: ”Nu am auzit de un bărbat să își precomande ceva, este împotriva naturii”

acum 8 zile

Răzvan și Dani, prezentatorii de la Neatza. vorbesc despre precomenzile de haine și scandalul în care a fost implicată Gigi Hadid. Dani susține că nu a auzit de bărbați care să facă precomenzi pentru încălțăminte sau haine.

Răzvan, despre hoțul care l-a jefuit pe Dorian Popa: ”E puțin dislexic și în joc de hâț a înțeles haț”

acum 8 zile

Răzvan și Dani, prezentatorii Neatza, vorbesc despre hoțul lui Dorian Popa. Aceștia îl roagă pe cântăreț să nu își recupereze singur obiectele furate.

Vineri, Răzvan și Dani vor înlocuiți de la emisunea Neatza! Încă nu se știe cine va prezenta emisiunea

acum 9 zile

Vineri, Răzvan și Dani vor fi absenți motivați de la emisunea Neatza. Încă nu se știe cine va prezenta emisiunea.

Dani Oțil, despre pasiunile lui Răzvan: ”Tu ești o ființă foarte complexă, dar nu ai un hobby”

acum 10 zile

Dani Oțil și Răzvan, prezentatorii Neatza, vorbesc despre pasiunile lor. Cei doi se întreabă ce își pot lăsa moștenire unul celuilalt.

Este Ziua Mondiala a ciorapilor de nylon: ”Părinții noștri treceau benzina prin ciorap”

acum 10 zile

Răzvan și Dani vorbesc despre Ziua Mondială a ciorapilor de nylon. Cei doi povestesc istoria ciorapilor și împărtășesc câteva amintiri legate de aceștia.

Mara Bănică s-a despărțit după cinci ani de relație: "Nu știu a cui e vina"

acum 17 zile

Veste șoc în showbiz! Mara Bănică, îndrăgita jurnalistă, s-a despărțiț de iubitul ei, Răzvan, după o relație de cinci ani.

Răzvan vrea să plece în vacanță. Dani Oțil: ”Nu poți să te duci în Maldive pentru că avem treabă”

acum 22 zile

Răzvan încearcă să-și convingă colegul de platoul să îl lase să plece în vacanță. Dani Oțil rămâne pe poziții și nu se lasă convins.

Dani nu vrea să-l lase pe Răzvan să plece în vacanță: ”Crezi că pilotul poate să pună un avion atât de mare pe o insulă atât de mică”

acum 22 zile

Dani Oțil înceacă să-l convingă pe colegul său de emisiune să nu plece în vacanță. Prezentatorul apelează la toate argumentele posibile pentru a nu rămâne singur la emisiune.

Este Ziua Mondială a parolelor! Dani Oțil: ”Nu am apasat butonul de forget password niciodată”

acum 22 zile

Răzvan și Dani, prezentatorii emisiunii Neatza, vorbesc despre parolele de la computer de Ziua Mondiala a parolei. Dani Oțil susține că nu și-a uitat niciodată parolele.

Răzvan își dorește o vacanță în Maldive: "Să transmit de sub apă și să nu te mai aud niciodată, Dani"

acum 23 zile

Răzvan își dorește cu ardoare o vacanță în Maldive. Prezentatorul vrea să se relaxeze alături de delfini, dar mai ales să nu-l mai vadă pe colegul Dani.

”Munca și cum să ne ferim de ea”. De Ziua Muncii, Dani întruchipează un croitor, iar Răzvan un cizmar-chimist!

acum 24 zile

De Ziua Muncii, Dani s-a costumat într-un croitor, iar Răzvan un cizmar-chimist! ”Munca și cum să ne ferim de ea”, este sloganul de care Răzvan este profund atașat.

Lidia Buble: "Acum patru ani am cântat prima dată la Neatza! Nu știam nimic de Răzvan"

acum 25 zile

Lidia Buble a cântat pentru prima dată la Neatza în urmă cu patru ani. Artista nu auzise până atunci de Răzvan.

Alyanna Lu i-a învăţat pe Răzvan şi Dani cum se face "Salutul Soarelui"

acum 28 zile

Excentrica Alyanna Lu i-a învăţat pe matinali câteva din tehnicile yoga în platoul de la Neatza!

Fotografie de colecţie! Cum arătau Răzvan şi Dani în adolescenţă

acum 28 zile

Răzvan şi Dani au făcut haz de necaz la Neatza cu o fotografie cu ei doi din adolescenţă !

1
2
3
4
5
»

Observator.TV