Cautare: 175 rezultate dupa tagul "regizor"

Emoții mari! Regizorul emisiunii ”Chefi la cuțite” cade pradă celei mai mari provocări culinare din România. Ce spun jurații

acum 1 zile

Emoții mari pentru regizorul emisiunii ”Chefi la cuțite”. Vlad a căzut pradă celei mai mari provocări culinare din România.

A murit Lucian Pintilie. Marele regizor era internat de duminică la terapie intensivă

acum 5 zile

Lucian Pintilie, unul dintre regizorii de geniu cu care ne-am mândrit cu toţii, s-a stins aseară la Spitalul Elias. Avea 84 de ani şi era internat de trei zile la terapie intensivă.

Topul femeilor unui celebru regizor român! Pe ce dive a pus ochii George Ciubotaru

acum 19 zile

Topul femeilor unui celebru regizor român! Pe ce dive a pus ochii George Ciubotaru

Regizorul Lucian Pintilie, în stare gravă la spitalul Elias

acum 24 zile

Lumea filmului trece prin momente grele. Regizorul Lucian Pintilie a ajuns în stare gravă la spitalul Elias. El a fost internat la Terapie intensivă iar medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei sale. În vârstă de 84 de ani, cineastul ar fi răcit foarte puternic în această...

Povestea româncei care a ieşit din orfelinat şi a devenit un regizor de succes. Maia Morgentern joacă în ultimul ei film

acum 37 zile

A copilărit în orfelinate, iar singurul lux pe care şi l-a permis a fost să viseze. Abandonul, foamea şi singurătatea n-au împiedicat-o să trăiască pentru întâlnirea cu idolul din copilărie, actriţa Maia Morgenstern. Şi după 34 de ani a reuşit. În ciuda tuturor greutăţilor,...

Regizorul Violeta Bârlă, în platoul de la "Prietenii de la 11"! "Cel mai greu a fost la 18 ani, când am ieşit din orfelinat"

acum 40 zile

Regizorul şi scenaristul, Violeta Bârlă, şi-a început viaţa la orfelinat dar a reuşit să progreseze şi recent a terminat filmările la cel de-al patrulea scurt metraj "Inima Albastră"

Regizorul român Adina Pintilie a cucerit marele premiu Ursul de Aur, în cadrul festivalului de film de la Berlin

acum 86 zile

Regizorul Adina Pintilie a cucerit prestigiosul Urs de Aur, marele premiu al festivalului de la Berlin, cu primul său lung-metraj, "Touch Me Not".Pelicula a fost distinsă şi cu premiul pentru cel mai bun debut. Cea de-a doua disctinţie a fost acordată de un juriu diferit.

Ioan Andrei Ionescu, la ”Povești COOL”. ”Cum să împac eu dragostea spirituală cu cea carnală?!”

acum 104 zile

Actorul Ioan Andrei Ionescu este Ermolai Alekseevici Lopahin în piesa ”Livada de vișini”, pusă în scenă la TNB

Alec Secăreanu, „God's Own Country“: ”Eu și Josh O`Conner am rămas foarte buni prieteni”

acum 104 zile

Tânărul actor i-a dezvăluit Irinei Nistor cum a început aventura lui dincolo de granițe

Alec Secăreanu, starul din ”„God's Own Country“: ”Am fost barman, ospătar, am adus și mașini din Germania!”

acum 104 zile

Povestea de succes a lui Alec Secareanu a venit mai târziu. Ca orice tânăr la început de drum, a luat-o de jos.

Ioan Carmazan, despre filme. Celebrul regizor și scenarist a avut numeroase discuții cu Sergiu Nicolaescu când au filmat ”Orient Express”

acum 114 zile

Ioan Carmazan vorbește despre două din filme la care a lucrat. Celebrul regizor și scenarist rememorează o discuție pe care a avut-o cu Sergiu Nicolaescu când au realizat ”Orient Express”

Covorul roşu s-a întins la premiera de gală a celui mai nou film semnat de regizorul Dan Chişu

acum 195 zile

Dorul de regretatul Mircea Albulescu a reunit nume mari din lumea filmului românesc pentru a vedea ultimul rol de excepţie al actorului. Mult aşteptatul film va rula din data de zece a acestei luni în marile cinematografii româneşti.

Doliu în lumea filmul românesc!

acum 202 zile

Regizorul Mircea Drăgan, cunoscut pentru seria "Brigada Diverse" a încetat din viaţă la vârsta de 85 de ani. *** De-a lungul timpului, Mircea Drăgan şi-a pus numele pe 22 de lungmetraje şi 10 scenarii. A abordat toate genurile cinematografice, de la filme de reconstituire istorică până...

Cristian Mungiu a trăit momente unice

acum 214 zile

I-a fost acordată cea mai importantă distincţie oferită de statul francez. Regizorul român a fost numit Cavaler al Ordinului Legiunea de Onoare, într-o ceremonie elegantă, desfăşurată la Ambasada Franţei la Bucureşti. Nume mari din lumea filmului i-au fost alături în clipele...

Celebrul regizor american Oliver Stone, cuzat de un fost model Playboyde hărţuire sexuală

acum 220 zile

Celebrul regizor american Oliver Stone este şi el acuzat de hărţuire sexuală. Un fost model Playboy a mărturisit că cineastul multipremiat la Oscar i-a atins sânii la o petrecere, în faţa tuturor invitaţilor.

Cu ce regizor englez a fost măritată cântăreața Madonna timp de opt ani? Tu știi să răspunzi?

acum 237 zile

Cu ce regizor englez a fost măritată cântăreața Madonna timp de opt ani? Tu știi să răspunzi?

Alex Ceaușu, față în față cu uraganul Irma: "Cinci zile am fost blocaţi în casă"

acum 243 zile

Alex Ceaușu este unul dintre cei mai cunoscuți regizori români. După zeci de videoclipuri regizate, în urmă cu zece zile a trăit experiența vieții sale.

Regizorul român care a înfruntat uraganul Irma pe malul Oceanului Atlantic s-a întors în ţară cu bine

acum 248 zile

A trăit cea mai interesantă şi periculoasă experienţă şi a reuşit, în acelaşi timp, să surprindă imagini unice. Regizorul român Alex Ceauşu a privit furia uraganului Irma de la balconul unui apartament din Florida. Zile întregi a stat blocat şi abia ieri a reuşit să se...

Dorian Popa, încă un talent! Mai nou, artistul s-a făcut regizor

acum 271 zile

Dorian Popa își schimbă profesia? Artistul poate fi oricând și regizor. Vedeta filmează un videoclip împreună cu Daniel Cristea, un foarte bun prieten. Cântărețul dorește ca actorii din clip să fie cât mai naturali pentru ca totul să iasă perfect.

Actorul de comedie şi regizorul Jerry Lewis a murit la vârsta de 91 de ani

acum 274 zile

Actorul de comedie şi regizorul Jerry Lewis s-a stins din viaţă la vârsta de 91 de ani. Acesta a murit din cauze naturale, în casa sa din Las Vegas, înconjurat de familie. Comediantul celebru în anii '50 şi '60 a fost iubit pentru umorul său şi a jucat în peste 45 de pelicule.

1
2
3
4
5
»