Cautare: 7 rezultate dupa tagul "relatie toxica"

Cum este bărbatul tău, în funcție de luna în care s-a născut: ”Ianuarie - este foarte carismatic”

acum 35 zile

Numerologul Cristina Udrescu vorbește despre relațiile toxice. Expertul vorbește despre caracteristicile iubiților, în funcție de luna în care s-au născut.

Te-ai simțit trădată de partener? Ai curajul să spui: Gata, până aici a fost! ”E important să îți dai seama că stai într-o relație toxică”

acum 134 zile

Specialistul vorbșeste despre relațiile toxice și despre semnele care indică o astfel de relație. Expertul vorbește despre motivele pentru care o astefel de situație trebuie evitată.

NICOLETA NUCĂ a vorbit pentru prima oară despre IUBIREA EI CU… NĂBĂDĂI

acum 547 zile

Desi nu ii place sa vorbeasca despre viata personala, Nicoleta Nuca a povestit despre relatia cu nabadai...

Nicoleta Nucă a vorbit pentru prima oară despre fosta ei relaţie toxică

acum 547 zile

Nicoleta Nucă a vorbit pentru prima oară despre o relaţie amoroasă şi nocivă pentru viaţa ei! Artista ne-a spus şi care este refugiul ei!

Special! Dependența emoțională de partenerul de viață, o relație toxică

acum 738 zile

Este evident faptul că o relaţie de cursă lungă se construieşte pe baza unor mici compromisuri, pe care ambii parteneri trebuie să le facă! De exemplu, o zi pe lună, ea să iasă cu fetele la cumpărături, iar el - cu băieţii la fotbal. Sau la bere.

5 semne că eşti într-o relaţie toxică

acum 1156 zile

Cum ştii că eşti într-o relaţie nepotrivită, care îţi face mai mult rău decât bine? Când timpul petrecut alături de partener este mai mult neplăcut decât plăcut, este momentul să cauţi indiciile care te ajută să-ţi dai seama că eşti într-o relaţie toxică.

Observator.TV