Cautare: 443 rezultate dupa tagul "relatii"

Partenere de fotbaliști care au plecat din relații

acum 2 zile

Se spune că, dacă te căsătoreşti cu un fotbalist, este ca şi cum l-ai prinde pe Dumnezeu de un picior. Oare chiar aşa să fie? Foarte multe partenere au ales să plece din relații pentru că nu au mai suportat să stea departe de soții lor.

Nicole Cherry, despre relații: "Mă surprind bărbații inteligenți"

acum 18 zile

Nicole Cherry este luată la întrebări de Pepe! Prezentatorul vrea să afle dacă are iubit, dar artista nu are timp de băieți. Pe viitor își dorește un bărbat inteligent lângă ea.

Moda doamnelor care îşi asumă relaţiile cu bărbaţi mai tineri a luat amploare şi în România

acum 28 zile

Este diferenţa de vârstă o problemă care poate afecta longitivitatea unei relaţii? Ei bine, dacă până acum bărbaţii erau cei care îşi alegeau iubite sau soţii de vârstă mai "fragedă", în prezent, moda doamnelor care îşi asumă relaţiile cu bărbaţi mai tineri a luat amploare...

Martor: ”Cristian Pomohaci nu este doar homosexual. El are relaţii şi cu femei, dar şi cu bărbaţi. Am fost împreună la mare”

acum 46 zile

Preotul Cristian Pomohaci, surprins în timp ce ținea de mână un bărbat! Imaginile cu părintele vin cu o avalanșă de dezvăluiri bombă!

Connect-R și Feli, totul despre partenerii posesivi și relațiile eșuate: ”Îmi este dor să dorm cu un bărbat în pat!”

acum 67 zile

Connect-R și Feli vorbesc, fără perdea, despre relaţiile eşuate şi partenerii posesivi pe care i-au avut.

Atmosfera devine INCENDIARĂ pe „Insula iubirii”! Noi povești încep să ia naștere în Thailanda

acum 84 zile

Primul sarut si prima poveste de dragoste intre o concurenta și o ispita, pe „Insula iubirii”.

Relaţii tensionate între SUA şi Rusia! Mărul discordiei ar fi atacul asupra bazei militare din Siria

acum 129 zile

Nivelul de încredere dintre Statele Unite şi Rusia s-a deteriorat în ultimele luni, este părerea oficialilor de la Kremlin. dar şi a celor de la Casa Albă. Secretarul de stat american Rex Tillerson se află la Moscova unde a avut o întâlnire cu preşedintele Vladimir Putin şi cu...

Atacul violent şi neanunţat al americanilor în Siria duce relaţiile dintre SUA şi Rusia în pragul unui colaps

acum 135 zile

Atacul violent şi neanunţat al Statelor Unite asupra unei baze aeriene din Siria stârneşte reacţii puternice în toată lumea şi duce relaţiile dintre SUA şi Rusia în pragul unui colaps.

Robert Popescu, relații speciale cu toate mamele soacre: ”Le-aș iubi pe toate!”

acum 137 zile

La auzul subiectului ”mama soacră”, ispita de la 2k1 exclamă ”le-aș iubi pe toate!”, iar Mirela Vaida îl completează.

Horoscopul Zilei, 05 Aprilie 2017. Racii riscă să se certe cu oameni importanți și să strice relațiile

acum 137 zile

Raci sunt nervoși și riscă să se certe cu oameni importanți sau să strice relațiile. Cei din anturaj consideră că le-a dispărut orice urmă de farmec și sentimentalism.

Durerea și tensiunea ajută la identificarea relațiilor toxice

acum 139 zile

Anca Boalcă, psiholog, explică ce înseamnă o relație toxică. Cele dureroase și tensionate trebuie înlăturate din viața fiecărei persoane.

Cele mai spumoase relaţii, cu suişuri şi coborâşuri

acum 141 zile

Cele mai spumoase relaţii, cu suişuri şi coborâşuri

Gina Pistol, primele declaraţii după ce s-a despărţit de Alin Cocoş: "Toţi bărbaţii cu care am fost au vrut să le fac un copil"

acum 149 zile

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase vedete, dar nu are noroc în dragoste. Din nou fără iubit, blonda îşi traieşte viaţa intens!

S-au dezbrăcat de secrete! Lucrurile surprinzătoare pe care fetele le fac în secret, la începutul unei relații

acum 150 zile

Matinalii de la Antena 1 vorbesc despre ce fac fetele la începutul unei relații.

Culisele vieții fabuloase a lui Ion Ţiriac

acum 151 zile

Copilăria lui Ţiriac nu a fost la fel de frumoasă ca şi cariera lui. Tatăl său ar fi murit când el avea doar 9 ani. Apoi au urmat ani dificili, pentru că venitul familiei era modest. Mama lui lucra într-o fabrică de camioane, iar la 14 ani, Ion ar fi fost nevoit să se angajeze pentru a...

Horoscopul zilei 09/03/2017. Racii sunt comunicativi şi reuşesc să stabilească noi relaţii de parteneriat

acum 164 zile

Capacitatea de comunicare a racilor îi ajută să stabilească noi relaţii de parteneriat. Ar trebui să înceapă să apară rezultate ale muncii depuse în ultima vreme.

Un bărbat de 42 de ani din judeţul Vaslui este cercetat de poliţişti după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani

acum 165 zile

Fata ar fi fugit din centru cu alte două adolescente mai mari, şi ele aflate în plasament, fără să fie văzute de nimeni. Dar situaţia se complică şi mai mult de aici. Una dintre fetele mai mari ar fi primit bani de la individ, ca s-o convingă cea mai mică să întreţină relaţii...

Fostele relaţii, experienţe din care trebuie să învăţăm

acum 168 zile

Cum ne dăm seama de ce avem nevoie într-o relaţie? Fostele relaţii reprezintă experienţe din care trebuie să învăţăm. Ce comportamente ale partenerului be-au îndepărtat din relaţie sau care au fost comportamentele noastre indezirabile pt fostul partener? A fi tolerant e un atu dar,...

1
2
3
4
5
»