Cautare: 5 rezultate dupa tagul "reluare"

Smiley News: Fază tare din fotbalul american. Doar la reluare s-a văzut ce s-a întâmplat

acum 219 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News una dintre cele mai tari faze din fotbalul american.

”Când și UNDE se difuzează serialul «O grămadă de caramele»?”, ”Când este în reluare?” Iată răspunsurile la întrebările voastre

acum 269 zile

Iata programul difuzarii celui mai mai asteptat proiect tv al toamnei, ”O gramada de caramle”.

Fanii celebrei serii Baywatch, maraton în reluare în Los Angeles

acum 424 zile

Maraton în reluare în Statele Unite. Fanii celebrei serii Baywatch au fost răspuns unei invitaţii din partea actorilor noii producţii Baywatch. Mai exact, sute de oameni au acceptat să participe la un maraton. slow-motion organizat de Zac Efron, şi alţi protagonişti ai noii ecranizări.

După 11 ani, CEDO a decis reluarea unei anchete în cazul morţii unei adolescente din Iaşi

acum 715 zile

Justiţia din Iaşi este pusă la grea încercare de o decizie istorică a CEDO. Anchetatorii ar fi ascuns uciderea unei adolescente de 17 ani, elevă de liceu. Acum 11 ani, adolescenta a fost găsită moartă de tatăl ei, în balconul apartamentului în care locuiau.

Serialul tău preferat, "Pe viață", revine la Euforia TV!

acum 1397 zile

Serialul il are in centrul atentiei pe detectivul Charlie Crews (Damian Lewis), eliberat recent din penitenciarul de maxima securitate Pelican Bay State Prison, dupa ce a executat 12 ani dintr-o condamnare pe viata