Cautare: 16 rezultate dupa tagul "rene angelil"

SFÂȘIETOR! Un an de la moartea lui Rene Angelil. Ce mesaj a postat Celine Dion

acum 498 zile

Povestea lor de iubire a impresionat o lume intreaga!

Celine Dion, un an de la moartea soţului ei! Gestul care îi trădează SINGURĂTATEA

acum 502 zile

Celine Dion mai vinde o proprietate cumparata in timpul vietii lui Rene Angelil.

Ți se rupe SUFLETUL! Celine Dion, tribut emoționant pentru Rene Angelil

acum 572 zile

Celine Dion i-a adus un nou tribut lui Rene Angelil. Emotionant!

La 10 luni de la moartea soțului ei, Celine Dion face DECLARAȚII INCREDIBILE: "Încă îl iubesc pe Rene. Sunt măritată cu el"

acum 594 zile

Au trecut zece luni de când Rene Angelil a pierit, dar cu toate astea, Celine Dion nu este pregătită să meargă mai departe.

Ți se va face pielea de găină, după ce vei asculta cea mai nouă melodie a cântăreței Celine Dion! ACESTA este ultimul OMAGIU adus lui Rene Angelil

acum 622 zile

Au fost împreună vreme de trei decenii, iar el a fost marea ei iubirea, adevăratul ei sprijin. Au trecut aproape opt luni de la moartea lui Rene Angelil, iar Celine Dion nu încetează să-i aducă omagii bărbatului iubit.

Celine Dion, tribut emoționant în memoria soțului ei. Ce plănuiește să facă îndrăgita artistă

acum 661 zile

Au trecut aproximativ șapte luni de la moartea bărbatului iubit, iar Celine Dion începe să-și revină treptat, treptat după pierderea acestuia. Cu toate astea, îndrăgita artistă plănuiește un tribut emoționant în memoria celui cu care a petrecut mai bine de două decenii.

Celine Dion îşi deschide sufletul şi vorbeşte de viaţa fără Rene Angelil. Aceasta a povestit ce le spune copiilor ei, pentru a le alina dorul de tată

acum 674 zile

După ce a încântat publicul cu cele mai frumoase piese ale sale, toate cu mesaj pozitiv, Celine Dion a vorbit deschis, în emisiunea “Today”, despre viaţa ei, dar mai ales a copiilor ei, după dispariţia lui Rene Angelil.

Celine Dion, schimbare RADICALĂ după moartea soțului! Artista s-a refugiat în SHOPPING, iar noul ei stil este...WOW! Uite ce ținute poartă acum

acum 692 zile

Sunt deja șase luni de doliu și multe nopți de suferință amară pentru artista Celine Dion, care și-a pierdut sufletul pereche. Este timpul ca ea să-și continue viața și să schimbe lacrimile în zâmbete!

"Vreau să pleci în pace!". Celine Dion, prima declarație după moartea soțului ei

acum 739 zile

După aproape patru luni de la moartea soțului ei, îndrăgita cântăreață Celine Dion a găsit, tocmai acum, puterea să vorbească despre pierderea bărbatului iubit. Celebra artistă a făcut declarații emoționante, iar vorbele ei la adresa celui care i-a fost partener de viață rămân în continuare pline de iubire și devotament.

Celine Dion și soțul său trec prin momente cumplite! Dorința lui Rene Angelil este una cutremurătoare!

acum 1006 zile

Celine Dion reușește să se păstreze puternică de dragul soțului său. În timp ce Rene continuă cu lupta împotriva cancerului la gât, artista se întoarce în Las Vegas după o pauză de un an

Moment EMOŢIONANT! Celine Dion a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiuni! Află motivul

acum 1159 zile

Celine Dion a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiuni de televiziune în momentul în care a început să vorbească despre soţul ei bolnav de cancer.