Cautare: 3012 rezultate dupa tagul "reteta"

Francisca și Prietenii te învață să faci sushi acasă

acum 7 ore

Francisca iubește preparatele asiatice, fructele de mare și, în special, sushi-ul. Alături de Prietenii de la 11, artista ne învață cum să facem sushi chiar la noi acasă.

Rețeta zilei! Vlăduț ne prepătește „Coaste și gutui fură inima oricui”

acum 10 ore

Rețeta zilei! Vlăduț ne prepătește „Coaste și gutui fură inima oricui”, o rețetă delicoasă, de toamnă, cu foarte puține ingrediente.

Rețeta zilei! Vlăduț ne pregătește „Aripioare americane”

acum 1 zile

Rețeta zilei! Vlăduț ne pregătește „Aripioare americane”, o rețetă rapidă și delicioasă ce are nevoie de ingredientele prezentate de bucătarul de la Neatza.

Saveta Bogdan, populară și în bucătărie. Artista ne pregătește dulceață de gutui

acum 3 zile

Saveta Bogdan, este populară și în bucătărie. Artista ne pregătește, în direct, dulceață de gutui. Iată ce rețetă folosește marea cântăreață de muzică populară.

Aurora și Săndel Mihai, rețeță cu lacrimi

acum 6 zile

Săndel Mihai, fratele Andrei, şi soţia sa, Aurora, au trecut la cratiţă. Şi au gătit mâncarea cu care îşi dau pe spate musafirii. Cei doi artişti au fost strict supravegheaţi de Adriana Bahmuţeanu şi multe dintre secretele lor de familie au ieşit la iveală.

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară un tort spaniol

acum 6 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine lapte, zahar, vanilie, dar și alte ingredinte delicioase, denumit "Tort spaniol".

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară "Supă olandeză din praz"

acum 7 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine praz, unt, morcovi, cartofi dar și alte ingredinte delicioase, denumit "Supă olandeză din praz".

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară "Trenulețul"

acum 8 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine bagheta de pâine, muștar, unt, dar și alte ingredinte delicioase, denumit "Trenulețul".

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară "Spaghete raw vegane"

acum 9 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine dovleac, zucchini, dovlecel, morcovi, dar și alte ingredinte delicioase, denumit "Spaghete raw vegane".

Atenție, pofticioși! Secretele preparării caracatiței

acum 10 zile

Invitată la "Prietenii de la 11", Chef Anne Marie Pasăre a prezentat. în direct, cum se prepară o caracatița.

Nebunie în platoul Neatza! Chef Dani Oțil face clătite

acum 10 zile

După ce a fost învins la sprânceană de Răzvan Simion, lui Dani Oțil i-a venit rândul să plătească pariul. Astăzi, super Dani zis și Batman face clătite pentru toată echipa Neatza.

Beneficiile consumului de spanac

acum 10 zile

Spanacul tratează afecţiunile gastrointestinale, purifică organismul, tratează afecţiunile sistemului nervos, ameliorează problemele renale, tratează bolile respiratorii şi vindecă rănile. Tratează şi afecţiunile cardiovasculare.

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară "Rață cu parfum de toamnă"

acum 10 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţinedovleac, pulpe de rață, dar și alte ingredinte delicioase, denumit "Rață cu parfum de toamnă".

"Medalion magic", o rețetă gustoasă, dar și foarte ușor de preparat

acum 14 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchiuleț de porc, pere, miere, dar și alte ingredinte delicioase, denumit "Medalion magic".

Îți plouă în gură! La Neatza afli cea mai tare rețetă de zacuscă

acum 15 zile

Marian Duță, reporterul de la Neatza, este la fermă și face zacuscă și marmeladă împreună cu Mariana, bucătăreasă șefă.

"Mere răsfățate", o rețetă pentru cei care își doresc să mănânce sănătos

acum 16 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mere, alune, miere, dar și alte ingredinte delicioase, denumit "Mere răsfățate".

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară "Drăguțele dulci"

acum 20 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ricota, faina, oua ,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Drăguțele dulci".

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Găluște cu sos de cașcaval"

acum 22 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cascaval,covrigi, lapte, smantana, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Galuste cu sos de cascaval".

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară "Fasole cu ciolan neafumat"

acum 23 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine fasole, ciolan, carne, porc, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole cu ciolan neafumat ".

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară "Păstrăv îmbujorat"

acum 24 zile

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Pastrav îmbujorat".

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv