Cautare: 1021 rezultate dupa tagul "retete"

A doua ediție de Street Food Festival a adunat peste 80 de comercianţi veniţi cu reţetele proprii

acum 15 zile

Fructe de mare, burgeri de toate dimensiunile, preparate din bucătăria japoneză şi tailandeză, pe scurt, mâncare pentru toate gusturile. Asta au găsit cei care au ales să îşi petreacă weekendul la Street Food Festival. A doua ediţie a adunat peste 80 de comercianţi veniţi cu...

Don Apetit vă îmbie cu două preparate de te lingi pe degete: creveți picanți și macarons... negru

acum 18 zile

Ceva picant, ceva dulce. Asta va propune Vlad in aceasta editie de „Don Apetit”.

Gust, savoare şi mâncăruri tradiţionale. A fost reţeta unui Festival

acum 20 zile

Festivalul Gulaşului, unde cei mai buni bucătari s-au întrecut în prepararea tocanei cu specific unguresc. Cert este că ceaunele au sfârâit toată ziua, iar rezultatul i-a încântat pe oaspeţii flămânzi.

Anna Lesko, pasiune pentru gătit

acum 24 zile

Anna Lesko a făcut o pasiune pentru gătit. Toate reţetele ei au ajuns virale pe internet

Din 4 septembrie, Vlad Gherman este “Don Apetit", la Happy Channel

acum 25 zile

Din 4 septembrie, de luni pana miercuri, de la ora 12.30, urmareste-l pe "Don Apetit" la Happy Channel!

Rețetă de clătite delicioase de la Doinița Oancea. Învață de la actrița din iSerialul “Când mama nu-i acasă" să pregătești un desert de nota 10!

acum 98 zile

Pe Doinita Oancea o veti putea vedea, in curand, in cel de-al doilea sezon al iSerialului “Cand mama nu-i acasa", produs de Ruxandra Ion.

Reţetele tradiţionale reinterpretate. Preparatul "Scordolea" a fost transformat în "mârliţă-n culcuş"!

acum 125 zile

Reţetele tradiţionale capătă alt gust odată ce ajung pe mâinile studenţilor de la Ingineria Alimentelor din Galaţi! Un astfel de preparat vechi, numit "scordolea", a fost reinterpretat de o echipă de studente. Nu vă gândiţi că a căpătat şi o denumire mai elegantă. Acum i se spune...

Gospodinele se întrec în preparate tradiționale de Paște. Rețete și secrete dulci din Neamţ şi Cluj

acum 163 zile

Pregătirile pentru Paşte sunt în toi, iar gospodinele se întrec în preparate tradiţionale. Însă la loc de cinste este. desertul. Dacă în Neamţ, cozonacii sunt pregătiţi cot la cot de gospodinele de pe ambele maluri ale Prutului, în Cluj se merge pe varianta modernă.

Fursecuri cu nuci şi gem

acum 195 zile

Fursecuri cu nuci şi gem

Paste cu pui şi spanac

acum 195 zile

Paste cu pui şi spanac

Chef Ralu gătește cea mai gustoasă tobă

acum 277 zile

Chef Ralu ne arată cum să preparăm cea mai gustoasă tobă, special pentru Crăciun

Rețete de sărbătoare: tobă de Ardeal a la Radu Anton Roman

acum 278 zile

Toba este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe mesele de Craciun ale romanilor.

Porcul, gătit în zeci de feluri la Festivalul din Harghita

acum 295 zile

Porcul este vedetă în Harghita, într-un festival-concurs, în care în jur de 50 de echipe prepară mâncare tradiţională. La proţap, cu varză sau tocată în cârnaţi, carnea de porc nu lasă pofticioşii să treacă nepăsători pe lângă bucătarii pricepuţi.

Rețete delicioase de post

acum 313 zile

A început postul Crăciunului. Iar cine spune că mâncărurile de post nu sunt la fel de bune ca cele de dulce se înşală amarnic. Asta sau mănâncă numai mâncăruri. clasice, să spunem aşa. Cartofi, zacuscă, fasole. Nu că n-ar fi bune, dar dacă le combini altfel, mâncărurile pot fi...

PROVOCAREA ZILEI: Pariu că nu-l recunoști? A devenit un bărbat celebru, maestru în bucătărie

acum 327 zile

Este prezentator de succes, iar din mainile lui ies adevarate minunatii culinare!

Alexandru Bălan, din Botoșani, vrea să-i ofere un viitor mai bun bebelușului său

acum 362 zile

Alexandru Bălan are 26 de ani și se recomandă a fi bucătar de meserie. Îi place să combine ingredientele și adesea inventează el rețetele.

SPECIAL! Beneficiile fructelor de mare

acum 363 zile

Până acum vreo 10 ani şi ceva, fructe de mare am fi putut mânca doar dacă plecam în străinătate! De preferinţă, în Grecia şi în ţările mediteraneene, acolo unde există o grămadă de reţete bazate pe ceea ce ne oferă marea.

GALERIA FOTO care te scoate la terasă! 12 frappe-uri pe cât de aspectuoase, pe atât de gustoase

acum 463 zile

Vara și-a intrat în drepturi, iar noi am început lupta cu căldura! Și când ne gândim la metodele de a ne răcori, mereu ajungem cu mintea la un frappe rece ca gheața.

Cele mai bune rețete de scoici, pe litoral

acum 489 zile

Pe litoral în schimb, cei mai buni bucătari au muncit din greu weekendul acesta. Au gătit 20 de tone de scoici în trei zile, toţi cu gândul la un trofeu pe măsura efortului. O scoică de bronz de 17 kilograme.

1
2
3
4
5
»