Cautare: 22 rezultate dupa tagul "rezolvare"

Cum își tratează Andreea Raicu atacurile de panică: „La început avem nevoie de cineva care să ne ghideze”

acum 244 zile

Vreţi să ştiţi cum scăpaţi de atacurile de panică? Andreea Raicu a găsit o nouă metodă! Cum se linişteşte, dar şi ce exerciţii o ajută să se trateze, ne spune chiar ea.

Bioenergeticianul Viorel te scapă de stările grele și apăsătoare: „Cel mai mare atac energetic este când vine o persoană și îți spune toate problemele lui”

acum 246 zile

Bioenergeticianul Viorel Pop ne sare în ajutor. Acesta ne dezvăluie cum ne putem da seama daca suntem înconjurați de enrgii negative, dar și cum putem scăpa de ele.

ACEST test banal îți va da bătăi de cap! Poate fi rezolvat de elevii de școala generală, dar pe adulți îi încurcă. Crezi că știi răspunsul?

acum 669 zile

Este extrem de simplu, dar cu toate astea, nu mulți reușesc să-l rezolve! Elevii de școala generală îi găsesc soluția imediat, dar pe adulți, acest test îi încurcă.

Daniela, veșnic lămurită, dar mereu ascunsă după perdea! Nuami: „Tu trebuie să te lămurești cu niște lucruri!”

acum 722 zile

Mai este atât de puțin din emisiunea aceasta și ne întrebăm uneori dacă Dani va reuși să se deschidă total și să accepte să-și rezolve ce a rămas nerezolvat.

TEST: Pare banal, dar te va pune în încurcătură și pe tine! Câte cifre vezi în imagine?

acum 750 zile

Aparent simplu, acest puzzle va dovedi însă că nu este chiar floare la ureche să-l rezolvi. Mulți au încercat să găsească soluția, însă doar foarte puțini au fost cei care au oferit varianta corectă.

Acest TEST a devenit viral! Poți să-l rezolvi într-un minut? Înseamnă că ești un geniu

acum 764 zile

Acest puzzle le-a dat de furcă internauților! Aparent, banal, testul a pus în dificultate numeroase persoane, care au încercat să-i găsească rezolvarea.

Câte găuri are tricoul din imagine? Testul simplu care i-a indus pe toţi în eroare!

acum 770 zile

Un test a devenit viral şi i-a indus pe toţi în eroare. Nu mulţi au nimerit răspunsul corect!

Doar 1% știu răspunsul genial la această ecuație! Care este singurul mod de rezolvare

acum 806 zile

O ecuație apărută recent pe Internet a pus pe jar pasionații de matematică. Premisa de la care se pleacă este cât se poate de simplă - poți folosi orice semn matematic între cele patru cifre, astfel încât rezultatul final să fie 19.

Poți să rezolvi acest puzzle de copii? În ce direcție merge acest autobuz?

acum 866 zile

Acesta este un test pe care de cele mai multe ori cei mici îl rezolv instant, însă adulții au mari bătăi de cap în descoperirea direcției în care autobuzul din imagine călătorește

A avut nevoie de 18 ani pentru a rezolva misterul ascuns în verigheta sa!

acum 1039 zile

Marianne Crowley este căsătorită cu soțul său Flor, încă din 13 septembrie 1997. De atunci, aceasta poartă cu multă mândrie inelul de aur de pe deget și nu l-a dat niciodată jos

Coach Talk cu Alex Gavriliu - 3 motive pentru care e mai bine să lucrezi la dorințe decât la rezolvat probleme

acum 1288 zile

Intai vreau sa vad de ce am probleme financiare si abia apoi ma focusez pe produs bani; intai vreau sa-mi rezolv timiditatea, apoi invit femei in oras

Coach Talk cu Alex Gavriliu! 3 motive pentru care e mai bine să lucrezi la dorințe decât la rezolvat probleme

acum 1294 zile

Intai vreau sa vad de ce am probleme financiare si abia apoi ma focusez pe produs bani; intai vreau sa-mi rezolv timiditatea, apoi invit femei in oras. Va sunt cunoscute afirmatiile de mai sus? Mie da! Si de aceea va prezint mai jos 3 motive pentru care este mai eficient sa lucrezi la ce iti doresti, decat sa cauti cauzele problemelor

Copiii mofturoși nu mănâncă LEGUME! Cum rezolvi această problemă?!

acum 1401 zile

Sunt copii care mănâncă tot ce le pui în farfurie, de te miri cum încape atât de mult într-un omuleţ atât de mic! Dar sunt şi puşti pentru care ai nevoie de o întreagă strategie ca să-i faci să mănânce ceva

VIDEO! Un tip rezolvă cubul Rubik sub apă!

acum 1560 zile

Dacă nu ai cu ce să-ți ocupi timpul, ar trebui să îți cumperi un astfel de cub, căci cu siguranță ne va lua ceva vreme să îl rezolvăm

Sinteza zilei: Cum a rezolvat omul lui Băsescu problema câinilor din Bucureşti

acum 1748 zile

Sinteza zilei: Cum a rezolvat omul lui Băsescu problema câinilor maidanezi din Bucureşti.

1
2

Observator.TV