Cautare: 321 rezultate dupa tagul "rihanna"

Snachat a transformat-o pe Rihanna într-o victimă a abuzului domestic

acum 22 ore

Între timp, Snapchat este implicat într-un scandal fără precedent. Celebra reţea de socializare a postat pe platformă o reclamă a unui joc, prin care îi întreabă pe utilizatori dacă ar prefera să o lovească pe Rihanna sau pe Chris Brown. Indignată, cântăreaţa s-a revoltat imediat...

Rihanna a strâns o avere colosală. Câti bani a făcut vedeta din muzică, film și modă

acum 7 zile

Este cea mai bine plătită artistă a momentului şi a strâns o avere colosală! Bineînţeles, întreaga agoniseală a obţinut-o în urma unor mulţi ani de muncă.

Rihanna le-a purtata noroc. După prima rundă Costin Manea și Valentin Gane nu au pierdut niciun leu

acum 15 zile

Rihanna le-a purtata noroc lui Costin Manea și Valentin Gane. După prima rundă cei doi nu au pierdut niciun leu.

La doar 5 anișori a primit un inel cu diamante! Cum arată spectaculoasa bijuterie!

acum 17 zile

Rihanna, minunea din viața Dianei Bișinicu își sărbătorește ziua în platoul Răi da buni. Aceasta primește un cadou deosebit din partea lui Mihai Morar.

Jennifer Lopez o copiază pe Rihanna

acum 40 zile

Jennifer Lopez o copiază pe Rihanna și a început să îi cânte și piesele.

Rihanna, vilă de 15 milioane de dolari. Face show de milioane și investește banii în case și mașini

acum 50 zile

Vedeta şi-a descoperit o pasiune costisitoare! Face show-uri de milioane, iar banii îi investeşte în vile fabuloase. Cântăreața a cumpărat o vilă de 15 milioane de dolari.

Cum arată casa unde s-a născut Rihanna. Răzvan Pascu: ”Este mică, modestă”

acum 52 zile

Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic, a venit la Pritenii de la 11 și a vorbit despre vacanțele în Insulele Caraibe.

Rihanna este în doliu! Vărul cântăreţei americane a fost împuşcat mortal, la doar câteva ore după ce petrecuse Crăciunul alături de artistă

acum 79 zile

Tânărul în vârstă de 21 de ani, se plimba singur în zona St. Michael, în clipa în care a fost abordat de un bărbat şi împuşcat de mai multe ori. Tragedia se întâmpla la ora 19 chiar în Ziua de Crăciun. Vestea a venit ca un şoc pentru Rihanna, care, îndurerată a postat pe...

Rihanna are o stradă cu numele ei

acum 104 zile

Strada pe care a copilărit Rihanna îi poartă de acum numele! Aşadar, dacă veţi ajunge vreodată în statul Barbados, puteţi căuta pe hartă Rihanna Drive! Veţi şti că nu este o simplă coincidenţă. Străduţa chiar a fost "botezată" cu numele vedetei.

Rihanna şi-a mărit colecţia de case. Vedeta şi-a cumpărat o locuință și în Barbados

acum 150 zile

Rihanna este una dintre cele mai în vogă cântărețe, are concerte internaționale de milioane de dolari și o mulțime de fani în întraga lume. Când vine vorba de confort, artista nu se sfiește să investească sume urașe de bani.

Săptămâna Modei de la New York. Rihanna și-a lansat noua colecție de haine

acum 179 zile

Toata ”crema” de la Hollywood pare că s-a mutat la New York. Săptămâna Modei a fost un eveniment de senzație. Aproape că nu a existat prezentare la care să nu fie vedete în public, pe podium sau chiar în culise.

Noua colecție, marca Rihanna

acum 186 zile

Rihanna devine treptat un nume consacrat şi în lumea modei! Artista şi-a prezentat cea mai recentă colecţie de haine sport la Săptămâna Modei de la New York. Aceasta a fost realizată cu o celebră firmă de echipamente sportive.

Julie Mayaya se transformă în Rihanna - "Sledgehammer"

acum 188 zile

În prima ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Julie Mayaya a cântat melodia interpretată de Rihanna - "Sledgehammer"

Culise: Julie Mayaya se pregăteşte să devină Rihanna

acum 188 zile

Rihanna este personajul pe care îl interpretează Julie Mayaya în cadrul primei ediţii a sezonului XII de la "Te cunosc de undeva!".

La opt ani de la incidentul care aproape i-a distrus cariera, Chris Brown rupe tăcerea

acum 212 zile

Artistul a vorbit deschis despre noapte din februarie 2009, când a agresat-o pe Rihanna. Declaraţiile sunt parte a unui film documentar.

Chris Brown rupe tăcerea. Artistul a vorbit despre disputata noapte când a lovit-o pe Rihanna

acum 212 zile

La opt ani de la incidentul care aproape i-a distrus cariera, Chris Brown rupe tăcerea. Artistul a vorbit fără perdea despre mult disputata noapte din februarie 2009, când a agresat-o pe Rihanna. Declaraţiile sunt parte a unui film documentar.

Iubitul Rihannei a fost căsătorit

acum 216 zile

Rihanna continuă să-şi uimească fanii.În prezent artista are o relaţie un un om de afaceri arab. Cei doi au fost vazuţi în ipostaze tandre într-o piscină în Spania, însă surpriza este că bărbatul, care spunea că a avut o relaţie şi cu Naomi Campbell, a fost căsătorit înainte...

Rihanna a luat câteva kilograme în plus, dar nu a fost criticată de fani

acum 216 zile

Rihanna ne-a obişnuit cu piesele vestimentare avangardiste, iar la carnavalul din ţara sa natală, Barbados, a reuşit încă o dată să iasă în evidenţă.

Detaliul ce a făcut-o de râs pe Rihanna! Fanii au taxat-o dur pe artistă pentru această fotografie

acum 220 zile

Rihanna a intrat in gura fanilor din cauza unei fotografii.

1
2
3
4
5
»