Cautare: 311 rezultate dupa tagul "rihanna"

Rihanna are o stradă cu numele ei

acum 11 zile

Strada pe care a copilărit Rihanna îi poartă de acum numele! Aşadar, dacă veţi ajunge vreodată în statul Barbados, puteţi căuta pe hartă Rihanna Drive! Veţi şti că nu este o simplă coincidenţă. Străduţa chiar a fost "botezată" cu numele vedetei.

Rihanna şi-a mărit colecţia de case. Vedeta şi-a cumpărat o locuință și în Barbados

acum 57 zile

Rihanna este una dintre cele mai în vogă cântărețe, are concerte internaționale de milioane de dolari și o mulțime de fani în întraga lume. Când vine vorba de confort, artista nu se sfiește să investească sume urașe de bani.

Săptămâna Modei de la New York. Rihanna și-a lansat noua colecție de haine

acum 86 zile

Toata ”crema” de la Hollywood pare că s-a mutat la New York. Săptămâna Modei a fost un eveniment de senzație. Aproape că nu a existat prezentare la care să nu fie vedete în public, pe podium sau chiar în culise.

Noua colecție, marca Rihanna

acum 94 zile

Rihanna devine treptat un nume consacrat şi în lumea modei! Artista şi-a prezentat cea mai recentă colecţie de haine sport la Săptămâna Modei de la New York. Aceasta a fost realizată cu o celebră firmă de echipamente sportive.

Julie Mayaya se transformă în Rihanna - "Sledgehammer"

acum 96 zile

În prima ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Julie Mayaya a cântat melodia interpretată de Rihanna - "Sledgehammer"

Culise: Julie Mayaya se pregăteşte să devină Rihanna

acum 96 zile

Rihanna este personajul pe care îl interpretează Julie Mayaya în cadrul primei ediţii a sezonului XII de la "Te cunosc de undeva!".

La opt ani de la incidentul care aproape i-a distrus cariera, Chris Brown rupe tăcerea

acum 119 zile

Artistul a vorbit deschis despre noapte din februarie 2009, când a agresat-o pe Rihanna. Declaraţiile sunt parte a unui film documentar.

Chris Brown rupe tăcerea. Artistul a vorbit despre disputata noapte când a lovit-o pe Rihanna

acum 120 zile

La opt ani de la incidentul care aproape i-a distrus cariera, Chris Brown rupe tăcerea. Artistul a vorbit fără perdea despre mult disputata noapte din februarie 2009, când a agresat-o pe Rihanna. Declaraţiile sunt parte a unui film documentar.

Iubitul Rihannei a fost căsătorit

acum 123 zile

Rihanna continuă să-şi uimească fanii.În prezent artista are o relaţie un un om de afaceri arab. Cei doi au fost vazuţi în ipostaze tandre într-o piscină în Spania, însă surpriza este că bărbatul, care spunea că a avut o relaţie şi cu Naomi Campbell, a fost căsătorit înainte...

Rihanna a luat câteva kilograme în plus, dar nu a fost criticată de fani

acum 124 zile

Rihanna ne-a obişnuit cu piesele vestimentare avangardiste, iar la carnavalul din ţara sa natală, Barbados, a reuşit încă o dată să iasă în evidenţă.

Detaliul ce a făcut-o de râs pe Rihanna! Fanii au taxat-o dur pe artistă pentru această fotografie

acum 127 zile

Rihanna a intrat in gura fanilor din cauza unei fotografii.

Chiar dacă a luat câteva kilograme în plus, Rihanna nu renunță la ținutele provocatoare

acum 127 zile

Rihanna a luat câteva kilograme în plus, dar nu-i pasă deloc. Celebra cântăreaţă a venit la carnavalul din Barbados aproape dezbrăcată!

Rihanna şi-a cumpărat o casă de 22 milioane de dolari pe Beverly Hills

acum 134 zile

Rihanna este una dintre cele mai în vogă cântărețe. Are concerte internaționale de milioane de dolari și o mulțime de fani în întraga lume. Când vine vorba de confort, Rihanna nu se sfiește să investească sume urașe de bani. 22 de milioane costă reședința de lux de pe Beverly...

Rihanna, devastată de moartea solistului de la Linkin Park! E incredibil ce a declarat artista!

acum 146 zile

Vestea morții solistului de la Linkin Park i-a luat cu asalt pe artiștii internaționali care au reacționat pe conturile de socializare. Prima reacție cu privire la sinuciderea lui Chester Bennington a fost a Rihannei , pe contul de Instagram. ”Cel mai mare...

Rihanna - Love On The Brain ( cover by Claudia Pavel )

acum 146 zile

Claudia Pavel alias Claudia Cream a început să lupte pentru visul său de la numai 7 ani, când a luat primele lecții de muzică.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV