Cautare: 59 rezultate dupa tagul "sagetator"

HOROSCOPUL ZILEI - 2 Martie: Nativii Săgetător au parte de o zi potrivită pentru startul unor activitati şi proiecte ambiţioase pe cont propriu

acum 51 zile

O zi potrivită pentru nativii din zodia Săgetător să înceapă activitati şi proiecte ambiţioase pe cont propriu. Nu trebuie să forţeze nota în raport cu şefii! Să prezinte dacă este nevoie un plan sau justificări rezonabile.

Horoscopul zilei 14/01/2018. Săgetătorii vor refuza să accepte că au făcut o greşeală

acum 98 zile

Berbecii sunt într-o formă excelentă şi vor ieşi în evidenţă prin tot ceea ce vor face. Nu sunt obişnuiţi să fie în centrul atentiei, dar de data aceasta admiraţia celor din jur îi va face să se simtă excelent.

Horoscopul zilei, 30 Octombrie 2017. Zodiile care au noroc în dragoste! Cine are noroc la bani! Săgetător: Posibilă afacere imobiliară

acum 174 zile

Săgetătorii ar putea avea parte de niste sentimente care nu i-au mai incercat de multa vreme; contemplează poate evenimente din trecutul lor, visuri ale copilăriei sau tinereții. Vor ieși poate din ritmul agitat al ultimei perioade, se îngrijesci de ei și se vor bucura de cei ai casei.

Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: zona banilor este cea mai activă astăzi

acum 179 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru astazi pentru zodia ta.

Horoscopul zilei, 17 octombrie 2017. Ce riscă să pățească trei zodii! Săgetător: Noroc pe plan financiar

acum 187 zile

Munca săgetătorilor din ultima perioada nu a trecut neobservata. Acestora li se poate face o oferta de asociere cu cineva care îi poate scăpa de o povara financiară. Săgetătorii vor avea mână liberă pentru a continua un proiect așa cum l-au găndit.

Horoscopul Zilei, 13 septembrie 2017. Săgetător: Nerăbdarea nu îi ajută deloc

acum 221 zile

Nativilor din zodia Sagetator se pare ca nu le este usor să își susțină un punct de vedere, o pozitie, însa nerăbdarea nu îi ajută deloc. Se poate să afle niște detalii de natură legală, niste pași pe care trebuie sa îi urmeze pentru a fi în regulă cu un proiect.

Horoscopul Zilei, 24 iunie 2017. Săgetătorii resimt efectele unor decizii referitoare la o investiție

acum 302 zile

Berbec. Toata atentia si energia se indreapta spre cei din familie, precum si asupra locuintei, gospodariei. V-ati putea reface sufleteste intr-o vizita la casa parinteasca, in locurile natale, ba poate va faceti planuri legate de anii de pensie, de o activitate care sa va tina in priza.

Lună Plină în Săgetător - 9 iunie. Ce influențe are asupra zodiilor: Este momentul marilor TRANSFORMĂRI!

acum 317 zile

Ce semnificatie are Luna Plina in Sagetator pentru nativii zodiacului.

1
2
3