Cautare: 106 rezultate dupa tagul "sala palatului"

Maestrul Tudor Gheorghe, spectacol de excepție la Sala Palatului

acum 21 zile

Maestrul Tudor Gheorghe a susţinut pentru a doua oara concertul "Rândunici printre lozinci". Şi asta chiar la cererea publicului. A cântat cele mai frumoase şlagăre ale anilor 60-70, împreună cu orchestra sa

Nikos Vertis, concert uimitor la Sala Palatului

acum 70 zile

Nikos Vertis a susţinut un concert uimitor seara trecută în Capitală. Sala Palatului a fost neîncăpătoare pentru miile de fane ce au venit să îi asculte hit-urile cântăreţului grec

Artistul Nikos Vertis face dezvăluiri unice înainte de concertul de la Sala Palatului

acum 71 zile

Un super star cu zeci de milioane de fani aduce în Bucureşti farmecul Greciei. Nikos Vertis, cel mai aşteptat artist al lunii, va urca pe scena de la Sala Palatului în două seri la rând. La cererea publicului.

Nikos Vertis, superstarul muzicii greceşti, va concerta la Bucureşti

acum 72 zile

Nikos Vertis, superstarul muzicii greceşti vine, din nou, în România. Iniţial, artistul avea plănuit un singur spectacol. Numai că, după ce toate biletele s-au dat într-un timp foarte scurt, cântăreţul şi-a anunţat un al doilea concert. Aşadar, urmează reprezentaţii de excepţie...

Concert extraordinar în memoriam Mădălina Manole, la Sala Palatului

acum 80 zile

La Sala Palatului a fost organizat un eveniment în memoria Mădălinei Manole. Mai mulți artiști au urcat pe scenă pentru a le reaminti oamenilor de fosta mare artistă în cel mai frumos mod.

Călin Geambaşu: ”După momentul de la Sala Palatului mama a rupt legătura”

acum 85 zile

Prezent la Xtra Night Show, Călin Geambaşu a vorbit despre tatăl și mama lui. ”După momentul de la Sala Palatului mama a rupt legătura”, spune acesta.

Ștefan Bănică premiază spectatoarele care vin la concertele sale de Mărțișor cu o... vacanță de lux!

acum 87 zile

Vino la concertele „Te iubesc,femeie!” de la Piatra Neamt, Arad sau Bucuresti si poti castiga o vacanta de lux in Grecia.

Andra a ridicat Sala Palatului în picioare

acum 88 zile

Andra a urcat pe scenă la Sala Palatului şi a făcut un spectacol de zile mari! Artista nu a mai rezista şi a izbucnit în lacrimi de emoţie.

Andra, super concert de Dragobete! Cu ce surprize și-a surprins artista fanii

acum 90 zile

Andra şi-a îndeplinit un vis! Pentru al doilea an consecutiv a făcut un show spectaculos la Sala Palatului. Sute de oameni i-au fredonat piesele şi au aplaudat-o minute în şir!

Gheorghe Turda, pregătește un mega spectacol aniversar la Sala Palatului: ”Alături de mari artiști români vor cânta Tom Jones și Al Bano”

acum 192 zile

Gheorghe Turda a venit la Prietenii de la 11 și a vorbit despre mega spectacolul aniversar pe care îl pregătește la Sala Palatului. ”Alături de mari artiști români vor cânta Tom Jones și Al Bano”, a spus marele solist de muzică populară.

Loredana Groza a făcut un show de zile mari, la Sala Palatului

acum 195 zile

Este frumoasă, cântă de ani de zile şi se face remarcată oriunde! Loredana Groza a făcut un mega show, seara trecută, la Sala Palatului.

Cenaclul Facăra și-a adunat artiștii la Sala Palatului

acum 201 zile

Flacăra s-a reaprins aseară, după 32 de ani. La şapte ani de la moartea lui Adrian Păunescu, artişti din celebrul cenaclu, cândva interzis de comunişti, au urcat pe scenă, iar admiratorii lor au umplut Sala Palatului.

Cenaclul Flacăra și-a adunat din nou artiștii pe scena Sălii Palatului

acum 202 zile

Cenaclul Flacăra a reînviat pe scena Sălii Palatului după 32 de ani. Câteva mii de oameni au cântat alaturi de mari artişti şlagarele anilor 80. Nostalgici, dar şi tineri, şi-au luat bilet la spectacolul care s-a desfășurat cu casa închisă.

Omara Portuondo, show la 87 de ani, la Sala Palatului

acum 395 zile

Omara Portuondo, legenda muzicii cubaneze şi solista celebrei orchestre Buena Vista Social Club, urcă pe scenă, la Bucureşti, la aproape 87 de ani. Diva de la Havana are o energie formidabilă şi promite să facă show mâine seară la Sala Palatului.

SRI, luat cu asalt la târgul de locuri de muncă de la Sala Palatului

acum 427 zile

Serviciul Român de Informaţii a fost luat cu asalt la târgul de locuri de muncă de la Sala Palatului. SRI are stand acolo. E o premieră. Şi una de succes chiar, pentru că sute de români se bat să se angajeze acolo.

Imagini în exclusivitate de la concertul Holograf

acum 429 zile

Marian Duță a mers la Sala Palatului, la concertul susținut de Holograf, pentru a afla părerea fanilor.

Show de cinci stele la concertul Deliei de la Sala Palatului

acum 444 zile

Este perfecţionistă şi asta s-a văzut chiar şi la pregătiri. De luni de zile, Delia pregăteşte show-ul alături de o echipă numeroasă. Vedeta a sărit în gol de la zece metri spre disperarea mamei sale.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV