Cautare: 12 rezultate dupa tagul "salarizare"

A fost promulgată legea salarizării

acum 326 zile

După ce i-a dat verde premierului, preşedintele României a promulgat şi legea intens promovată de PSD şi ALDE, prin care salariile bugetarilor cresc.

Este scandal pe legea salarizării, în faţa căreia tocmai a fost pus un mare semn de întrebare

acum 348 zile

Potrivit acesteia, de la 1 ianuarie 2018, medicii ar urma să primească salarii duble, iar profesorii, o mărire de 50 de sută. Dar. nu ar exista şi bani pentru asta. Legea salarizării ar urma să fie aprobată astăzi în comisia de muncă a Camerei Deputaţilor, doar că momentan, şedinţa...

Au fost anunţate proteste de amploare în faţa Palatului Parlamentului faţă de proiectul legii salarizării

acum 355 zile

Spuneam că au fost anunţate de amploare pentru că pe teren, realitatea e alta. De venit au venit mult mai puţini manifestanţi decât ne-am fi aşteptat.

Iohannis, atac la proiectul Legii salarizării: Cred ca se va corecta. Sindicaliștii au dreptate să fie îngrijorați

acum 363 zile

Președintele Klaus Iohannnis a declarat, luni, că speră ca proiectul Legii salarizării să fie corectat, adăugând că, în forma actuală, sindicaliștii au dreptate să fie îndreptățiți.

Prezentarea în Parlament a noului proiect al salarizării a fost amânată

acum 405 zile

Legea salarizării provoacă deja invidie printre bugetari. Proiectul a fost făcut public astăzi, însă prezentarea lui în Parlament a fost amânată. Liviu Dragnea a găsit şi o explicaţie. E săptămâna mare, vine şi Paştele şi mai au de discutat

Sindicaliștii nu cred în proiectul Legii salarizării

acum 410 zile

Liderii sindicali acuză Guvernul că nu are o viziune sustenabilă privind legea salarizării unitare. 

O parte dintre bugetari, nemulțumiți de cum a fost împărțit bugetul pentru salarizare

acum 732 zile

Noul proiect de salarizare a bugetarilor nu mulţumeşte pe toată lumea. În timp ce medicii îl aplaudă, dascălii şi funcţionarii din administraţia locală ameninţă cu proteste şi blocarea alegerilor locale.

Mariana Câmpeanu, despre noua lege a salarizării

acum 1772 zile

Angajaţii statului ar putea avea în viitorul apropiat o lege unitară a salarizării. Guvernanţii s-au pus pe treabă, iar până în septembrie trebuie să pună totul la punct. Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a vorbit în cadrul emisiunii Income Magazine despre noua lege a salarizării.

Motiunea a picat

acum 2708 zile

Motiunea de cenzura, scena a sasea. In plenul Parlamentului a intrat in aceasta dimineata, in dezbatere motiunea depusa de alianta PSD-PC si PNL impotriva proiectului de lege privind salarizarea pe 2011 in sectorul bugetar.

Observator.TV