Cautare: 279 rezultate dupa tagul "salata"

Somon Cajun și salată, o rețetă sănătoasă care nu te ține prea mult în bucătărie

acum 4 zile

Astăzi v-am pregătit o reţetă sănătoasă, dar şi sofisticată şi care promite să nu vă ţină mult timp în bucătărie! Somon cajun şi salată!

Rețetă de post. ”Salată magică” cu ingrediente foarte sănătoase

acum 5 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine năut, vinete dovlecei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată magică”.

Andreea Raicu este o gospodină perfectă

acum 8 zile

Andreea Raicu ne demonstrează mereu că este o gospodină foarte bună. De data aceasta vedeta ne-a pregătit salată cu brocoli.

Jurații au decis cine pleacă acasă! Salata i-a scos din concurs pe capete. Dar pe unii i-a ridicat în ochii chefilor

acum 27 zile

Doar 64 de candidați mai sunt în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoțiile și suspansul par să fi atins apogeul la ”Chefi la cuțite”! Rândurile se strâng din ce în ce mai mult, căci fiecare dintre jurați își va forma o echipă de doar șase oameni, cu...

Salata, preparatul din proba a doua din bootcamp! Florin Dumitrescu: "Puteți să faceți multe combinații fără să vă impunem restricții. Vă dăm doar un punct de plecare pentru fiecare"

acum 27 zile

În cea de-a doua probă din bootcamp, concurenții trebuie să facă o salată care să conțină un preparat special. Fiecare participant primește un ingredient diferit față de colegii săi.

Vremea neobişnuit de caldă din ultima perioadă a adus profituri fermierilor

acum 28 zile

S-au copt legumele de salată ca în miezul verii, dar cu preţuri ca în mijlocul toamnei. Cei mai câştigaţi sunt producătorii de roşii, castraveţi şi ardei, pentru că preţurile s-au dublat faţă de luna trecută. Dacă vremea va ţine cu ei, putem mânca tomate româneşti până la...

Laura Cosoi, trucuri pentru cea mai gustoasă salată

acum 36 zile

Astăzi ne vom delecta cu o salată marocană. Laura Cosoi ne învață cum se pregătește, dar și de ce ingrediente avem nevoie pentru ca salata să ne iasă ca la carte.

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte: Barbarossa - o salată de vită excelenţă

acum 40 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine muschi de vita, sfecla rosie, bacon, hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Barbarossa”.

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte: "Perle de Toamnă" - o salată delicioasă

acum 41 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine fasole roşie arpagic murat, vinete, ghebe, găluşte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Perle de Toamna”.

Laura Cosoi, o gospodină de nota 10

acum 44 zile

Aveţi poftă de o salată şi nu prea aveţi timp să gătiţi? Ei bine, Laura Cosoi ne dezvăluie o reţetă sănătoasă, care se prepară extrem de repede.

Noua fiţă în materie de preparate culinare în rândul vedetelor de la Hollywood!

acum 50 zile

Pentru a arăta tot timpul impecabil, starurile de la Hollywood ţin cont de ceea ce mănâncă. Aşa că, din ritualul lor zilnic nu lipsesc preparatele cu puţine calorii, dar în acelaşi timp gustoase şi care să nu le afecteze siluetele. Printre ele se numără şi salata Waldorf.

Andreea Raicu a intrat în bucătărie şi s-a pus pe treabă! Ne găteşte una dintre reţetele sale preferate

acum 51 zile

Andreea Raciu găteşte foarte des reţete gustoase şi sănătoase. De data aceasta, vedeta ne arată tuturor cum se poate prepara o salată vegetariană. şi uite aşa avem de la cine învăţa! Priviţi!

Carmen Brumă te învaţă cum să faci o salată răcoritoare

acum 103 zile

Carmen Brumă, invitată la "Gashka mare", ne învaţă cum să facem o salată sănătoasă.

Salată de paste Caprese, un preparat simplu și extrem de savuros

acum 119 zile

Andreea Moldovan a pregătit astăzi la Prietenii de la 11 o reţetă de vară denumită salată de paste Caprese.

Provocare pentru cei trei chefi de la 2k1! Octavian Manole, Gianny Bănuță și Cristian Șerb pregătesc pe loc câte o salată pentru soțiile lor

acum 128 zile

Mirela Vaida lansează o provocare pentru Octavian Manole, Gianny Bănuță și Cristian Șerb. Cei trei chefi trebuie să pregătească câte o salată pentru soțiile lor.

Andreea Moldovan găteşte "Salată cu broccoli şi afine"

acum 136 zile

Andreea Moldovan a pregătit astăzi la Prietenii de la 11 o "Salată cu broccoli şi afine"

1
2
3
4
5
»

Observator.TV