Cautare: 178 rezultate dupa tagul "salon"

Dj. Wanda, „Regina” tatuajelor. Bruneta și-a deschis un salon de tauaje în București

acum 3 zile

Dj Wanda a făcut o adevărată obsesie pentru tatuaje. Bruneta are salon de tatuaj și școală făcută la Londra și la Los Angeles.

Salon de frumusețe special pentru bărbați

acum 32 zile

Există tot mai multe saloane de înfrumuseţare în care femeile nu au ce căuta! Şi asta pentru că sunt destinate - în exclusivitate - bărbaţilor. Însă, spre deosebire de saloanele frecventate de doamne, în cele pentru domni puteţi întâlni chiar şi mese de biliard.

Motociclete scumpe cât o casele de lux

acum 89 zile

Rock, motoare şi fete frumoase. Este reţeta simplă care aduce succesul în fiecare an la Salonul de Motociclete. Mii de vizitatori au venit pentru a admira bijuteriile cu motor. Unele costă cât o vilă într-un cartier rezidenţial. Iar ultimii ani ne arată că românii nu se mai uită la...

Cea mai sexy ispită de la ”Insula iubirii” se pregătește pentru vară: ”Am apelat la epilare definitivă”

acum 95 zile

Nico de la Insula Iubirii își pregătește trupul pentru vară. Frumoasa blondină a mers la salon, acolo unde și-a făcut epilare definitivă.

SIAB 2018 și-a deschis porțile! Iată care sunt cele mai tari mașini!

acum 116 zile

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, va avea loc între 23 martie și 1 aprilie, la Romexpo.

S-a deschis Salonul Internațional de Automobile București

acum 119 zile

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, are loc între 23 martie și 1 aprilie, la Romexpo

Prima maşină zburătoare din lume ce va fi fabricată în serie, prezentată la Salonul Auto de la Geneva

acum 134 zile

Prima maşină zburătoare din lume ce va fi fabricată în serie este gata să decoleze. Vehiculul a fost prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva.

Geanina Ilieș, despre aspirațiile sale: ”Cel mai mult îmi doresc ca părinții mei să fie sănătoși, mă bazez mult pe ajutorul lor”

acum 154 zile

Geanina Ilieș vorbește despre cea mai mare dorință a ei. Vedeta vrea ca părinții ei să fie sănătoși si susține că se bazează mereu pe ajutorul lor. Aceasta face si un tur al afacerii sale.

Cum se răsfaţă Raluca de la Bambi la un salon de înfrumuseţare

acum 169 zile

Cum se răsfaţă Raluca de la Bambi la un salon de înfrumuseţare

Bărbaţii, răsfăţaţi în saloanele de frumuseţe

acum 207 zile

De sărbători, şi bărbaţii îşi iau porţia lor de răsfăţ. Unii chiar le fac concurenţă doamnelor, la salonul de înfrumuseţare. Sunt tot mai mulţi cei care nu-şi refuză tratamentele cosmetice, pensatul şi vopsitul sprâncenelor ori curăţatul unghiilor.

Știi la ce riscuri uriașe te expui când îți faci pedichiura?

acum 222 zile

Tu cât de des mergi în saloanele de înfrumuseţare pentru un moment de răsfăţ? Ştii la ce riscuri uriaşe te expui când îţi faci pedichiura? Înainte de a pune mâna pe telefon să-ţi faci programare, trebuie să te asiguri că unghiile tale vor fi făcute în mod corect.

Salonul auto de la Los Angeles îşi deschide porţile pentru public

acum 231 zile

Vizitatorii vor putea admira sute de vehicule din toate categoriile. Evident, atractia show ului, maşinile sport vor atrage multe priviri, dar preţul lor rămâne inaccesibil pentru şoferii obişnuiţi. O atentie speciala ar putea primi, însă, vehiculele cu motor electric care, potrivit...

Ce se întâmplă cu părul lui Smiley. Se pare că artistul ajunge foarte des la salon

acum 245 zile

Atunci când vine vorba despre podoaba lui capilară Smiley este foarte sensibil. Celebrul artist nu a mai rezistat şi s-a dus de urgenţă la frizerie.

Salonul auto din Dubai prezintă cele mai noi vehicule din toată lumea, mai ales din categoriile cele mai scumpe

acum 245 zile

Dar pentru mulţi vizitatori, marea atracţie a salonului este o expoziţie de maşini de epocă, dintre care unele se dovedesc mai elegante decât cele de azi.

Ce face Smiley pentru Ginuța lui

acum 250 zile

Dacă vă întrebaţi ce face Smiley pentru a o impresiona pe Gina Pistol, ei bine noi avem răspunsul. Artistul a fost surprins când a ieșit dintr-un salon de înfrumusețare.

Bote și Billy au fost tratați ca milionarii la un salon de înfrumusețare!

acum 284 zile

Bote și Billy au fost tratați ca milionarii la un salon de înfrumusețare!

Cu ce s-a ales Mădălina Pamfile în urma divorțului

acum 291 zile

A divorţat, dar nu a plecat cu mâna goală. După multe despărţiri şi împăcări, Mădălina Pamfile şi soţul ei s-au despărţit oficial. Fosta asistentă s-a ales cu 25 de mii de euro, bani pentru deschiderea unui salon.

Fiica supremă, Cristiana, a decis să-i facă mamei sale o surpriză

acum 297 zile

Cu puțin timp înainte de nunta de argint a părinților, Cristiana vrea să îi pregătească mamei o surpriză.

Andreea Antonescu, îndrăgostită iremediabil de tatuaje! Vedeta și-a mai făcut încă un desen

acum 304 zile

Dintr-un salon de tatuaje, Lucsandra Săndulescu, a realizat un interviu cu Andreea Antonescu. Iată ce reprezintă desenele de pe trupul solistei.

Un nou trend. A apărut manichiura cu scorpioni adevărați

acum 305 zile

Manichiura cu scorpioni adevărați, este noul trend din saloanele de înfrumușețare.

1
2
3
4
5
»