Cautare: 120 rezultate dupa tagul "sanatos"

Portocala, un aliat de nădejde pentru sănătate

acum 19 zile

Portocala este un fruct extrem de sănătos. Poate fi folosită în măști de față pentru reducere ridurilor, în mâncare, dar și în sucuri naturale.

Ceaiul de la ora cinci, reguli de bune maniere: „Oferă energie organismului”

acum 21 zile

Ceaiul de la ora cinci a făcut istorie. Acesta are foarte multe beneficii asupra organismului nostru și ne trezește imediat. Ceaiul ne stimulează pentru întreaga zi oferă energie corpului nostru.

Ramona Gabor, lecții de siluetă. Șatena preferă un meniu sănătos

acum 22 zile

Ramona Gabor a dat Dubaiul pe America şi nici nu e de mirare, deoarece duce o viaţă de lux. Dar nu vă gândiţi că stă degeaba pe acolo. Cum își menține aceasta silueta?

Rețetă de post. ”Salată magică” cu ingrediente foarte sănătoase

acum 30 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine năut, vinete dovlecei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată magică”.

Kangoo jumps, slăbești frumos și sănătos. Regina sportului oferă o demonstrație

acum 31 zile

Kangoo jumps este un sport intens prin care practicanții slăbesc frumos, rapid și sănătos. Grupul de antrenoare cu vârstele cuprinse între 40 și 60 de ani demonstrează faptul că nu există o vârstă la care să nu poți face sport.

Adelina își hrănește ratonul cu zmeură. Animalul de companie al vedetei are un stil de viață sănătos

acum 44 zile

Adelina își hrănește ratonul cu zmeură. Deosebitul animal de companie al vedetei este răsfățat cu fructe, astfel acesta are un stil de viață sănătos.

Carmen Negoiță, despre stilul de viață sănătos. Vedeta pregătește ”pateu de morcovi”

acum 45 zile

Carmen Negoiță arată totul despre un stil de viață sănătos. Vedeta pregătește ”pateu de morcovi” folosind câteva ingrediente.

Învață să te vopsești singură acasă

acum 46 zile

Atunci când timpul este scurt, iar banii sunt limitați, soluția salvatoare pentru a avea întotdeauna un păr strălucitor și îngrijit este să te vopsești singură acasă.

Carmen Brumă respectă cerințele fiului: „Nu vreau să fie un copil ciudat”

acum 46 zile

Adepta unui stil de viață sănător, Carmen Brumă înjcearcă să își educe și fiul în acest sens. Micuțul știe deja că dulciurile în exces nu îi fac bine.

Copii din România vânduţi ca la piaţă! Un copil sănătos, blond și cu ochi albaştri are preţul de peste 1500 de euro, însă sunt și copii de 260 de lei!

acum 48 zile

România a ajuns din nou pe harta ţărilor sărace în care copiii sunt vânduţi ca în piaţă. Procurorii investighează șase adopţii internaţionale făcute pe şpagă. Există şi o regulă nescrisă: pentru un copil sănătos, blond, cu ochi albaştri, preţul sare de 1500 de euro.

Doi tineri care aşteptau cu nerăbdare să devină pentru prima dată părinţi trăiesc drama vieţii lor!

acum 63 zile

Copilul s-a născut mort, deşi sarcina a fost dusă la termen, iar fătul era perfect sănătos.

Cristian Mărgărit ne dă sfaturi despre ou, alimentul (aproape) perfect

acum 85 zile

Cristian Mărgărit este consultant în nutriție și fitness și ne vorbește despre ou și cât de sănătos este acesta. Deși în general se consumă interiorul oului, și coaja este comestibilă.

Vedetele care au făcut o pasiune pentru fitness

acum 88 zile

Un corp de invidiat se obţine cu multă muncă. Pe langa o alimentaţie sănătoasă pe care ar trebui să o adoptam fiecare dintre noi, sportul este secretul unei siluete impecabile. O dovedesc cel mai bine, multe dintre vedetele noastre, care trag din greu la sală.

Andreea Raicu, mic dejun în trei minute

acum 89 zile

Andreea Raicu este adepta stilului de viaţă sănătos şi are un meniu special de la care nu se abate aproape niciodată! Vedeta a dezvăluit ce mănâncă în fiecare dimineaţă. Ba mai mult, ne-a arătat şi cum se prepară!

Cum să te menţii sănătos. Sfaturi de dietă, sport și odihnă

acum 99 zile

Cristi Mărgărit a venit la Prietenii de la 11 și a dat câteva sfaturi despre cum se poate slăbi într-un mod sănătos.

Copilul de 11 ani din Naipu, bănuit că ar avea forţe supranaturale, este complet sănătos

acum 108 zile

Medicii l-au investigat din nou, după ce localnicii s-au plâns că provoacă fenomene inexplicabile. Chiar şi reprezentanţii Bisericii au dat de înţeles că totul poate fi doar în mintea oamenilor. De o săptămână, însă, Andrei este târât între spitale şi mănăstiri. E singurul...

Copilul bănuit că ar avea forţe supranaturale, declarat de medici sănătos

acum 108 zile

Copilul din satul Naipu, bănuit că ar avea forţe supranaturale, este complet sănătos. Medicii i-au făcut din nou o serie de analize detaliate, după ce oamenii s-au plâns că provoacă fenomene inexplicabile. Chiar şi reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române au dat de înţeles că...

La un pas să-şi piardă piciorul. În România, i s-a spus că are cancer osos, dar în Italia, a aflat că e perfect sănătos!

acum 150 zile

Un adolescent a fost la un pas să-şi piardă piciorul, după un diagnostic greşit pus în România. Un medic i-a spus că are cancer osos, după ce i-au fost făcute analize la un laborator din Capitală. Pentru băiat, ar fi urmat o perioadă lungă de chimioterapie şi chiar o măsură...

Delicios şi sănătos. Caise umplute cu brânză de capră

acum 171 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține caise, branză. curmale, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Caise umplute cu brânză de capră”.

Micii producători de fructe şi legume au primit o vizită neaşteptată din partea autorităţilor. Iată cât de sănătoase sunt produsele lor

acum 200 zile

Mâncăm fructe şi legume româneşti, crescute după ureche, care poate niciodată nu au fost verificate de autorităţi. Roşiile româneşti ajung să fie analizate în laboratoarele Ministerului Agriculturii doar dacă fac parte din programele promovate sau subvenţionate de Guvern, o...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV