Cautare: 153 rezultate dupa tagul "sanziana buruiana"

Sânziana Buruiană încă alăptează, deși fiica sa are aproape doi ani

acum 6 zile

De când a devenit mămică, Sânziana Buruiană este total schimbată şi face totul doar cu gândul la fiica sa. Şi cu toate că Izabela are aproape doi ani, Sânziana Buruiană încă o alăptează.

Viața Sânzianei Buruiană s-a schimbat complet de când a devenit mamă

acum 6 zile

După ce a devenit mămică, viaţa Sânzianei Buruiană s-a schimbat complet. Trebuie să se trezească în fiecare dimineață la ora opt.

Fetiţa Sânzianei Buruiană este adorabilă. Copila învață să folosească tacâmurile

acum 27 zile

Fetiţa Sânzianei Buruiană creşte văzând cu ochii! La numai un an şi jumătate se poartă ca o domnişoară. Părul blond şi ondulat, ca al mamei, ochii de un albastru încântător şi faţa de păpuşică te fac să nu îţi poţi lua privirea de la ea.

Sânziana Buruiană, o mămică fericită şi împlinită!

acum 61 zile

Sânziana Buruiană, o mămică fericită şi împlinită!

Sânziana Buruiană este mămică model. Uite cât de scumpă este fetița ei

acum 61 zile

De când o are pe Iza, viaţa ei s-a schimbat complet. Zuluf a ajutat-o să lase cluburile de fiţe şi să meargă în biserică să se roage pentru binele familiei.

Fetiţa Sânzianei Buruiană, o bombonică!

acum 98 zile

Fetiţa Sânzianei Buruiană, o bombonică!

Sânziana Buruiană îşi face mereu timp pentru micuţa Izabela

acum 118 zile

Sânziana Buruiană îşi face mereu timp pentru micuţa Izabela

Sânziana Buruiană, minuni în Săptămâna Mare: "Îmi împărtășesc fata în fiecare săptămână"

acum 130 zile

Sânziana Buruiană a devenit mai catolică decât Papa! După ce a tras o sperietură soră cu moartea când a aflat că fiica ei a plecat sănătoasă, ca prin minune, din Budapesta, acolo unde izbucnise o epidemie de rujeolă și unde vedeta era cu toată familia sa, Sânzi ține cel mai...

Sânziana Buruiană are sânii imenşi şi încă alăptează, deşi fetiţa ei are peste un an!

acum 154 zile

Sanziana Buruiana e probabil singura mamica mondena care inca isi mai alapteaza fetita in varsta de un an si trei luni. Blondina e fericita ca are sanii naturali si ca inca mai are lapte.

Sânziana Buruiană, aproape goală în cadă!

acum 198 zile

Sanziana Buruiana s-a filmat apropape goala in cada! Cu micuta Izabela langa ea, blonda s-a expus in toata splendoarea.

Sânziana Buruiană, o mămică modernă

acum 207 zile

Până mai ieri era o apariţie fierbinte în media, acum s-a aşezat la casa ei şi a devenit o mămică responsabilă, dar şi modernă în acelaşi timp. Viaţa Sânzianei Buruiană s-a schimbat radical.

Fetiţa Sânzianei Buruiană mănâncă singurică

acum 207 zile

Fetiţa Sânzianei Buruiană creşte pe zi ce trece. Îmbrăcată într-o rochiţă roz, de prinţesă, micuţa Izabela deja mănâncă singurică, ba mai mult, vrea să îşi împartă mâncarea cu admiratorii de pe reţelele de socializare.

Divă la un an! Izabela, fiica Sânzianei Buruiană, prințesă cu garderobă de lux

acum 214 zile

A avut parte de un botez de lux iar acum e cea mai răsfățată fiică de vedetă! Fetița Sânzianei Buruiană e deja o mică divă. Și ca orice divă ce se respectă, cea mică se poate lăuda deja cu o garderobă de lux, cum altfel!? Unde mai pui că Izabela a împlinit de curând un an.

Sânziana Buruiană, pregătită pentru al doilea copil

acum 221 zile

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viață lor. De când au devenit părinți, povestea lor de dragoste, parcă, s-a amplificat, iar sentimentele lor au crescut odată cu fetiță lor, micuță Izabela.

Sânziana Buruiană, totul despre decizia de a pleca din România

acum 221 zile

Sânziana Buruiană s-a întors în ţară cu familia, dar nu pentru mult timp, căci nu vrea să renunţe cu una cu două la viaţa ei din străinătate

Sânziana Buruiană o răsfaţă la maximum pe fetiţa ei!

acum 227 zile

Micuţa Izabela este răsfăţata familiei! La capitolul cadouri, fiica vedetei este cea mai norocoasă. Chiar zilele trecute, vedeta a dus-o pe cea mică la un loc de joacă pentru copii. Acolo, Sânziana i-a făcut fiicei sale toate poftele.

Fetiţa Sânzianei Buruiană, o păpuşică vie!

acum 240 zile

Pentru că a fost un copil cuminte, părinţii Izabelei şi-au dus comoara la o şedinţă foto mai ceva ca-n poveşti. Micuţa a fost îmbrăcată într-o rochiţă argintie, plină cu paiete şi a stat la pozat lângă brăduţul de Crăciun. Izabela a fost de-a dreptul adorbaliă şi a cucerit...

Botezul fiicei Sânzianei Buruiană. Meniu de cinci stele şi artiştii de top

acum 242 zile

Botezul fiicei a rivalizat cu petrecerile de la. Hollywood. Vorbim despre Sânziana Buruiană care s-a dat peste cap pentru prințesa ei, în 2016! Izabela Zuluf a avut parte de o petrecere de vis. Lumea bună invitată la chef, meniul de cinci stele şi artiştii fără număr care au cântat au...

Sânziana Buruiană este prezentatoare TV în Australia!

acum 249 zile

Sânziana Buruiană a plecat din România pentru a-și urma visul. Acum este prezentatoare TV în Australia!

Oana Lis, bonă de coșmar. Sânziana Buruiană a luat foc după ce și-a lăsat fetița pe mână soției lui Lis

acum 268 zile

Îşi doreşte cu ardoare un copil şi este hotărâtă să-l aibă! Dar este în stare Oana Lis să aibă grijă de cineva? Sânziana şi-a lăsat fetiţa pe mâna bonei Oana, iar la finalul zilei au apucat-o nervii!

1
2
3
4
5
»