Cautare: 172 rezultate dupa tagul "sanziana buruiana"

Ce pregătește Sânziana Buruiană pentru fiica ei

acum 31 zile

Sânziana Buruiană îi pregătește numai surprize fiicei sale. Au mers la o ședință foto împreună, iar cea mică este foarte încântată.

Zulufița, pe urmele Sânzianei Buruiană: Lui tati i-ar plăcea să o vadă cântăreață”

acum 35 zile

Zulufița, pe urmele Sânzianei Buruiană. Vedeta suștine că își dorește să o vadă pe micuță model, dar nici o carieră în muzică nu ar suna rău.

Zulufita, pe urmele Sanzianei Buruiană!

acum 35 zile

Frumuşică şi extrem de cochetă la nici doi anişori, fetiţa Sânzianei Buruiană îi calcă pe urme mamei sale. Sau cel puţin aste speră Sânzi, care deja visează la o carieră în modelling pentru prinţesa ei. Zuluf are însă o cu totul altă părere despre viitorul fetiţei sale.

Fetița Sânzianei Buruiană, remarcată de creatori de modă celebri. La nici doi ani, micuța atrage toate privirile

acum 36 zile

Sânziana Buruiană a fost la un eveniment monden alături de micuța ei, iar aceasta din urmă a fost remarcată de câțiva creatori de modă cunoscuți.

Au trecut 2 ani de când Sânziana Buruiană a devenit doamna Zuluf

acum 54 zile

În urmă cu doi ani, Sânziana Buruiană devenea doamna Zuluf și își întemeia familia la care visat mereu. Cu această ocazie, blonda i-a făcut soțului ei o declarație de dragoste emoționantă.

Fetiţa Sânzianei Buruiană, senzație pe internet

acum 80 zile

Deşi are numai câţiva anişori, fetiţa Sânzianei Buruiană atrage toate privirile. Isabela este extrem de talentată la dans, iar atunci când aude muzica, se simte în largul ei. Fetiţa dansează cât este ziua de lungă, iar mama ei este mai mult decât încântată de aptitudinile micuţei.

Sânziana Buruiană îşi duce fetiţa peste tot

acum 109 zile

Sânziana Buruiană este o mămică foarte protectoare şi iubitoare, de aceea îşi ţine mereu fetiţa aproape de ea. Pentru că un corp bine definit ca al ei nu se menţine aşa uşor, aceasta o ia pe Zulufiţa peste tot cu ea, chiar şi la sala de fitness! Micuţa nu este încă pregătită...

Fetița Sânzianei Buruiană face senzație pe internet! Micuța a învăţat să-şi facă singură unghiile

acum 112 zile

Fetiţa Sânzianei Buruiană creşte văzând cu ochii! La numai un an şi jumătate, Izabela se poartă ca o domişoară. Mai nou, micuţa a învăţat să-şi facă singură unghiile.

Sânziana Buruiană încă alăptează, deși fiica sa are aproape doi ani

acum 119 zile

De când a devenit mămică, Sânziana Buruiană este total schimbată şi face totul doar cu gândul la fiica sa. Şi cu toate că Izabela are aproape doi ani, Sânziana Buruiană încă o alăptează.

Viața Sânzianei Buruiană s-a schimbat complet de când a devenit mamă

acum 120 zile

După ce a devenit mămică, viaţa Sânzianei Buruiană s-a schimbat complet. Trebuie să se trezească în fiecare dimineață la ora opt.

Fetiţa Sânzianei Buruiană este adorabilă. Copila învață să folosească tacâmurile

acum 140 zile

Fetiţa Sânzianei Buruiană creşte văzând cu ochii! La numai un an şi jumătate se poartă ca o domnişoară. Părul blond şi ondulat, ca al mamei, ochii de un albastru încântător şi faţa de păpuşică te fac să nu îţi poţi lua privirea de la ea.

Sânziana Buruiană, o mămică fericită şi împlinită!

acum 174 zile

Sânziana Buruiană, o mămică fericită şi împlinită!

Sânziana Buruiană este mămică model. Uite cât de scumpă este fetița ei

acum 175 zile

De când o are pe Iza, viaţa ei s-a schimbat complet. Zuluf a ajutat-o să lase cluburile de fiţe şi să meargă în biserică să se roage pentru binele familiei.

Fetiţa Sânzianei Buruiană, o bombonică!

acum 212 zile

Fetiţa Sânzianei Buruiană, o bombonică!

Sânziana Buruiană îşi face mereu timp pentru micuţa Izabela

acum 232 zile

Sânziana Buruiană îşi face mereu timp pentru micuţa Izabela

Sânziana Buruiană, minuni în Săptămâna Mare: "Îmi împărtășesc fata în fiecare săptămână"

acum 244 zile

Sânziana Buruiană a devenit mai catolică decât Papa! După ce a tras o sperietură soră cu moartea când a aflat că fiica ei a plecat sănătoasă, ca prin minune, din Budapesta, acolo unde izbucnise o epidemie de rujeolă și unde vedeta era cu toată familia sa, Sânzi ține cel mai...

Sânziana Buruiană are sânii imenşi şi încă alăptează, deşi fetiţa ei are peste un an!

acum 267 zile

Sanziana Buruiana e probabil singura mamica mondena care inca isi mai alapteaza fetita in varsta de un an si trei luni. Blondina e fericita ca are sanii naturali si ca inca mai are lapte.

Sânziana Buruiană, aproape goală în cadă!

acum 312 zile

Sanziana Buruiana s-a filmat apropape goala in cada! Cu micuta Izabela langa ea, blonda s-a expus in toata splendoarea.

Sânziana Buruiană, o mămică modernă

acum 321 zile

Până mai ieri era o apariţie fierbinte în media, acum s-a aşezat la casa ei şi a devenit o mămică responsabilă, dar şi modernă în acelaşi timp. Viaţa Sânzianei Buruiană s-a schimbat radical.

Fetiţa Sânzianei Buruiană mănâncă singurică

acum 321 zile

Fetiţa Sânzianei Buruiană creşte pe zi ce trece. Îmbrăcată într-o rochiţă roz, de prinţesă, micuţa Izabela deja mănâncă singurică, ba mai mult, vrea să îşi împartă mâncarea cu admiratorii de pe reţelele de socializare.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV