Cautare: 122 rezultate dupa tagul "saptamana"

În fiecare an, în luna martie, la Paris are loc maratonul modei

acum 69 zile

Vorbim de Săptămâna Modei, un eveniment pe care designerii, bloggerii, vedetele şi chiar fotografii. îl aşteaptă cu sufletul la gură. E momentul în care se dă tonul tendinţelor şi la care fiecare are şansa să fie remarcat.

Designeri reunumiţi din Israel au făcut furori la săptămâna modei care are loc în Tel-Aviv

acum 71 zile

Alon Livne.şi-a prezentat colecţia îndrăzneaţă. în care au predominat multe culori.ţesăturile metalice. dar şi formele geometrice. În timp ce în colecţia designerului Lara Rosnovski. au ieşit in evidenţă sandalele din cauciuc portocaliu. şi ţinutele casual. Imaginile nu mai au...

Românii au cucerit Parisul la Săptămâna Modei

acum 77 zile

Sute de jurnalişti, bloggeri şi chiar şi diplomaţi din toată lumea le-au admirat creaţiile, alături de ale celor mai cunoscute marci din lume. Coroane, sceptre sau coafuri ce amintesc de Ludovic al XV-lea au fost doar câteva dintre elementele care le-au atras atenţia străinilor.

HOROSCOP 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna

acum 100 zile

HOROSCOP 12 februarie. Previziuni zilei de luni, 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna. Esti tu aceea?

Săptămâna Modei de la Londra s-a încheiat cu o defailare ca în desene animate

acum 132 zile

Modelele au păşit pe podium în ţinute care aduceau mai degrabă a costume de Halloween, inspirate din personaje precum pisica Sylvester sau Bugs Bunny. Piesa de bază a colecţiei a fost o bluză cu pene galbene pe care este imprimat chipul simpaticului Tweety. Foarte apreciat a fost şi...

Finalul săptămânii ne aduce ploi în nordul, centrul şi vestul ţării

acum 207 zile

Finala săptămânii vine cu vreme normală din punct de vedere termic, dar cu şanse de ploaie în nord, în centru şi în vest şi precipitaţii cu lapoviţă şi ninsoare pe crestele montane înalte!

Horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie 2017. Luna nouă anunță noi începuturi

acum 218 zile

Astrologul Mariana Cojocaru a venit la ”Prietenii de la 11” și a prezentat horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie 2017.

Horoscopul săptămânii 02 - 08 octombrie 2017. Partenerul ideal în funcţie de zodie

acum 232 zile

Astrologul Mariana Cojocaru a venit la ”Prietenii de la 11” și a prezentat horoscopul săptămânii 02 - 08 octombrie 2017.

Horoscopul zilei 28 Septembrie 2017. Berbecii au un sfârșit de săptămână perfect

acum 236 zile

Berbec: Un sfarsit de saptamana in forta pentru voi: anunturile si ideile voastre de ieri sunt faptele de astazi. Sunt zile bune pentru voi sa va puneti in valoare, sa va prezentati CV-ul unui angajator de top, sa va inscrieti la un examen sau concurs.

Cum slăbești patru kilograme într-o săptămână

acum 237 zile

Daca vei scoate pâinea, sarea și zahărul din alimentația ta de zi cu zi, într-o săptămână putem slăbi până la 2 kilograme.

Săptămâna Modei la Paris a început oficial, iar prima casă de modă care a dat startul prezentărilor a fost Christian Dior

acum 237 zile

Actualul designer al brandului a dorit să creeze o colecţie cu un aer tineresc dar care poate fi purtată de femeile de toate vârstele. Prima zi a evenimentului de fashion s-a încheiat cu un o prezentare Saint Laurent, care a propus ţinute extravagante pentru următorul sezon...

Patimile Ilenei Ciuculete! Cornel Galeș: "Tratamentul nu dădea roade nici după o săptămână"

acum 392 zile

Pe 26 februarie, medicii i-au spus lui Cornel Galeş că Ileana Ciuculete are ficatul displazic. Doctorii nu înţelegeau cum mai putea Ileana să stea în picioare.

Meteorologii anunță un final de săptămână cu vreme rece și cantități însemnate de ploaie

acum 410 zile

Se anunță un final de săptămână ploios și rece. Duminică vremea își va reveni. Pe lângă ploile semnalate în aproape toată țara, în Maramureș și Transilvania precipitațiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile.

1
2
3
4
5
»