Cautare: 117 rezultate dupa tagul "saptamana"

HOROSCOP 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna

acum 10 zile

HOROSCOP 12 februarie. Previziuni zilei de luni, 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna. Esti tu aceea?

Săptămâna Modei de la Londra s-a încheiat cu o defailare ca în desene animate

acum 42 zile

Modelele au păşit pe podium în ţinute care aduceau mai degrabă a costume de Halloween, inspirate din personaje precum pisica Sylvester sau Bugs Bunny. Piesa de bază a colecţiei a fost o bluză cu pene galbene pe care este imprimat chipul simpaticului Tweety. Foarte apreciat a fost şi...

Finalul săptămânii ne aduce ploi în nordul, centrul şi vestul ţării

acum 117 zile

Finala săptămânii vine cu vreme normală din punct de vedere termic, dar cu şanse de ploaie în nord, în centru şi în vest şi precipitaţii cu lapoviţă şi ninsoare pe crestele montane înalte!

Horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie 2017. Luna nouă anunță noi începuturi

acum 128 zile

Astrologul Mariana Cojocaru a venit la ”Prietenii de la 11” și a prezentat horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie 2017.

Horoscopul săptămânii 02 - 08 octombrie 2017. Partenerul ideal în funcţie de zodie

acum 142 zile

Astrologul Mariana Cojocaru a venit la ”Prietenii de la 11” și a prezentat horoscopul săptămânii 02 - 08 octombrie 2017.

Horoscopul zilei 28 Septembrie 2017. Berbecii au un sfârșit de săptămână perfect

acum 146 zile

Berbec: Un sfarsit de saptamana in forta pentru voi: anunturile si ideile voastre de ieri sunt faptele de astazi. Sunt zile bune pentru voi sa va puneti in valoare, sa va prezentati CV-ul unui angajator de top, sa va inscrieti la un examen sau concurs.

Cum slăbești patru kilograme într-o săptămână

acum 147 zile

Daca vei scoate pâinea, sarea și zahărul din alimentația ta de zi cu zi, într-o săptămână putem slăbi până la 2 kilograme.

Săptămâna Modei la Paris a început oficial, iar prima casă de modă care a dat startul prezentărilor a fost Christian Dior

acum 147 zile

Actualul designer al brandului a dorit să creeze o colecţie cu un aer tineresc dar care poate fi purtată de femeile de toate vârstele. Prima zi a evenimentului de fashion s-a încheiat cu un o prezentare Saint Laurent, care a propus ţinute extravagante pentru următorul sezon...

Patimile Ilenei Ciuculete! Cornel Galeș: "Tratamentul nu dădea roade nici după o săptămână"

acum 302 zile

Pe 26 februarie, medicii i-au spus lui Cornel Galeş că Ileana Ciuculete are ficatul displazic. Doctorii nu înţelegeau cum mai putea Ileana să stea în picioare.

Meteorologii anunță un final de săptămână cu vreme rece și cantități însemnate de ploaie

acum 320 zile

Se anunță un final de săptămână ploios și rece. Duminică vremea își va reveni. Pe lângă ploile semnalate în aproape toată țara, în Maramureș și Transilvania precipitațiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile.

Horoscop 5 Martie- Leu: Bucură-te de cei dragi! Săptămâna ce vine se anunţă sancţiuni mari din partea şefilor

acum 353 zile

Bucurati-va de weekend! In saptamana ce vine se anunta furtuni interioare!

Băieții de la DeepCentral au lansat al doilea videoclip într-o săptămână

acum 385 zile

Băieții de la DeepCentral au lansat două videoclipuri într-o săptămână. De data aceasta promovează o piesă proprie.

A început Săptămâna Modei la New York pentru bărbați

acum 386 zile

S-a dat startul Festivalului de Modă de la New York! Timp de 4 zile pasionaţii de modă vor putea urmări cele mai noi colecţii adresate bărbaţilor. Iar designerii ştiu precis cum să trezească interesul criticilor. Prin ţinute spectaculoase sau controversate

1
2
3
4
5
»