Cautare: 42 rezultate dupa tagul "sapun"

Pepe, dezvăluire incredibilă! Ce făcea în copilărie ca să câştige bani de buzunar

acum 41 zile

In copilarie, Pepe isi castiga singur banii de buzunar!

Claudia Stroe, maestră în "Buble"

acum 83 zile

Claudia Stroe, magicianul preferat al echipe de la Neatza, a realizat un adevarat moment artistic din baloane de săpun.

Cum alegem cel mai bun săpun pentru noi și familia noastră

acum 163 zile

Stiti cum se alege cel mai bun sapun?

SPECIAL! Sprâncenele se aranjează cu săpun

acum 210 zile

Vloggeriţele de beauty au nişte sprâncene perfecte. Da, la finalul machiajului. Pentru că, altfel, se confruntă cu aceleaşi probleme care orice femeie nu a folosit penseta aşa cum trebuie.

Claudia Stroe, spectacol unic cu baloane de săpun

acum 216 zile

Claudia Stroe a realizat un moment magnific la "Neatza cu Răzvan și Dani". Femeia a reuşit să îi ţină pe spectatori cu sufletul la gură şi a creat un număr deosebit cu baloane de săpun.

Pune un săpun dedesubtul cearceafului, înainte de culcare! Motivul? Vei deveni dependent de acest TRUC genial

acum 329 zile

Ați auzit vreodată de ”sindromul picioarelor neliniștite”? Este vorba de acea senzație de disconfort la nivelul picioarelor, imediat cum ne întindem în pat.

Sute de medici şi mii de pacienţi ai spitalului de urgenţă Elias au fost puşi în pericol de săpunul dezinfectant

acum 335 zile

În urmă cu doi ani, ideea medicilor de a testa săpunul a scos la iveală o bombă cu ceas. Lichidul care trebuia să cureţe mâinile tuturor, le umplea de fapt de bacterii. Analizele au scos la iveală 2 milioane de bacterii într-un mililitru de săpun. De atunci, spitalul testează...

Femeile însărcinate îşi pun un săpun sub lenjeria de pat înainte să se culce şi rezolvă toate problemele pe care le au! De ce s-o faci şi tu

acum 335 zile

Să pui un săpun sub lenjeria patului de fiecare dată înainte să te culci poate părea un obicei nebunesc, dar când vei afla de ce mulţi oameni o fac, le vei urma exemplul.

6 surioare îşi trăiesc copilăria într-o mizerie în care nu ai fi bănuit că cineva poate să respire

acum 372 zile

Au stomacul gol, hainele rupte şi murdare şi părul încâlcit, dar au puterea să zâmbească. 6 surioare îşi trăiesc copilăria într-o mizerie în care nu ai fi bănuit că cineva poate să respire. În căsuţa lor care seamănă mai degrabă cu un grajd au pământ pe jos, dar ele...

Cum să te speli corect pe mâini. Trucuri de la specialişti pentru o igienă eficientă

acum 372 zile

Deşi, poate părea banal, spălatul mâinilor are însă secretele lui. În urma unor studii realizate, specialiştii au dezvăluit cea mai eficientă soluţie care împiedică pătrunderea bacteriilor în organism.

Cel mai tareTRUC! Faci asta o singură dată și scapi pentru totdeauna de OGLINDA ABURITĂ

acum 397 zile

De multe ori după duș, ai nevoie de oglinda din baie pentru a continua să te aranjezi. Ei bine... niciodată nu este „disponibilă”.

Special! Artă din săpun și pepene

acum 413 zile

Un artist va privi orice lucru, oricât de banal ar fi și va vedea acolo o poveste, o emoție ce așteaptă să iasă la suprafață, chiar și în cazul obiectelor banale.

VIDEO: Face baloane de săpun la o temperatură de sub 0 grade Celsius. Rezultatul final? DE POVESTE

acum 589 zile

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă atunci când faci baloane de săpun la temperaturi sub 0 grade Celsius? Un tânăr a făcut acest experiment, iar rezultatul este magie pură.

Scapă de riduri cu acest „săpun” făcut în casă, din ingrediente naturale! Rezultate GARANTATE

acum 608 zile

Timpul nu iartă pe nimeni, aşa că odată cu trecerea anilor ridurile apar pe chipurile noastre. În general, femeile sunt cele mai preocupate de acest aspect, aşa fac tot ce pot pentru a avea o piele cât mai fină.

5 locuri în care NU ar trebui să folosești săpunul lichid de vase

acum 644 zile

Este într-adevăr un bun degresant, însă săpunul de vase nu este întotdeauna o variantă utilă pentru orice tip de murdărie

Și-a spălat părul cu săpun pentru vase și a constatat ceva uimitor! Rezultatul final este spectaculos!

acum 648 zile

Oricare dintre noi s-a lovit cel puțin o dată în viață de problema părului gras, care nu poate fi curățat cu șamponul obișnuit

A pus un săpun în cuptorul cu microunde! Nu te-ai fi gândit niciodată că se poate transforma așa!

acum 739 zile

Există o mulțime de experimente științifice, pe care le poți face acasă, atunci când îți dorești să te joci de-a ora de chimie. Dacă vrei să-l înveți pe cel mic câte ceva, poți opta pentru câteva trucuri foarte puțin periculoase, care să îl facă să exclame "WOW"

1
2
3